Po meni je Cs 1.6 Popularniji a i dalje dobar a i cs go nije za odbaciti
Kolko godina imas 13,14?
CS 1.6 se vjerojatno igra vise na balkanu ako pricamo o public serverima i to samo jer ti igraci nemaju PC sposoban da pokrene CS:GO.
Kolko godina imas 13,14?
CS 1.6 se vjerojatno igra vise na balkanu ako pricamo o public serverima i to samo jer ti igraci nemaju PC sposoban da pokrene CS:GO.
Kolko godina imas 13,14?
dont feed the troll
Old skul price wtf skill omg nubovi igraju cs go, di si bio kad se 41' igrao CS 1.6.1.117 verzija di moš ovo ono dude
Kako vam nije dosadilo ovo whine-anje svaki Božiji dan. Kao da ste jedini kojima se to događa.
Da, pogotovo kad stave profil nekog lika i kažu da ga reportamo. Ko da će report na steamu išta napravit?
Nisam se kladio ima 2-3 sedmice sigurno, pratio danas TSM dva puta zgazio fnatic i igra se protiv Titana treci game BO1 i to cobblestone
odds
38 - 62
Titan - TSM
Koliko njubara je bet na TSM ili promjenilo sa Titan-a na TSM kad su dva puta zgazili Fnatic, ne znajuci da je Fnatic tek dosao s pauze.
Sta reci nego, EZ GAME EZ SKINS
Nakon 470 winova, ušao u MGE ! :D
Ajde da vidimo koliko ću ovdje izdržati. :)
Reko prijatelju ajde daj sve caseove, radim case opening, reko poslo sam offer samo prihvati. Nekako lik nije skužio, nego tek kasnije hahaha koja komedija bila
Jedno pitanje samo. Da li je moguće recimo sa Silver elite ranka direktno upasti u Gold Nova 1?.. ili moram prvo proći kroz Silver Elite Master, pa tek onda GN1? Hvala i svako dobro!
Btw, da, noob sam i igram u Silveru još uvijek. (za sve one koji će blatiti, da kažem unaprijed).
Reko prijatelju ajde daj sve caseove, radim case opening, reko poslo sam offer samo prihvati. Nekako lik nije skužio, nego tek kasnije hahaha koja komedija bila
bravo ludi si, zayebo si lika za 5-6 evra
case opening sa 0.04 eura ^^?
bravo ludi si, zayebo si lika za 5-6 evra
Oćeš reć da je 5-6 eura malo? btw nisam nikoga zajebao, to je prijatelj, naravno da sam mu vratio nazad... pročitaj koji put cijeli post
Dreamhack Bucharest 24-26.04.2015
Dropove ce opet bacat, tako da se pripremite na gledanje streama :)
Nadam se da se cobblestone nece igrati kao na katowice 2015 -.- previse ih je drop (suvenira) pa se cijene jos uvijek drze od 35-40 -.-
Jedno pitanje samo. Da li je moguće recimo sa Silver elite ranka direktno upasti u Gold Nova 1?.. ili moram prvo proći kroz Silver Elite Master, pa tek onda GN1? Hvala i svako dobro!
Btw, da, noob sam i igram u Silveru još uvijek. (za sve one koji će blatiti, da kažem unaprijed).
Silver Elite->Silver Elite Master->Gold Nova 1...rank ide 1 po 1, nema preskakanja ;)
Imas neki link? Jer to nije Major Championship.
Nadam se da se cobblestone nece igrati kao na katowice 2015 -.- previse ih je drop (suvenira) pa se cijene jos uvijek drze od 35-40 -.-
ahhahahahaha, propao biznis, a?
Kad smo već kod nazi grammar...
ahhahahahaha, propao biznis, a?
Ma jok, kakvi :)
Tek su cijene u porastu sad od svih skinova, evo m4 radiation hazard bila 4,5 evra, jutros na 8 evra vec a otici ce na 20 opet jer je kul skin a i ne dropa cesto :)
A cobblestone ce samo ici gore, samo gledaj :D
Mirage suvenir kutija se popela sa 2.40€ na 3€, sporo raste, ali opet ima nekog pomaka, zaradit ću ponešto :)
Mirage suvenir kutija se popela sa 2.40€ na 3€, sporo raste, ali opet ima nekog pomaka, zaradit ću ponešto :)
Pa bolje radit što ja radim ( kupim određeni skin oko 2 u noći za 2.9€ i proda se oko 13:00 za 3.6€.. )
Doslovno to radim svaku večer, trenutno sam u mogućnosti kupit 6 tih itema, i samo ih vratim na market i uvijek se prodaju tokom sljedećeg dana. ( Danas 13:07, 13:19, 13:19, 13:22, 13:24 ).
Profit : Oko 1.25€ svaku noć, što mi nije malo jer je to doslovno 5 minuta posla. Refresham dok ne vidim nešto ispod 3€, kad vidim kupim, i vratim na market.
Zarada na marketu je postala samo za strpljive nakon uvođenja 7 dana unmarketable/untradable pravila. Zaradio bih prije mjesecno ~10€ al sad s ovim nemam bas zivaca
Zarada na marketu je postala samo za strpljive nakon uvođenja 7 dana unmarketable/untradable pravila. Zaradio bih prije mjesecno ~10€ al sad s ovim nemam bas zivaca
Nema unmarketable 7 dana bana, čim nešto kupiš možeš ga prodat. Taj 7 day ban stoji samo za tradeanje nakon što si nešto kupio sa marketa.
Znaci taj ban vrijedi za keyeve/oruzja,itd. ali ne i za suvenire?
Znaci taj ban vrijedi za keyeve/oruzja,itd. ali ne i za suvenire?
Odakle sad taj zaključak?
Pa bolje radit što ja radim ( kupim određeni skin oko 2 u noći za 2.9€ i proda se oko 13:00 za 3.6€.. )
Doslovno to radim svaku večer, trenutno sam u mogućnosti kupit 6 tih itema, i samo ih vratim na market i uvijek se prodaju tokom sljedećeg dana. ( Danas 13:07, 13:19, 13:19, 13:22, 13:24 ).
Profit : Oko 1.25€ svaku noć, što mi nije malo jer je to doslovno 5 minuta posla. Refresham dok ne vidim nešto ispod 3€, kad vidim kupim, i vratim na market.
isto sam i ja radio i još radim
jel mi možeš pojasnit malo kak to radiš?
ok poprilično si dobro pisao, ali mislim na to koji skin kupiš? jel pukneš bilo koji ili pratiš neke trendove ili ekonomiju tih skinova?
gdje to pratiš?
ak nije bed, hvala
općenito na skinove do kolko imaš eura u walletu da ih ponovo izvrtiš.
gledaj cijene i prati najjeftiniji ulet i kupuj-simple as that,
kasnije ih preko noći stavi prodavati po skupljoj cijeni.
evo brzinski primjer, prati ak 47 redline ft, vrijedi okvirno 8 eura ,a svako malo neki telac uleti kome treba hitno sad eurića na walletu i stavi je za 6e,
zarada od 1.03e nabrzaka.
jel mi možeš pojasnit malo kak to radiš?
ok poprilično si dobro pisao, ali mislim na to koji skin kupiš? jel pukneš bilo koji ili pratiš neke trendove ili ekonomiju tih skinova?
gdje to pratiš?
ak nije bed, hvala
Pa moras naravno pratiti i znati cijene, neki ljudi stave item samo da se proda.
Sad se moze masovno zaraditi na stat trak oruzijima jeftinim. Cijena im je masovno porasla, pratis trziste i refreshas market place dok nenaiđes na nesto dobro.
Ovo sto on radi ostvaruje mali profit, kojih 0.30, 0.40 eura po weaponu, ako zelis masovno zaraditi treba imati strpljenja. Znaju likovi staviti noz ispod cijene samo da ga se rijese, koji vrijedi 5-10 eura vise i slicno, onda seller ispod vidi najnizu cijenu(kad ti pise "price starting at") i stavi da prodaje po toj cijeni, i ljudi kupe 3,4 komada koji su ispod cijene i stave normalnu cijenu i opet se proda i ostvari se profit 20-30 eura u jednom danu.
CSGO veterani moze pomoc,
scam ili real?
Daj ne šali se... Valjda najstariji scam koji postoji na Steamu :)
Ti meni daj hrpu toga, al dam ti ja kasnije super pare, al na račun...možda...nikad...
Koliko sam se takvih nagledo...(kao i hrpa ljudi tu na forumu)
CSGO veterani moze pomoc,
scam ili real?
cisti scam, ne moze ti nitko dodavati pare u tvoj steam wallet