Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.380.243
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Nije los AK, ali svi ostali skinovi pali jako pas mater -.-

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
chaselol kaže...

Nije los AK, ali svi ostali skinovi pali jako pas mater -.-

Ma vratit će se cijene za najviše 48h.

I opet će ti isto tako bit sad kad dodje nova operacija, cijene će užasno past.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
Ferritin kaže...

Koje sra*e ovaj CSGO longue.

Stavim 2.30 na F3 protiv G2, mislim si laganica dobitak od 0,80-0,90 i na kraju mi ništa ne isplate. 

Isti game, i meni. Stavim 2.45$, dobitak 0.92$...ništa+vratilo mi skin bez stickera(nisam ni očekivao da se vrati sa njima), tako da sam ja samo izgubia na ovom betu...lol

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
13 godina
hari85 kaže...

Ma igrat cu danas jedno 5-6 sati dok nedobijem jedan, da je prodam dok su skupe :D

14 godina
neaktivan

Ako je netko iz ZG neka doleti na okupljanje, free cuga i hrana u pivncici Medvedgrad u ilici.

https://www.facebook.com/events/830508123713733/

3 0 hvala 0
13 godina

Wow, znači igram game sa par frendova, gubimo na CT Inferna, njihov lik dobije VAC Authentication Error i ne vrati se na vrijeme, krenemo radit comeback 5v4 i onda i ja dobijem VAC Authentication Error i ne mogu se joinat natrag..

Vjerojatno je bilo nešto do servera kad smo oboje dobili u razmaku od 10 minuta.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Možda ste primijetili da se ovih dana puno igrača rankup-alo, i ja sam također, 30 winova i iz MGE u LE.

No, nažalost ne radi se uvelike o povećanju skilla nego se šuška (najvjerojatnije je istina) da je Valve pomaknuo rankove u CS:GO tako da ne bude puno igrača u low rankovima...
Tako da, ako se žalite da su neki igrači boostani - nisu :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 22:05 (FTWTitanium).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

pitanje igram competitive i sad nemogu igrat 24 sata zasto sta nakon svake dvije pobjede na competitveu dobijete cooldown od 24 sata?

0 0 hvala 0
13 godina
BarunkoKiller kaže...

pitanje igram competitive i sad nemogu igrat 24 sata zasto sta nakon svake dvije pobjede na competitveu dobijete cooldown od 24 sata?

Nesmijes izici iz igre, pucati u teammate i slicno. Ako imas cooldown pise ti zasto ga imas.

14 godina
BarunkoKiller kaže...

Ne nego je to samo u prvih 10 meceva, dok ti sistem ne kalibrira u kojem si ranku. Onda ces moci igrati koliko god zelis. Ako ne napravis ovo sto je kolega iznad napisao.

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
12 godina

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 1:27 (Roko567).

11 0 hvala 6
14 godina
neaktivan

Ne vjerujem koliko je lagano na SUPREME igrati,kad u timu dobijas normalne likove i igras protiv likova koji nece samo rushati s p90 i tec9 :D

Danas sam si uzeo oduska i gotovo cjeli dan igrao s frendom,za sad 10 winova i 2 losea od rank upa na supreme :D

BCko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Wow, znači igram game sa par frendova, gubimo na CT Inferna, njihov lik dobije VAC Authentication Error i ne vrati se na vrijeme, krenemo radit comeback 5v4 i onda i ja dobijem VAC Authentication Error i ne mogu se joinat natrag..

Vjerojatno je bilo nešto do servera kad smo oboje dobili u razmaku od 10 minuta.

Gledam ja nesto mi sumnjivo, pola silver frendova u gold doslo. To neki zaposlenih u valve-u zapeo u silveru pa pomaknuo sistem 

http://www.youtube.com/watch?v=jRbK-NN3Xq0
12 godina
neaktivan

8 0 hvala 2
15 godina

Ekipa, trebam pomoć. Dakle, jučer sam se logirao na CS: GO nakon 2-3 dana (napominjem da se nitko nije logirao na moj acc) te sam imao šta vidjeti. Dobio sam 7 dana Competitive cooldown, iako nisam bannan niti išta slično proteklih mjesec dana. Kaj da sad uradim? Jel mi pametno pisati supportu ili da jednostavno izdržim ovih tjedan dana bez CS-a?

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Samo citam komentare na zadnje 2-3 strane, prestanite da pucate po svojima pa necete imati competative cooldown ban......

Koliko god da su retardirani, pucaj po neprijateljima pa i ako te ubije on ce prije dobiti ban nego ti ako ne pucas u njega ;P

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

Nedavno sam krenuo igrat cs:go, i volio bih naci ekipu/team sa kojima bi igrao competitive.

Trenutno sam MG2, imam nekih 50-ak sati u igri. Imam iskustva sa competitve igranjem u cod2/cod4 (Clanbase ako se netko sjeca)

Ne trazim pro-eve, samo da je normalna ekipa i vise aktivna nego ne :)

Ovo sto dobijem na matchmakingu je uzas zivi, doslovce 70% matcheva se ni ne trudim nakon prve runde jer skuzim da igram sa rage debilima koji nalaze satisfakciju u teamkillanju

Ako ima zainteresrianih, steam: salesman (avatar michael scott)

0 0 hvala 0
13 godina

6 winova danas zaredom, od toga dva su bila 15-15( to se broji kao win koliko znam), i nisam dobio upgrade sa master guardian 2, wtf valve??

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina

Aa ja diga nekidan sa MG2 na MGE u 2 wina, 1 loose i win haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ma čudan je taj matchmaking, ja sam jednom prilikom ušao u MG2, imao 2 wina i 6 lossova i nije me derankalo.

Sad isto imam negdje kad mi se svi winovi i lossovi zbroje, oko 7 winova i 10 izgubljenih u DMG i još me isto nije izbacilo.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pukovnik ili pokojnik.

IDEMO MOUZ 

MOUZ ALL IN HYPE MOUZ ALL IN HYPE
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 13:52 (chaselol).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
chaselol kaže...

Pukovnik ili pokojnik.

IDEMO MOUZ 

Jucer spusio 6$ na 'siguran' game Fnatica. 

Sada idem all in na Mouz da vratim, jer VP me je previse puta razocarao kada sam se na njih kladio.

EUNE: Ferritin
12 godina
Tomek.Klc kaže...

Ma čudan je taj matchmaking, ja sam jednom prilikom ušao u MG2, imao 2 wina i 6 lossova i nije me derankalo.

Sad isto imam negdje kad mi se svi winovi i lossovi zbroje, oko 7 winova i 10 izgubljenih u DMG i još me isto nije izbacilo.

Aaa evo i ja znaci imao 5 zaredom i nisam pa i sad 2 wina tako da necu past sa MGE haha. Do duse igram random stalno.

17 godina
neaktivan

Ja tvrdim da win/lose nema potpuno direktan utjecaj na rank.

Dapače, vjerujem da je sistem posložen nešto kao hlstatsx, ali globalno + dodijeljeni su rankovi spram Vaših bodova. Bodovi su svjetska tajna.

Ja sam 3 puta izgubio i dobio rank up. U sve 3 igre protivnici su bili cca 2-3 ranka iznad, ali ja sam bio najbolji u svom teamu s najviše killova.

Debelo vjerujem da ako sam ja npr. MG a protivnig LEM i ubijem ga, dobijem (lupam sad) 30 bodova, ako on mene, dobije 2 boda. Ovo je bezveze lupljena brojka, ali debelo sam uvjeren da na tom principu funkcionira + MVP + Plant/Difuse + WIN/DRAW/LOSE.

Najveći naglasci su redom: kilovi, plant/difuse, mvp, WIN/DRAW/LOSE, tim redom.

Ovo donosim zaključak iz 8 godina CSSa i sada cca CSGO.

Keep it simple!
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 20:27 (Sa_Stilom).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Ja sam negdje na steamu procitao da je najvaznije MVP, Round Win pa Match Win. K/D navodno nema nikakve uloge.

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | uPlay: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Club: vandal_zd | DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd | RSI: vandalpr
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Sad igrao s par prijatelja, mi bili 3 DMG - 2 LE, a igrali protiv 5 LE..

I to je najžalosnije što bi dobili da jedan od mojih nije bio 6-20.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

RIP mouz :D

Udjem competative nakon 2-3 sedmice, dva lika afk non stop igraju s nozevima samo :D 

Sad se sjecam sto sam prestao igrati competative, back on faceit

Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina

E pa POSEREM se na kompletni ranking sustav kad ja u MGE moram objašnjavat da na T strani nemoš stajat na spawnu i čekat da te opkole svaku rundu

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

0 2 hvala 0
14 godina
Sa_Stilom kaže...

Ja tvrdim da win/lose nema potpuno direktan utjecaj na rank.

Dapače, vjerujem da je sistem posložen nešto kao hlstatsx, ali globalno + dodijeljeni su rankovi spram Vaših bodova. Bodovi su svjetska tajna.

Ja sam 3 puta izgubio i dobio rank up. U sve 3 igre protivnici su bili cca 2-3 ranka iznad, ali ja sam bio najbolji u svom teamu s najviše killova.

Debelo vjerujem da ako sam ja npr. MG a protivnig LEM i ubijem ga, dobijem (lupam sad) 30 bodova, ako on mene, dobije 2 boda. Ovo je bezveze lupljena brojka, ali debelo sam uvjeren da na tom principu funkcionira + MVP + Plant/Difuse + WIN/DRAW/LOSE.

Najveći naglasci su redom: kilovi, plant/difuse, mvp, WIN/DRAW/LOSE, tim redom.

Ovo donosim zaključak iz 8 godina CSSa i sada cca CSGO.

definitivno to ne moze imati najmanji utjecaj, s obzirom da nitko (kao bilo je slucajeva) nije bio derankan nakon sto je pobijedio match, a i gotovo uvijek si rankup-an nakon draw-a/win-a, tako da kao i svaki ELO sistem, i ovaj vjerojatno funkcionira na istu foru

Respect the Raise...!
13 godina
Roko567 kaže...

E pa POSEREM se na kompletni ranking sustav kad ja u MGE moram objašnjavat da na T strani nemoš stajat na spawnu i čekat da te opkole svaku rundu

Tako ti je to :D, ja sam sad mge2, ulete uvijek veci rankovi na drugoj strani kad smo stack neki, odma se vidi nacin igre i komunikacija protivnickih igraca je bolja sto si veci rank.
Nađi neki stack boostaj se, kasnije ces moci solo bar po iskustvu, nema nista od toga kad si sam, danas sam igrao jedan afk, drugi trci uvijek na istu stranu bez obzira sto neko kaze, treci uvijek awp skuplja, kad imamo svi love i kupimo ak, on nista nekupi i skuplja samo za awp... cetvrti je nova 2, i neko ga "boosta", prakticki igrac manje.

Po meni bi trebalo biti da nemozes stack napraviti tek tako, tj da stack mora imati "master guardian 1,2 elite, distinguished", a nesmije u sebi sadrzavati nova 2 ili legendary eagle.

Jer cesto kad solo igram, neko u teamu boosta nova 1,2 a mi smo svi mg1,2, po meni bezveze.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice