Jesam.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Some of your game files have been detected to have no signatures or invalid signatures. You will not be allowed to join VAC-Secure Servers
Dobijem ovu poruku i onda jos dolje kao pokusajte ponovno bla bla..
Kako da to popravim?
Reinstall csgo dok nisi dobio vac ban.

Some of your game files have been detected to have no signatures or invalid signatures. You will not be allowed to join VAC-Secure Servers
Kako da to popravim?
Desni klik na igru u libraryu, options, local files, verify integrity of game cache
Kako da to popravim?
Desni klik na igru u libraryu, options, local files, verify integrity of game cache
3 puta sam to napravio
Ma ne sviđaju mi se te stvari, pogotovo kad je igra takva, osjetljiva na varanje. Prema meni najbolja stvar je da brišeš igru i instaliraš opet. Nije ni tako strašno. A jesi kontaktirao Steam? Znam da im treba puno za odgovor ali vrijedi pokušati
Jel vama sheban steam? Samo 1 prijatelj mi je online i ne mogu tradeat CS:GO iteme. Piše mi ovo: You are not allowed to add yourCounter-Strike: Global Offensiveitems to trades. You may still receive items offered by friends. Evo već par puta mi je bilo NO CONNECTION, kao da ih DDoS-aju
Jebo me pas ako nije gore igrati s nabustanim idiotima nego protiv citera.
3 gejma danas izgubio jer u timu dobijem LEM i SUPREME frajere s manje od 10-15 killa.
Zalosno je kolko su citeri syebali igricu,samom igrom s chitom ali boga mi i boostajuci morone koji ne igraju za taj rank.
Jebo me pas ako nije gore igrati s nabustanim idiotima nego protiv citera.
3 gejma danas izgubio jer u timu dobijem LEM i SUPREME frajere s manje od 10-15 killa.
Zalosno je kolko su citeri syebali igricu,samom igrom s chitom ali boga mi i boostajuci morone koji ne igraju za taj rank.
Pa kaj nije lakse onda igrat s par igraca koji su provjereno dobri, s kojima si vec igrao. Igram s frendovima, na ts-u smo i igranje je odmah puno lakse.
Tak sam dosao od mge do lem-a. U zadnje vrijeme rijetko kad idem igrat cak i ak nas nije 5, jer ko zna kakvog igraca mozes dobit. Sjecam se da smo prije tjedan dana negdje
isli igrat nas 4 i dobimo nekog kretena u teamu kaj je odmah prvi svaku rundu skoro umro. Mi smo svi bili 20+, al smo ipak spusili.
Bolje ti je to neg da se kockas.
Pa cuj ja znam dosta malo ljudi koji znaju igrati za LEM/SUPREME a nisu uvjek online tako da sam primoren igrati solo.
Odi na onu Steam stranicu na koju te odvede nakon što ti zbaci error(google, lako ces naci) i uradi sto ti kaze. Meni je pomoglo samo da upišen neke naredbe u cmd (Run as Administrator). Bez brige, neces dobit VAC, samo nemoj igrat comeptitive, jer bezveze mozes izgubit game-odi na bilokoji server (sto official, sto community) sa VAC zaštitom i igraj, gledaj oce te izbacit van opet.
Hvala svima.
Reinstalirat sam igricu.

Jel ima ovdje netko tko bi tradeao CS:GO item/e ili keyeve za neku igricu na Steamu ?
Imam dosta Steam walleta koje bi htio pretvoriti u iteme, a da izbjegnem onaj 7day trade-ban koji imam kad kupim nešto s marketa..
Recimo H1Z1 koji je 20€ bi dao za 8 keyeva ( 18.3€ ).
Nije velika razlika, ali ako je netko planirao baš uzet tu igricu, isplati se obojici.
Da sam barem malo više puta vidio da momci igraju stavio bi bet na njih... http://www.hltv.org/match/2295212-gplay-giant5-balkan-superleague
Da sam barem malo više puta vidio da momci igraju stavio bi bet na njih... http://www.hltv.org/match/2295212-gplay-giant5-balkan-superleague
all in gplay, hrvati lopovi
Znaci frajer je toliko bio obv da je letio po mapi ledjima okrenut u skoku i kroz 3 zida lijepi hedare gg
ovakvog pacjenta jos nisam sreo
I jos napise gg nakraju... haha
all in gplay, hrvati lopovi
bit ce zanimljivo jedino citat chat na hitboxu, ako uopce pocnu prije lige prvaka
gplay 16 - 0 giants
znaci nisam igrao csgo 3 mjeseca jer sam se previse iznervirao kada sam u roku 3 dana pao s mge na gn4 .. i jucer instaliram igru i ajde da odigram.. igrao sam s bratom koji je inace mge i prvi game smo dobili iako sam imao 2 lika koji su mg2,a nisu znali osnovne antiflesh na mirage-u baciti :/
i sada igram drugi game i vodimo mi likove 7:1 ,meni score 13:1 .. i odjednom mi half 8:7.. Cudno meni likvoi odjednom svaki prefire meni na b-situ, no dobro..
pocnemo mi tt i prva runda 5hs-ova 1 lik.. druga runda lik uzme scout ,ja stojim sam ispred longa s c4,a moji rade buku na b.. Pala 3 moja.. kada meni 2 hita kroz vrata i padam ja..
btw. oba meca sam imao 20+ fragova te bio 1. -.-
kako nisam igrao 3 mjeseca vidim da ima dosta update-a .. awp su jako usporili,p250 mi je dosta precizniji dok usp katastrofa -.-
to su moji dojmovi :)
Jel ima jos sta znacajno sto se promijenilo ?
Koje sra*e ovaj CSGO longue.
Stavim 2.30 na F3 protiv G2, mislim si laganica dobitak od 0,80-0,90 i na kraju mi ništa ne isplate.
Jednostavno je, oni su to dobro odradili da bi skoro na svakom matchu imali zaradu. Ako je ukupni dobitak onih koji su betali na pobjednički tim veći od uloženog value-a na suprotni, odnosno gubitnički tim, neće svi dobiti skinove ili će dobiti djelimično, kao u ovom slučaju što ti nisi ništa dobio, a neko ko je više betao dobio je 5-10$ ili šta ja znam koliko već manje nego što mu je pisalo.
Lagano iskerijao mec za supremea,sad da dodjem do globala pa da prestanem igrati MM :D
I onda ti nakon nekog vremena nestane rank :D
I onda ti nakon nekog vremena nestane rank :D
Ma kanim ja odigrati tu i tamo neki MM,mozda jednomg tjedno :D