E ovako,ja sam krenuo igrat crysis,moj problem je ovaj,kada god u igrici pritisnem tab,ili esc,ili idem modificirat oruzje,igrica mi se zamrzne na 5 sekundi,cudna stvar kod toga je ta da sam ja tu igru igrao prije na svom kompjutoru,igrica je original,molim pomoc
dajte napisite barem nesto da imam nade da se to moze popravit xD
S takvom konfom se to ne bi smjelo događati
Jesi probao reinstal i snimio patch
nisam bas siguran da postoji grafa HD4800, to je serija grafi, HD4830, HD4850, HD4870... 
Koja god od njih bila svejedno bi mu trebalo radit
reinstalliral sam par puta,ajd probat cu sa zakrpom pa ti javim
EDIT:kao sto sam rekao,dajte napisite barem nesto da imam nade da se to moze popravit jer zakrpa ne radi,ali mi nije jasno kako je to prije radilo????? sve je islo bez problema
Možda ti je nešto u komp upalo
tj vjerojatno jest
rjesenje je......?
Stavi najnovije drivere od graficke, prođi komp sa ccleaner...
kakav vrajzi cleaner? a sta ce mi driveri ako je prije radilo bez tih drivera?
Pa to je samo prijedlog, čovik ti pokušava pomoć, očigledno je da problem nisi u stanju sam riješit i nas moliš za pomoć, a kad ti neko da savjet, ne želiš ni pokušat
http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=12943 - ovi imaju isti problem kao i ti pa tamo pročačkaj
Većina ih govori da je do pregrijavanja
ma kako ne zelim pokusat,zelim to rijesit,ali neznam o tom cleaneru nista,a zar mi treba mjenjat drivere? zar ih treba mijenjat ako sam prije normalno igrao sa tim driverima? a i meni moze stekat odma na pocetku,ali moze i nakon 3 sata,jer mi steka samo kad pritisnem esc tab ili idem modificirat oruzje
Jel igraš u DX9 ili DX10 modu
Jbga nisan vidija
Moj bed 
Ma nz više, nek proba neko drugi pomoć ja sam ispuco sve ideje.
EDIT:
Tek san sad skonta da on još nije proša komp sa CCleanerom
Probaj ga provjerit sa nekim antivirusom
Da li si reinstalirao igru. To zna zezati jer igra se ne izbriše u potpunosti, pa znaju ostati neki registry ključevi i stare datoteke pa to može zbunjivati igru/aplikaciju
par puta sam reinstallirao igru,mislim da 3 ili 4 puta
Uf to je zeznuto. Skini ovaj program (napravi i točku vračanja sustava za svaki slučaj) da ti registre sredi
sto to radi? i kak mislis tocku vracanja? da spremim nesto?
To ti skenira registre i pronađe loše/ nepotrebne registre (znaju zezati). Točka vraćanja radi se ovako: Start>All Programs>Accessories>System tools>System restore> tamo odabereš "create restore point> nazoveš restore point recimo "prije čiščenja registrya" (bez navodnika)>create
Start-All programs-Accessories-Sistem Tools-Sistem restore
Edit:Preduhitrio si me 
sada cu probat pa vam javim =D
EDIT: ne radi,hm,mozda da sada kad sam pocistil reinstalliram?
Deinstaliraš (obrišeš save gameove također) i onda opet očistiš i onda instaliraš
probal sam ali ne pomaze,izgleda da mi nema pomoci = (
ali ipak hvala svima sto ste pokusali
Biti će da je tu nešto više od same igre zaribano 
To sam i ja rekao.
Neš se u komp zavuklo.
Scan je riješenje.
ma scanam sa NOD32 al nista ne nade,hm,mislim da mi uskoro istice,ili je mozda istekal! ...
U kakvom su stanju Windowsi (kada su zadnji put reinstalirani)
sto posto je u tom stvar,mislim da su zadnji put reinstalirani pred 4 ili 5 godina,mama mi neda ni reinstallirat ove niti instalirat nove =/
jadan ja ....