sad malo seres nece to zahtjevat minimalno nego ce 5850 i 5870 biti za max postavke
A da nebi opet nevidia bila preporučena kao i u metru 2033.
Samo da nebude puno teselacije!!!
sad malo seres nece to zahtjevat minimalno nego ce 5850 i 5870 biti za max postavke
A da nebi opet nevidia bila preporučena kao i u metru 2033.
Samo da nebude puno teselacije!!!
Pa ne vidim problem zašto da ne dižu zahtjevnost ako mogu, jer ako bi igra na ultra high zbilja imala nevjerojatnu grafiku, to bi značilo da na medium bi imali trenutni crysis koji ima odličnu grafiku, i tako bi svi bili zadovoljni, oni koji imaju normalan hardver imali bi solidnu grafiku a oni koji imaju po 2xgtx480/5970 bi uživali u maximum grafici Mada ne vjerujem da će toliko dignuti letvicu ali jer rijetki su danas koji žele ići naprijed sa grafikom(za sad konkretno bi bio jedino metro) jer se svi boje lošoj prodaji kakvu je crysis 1 imao zbog ogromnih zahtjeva u to doba.
Nego da li ima negdje provjerena informacija kad izlazi crysis 2? U BUG-u u kolumni Vrdelje kaže da ćemo igrati crysis 2 u rujnu, a par stranica kasnije piše da izlazi 17.studenog, a na netu se priča da igra izlazi sredinom desetog...
Malo prikazuju studio di rade igru i pričaju o tome te između toga pokazuju isječke na kojima u gornjem desnom kutu piše "PC" što bi moglo značiti da su ovo prvi isječci sa kompa. Problem je jedino što snimka i nije baš najbolja pa dosta trza, tako mi je sumnjivo da igra neće biti zahtjevna.
Edit: sad opet gledam isti video preko youtube-a i ne trza, očito njima na mycrysis neš nije dobro pa im video trza ovdje sve bez beda vrti u fullHD-u
VAU!
Ima par djelova gdje se Crysis 2 vrti na PC-u, izgleda AWESOME!
Kak je vlak pobro onog alien-a, ono s taxi-em je također zakon - priljepiš onaj eksploziv za taksi i onda ga gurneš na aliena heh. Koja igra to nudi?
Šta sam još primjetio?
Taj lik koji se bavi zvukom koristi windows XP LOL
PC verzija izgleda puno bolje, bit će tu zabave nesumnjam u to.
Nije jos dostigao tvoju razinu pa nema intelektualne hrabrosti prec na Vistu ili nedaj Boze sedmicu
ali kao sto je uobicajeno bit ce 480 gtx brzi od 5870 na veliko
Neznam zasto ali imam lost feeling o ovom naslovu,prosli je crysis spasavala grafika,
no posto se ovaj radi za konzole...tko zna,mozda su se konacno opametili i napisali
neku dobru pricu no sumnjam,vrijeme ce pokazati
Neznam zasto ali imam lost feeling o ovom naslovu,prosli je crysis spasavala grafika,
no posto se ovaj radi za konzole...tko zna,mozda su se konacno opametili i napisali
Ne slažem se. Mislim da je Crysis uz fenomenalnu grafiku imao i pristojnu, dobru priču.
Ne slažem se. Mislim da je Crysis uz fenomenalnu grafiku imao i pristojnu, dobru priču.
Imao je dobru pricu,no nista vise,tek toliko da se radi o necemu,klasika,vanzemaljci napali otok na kojem se nalazis
pa ti samo kosi naprijed po njima i kinezima,no ako je to tebi pristojna prica onda u redu
Imao je dobru pricu,no nista vise,tek toliko da se radi o necemu,klasika,vanzemaljci napali otok na kojem se nalazis
pa ti samo kosi naprijed po njima i kinezima,no ako je to tebi pristojna prica onda u redu
A cod ima fenomenalnu priču, ono rusi žele pobiti sve amere i mi trčimo po cijelom svijetu i pucamo po njima, ista stvar, drugo pakovanje
Priča je sasvim ok i barem meni zanimljivija nego što cod/BC2/moh rade sa stalno bitkom amerikanaca protiv terorista gdje teroristi svaki put dođu u posjed neke ultimativne tehnologije da uništi cijeli svijet, odnosno amere...
I da, vanzemaljci nipošto nisu napali otok, oni su milijunima godina bili zakopani u planinu i kad su koreanci počeli čeprkati po njima su ih probudili i naravno počeli su se braniti, tako da tehnički ljudi su prvi napali a ne vanzemaljci Morat ćeš utvrditi gradivo i još jednom igrati crysis, ovo je nedovoljna ocijena za prolaz
Kakva klasika, klasika bi bila da ideš na otok i biješ se sa samo Korejancima (ne Kinezima), a ovako odjedanput upadnu roboti (vanzemaljci). Biće se ti jadan prestrašio vanzemaljaca. I nebi Crysis proglasili najboljom igrom 2007 samo radi grafike, ili bi?
A cod ima fenomenalnu priču, ono rusi žele pobiti sve amere i mi trčimo po cijelom svijetu i pucamo po njima, ista stvar, drugo pakovanje
Priča je sasvim ok i barem meni zanimljivija nego što cod/BC2/moh rade sa stalno bitkom amerikanaca protiv terorista gdje teroristi svaki put dođu u posjed neke ultimativne tehnologije da uništi cijeli svijet, odnosno amere...
I da, vanzemaljci nipošto nisu napali otok, oni su milijunima godina bili zakopani u planinu i kad su koreanci počeli čeprkati po njima su ih probudili i naravno počeli su se braniti, tako da tehnički ljudi su prvi napali a ne vanzemaljci Morat ćeš utvrditi gradivo i još jednom igrati crysis, ovo je nedovoljna ocijena za prolaz
Ahah, care, taman sam išao to napisat da su bili zakopani, da ovaj nije igrao igru uopće ili da nije razumio.
Izgleda da nije da nisam razumio,nego ustvari zaboravio...di je davna 2007. kad se igrao crysis...
Izgleda da nije da nisam razumio,nego ustvari zaboravio...di je davna 2007. kad se igrao crysis...
Crysis se i danas igra...
Nisam ni ja prvi puta pohvatao priču, iz razolga jer sam se zabavljao kako god sam znao i od te silne zabave uopće zaoboravio na priču.
Sljedeći put sam je pohvatao.
Meni priča nije bila teško za pohvatat, jedino što nesmiješ preskakati one isječke kad ide video, jer onda pola priče propustiš. Zbog toga ja nijedan cod ne bi skužio jer bi uvijek preskočio onaj intro dok se učitava level jer mi ih se neda slušati
Ali volio bi da u crysis 2 nastave sa tim isječcima ali da su svi iz prvog lica, a ne da gledam iz trećeg kao u warheadu, tako bi se puno više uživio u samu priču kad ju cijelu gledaš iz prvog lica(jedino zadnja scena je u trećem licu, kada nomad sa ekipom vozi na otok sa vtolom, i onda ga vidimo u crysis karakterističnoj pozi
Moram priznat da sam se malo prestrašio kada ide prvi tj. drugi filmić, kada nađemo onog lika što visi na krošnji bez pola tjela s nekom hladnom zombijskom facom i krv kapa niz njega + muzika koja ti najavljuje nešto strašno, način na koji nomad osvjetli facu tog lika i kada ga napokon vidimo oni nam još povećaju tu facu tako brzo da padneš sa stolca.
Svaki put to popu*im to.
Meni nikad nije bilo jasno zašto ljudi preskaču priču...
Prvo, zanimljivo je (osim ako si već gledao ranije), drugo, netko se vraški potrudio to napraviti pa ako ništa drugo poštovanja radi da pogledam.
Da Crysis ima najgoru priču na svijetu (a nema), svejedno bi bilo prezabavno igrati jer je to igra koju možeš igrati kako tebi paše, i nudi ti milijun i jednu mogućnost, samo treba biti kreativan, opustiti se, i zaboraviti na one CoD pi_darije koji te za ruku drži kroz cijelu igru..
hehe ja sam crysis igro dok nisu dosli alieni onda sam presao
na njegov sanbox editor i radio svakave gluposti
nadam se da ce doci sandbox editor 3 sa igrom
Jeli itko probao nekakve modove za crysis, ali ne mislim na graficka poboljsanja nego zombiji, alieni,roboti... tako nesto.
Jeli itko probao nekakve modove za crysis, ali ne mislim na graficka poboljsanja nego zombiji, alieni,roboti... tako nesto.
To imaš u originalu već.
To imaš u originalu već.
A je da zaboravio :D No mislio sam na aliene iz filma, to bi bilo extra klat po đungli.
Uff to su bili žestoki dani.... kad napraviš svoju mapu i nabacaš zombija,i još staviš onakvu atmosferu,kišovito i mračno, pa dereš!!
Haha, baš su priglupi oni Korejanci s nano suit-ovima. Svakom sam došao iza leđa (tj. slučajno naletio na lika), ja dole po groblju šetam nigdje nikoga, odo gore i točno ispred mene debil stoji kraj stabla.
To imaš u originalu već.
A je da zaboravio :D No mislio sam na aliene iz filma, to bi bilo extra klat po đungli.
imas predator i mechwarrior mod
otkrio sam sta je s onim infection na my crysis stranici ovo je kratko vidljivo sa GDC trailera
Odvratno! Možda će se vidjeti kako ga ti alieni ubijaju.
otkrio sam sta je s onim infection na my crysis stranici ovo je kratko vidljivo sa GDC trailera
Cool