Company of Heroes 2

poruka: 1.259
|
čitano: 268.479
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Company of Heroes 2
NoGalo kaže...

dali ima još gdje za ugrabit key? ako itko zna hvala :)

Imam jedan viška. Uzeo sam kad je PCGamer dijelio. Javi ako ti još uvijek treba key, pa ću ti poslati na pm.

KILL! Have no fear!
15 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Dečki,a slike? :P

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
NoGalo kaže...

dali ima još gdje za ugrabit key? ako itko zna hvala :)

I mene zanima, nazalost sam prekasno vidio na fejsu giveaway :( ako netko ima viska a netreba mu, cijenio bih da mi se javi :)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
Company of Heroes 2

ja sam sudjelovao u alphi i nisam dobio beta key....jedino što mi je bilo sumljivo da u mi slali po nekoliko puta alfa stres test iako je on bio gotov.ako netko ima key da mu netreba bio bi zahvalan

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

ja sam sudjelovao u alphi i nisam dobio beta key....jedino što mi je bilo sumljivo da u mi slali po nekoliko puta alfa stres test iako je on bio gotov.ako netko ima key da mu netreba bio bi zahvalan

I meni su slali nekoliko puta, postao sam to ode. Čak jedno 5-6 puta bi rekao.

I daj molim te, ako ti nije bed, možeš li mi ovo objasniti {#}

Čitam svaki drugi post ovdje na forumu da ljudi pišu 'sumljivo' pa mi nikako ne ide u glavu.

Valjda je 'sumnjivo' , eh?

{#}

Something witty.
15 godina
forzzuk kaže...
Kill Frenzy kaže...

Čitam svaki drugi post ovdje na forumu da ljudi pišu 'sumljivo' pa mi nikako ne ide u glavu.

{#}

Toliko je taj internet uništio te ljude danas da svi pišu sumljivo yebeno što me tako živcira da to nema nigdje.

SUMNJIVO JE, ne SUMLJIVO!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan

@KiCo77

poslao sam ti na pm.

@Kill Frenzy

Pogledaj na steamu, možda ti se pojavio beta stress test. Odmah su dan poslije uključili i alpha testere.

KILL! Have no fear!
16 godina
forzzuk kaže...
Kill Frenzy kaže...

{#}

ma tako nebitno

pišem kako mi se da ipak je ovo forum

baš zato pišem sve malim...totalno nebitno

bitno je da nemam key

animosity_frenzy

hehhe imam sad vidim. hvala ti.još mi je sumljivo bilo kako nisam dobio

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 21:54 (Kill Frenzy).
15 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...

Kill Frenzy kaže...

Inače, vas dva ste mi odlični s nickovima {#}

Something witty.
16 godina
Company of Heroes 2

{#}

stavim da se igr skida pa sutra i ja kažem dojmove

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 23:11 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Kill Frenzy kaže...

{#}

stavim da se igr skida pa sutra i ja kažem dojmove

Kakav micro!

On a more serious note, CoH 2 skinut i odigrana 2 gejma protiv kompa. I like it, a lot! Mortari nisu normalni šta rade. Kad odigram još par igri javim dojmove.

Trebali bi uvesti opciju da se vratiš u igru, kao u LoL-u. Meni je pala veza na 0.5 sec i izbacilo me van. "Lost connection to Steam." Minimiziram, a Steam radi bez problema.

Paragon
13 godina
Putn1k kaže...
Mortari nisu normalni šta rade. Kad odigram još par igri javim dojmove.

Točno, prejaki i pin point precizni.... Nek napravi kao i u CoH1, da je jedan mortar jači(US) a drugi ima veći domet (Njem.). Pa sa vetom, onaj sa snagom dobiva bolji domet a oni koji ima veci domet dobiva snagu...

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Ja sam maknuo betu,uzastopni BSOD,a komp uredan,driveri updatani,Win 7 i sve ostalo što sam igrao/igram rade bez ikakve frke (FIFA13,FM 2013,Far Cry 3).

Naravno,dat ću šansu igri kad izađe,al ono što sam dosada vidio,prvenstveno grafički (sučelje,izgled jedinica,građevina,grafika) me nije nimalo impresioniralo. Iskreno mislim da ovo neće u prodaju barem još pola godine minimum.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
DwightSchrute kaže...

Ja sam maknuo betu,uzastopni BSOD,a komp uredan,driveri updatani,Win 7 i sve ostalo što sam igrao/igram rade bez ikakve frke (FIFA13,FM 2013,Far Cry 3).

Naravno,dat ću šansu igri kad izađe,al ono što sam dosada vidio,prvenstveno grafički (sučelje,izgled jedinica,građevina,grafika) me nije nimalo impresioniralo. Iskreno mislim da ovo neće u prodaju barem još pola godine minimum.

isto tak i kod mene 
BSOD i zamrzavanje :(

http://revohd.blogspot.com/
16 godina
Company of Heroes 2

kod mene nikakvih problema.sjećam se prije dok sam igrao coh jedinicu samo mi je ta igra pravila problem i mislio sam da je do igre.nakon pola godine igranja počele su i ostale i razlog je bilo napajanje i ploča....samo mi je coh zaebavo tako da...

meni jako smeta mali zoom out.trebaju na pravit da se još malo može odzumirat i igra je nekako pre sarena

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Kill Frenzy kaže...

kod mene nikakvih problema.sjećam se prije dok sam igrao coh jedinicu samo mi je ta igra pravila problem i mislio sam da je do igre.nakon pola godine igranja počele su i ostale i razlog je bilo napajanje i ploča....samo mi je coh zaebavo tako da...

meni jako smeta mali zoom out.trebaju na pravit da se još malo može odzumirat i igra je nekako pre sarena

je da odma cu sumnju bacit na plocu i napajanje ,a na igri pise BETA 

imam i COH obican instaliran s kojim nemam nikakvih problema kao niti sa ostatkom igara 

http://revohd.blogspot.com/
16 godina
Arnold Layne kaže...

je da odma cu sumnju bacit na plocu i napajanje ,a na igri pise BETA 

imam i COH obican instaliran s kojim nemam nikakvih problema kao niti sa ostatkom igara 

mnogo si pametan.ja ti samo kažem kako je meni bilo.nemoraš odma bit drzak i bezobrazan{#}

15 godina
Company of Heroes 2

Bratu također bsod pri pokrentanju partije, super bar znam da nije jedini da nije samo kod njega.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Company of Heroes 2

Sviđa mi se nova kamuflaža, I'm a tree, I'm a tree

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Company of Heroes 2
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Ali ako ćemo pošteno, stvarno je grafika odnosno kompletan grafički prikaz - mrtvi prosjek.

Ne dira me previše ali jedan SCII je godinama iza a također ispred ovoga.

Ne kažem da nema svoj poseban štih ali čim zumirate jedan klik s kuglicom miša, brate sve sami kockasti poligoni.

Something witty.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
forzzuk kaže...

Ali ako ćemo pošteno, stvarno je grafika odnosno kompletan grafički prikaz - mrtvi prosjek.

Ne dira me previše ali jedan SCII je godinama iza a također ispred ovoga.

Ne kažem da nema svoj poseban štih ali čim zumirate jedan klik s kuglicom miša, brate sve sami kockasti poligoni.

Bitno da su se kurčili sa novim engineom. .

17 godina
Company of Heroes 2

Ima jos negdje keya?

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Company of Heroes 2

Nisu ni izbacili igru a vec najavljuju prvi DLC. link {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
zagi55 kaže...

A nego šta, sega mora izvuć pare iz coha, nisu ga džabe kupili.

13 godina
neaktivan
zagi55 kaže...

baš to. iskreno ne čudi me DLC to je sad postalo normalno nažalost, ali me čudi da će dozvolit da im content tog DLC-a utječe na multiplayer što im je valjda forte i već sad znam da odustajem od ove igre. jer ako sam dobro shvatio tekst u multiplayer će dodati dva nova commandera što itekako može utjecati na ishod multiplayera.

15 godina
udarnik60 kaže...
zagi55 kaže...

baš to. iskreno ne čudi me DLC to je sad postalo normalno nažalost, ali me čudi da će dozvolit da im content tog DLC-a utječe na multiplayer što im je valjda forte i već sad znam da odustajem od ove igre. jer ako sam dobro shvatio tekst u multiplayer će dodati dva nova commandera što itekako može utjecati na ishod multiplayera.

pay to win at it's finest.

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

idemo jako off topic ali

razumio bih da je igra F2P pa evo daj 5 ili 10 dolara za novi skin i extra feature ali platit 50E za igru i onda još dat 10ak da bi imo samo jednake uvjete je smiješno i bezobrazno

15 godina
udarnik60 kaže...
fila2208 kaže...

idemo jako off topic ali

razumio bih da je igra F2P pa evo daj 5 ili 10 dolara za novi skin i extra feature ali platit 50E za igru i onda još dat 10ak da bi imo samo jednake uvjete je smiješno i bezobrazno

Da, npr. coho je imao ok složeno, mogao si kupit neke điđe miđe i bit bolji ali isto tako ko je puno igrao mogao ih je nekad i osvojit ali rijetko.

šteta što tio nie zaživilo.

15 godina
Company of Heroes 2

Imam nekakav osjećaj da je bolje kupit Starcraft2, neko CoH2. Po ovim postovima koje čitam, nije nešto, a naročito grafika, pa onda cijena i sve ostalo. Kao da nemam ni volje skidat betu. Mislim da to nije pravi CoH, na kakav sam/smo naućili isto tako kao ni SimCity2. Sve se previše vrti oko love i to malo prevelike za sadašnji život. Svak ta igra jednostavno nakon par dana izgubi svoje čari.

Moj PC  
1 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice