Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.290.441
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
hrvatskafarkasevec kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

nego sta su ?

A sta su pobogu Shift i Shift 2?

simulacije nisu sigurno

Aha.

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
14 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
Ranko Kukumar kaže...

Dakle, imaš run and gun FPS-ove (U to spadaju COD, Serious Sam, Quake, Unreal Tournament, i sl.). 

Sta pricas ti, kakav COD kao run and gun, jesi li ikad igrao ili vidio COD2 S&D CB mod ili COD4 Promod? To je isto kao da kazes da je NFS arkada.

Sorry ipak je nfs arcade racing "simulation" game

13 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

Sta pricas ti, kakav COD kao run and gun, jesi li ikad igrao ili vidio COD2 S&D CB mod ili COD4 Promod? To je isto kao da kazes da je NFS arkada.

Što je najžalosnije jesam igrao sam. I opet je igra ista. Nema ni trun taktike. Run and Gun, ništa više. COD sa svojim uskim mapama i takvim gameplay-om nikada neće imati ozbiljne taktike.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Molim forumaša Penryna da ne odgovara na moje poruke jer nema potrebe buduci da ga ignoriram.
16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Ima opcija, ali premalo. Želim da se mjenjaju vrste crosshaira. Ja  bi htio da moj crosshair izgleda recimo ovako

( . )

s tim da točka bude pozicionirana u sredinu. 

( . )( . )

kekekekeke

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
14 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Fićo da mi se da,ovu tvoju od NFS-u bi iskopiro u humor
Dakle,NFS je arkada,a Shift je simulacija,ali više nemaju veze jedan između drugog

A ovo za cros,meni se čini da se umjetni mijenja isto ko i spraypaint,ali neznam tocno kako

0 0 hvala 0
13 godina

tesko da cu si ovo nabaviti, dok izlazi ujedno i za konzole

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

On pokusava reci da su svi COD-ovi ne-takticke igre

Ja ga nisam tako shvatio. Zna ranko jako dobro koliko taktiziranja bude u jednom klanskom Q3 CTF-u, recimo.

Fićo_CoD 5 kaže...

jer nisu svi NFS-ovi arkade.

jesu

Gledaj da ti pojasnim. Po toj tvojoj definiciji i Quake3 je onda takticka igra, jer osim brzih refleksa moras imati i nekakvu strategiju.

CoD jest run'n'gun igra, neovisno o tome koliko ti moras razmisljati dok igras. Kada za usporedbu zaigras CS razlika u gameplayu postaje vise nego ocita. Naravno to ide i dalje, tako da i CS u usporedbi sa nekim drugim igrama ispada run'n'gun, ali to nije sada bitno...

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 18:20 (rustweaver).
14 godina
neaktivan

Ranko prijatelju, proevi u CoD-u nisu ono kaj po pubovima djeca nazivaju ljude od 500 sati isusima jer su napravili dva no aima (ne daj bože no scopea). Ak ti misliš da pro klanovi kao eSuba, tek-9, h2k i drugi igraju samo na skill i reflekse onda se zbilja grdo varaš. Svaki od tih 5 ljudi, kojima je to posel i za to dobivaju novce i sponzore, ima neku ulogu. Ko bude kaj pazil, s kojim oružjem, kud baciti nade, u kojoj točno sekundi, na koju stranu plantat, kud smoke... Taktike kakve ti nemreš zamisliti vjerojatno. Na ovih 5 lan mapa imaju barem 20 taktika za svaku od njih. Sad misliš da pretjerujem vjerojatno, al ak bi ti riskiral sponzore, a samim tim i novce da si na njihovom mjestu, onda ok. Onda, kad sam ja igral BF2 nisam videl puno veće razlike od CoD osim kaj je sve usporenije i kaj možeš voziti tenk, avion kaj već. Isto tak nisam ni u CSS primjetil neke taktike na pubovima. Ista stvar ko i na CoD pubovima. Deca kojima još mliječni zubi nisu opali i jebeju ti mater. A realnost nije niš veća s tim health barom il s ovim cover systemom kaj CoD ima. Zato prestani soliti pamet tu nekakvoj deci od 12 godina kaj budu tebi stavljali TU a meni TD, jer bi mogel prvo pročitati obje strane priče a onda tvrditi nekaj.

Moj PC  
4 4 hvala 2
13 godina
6BoosteR9 kaže...

Ranko prijatelju, proevi u CoD-u nisu ono kaj po pubovima djeca nazivaju ljude od 500 sati isusima jer su napravili dva no aima (ne daj bože no scopea).

Ne trkeljaj. Tko ti je to rekao? Ne moj misliti da ja ulazim u rasprave o nečemu čemu neznam. Znam vrlo dobro kakvo je stanje sa COD-ićem i odgovorno tvrdim sljedeće.

6BoosteR9 kaže...

. Svaki od tih 5 ljudi, kojima je to posel i za to dobivaju novce i sponzore, ima neku ulogu.

Divim im se zaista! Oni su moji idoli i jednog dana ja želim da buljim u ekran 20 sati dnevno i da zaradujem na takvome poslu.

6BoosteR9 kaže...

. Ko bude kaj pazil, s kojim oružjem, kud baciti nade, u kojoj točno sekundi, na koju stranu plantat, kud smoke... Taktike kakve ti nemreš zamisliti vjerojatno.

Da baš. Nemaš ti pojma moj stari šta je taktika. Dođi na pravi server ARMA, Rainbow Six, Ghost Recon, pa ću ti ja pokazat šta je skill. COD je apsolutna nula i nema ni 1% taktike koliko ga te igre imaju. CS i Battlefield također izliskuju veći team work i više pameti da bi ga se igralo u profesionalne svrhe.

6BoosteR9 kaže...

. Onda, kad sam ja igral BF2 nisam videl puno veće razlike od CoD osim kaj je sve usporenije i kaj možeš voziti tenk, avion kaj već.

Zato što neznaš koristiti sve mogućnosti koje ti igra pruža. Igraš COD jer ti nije kompliciran. Da dođeš u igre koje zahtjevaju skill (gore sam ih naveo koje su to), onda bi ti to bilo dosadno. Ovako ti je čak i COD kompliciran pa ti je sve ostalo dosadno.

6BoosteR9 kaže...

. Zato prestani soliti pamet tu nekakvoj deci od 12 godina kaj budu tebi stavljali TU a meni TD, jer bi mogel prvo pročitati obje strane priče a onda tvrditi nekaj.

Trololololool.... BTW, da ti još samo natuknem da su ti sati postali glavno sredstvo kur*enja dječurlije. Sa takvim (a ima ih u temi) ne želim uopće raspravljati.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Molim forumaša Penryna da ne odgovara na moje poruke jer nema potrebe buduci da ga ignoriram.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 21:04 (Ranko Kukumar).
15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
bla bla bla

Citat 2.: Znamo da im se diviš :)

Citat 3.: Kad god hoćeš skupi 4 ljudi + sebe i ja ću svoju ekipu i igrat ćemo war COD2 i CS, LAN ili CW, šta god hoćeš nama svejedno, samo reci mjesto i vrijeme, pa ćemo vam pokazat šta je taktika, a ne kur*it se tuda, jaki ste samo na riječima.

Citat 4.: Čuj to za COD ti ne treba skill hahaha :) Možda za MW2 ili BO, ali za COD2 ili COD4 ti svakako treba skill, ali evo ako ne treba, ti reflekse imaš iz CS-a ili ARMA-e čega već i idemo igrati COD2 pa ćemo vidjeti skill :))

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 21:22 (Fićo_CoD 5).
13 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

Citat 1.: Znamo da im se diviš :)

Citat 2.: Kad god hoćeš skupi 4 ljudi + sebe i ja ću svoju ekipu i igrat ćemo war COD2 i CS, LAN ili CW, šta god hoćeš nama svejedno, samo reci mjesto i vrijeme, pa ćemo vam pokazat šta je taktika, a ne kur*it se tuda, jaki ste samo na riječima.

Citat 3.: Čuj to za COD ti ne treba skill hahaha :) Možda za MW2 ili BO, ali za COD2 ili COD4 ti svakako treba skill, ali evo ako ne treba, ti reflekse imaš iz CS-a ili ARMA-e čega već i idemo igrati COD2 pa ćemo vidjeti skill :))

Prije svega da napomenem da je sa fanboyevima vrlo teško raspravljati, a tebi se to vidi po nicku.

Djete drago, ja sam COD igrao kad si se ti igrao sa autićima. Ja igre ne igram da nabijem prokleti score i da mi je e-penis veći. Ja igre igram iz zabave. COD sam prvi puta probao 2003. godine, a svaki idući sam odigroa u startu kada je izišao. COD4 sam aktivno u MP najviše igrao (oko 2 godine). I to najviše od ijedne igre, posle su stigli balavi klinci koji su se kurčili sa score-vima (iako sam ja stalno igrao na originalnim serverima) pa sam odustao od igre i ta je igra mrtva za mene. Ti uopće ne kužiš zašto se igre rade. Igre se rade iz cilja da zabave čovjeka. To što tebi EGO raste ako ti je scor na BIHNet serveru   14:0 je tvoj osobni problem, a ne konstanta razmišljanja.

Nisu za tebe igre, ti si ionako za dom spreman (i ja sam isto, ali za studentski).

15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Prije svega da napomenem da je sa fanboyevima vrlo teško raspravljati, a tebi se to vidi po nicku.

Djete drago, ja sam COD igrao kad si se ti igrao sa autićima. Ja igre ne igram da nabijem prokleti score i da mi je e-penis veći. Ja igre igram iz zabave. COD sam prvi puta probao 2003. godine, a svaki idući sam odigroa u startu kada je izišao. COD4 sam aktivno u MP najviše igrao (oko 2 godine). I to najviše od ijedne igre, posle su stigli balavi klinci koji su se kurčili sa score-vima (iako sam ja stalno igrao na originalnim serverima) pa sam odustao od igre i ta je igra mrtva za mene. Ti uopće ne kužiš zašto se igre rade. Igre se rade iz cilja da zabave čovjeka. To što tebi EGO raste ako ti je scor na BIHNet serveru   14:0 je tvoj osobni problem, a ne konstanta razmišljanja.

Nisu za tebe igre, ti si ionako za dom spreman (i ja sam isto, ali za studentski).

Kao prvo nisam nikakav fanboy nego mrzim kad netko piše sranja i upliće se u ono što ne zna.

Kao drugo i ja igram iz zabave LOTRO, LEGO Racers i ostale, pa i COD2, ali nije to to kad se mogu natjecati, pa i sport (nogomet, rukomet..) je prvo bio osmišljen kao zabava pa su počeli s natjecanjima, ne? E pa ovo su e-Sports :)

A to što si pobjegao s COD-a zbog dječice pokazuje koliko si uporan u nečemu.

Ne raste meni EGO ako mi je skor 14:0 na BIHNet serveru, otkud ti uopće pravo da nešto takvo govoriš?

Kakve veze ima to što sam za dom spreman sa igrama? 

Ajde nećemo više offtopičariti!

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 21:36 (Fićo_CoD 5).
14 godina
neaktivan

O sad budeš ti govoril da su oni noliferi, zbilja se našel pravi da im nekaj govori. Plješćem! Gle kad buš ti meni našel veću realnost, ozbiljnost igrača i taktike u CSS nego u CoD onda zbilja svaka čast. Ustvari daj mi reci nekaj. Ti dođeš na CoD server i niko nema taktike, svi su klinci bla bla. Dođeš na CSS server il kaj ja znam i svi imaju taktike odma? Svi ih znaju? Jel ti znaš kaj je opće taktika? Daj nemoj mi pametovati tu sad. Sva sreća kaj šumarija prima takve sveznalice. E da, govoriš o nekom egu i e-penisu? Oprosti stari, al ti si tu planul na moju dobronamjernu poruku ak se ne varam. Ajde pst

13 godina
6BoosteR9 kaže...

O sad budeš ti govoril da su oni noliferi, zbilja se našel pravi da im nekaj govori. Plješćem! Gle kad buš ti meni našel veću realnost, ozbiljnost igrača i taktike u CSS nego u CoD onda zbilja svaka čast. Ustvari daj mi reci nekaj. Ti dođeš na CoD server i niko nema taktike, svi su klinci bla bla. Dođeš na CSS server il kaj ja znam i svi imaju taktike odma? Svi ih znaju? Jel ti znaš kaj je opće taktika? Daj nemoj mi pametovati tu sad. Sva sreća kaj šumarija prima takve sveznalice. E da, govoriš o nekom egu i e-penisu? Oprosti stari, al ti si tu planul na moju dobronamjernu poruku ak se ne varam. Ajde pst

O kakvim ti serverima pričaš? Ja cijelo vrijeme tvrdim da je CS mehanikom i način igranja teža igra od Call of Duty-a i kao takva zahtjeva veću vještinu u postizanju boljeg rezultata u MP mečevima - Ako ti to nije jasno onda se obrati drugima. To je činjenica, isto kao ono što sam napisao u ovom postu kao odgovor dreammaker-u. Tvoj je problem što neznaš čitati. Tu ti sve piše i dalje stojim kod toga. COD svojom mehanikom igranja nezahtjeva nikakav skill naspram nekih drugih igara koje sam naveo (ARMA, Rainbow Six, Ghost Recon, i sl.). I dalje ti tvrdim da nisam 15-godišnjak da mi je score bitan i to mi je zadnja rupa na svirali tjekom igranja MP mečeva. Ako je to tebi prva, onda tvoja sreća ali nemoj misliti da je i svačija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 8:01 (Ranko Kukumar).
15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

O kakvim ti serverima pričaš? Ja cijelo vrijeme tvrdim da je CS mehanikom i način igranja teža igra od Call of Duty-a i kao takva zahtjeva veću vještinu u postizanju boljeg rezultata u MP mečevima

To što si ti odigrao HC mod u COD4 ili neki nooberski TDM sa 32 igrača ne znači da je CS teža igra.. Predrasude moje, predrasude :))

13 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

To što si ti odigrao HC mod u COD4 ili neki nooberski TDM sa 32 igrača ne znači da je CS teža igra.. Predrasude moje, predrasude :))

Ti očito nisi u stanju da razlikuješ pod žanrove FPS-a. Kolko ti puta trebam napisati da je to činjenica? Šta ti nije tu jasno? CS je sam po sebi teža igra od bilo kojeg COD-a.

14 godina
neaktivan

Ja trollčina? Pa cijelo vrijeme melješ o nekoj taktici, a sad si počel o skillu. Taktika ima minimalne veze sa skillom dok ju ućiš il kaj već. Taktiku neka ekipa možet imat il nemat, bez obzira na skill, makar je neki red da one sa skillom imaju i taktiku i potrebu za njom, kužiš kaj oću reći. A o tome koja je igra teža zbilja nemaš kaj raspravljati. Sam si rekel da to ne možeš uspoređivati. Dođi prvi put s CoD-a na CS, nemreš niš. Obratno isto. I to kaj ti pljuješ po CoD-u je čisto tvoje mišljenje i ne moraš ga nametati drugima i izazivati svađe.

15 godina

CS je itekako teža i kvalitetnija igra od bilokojeg COD-a. Tu nema rasprave. 

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
14 godina
neaktivan

CoD ima inteligentije igrače nego bilo koji CS. Tu nema rasprave.

P.S. Ranko, ja trollčina a ti mi na svaki post stavljaš TD. {#}

13 godina
neaktivan
6BoosteR9 kaže...

CoD ima inteligentije igrače nego bilo koji CS. Tu nema rasprave.

P.S. Ranko, ja trollčina a ti mi na svaki post stavljaš TD. {#}

14 godina
neaktivan

Da sam imal tolko volje ko ti frende mogel sam i ja isto stavit na dreammakerov post.

13 godina
6BoosteR9 kaže...

Ja trollčina? Pa cijelo vrijeme melješ o nekoj taktici, a sad si počel o skillu. Taktika ima minimalne veze sa skillom dok ju ućiš il kaj već. Taktiku neka ekipa možet imat il nemat, bez obzira na skill, makar je neki red da one sa skillom imaju i taktiku i potrebu za njom, kužiš kaj oću reći. A o tome koja je igra teža zbilja nemaš kaj raspravljati. Sam si rekel da to ne možeš uspoređivati. Dođi prvi put s CoD-a na CS, nemreš niš. Obratno isto. I to kaj ti pljuješ po CoD-u je čisto tvoje mišljenje i ne moraš ga nametati drugima i izazivati svađe.

Je, jesi. I opet nisi ništa rekao. Kakva te taktika spopala? Kakav skill? CS je zahtjevnija igra za igranje od COD-a. Postoje različite vrste igara (iako se obje igraju iz prvog lica i pucačine su) i svaka se razlikuje. COD je sam po sebi klasificiran kao run and gun igra. To ti više neću ponavljat jer bi do sada i zid shvatio. Kad smo kod taktike, COD sa malim mapama i takvim tipom gameplay-a nema skoro nikakve taktike. To što ti misliš da ima, nije taktika. Taktika je kada ti meni napraviš cijeli raspored infatry tima i osvojimo otoke i srušimo sve protivničke tenkove i avione bez ikakvog fail-a. Osobno sam prvi ovdje na forumu organizirao ARMA 2 meč u online-u i pazi čuda svi su se razbježali za 5min jer nisu poštovali taktiku koju smo napravili već su išli na run and gun tip. Ni kod CS-a ti takvo što ne pali i igra je za igranje zahtjevnija. Kretnje su teže, ciljanje puno realnije, nema trčanja kao u COD-u (Osim COD i COD2, al tamo se svejedno jumpa jako visoko pogotovo sa 333 FPS-a) i igra je sama po sebi teža za učenje od COD-a. Nije ni CS nešto otvorenih mapa, ali je znatno bolji korak prema realnosti i težini od COD-a.

14 godina

Dovedi  igrača koji nisu nikad igrali ni CoD ni CS.

Daj mu dva sata na CoDu, vidit češ kako već lako ubija.

Daj mu dva sata na CSu. Neće ubit nikoga dok ne skuži kako recoil radi.

A ova tema se pretvorila u flamewar "CoD vs CS".

Frend igra dugo COD2, ja igram dugo CS(ne više). Frend me zove na COD2(prvi put nakon 30 min igre, već su počeli pozitivni skorovi). Zovnem frenda na CS(njegovi skorovi 1/10, 5/15 itd.)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 22:13 (Vapor).
Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Fićo nemoj pretjerivati, slažem se sa većinom toga što pišeš, ali moraš priznati da CS zahtjeva više skilla. Igrao sam obe igre(COD igram, CS sam igrao neki 1.5yrs), i za CS mi je trebalo puno više vremena da počnem lijepo ciljati i ubijati protivnike.

O tempora, o mores !

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keops kaže...

Fićo nemoj pretjerivati, slažem se sa većinom toga što pišeš, ali moraš priznati da CS zahtjeva više skilla. Igrao sam obe igre(COD igram, CS sam igrao neki 1.5yrs), i za CS mi je trebalo puno više vremena da počnem lijepo ciljati i ubijati protivnike.

Ma i ja to govorim, nego naživcirao me ovaj kad govori da za COD ne treba uopće imati skill niti taktiku. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 22:13 (Fićo_CoD 5).
13 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

Ma i ja to govorim, nego naživcirao me ovaj kad govori da za COD ne treba uopće imati skill niti taktiku.  {#}

Naspram nekih igara to je živa istina. I u Serious Sam-u je potreban skill. I u Super Mariu je isto potreban skill.

15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Naspram nekih igara to je živa istina. I u Serious Sam-u je potreban skill. I u Super Mariu je isto potreban skill.

Jao s kim sam se ja našao raspravljat {#} Oh da, pa ovo je Bug forum, ispričavam se, u pravu si!

14 godina

Treba i za BUG forum skill.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ovo kaj nema ADS pa bude uvijek pogodil sred crosshaira i kaj ne možeš trčat zbilja drži realnost, samo ne znam iz koje dimenzije. No dobro, prek svega prejdem, al daj mi objasni neke. Veliš da ne znam kaj su taktike al pazi ovo. "Ko bude kaj pazil, s kojim oružjem, kud baciti nade, u kojoj točno sekundi, na koju stranu plantat, kud smoke..." <-- to je taktika po meni, a po tebi ovo - "Taktika je kada ti meni napraviš cijeli raspored infatry tima i osvojimo otoke i srušimo sve protivničke tenkove i avione bez ikakvog fail-a." Ti si zbilja glup da ti je cilj da sereš po meni i CoD-u a ponavljaš stvar koju sam ja rekel malo prije. I da nisi tolko ograničen bi shvatil da oću reći da se run n gun igra na obje igre stalno po pubovima dok ne dođu warovi i ozbiljniji igrači. Jel budeš znal pročitati?

13 godina
6BoosteR9 kaže...

Ovo kaj nema ADS pa bude uvijek pogodil sred crosshaira i kaj ne možeš trčat zbilja drži realnost, samo ne znam iz koje dimenzije. No dobro, prek svega prejdem, al daj mi objasni neke. Veliš da ne znam kaj su taktike al pazi ovo. "Ko bude kaj pazil, s kojim oružjem, kud baciti nade, u kojoj točno sekundi, na koju stranu plantat, kud smoke..." <-- to je taktika po meni, a po tebi ovo - "Taktika je kada ti meni napraviš cijeli raspored infatry tima i osvojimo otoke i srušimo sve protivničke tenkove i avione bez ikakvog fail-a." Ti si zbilja glup da ti je cilj da sereš po meni i CoD-u a ponavljaš stvar koju sam ja rekel malo prije. I da nisi tolko ograničen bi shvatil da oću reći da se run n gun igra na obje igre stalno po pubovima dok ne dođu warovi i ozbiljniji igrači. Jel budeš znal pročitati?

Moj zaključak kojeg sam izveo iz ovog i na temelju prošlih tvojih postova da ti nisi ništa igrao više od COD-a i onda tvrdiš potpuno pogrešno što je taktika. Evo, ja i Minoza sa foruma smo 10-ak sati na papiru radili taktiku za jedan FPS MP meč.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice