Ajde djeco okanite se ustaša
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ti nisu vrijedni spomena, mogli ste baren staviti partizane u te primjere :D
Evo nakon 10 prvih meceva, stavilo me u MGE. Sad se lagano penjat.
Sinko moj ostavi se counter strikea... pa ja bi te bacio na prvi osnovne iz hrvatskog...
To je imenica koja je muškog i ženskog roda, koja završava na -a.
Jednina: On je ustaša, ona je ustaša
Množina: Došli su ustaše, Došle su ustaše
Stari moj,on se obracao muskoj osobi,razmisli malo :)
Sinko moj ostavi se counter strikea... pa ja bi te bacio na prvi osnovne iz hrvatskog...
Stari moj,on se obracao muskoj osobi,razmisli malo :)
odustajem
Isplati se kupiti novu operaciju. Jučer sam kupio i dropalo mi brzo kutiju i danas nakon rank up-a CZ75-Auto | Chalice FN, koji je 22.50 eura. Tako da vratilo se 5.5 uloženih u operaciju.
Sad ne znam da li je bolje prodati CZ75-Auto jer će mu još padati cijena ili ostaviti pa čekati da poraste natrag (ako bude). Bio je prije dva dana 45 eura.
za ovu igru pored solidnog aim-a, brain je puno bitniji... Mislim da sve smaras svaki dan sa svojih 10+ odigranih matcheva...
Prvo padnem rank zbog globala koji imaju po 14 killa,zatim krenem vracati rank i dobijem 4 igraca sa 130+ ms,pokusam kerijati ali bezuspjesno...
Ja stvarno ne razumijem ovaj MM sistem,ne razumijem zasto jednostavno likovi koji su nabustani igrali s citerima ne dobijaju banove ili nesto :/
bcko pro xd
tako ja ,skupim 5,6 winnova za redom sa solidnim kd ratiom 1.2/3 i onda mi se zareda 3,4 lose-a.. takoder zbg debila kojima ili nije dan ili su boostani..
tesko je suditi prema jednom game-u i killovima,ali se moze primijetiti tko je boostan ,a tko nije ali po kretnjama i postavkama se vidi...
svi imaju los dan tako da...
za ovu igru pored solidnog aim-a, brain je puno bitniji... Mislim da sve smaras svaki dan sa svojih 10+ odigranih matcheva...
Ovo je CS:GO tema u kojoj se raspravlja o igri i gdje ljudi pisu svoja iskustva iz iste ako se ne varam.
Pasha je iskreno glup ko qrac,kretnja mu je smijesna i spasava ga solidan aim.
Osim toga i ja smatram da je timska igra najvazniji aspekt,ali kako da komuniciras s moronima koji jednostavno ne znaju igrati igru,posaljem dvojicu na long i sam cuvam short ali i dalje padaju u roku od par sekundi.
btw. igram igru trenutno uglavnom zbog nekih fragova pa da stavim na youtube u poberem neke pare za par dana kad navrsim 18. posto ionako prodajem acc jer ako se vise trudim i igram,vise se i nerviram.
Je je, glup je ko qrac, zato i igra za profesionalni tim, a ti koji si pametan vamo se tuzis nama kada te netko ubije
Je je, glup je ko qrac, zato i igra za profesionalni tim, a ti koji si pametan vamo se tuzis nama kada te netko ubije
Ja sam stari moj bez problema igrao protiv LEGIJE i ostalih PRO igraca,toliko o njihovom generalnom aimu.
Druga stvar je kad od 2000. godine igras profesionalno CS i znan si na sceni te zivis u zemlji u kojoj je CS priznat kao sport a drugo je kad si klinac od 18 godina u Hrvatskoj gdje ljudi smatraju maloumno trcanje za loptom zabavnim te se tuku i placu zbog istog.
Ja sam stari moj bez problema igrao protiv LEGIJE i ostalih PRO igraca,toliko o njihovom generalnom aimu.
Druga stvar je kad od 2000. godine igras profesionalno CS i znan si na sceni te zivis u zemlji u kojoj je CS priznat kao sport a drugo je kad si klinac od 18 godina u Hrvatskoj gdje ljudi smatraju maloumno trcanje za loptom zabavnim te se tuku i placu zbog istog.
Ayy lmao
Isplati se kupiti novu operaciju. Jučer sam kupio i dropalo mi brzo kutiju i danas nakon rank up-a CZ75-Auto | Chalice FN, koji je 22.50 eura. Tako da vratilo se 5.5 uloženih u operaciju.
Sad ne znam da li je bolje prodati CZ75-Auto jer će mu još padati cijena ili ostaviti pa čekati da poraste natrag (ako bude). Bio je prije dva dana 45 eura.
ti imaš jako puno sreće, ja sam dobio šit item od 0.03€ -.-
Ustaša je imenica muškog roda,pravilno bi bilo ovako:
"xaxaxa ustasa retardirani"
Ja i dalje stojim iza ovoga,vi ocito i ne znate znacenje rijeci "ustasa".
ja sma cuo da neki kazu"ona je ustaškinja"

Stvarno, u svim civiliziranim zemljama, CS:GO i LoL su glavne teme, eno nedavno su se navijaci NiP-a i Fnatic-a potukli, bilo je brutalno.
Nazivat nogomet maloumnim je maloumno, svakako, Esports je podcijenjen kod nas, ali navijat SPORTOVE maloumnim je...nezz sto reci.
Ustaša je imenica muškog roda,pravilno bi bilo ovako:
"xaxaxa ustasa retardirani"
Ja i dalje stojim iza ovoga,vi ocito i ne znate znacenje rijeci "ustasa".
Bravo grammar nazi. ovo je FOrum iMogU pisatokako hocuako znas procitati neseri :)
Pasha je iskreno glup ko qrac,kretnja mu je smijesna i spasava ga solidan aim.
igrača, koji je među legendama cs-a, ti prozivaš na ovakav način?
može te biti sramota, realno...
čovjek u životu postigao čuda i obišao zemlje kroz igru, heaton i ostali ga poštuju najvišem nivou a ti se našao komentirati njegovu igru na ovakav način?
možda je ovo topic za raspravu, i pišeš svoje mišljenje, al' ovo je u najmanju ruku jadno i bezobrazno.
i na koncu, totalno si u krivu kada kažeš da je njegova kretnja smiješna...
Prvo padnem rank zbog globala koji imaju po 14 killa,zatim krenem vracati rank i dobijem 4 igraca sa 130+ ms,pokusam kerijati ali bezuspjesno...
Ja stvarno ne razumijem ovaj MM sistem,ne razumijem zasto jednostavno likovi koji su nabustani igrali s citerima ne dobijaju banove ili nesto :/
svi su low samo si ti nuub
Kad igraju kao pro team, on ima zadatak ovisno o dogovoru i taktici, shodno tome imat će toliko i killova.
Isto kao pronax dok je callao za fnatic (sad to radi flusha ili su vratili dunno). Bio je vecinom zadnji po statsima, a vodi team (gleda više mapu i kako gdje sto odraditi)
I ja mogu igrati protiv LEGIJE i ostalih pro igraca i sto sad ?
ček ček, netko je mislio da je on legit ? o boze pa na ovoj aim mapi, frajer aim locka to je strasno ...
Nazivat nogomet maloumnim je maloumno
That's it,i'm out.
Da,jer je potpuno normalno da se navijaci vrijedjaju i tuku jer je klub za koji navijaju izgubio.
Mozda zato i jesmo toliko syebana zemlja,cijene se ljudi koji za par milijuna eura trce sat i pol za loptom.
ček ček, netko je mislio da je on legit ? o boze pa na ovoj aim mapi, frajer aim locka to je strasno ...
Ako stvarno misliš da ovo nije moguće žao mi te je. Ne želim se raspravljati ali reći ću samo muscle memory.
Ostavi ne prodaji ga sad, skocice mu cijena na 40-50 evra cim prestane operacija sigurno :)
Et, a ja dobio P250 Mint Kimono FT 10-ak centi za prvi level up :(
Stvarno imaš sreće, a ja žešći baxuz...
Et, a ja dobio P250 Mint Kimono FT 10-ak centi za prvi level up :(
Stvarno imaš sreće, a ja žešći baxuz...
ja sam se prvo lvl up dok nisam imao bloodhound, zatim sam kupio pass i sad sam lvl up na lvl 3 ali nista nisam dobio? kak to radi?
In addition to increasing your CS:GO Profile Rank, your first Rank earned each week will reward you with an earned weapon drop. If you own an Operation Bloodhound Access Pass, your weapon will come from one of the exclusive Operation Bloodhound weapon collections.
http://blog.counter-strike.net/index.php/2015/05/11988/ (PROFILE RANKS)
Evo.. Sad sta im znaci ovo "your first Rank earned each week" nemam pojma, ako je netko skontao nek razjasni.
In addition to increasing your CS:GO Profile Rank, your first Rank earned each week will reward you with an earned weapon drop. If you own an Operation Bloodhound Access Pass, your weapon will come from one of the exclusive Operation Bloodhound weapon collections.
Evo.. Sad sta im znaci ovo "your first Rank earned each week" nemam pojma, ako je netko skontao nek razjasni.
Prvi level up u tjednu ti daje skin
ja sam se prvo lvl up dok nisam imao bloodhound, zatim sam kupio pass i sad sam lvl up na lvl 3 ali nista nisam dobio? kak to radi?
Ja imam bloodhound ali svi dobijaju dropove za level, ne samo oni koji imaju aktiviran pass, čudi me što nisi dobio.
Ja sam to tako razumio da svake sedmice daje drop ako si makar level 2 bez obzira ako više ne digneš levele od levela 2 a ako imaš aktiviran pass, taj drop će biti iz nove operacije, ali će prije bit da je ovako kao što je napisao kolega iznad mene.