Na kojoj cu rezoluciji i postavkama moci igrat Crysis na ovoj konfiguraciji:
AMD Athlon 3600 Dual Core
1 gb ram
ATI Radeon X1650
??Molim vas odgovorite
Na kojoj cu rezoluciji i postavkama moci igrat Crysis na ovoj konfiguraciji:
AMD Athlon 3600 Dual Core
1 gb ram
ATI Radeon X1650
??Molim vas odgovorite
Ne znam za rezoluciju, ali mislim da bi mogao na medium pokreniti.
Sumnjam da bi islo na medium,ja imam 3 Gige rama, 7900GS(512Mb)i 4000+ procesor pa mi radi na medium s tim da je shader quality na low a neke postavke kao water quality i texture quality na high,za rezoluciju nisam siguran imam widescreen monitor(reza je 1440x900).Instaliraj pa javi na koliko bu islo!
Mogao bi igru vjerojatno igrat s medium postavkama na rezoluciji 1024x768 ili možda čak malo višoj.
Ovisi i o tome da li koristiš Vistu ili XP jer da se Crysis pokrene na Visti trebaš imat grafičku ATI X800 ili bolju, a na XP ATI 9800 Pro ili bolju.
Imam Windows XP,Ovih dana cu nabavit igru pa cu javit.
Nema sanse na medium! Ja imam 2GB Ram-a, X1900GT, Core2 i igram je na mediumu s tim da sam probao na High i trza!!
BTW vjerovatno ces biti zadovoljniji sa CoD4 i GR:AW!!
1280x1024 rezolucija
medium to low detalji...
Al svejedno ce ti izgledat predobro tako da slobodno pokusaj..
Ja imam 2GB RAM,8600GTS i Core procesor i na medioum imam do 30FPS-a,a na High imam oko 19 FPS-a.A ako mi je sve na low onda imam oko 50-60 tako da mislim da bi ti sa svojom konfom mogo postizat bolje rezultate(pod pretpostavkom da imas CRTS jer pitas za rezoluciju)na nekih 800x600 znam da je niska rezolucija,ali ces moc stavit na high detalje i da ti samo na nekim zahtjevnim djelovima trza.A ako hoces imat dobre postavke i dobar borj FOS-ova pokusaj npr:Sve na High,a postprocessing na low ili medium,Physics na low ili medium.Toliko od mene
Imam sličnu konfig. i mislim da ćeš na 1024*768 moć igrat na medium
teško da će mu ići potpuno glatko sa svim detaljima na medium...
mozda neka kombinacija medium low i reza max. 1024x768..
Ocu li jos instalirat ovaj patch 1.2??
Ocu li jos instalirat ovaj patch 1.2??
low pa probaj
imaš u opcijama igre postavke pa se malo zanimaj i vidi koja ti najbokje radi bez trzanja
Paa...rezoluciju probaj negdje 1280x1024 ili neku manju...ali mislim da bi ti radila na postavkama medium...