Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.402.311
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive

Također ako gledate na lošoj vezi (public wifi) ko ja. Lag će vam se znato smanjit kad izbacite 200k kretena koji pišu !drop.

16 godina
ruzcheHR kaže...

Također ako gledate na lošoj vezi (public wifi) ko ja. Lag će vam se znato smanjit kad izbacite 200k kretena koji pišu !drop.

Ja na 100mbit gledam i često lagga i zvuk puca, ali to je vjerojatno jer koristim CAD program koji zahtijeva GPU mogućnosti na drugom monitoru pa streamu daje manji prioritet... ali na MLG.tv svejedno manje lagga a kvaliteta je ok.

14 godina
Counter Strike: Global Offensive

Užasno razočaran s Liquidom, imali su finale u džepu. 15-9 -> 15-19 Mirage, 15-6 -> 16-19 Cache. Ovo je mene zabolilo kao fana, kako je tek njima kao igračima..

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

1 0 hvala 0
13 godina

Idemo do zlata 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Idemo do zlata 

Imam 73 boda..samo su mi tri tima oduzimala bodove Envy,Fnatic i G2

Prosli major sam ima 72, a uzea fantasy team gold. valjda ce ovaj put bit obrnuto

17 godina

Kakvo finale, kakva dominacija

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Znaci ovo mi je bio najbolji turnir:
1) Cobblestone kutija signed by Niko

2) Nuke ALL STAR signed by Hiko

3) Gold pickem trophy

4) Bronze fantasy team (prva dva dana sam fail jako)

Za sad najbolji turnir 

Navijam za VP, oni su mi najgotivniji tim ali pored njih LG rame uz rame. Let's go Brazil! 

P.S. protiv Liquida su pokazali da su vrhunski tim, sampionski poput Fnatica da se vrate samo tako....

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

seems legit to me 

16 godina
chaselol kaže...

cestitam :). Bar da neko ima srece s dropovima, ja sam pogledo turnir od prve do zadnje sekunde i (ocekivano) niš. 

Vidim da imaš dosta sickera, a ne znam što da radim sa svojima.  Kak se obicno krecu cijene stickera nakon turnira, oce to padat i dalje ili  je to sad vec stabilna cijena?

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2016 4:34 (Bubabug).
13 godina

Holo/foil cijene ne padaju samo rastu a taj Navi ce sigurno ici gore, za fnatic meh ne znam oni su onako bezveze uvijek od prve serije pa nadalje, nisu nesto posebno

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina

chaselol jel ti imaš neko viđenje ovih gift packova kojih sam nakupovao 20kom? pa cijena nikako da krene rast, bila je ono porasla na 2eur il tak nešto, reko bit će 4 prije il kasnije, al koliko vidim samo pada...sve mi se čini da sam pop*šio XD

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
13 godina

RIP

kad si ih vec pokupovao, ostavi ih cekaj kraj ljeta 10-11 mjesec i prodaj tad, jer ce opet doci za praznike 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nakon zadnjeg majora razmisljam o necemu, je li luminosity "cista" ekipa?

Iskreno, nekako mi djeluje da nesto dodatno koriste jer nikako ne mogu shvatiti da su to igraci koji su toliko napredovali u toliko malo vremena. Sjecam se da sam odgledao par meceva tadasnjeg Keyd starsa i nije mi izgledalo da ce neki od tih decki vladati csgo scenom ubrzo.

Zadnji major je bio sa fondom od 1 mil $, sve vise love se okrece u CSGO svijetu, igraci su sve vise placeni i slicno. A imam dojam da Valve i dalje ne prati trend hackova, a kamoli da moze privatnim hackovima uci u trag.

16 godina
chaselol kaže...

Holo/foil cijene ne padaju samo rastu a taj Navi ce sigurno ici gore, za fnatic meh ne znam oni su onako bezveze uvijek od prve serije pa nadalje, nisu nesto posebno

Moram rec da me iznenadilo da se poduplala cijena svih stickera od jucer :D, kapsule su porasle s 1.5 na 2.6€. Prije toga sam vec bio kupio kljuceve da otvorim par chroma 2 kutija  al sam skužio da je vjerovatnost za neki profit gotovo nikakva, dok  s kapsulama postoji velika vjerojatnost da se otvori neki skuplji foil, a i u najgorem slucaju s jeftinim holo stickerima nije takav minus kakav je kad otvoriš bezveze blue skin s 2,5€ kljucem. U svakom slucaju dobro da nisam prodao kapsule i stickere za sitne pare jucer.

14 godina
cyclone kaže...

Nakon zadnjeg majora razmisljam o necemu, je li luminosity "cista" ekipa?

Iskreno, nekako mi djeluje da nesto dodatno koriste jer nikako ne mogu shvatiti da su to igraci koji su toliko napredovali u toliko malo vremena. Sjecam se da sam odgledao par meceva tadasnjeg Keyd starsa i nije mi izgledalo da ce neki od tih decki vladati csgo scenom ubrzo.

Zadnji major je bio sa fondom od 1 mil $, sve vise love se okrece u CSGO svijetu, igraci su sve vise placeni i slicno. A imam dojam da Valve i dalje ne prati trend hackova, a kamoli da moze privatnim hackovima uci u trag.

Finale je gledalo 1.3m ljudi.....   1.3m ljudi kao overwatch i stvarno misliš da netko može varati a da ga se ne skuži? 

13 godina
Bubabug kaže...

Moram rec da me iznenadilo da se poduplala cijena svih stickera od jucer :D, kapsule su porasle s 1.5 na 2.6€. Prije toga sam vec bio kupio kljuceve da otvorim par chroma 2 kutija  al sam skužio da je vjerovatnost za neki profit gotovo nikakva, dok  s kapsulama postoji velika vjerojatnost da se otvori neki skuplji foil, a i u najgorem slucaju s jeftinim holo stickerima nije takav minus kakav je kad otvoriš bezveze blue skin s 2,5€ kljucem. U svakom slucaju dobro da nisam prodao kapsule i stickere za sitne pare jucer.

Dap, ja sam to iskoristio taj hype, kupio sinoc jos 50 kutija i jutros ih prodao zarade ~45 eur, mrzi me da cekam, al sam ostavio stickera dosta pogotovo od Splyce tima, jer realno izgleda najbolje (maybe next ibuypower value)

14 godina
neaktivan

nemojte još prodavat stikere jer je neupitno da će rast cijene, to je moje mišljenje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

(maybe next ibuypower value)

Haha ko da mi citaš misli :D.  Ja sam kupio jucer jos 10 kapsuli, pa uplatim pare za još 10 i onda su mi blokirali steam wallet zbog previše transakciji lol, sad moram verifikaciju kartice preko banke napravit ili čekat tjedan dana ..

15 godina
neaktivan

Nit sam dobio jedan us*ani drop za pregledane skoro sve matcheve na turniru(samo dva ili tri nisam), nit sam kupio stickera i kapsula. Dok sam se ja vratio iz grada stickeri već nestali iz prodaje, i naravno cijene skočile nenormalno, a kad ja kupim stickera i kapsula cijene više neće nego što hoće da rastu. Koji sam ja baxuz...

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
quickr kaže...

Finale je gledalo 1.3m ljudi.....   1.3m ljudi kao overwatch i stvarno misliš da netko može varati a da ga se ne skuži? 

Smijesno je da su ljudi i dalje toliko "delusional" da stvarno vjeruju da nema citera na top pro sceni lmao.

BCko
16 godina
neaktivan

Tocno to, ali vidim da ovdje bas i nema prostora za raspravu. Ne pricam o jeftinim hackovima koji su ociti, dovoljno je da neki pro igrac smanji recoil i to vec daje osjetnu prednost.

Vjerujem da pro igrači itekako mogu sakriti da koriste neki assistance i da je to praktički nemoguće vidjeti na demou ili gotv sa low tick streamom

14 godina

Neznam šta je pisac htio reći sa ovim filmićem ali tu je sve čisto. Imaš čak dolje u komentaru detaljni opis situacije....

0:15 - ChrisJ smokes off B, it leaves a gap towards both Main and Vents

0:20 - Tenzki and K0nfig set up together to watch main, they know nobody can push B main

0:21 - Niko (?) breaks vents from white box at middle

0:24 - ChrisJ challenges Main and tags Tenzki low forcing him to back away while, not wanting to give a kill to the p90, K0nfig repositions to watch out for a potential drop from vents

0:26 - ChrisJ keeps spamming towards main, at this point neither tenzki or k0nfig can see the left side of B main

0:27 - both K0nfig and Tenzki return to watch B main, but they can't know if ChrisJ has gone aggro or not behind the smoke (which is a real threat because it's an anti-eco)

0:30 - Tenzki tags his team mate, so he repositions himself towards the left side to watch vents. They still don't know if ChrisJ is in the smoke or not

0:33 - K0nfig spams the smoke, Tenzki shoots once as well (and then reloads), signaling that a call of some sorts was probably made (along the lines of "he could be in the smoke, watch out")

13 godina
bancic123 kaže...

Smijesno je da su ljudi i dalje toliko "delusional" da stvarno vjeruju da nema citera na top pro sceni lmao.

Znas koliko je sati kad je bcko "wannabepro" salty i hejta/optuzuje ljude da koriste more than expensive gaming chair 

p.s. komentar iznad mene sve objasnio, ne moram copy paste, covjek bi pomislio da ti koji si dogurao do globala si poceo da razmisljas iznad nivoa nove 4 ali jbg 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 10:57 (chaselol).
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Znas koliko je sati kad je bcko "wannabepro" salty i hejta/optuzuje ljude da koriste more than expensive gaming chair 

p.s. komentar iznad mene sve objasnio, ne moram copy paste, covjek bi pomislio da ti koji si dogurao do globala si poceo da razmisljas iznad nivoa nove 4 ali jbg 

Super kako ti kenjaš po svima a niko te nikad nije vidio ni kako igraš ni koji si rank. BCko je vjerovatno doktor znanosti za tebe al opet, mi to ne možemo znat jer stalno kenjaš bez pokrića

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
13 godina
neaktivan

Upalim igru nakon cca tjedan dana i gledam 1 new item in inventory. Bio sam siguran da sam provjerio za drop i da nisam dobio ništa... Sad gledam, dropalo u finalu - overpass package 

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

4 0 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...
bancic123 kaže...

Heeeey!!! Nemoj tako o gn4 

13 godina
Roko567 kaže...

Super kako ti kenjaš po svima a niko te nikad nije vidio ni kako igraš ni koji si rank. BCko je vjerovatno doktor znanosti za tebe al opet, mi to ne možemo znat jer stalno kenjaš bez pokrića

Ja priznajem da sam bot za razliku od drugih, citroen 1 rank najbolji 

P.S. mr pro90 ja nisam pricao o njegovoj igri, niti sam to ikad komentarisao druge u ovoj temi, samo sam rekao za "taj" nacin razmisljanja

quickr kaže...

Heeeey!!! Nemoj tako o gn4  

Evo necu vise, sorry  

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 11:23 (chaselol).
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Tvoj nacin razmisljanja je krivi prijatelju, ako mislis da nema igraca na top levelu.

JW ti je sam uhvacen s cheatom prije 3,4 godine: http://www.hltv.org/news/9547-wrtt-out-esc-to-face-nip-in-thor

BCko
15 godina

Likovi igraju igru preko 10 godina svaki je*** dan, koja se lova vrti, imaju ugovore znaci to im je posao, luminosity je sada dobio 500.000$, zasto bi netko od njih riskirao sa cheatovima i prakticki unisitio ono sto je gradio desetak godina?
Ne znam sta bi takva osoba trebala imat u glavi umjesto mozga?

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840

8 0 hvala 0
13 godina
bancic123 kaže...

Tvoj nacin razmisljanja je krivi prijatelju, ako mislis da nema igraca na top levelu.

JW ti je sam uhvacen s cheatom prije 3,4 godine: http://www.hltv.org/news/9547-wrtt-out-esc-to-face-nip-in-thor

Da je uhvacen bio bi banovan i dobio bi zabranu u E sports gejmingu. Ali nije. 
Kao sto ni Flusha nije uhvacen 

P.S. statistika s kraja turnira

GOD NIKO

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 21:31 (chaselol).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice