Company of Heroes 2

poruka: 1.259
|
čitano: 262.156
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Company of Heroes 2

hvala i ja ugrabio key, i još fino danas aktivirao 10mbit taman super za test brzine {#} jedva čekam da se skine.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Company of Heroes 2
CoLdPlay kaže...

Požurite, ja sam svoj dobio i upravo je na skidanju {#}

Radi se o voucherima za betu, limited je, ali eto nažalost je facebook.

COH2 BETA

Hvala ti Coldplay,jedinica mi je ostala u sijecanju kao legendarna igra, sa užitkom ću isprobati betu{#}

15 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Koliko vidim, ovo je isto sranje i dalje.

Čekam 20 minuta da mi uđe u igru i onda izbaci par ljudi odmah.

Uvijek su nekome 'settings too high' ili lagga.

EDIT:

evo odigrao jednu 3v3.

Zaboravio sam koliko ova igra može frustrirati...

Dobili smo tako po nosu da se zapitam da li ja uopće

znam šta radim, eh...

Something witty.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

gdje radite prednarudzbe ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Saphire kaže...

gdje radite prednarudzbe ?

Ja ću steam, radi preorder bonusa.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Koliko vidim, ovo je isto sranje i dalje.

Čekam 20 minuta da mi uđe u igru i onda izbaci par ljudi odmah.

Uvijek su nekome 'settings too high' ili lagga.

EDIT:

evo odigrao jednu 3v3.

Zaboravio sam koliko ova igra može frustrirati...

Dobili smo tako po nosu da se zapitam da li ja uopće

znam šta radim, eh...

Ja sam sinoć odigrao nekoliko 2v2 i 3v3 protiv ljudi i automatcher mi je nalazio protivnike unutar minute-dvije. Ovaj drugi dio o lagu i settingsima, potvrđujem. Moj tim je pregazio sve protivnike, pa mi je teško reći nešto o iskustvu sa MP-om. Ovo naravno nije zato što sam ja nešto posebno dobar, nego zato jer ljudi isprobavaju jedinice i nove mehanizme. Kada bi netko dropao, bio bi zamijenjen sa hard CPU-om, koji se pokazao kao puno zahtjevniji protivnik u svim slučajevima. Jedna od stvari koje AI jako dobro radi je flankanje i odsjecanje teritorija. Ovo je osobito naglašeno kad igra s Rusima. Originalni CoH je to isto dobro radio, ali čini mi se da je sad poboljšano. Moguće da sam pod dojmom jer sam zahrđao.

Probao sam igrati s Nijemcima i nekako sam se osjećao puno 'prirodnije'. Ostao je onaj dobri stari build order iz CoH-a, pio, T1, Grenadiri, MG.

Panzergrenadiri su yebeni zakon i ruski mortari su nešto prestrašno, pogotovo kad ih se počne spamat. Općenito su ruska oružja sa posadama zayebana. Em imaju puno članova, em su jaka (mortar i onaj ZIS prokleti).

KILL! Have no fear!
15 godina
Company of Heroes 2

joj daj mi molim te reci da su njemci malo sređeni, da ne mogu toliko spamat i dopeljat najjjače unite u 20min?

kakvi su rusi, jel imaju dobre kontre za njemačke kornjače i super op vojsku?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hm, teško je odgovoriti na to trenutno, jer ne poznajem meta podatke. Mogu ti samo reći da je očuvana asimetričnost strana kao i u originalu. Inicijalno Nijemci mogu graditi samo engove, dok rusi imaju i conscripte koji su osnovna pješadija za njih. Švapska T1 zgrada omogućava građenje grenadira, snajpera, mg-a i mortara, dok Rusi imaju na početku opciju orijentiranja na bolju pješadiju ili na oružja potpore (koja rasturaju kolko sam mogao vidjeti).

Filozofija je kao što je bilo i u stvarnosti, Nijemci imaju bolje oružje, manje vojnika, viši maintenance i treba im više vremena za razvoj, a Rusi kontriraju sa kvantitetom, gotovo nikakvim maintenance-om i bržim tehnološkim napretkom, tipa mogu na bojnom polju imati 3-4 squada conscripta dok si reko keks.

KILL! Have no fear!
15 godina
Company of Heroes 2

Odigrao sam jednu partiju od točno 36 minuta.

razočaran sam izgledom, ponašanjem...ma aposlutno svim aspektima igre. Ovo nije coh, ni slično onome što coh je i što može.
Ajde one fore sa loadout i to, nisam još prokužio ali ubirem da je možda bolje tako nego stari sistem biranja u coh, ali opet, i ondje je bilo super jer si se mogao fino prilagoditi kako i što hoćeš.

SAmi izgled igre mi je odvratan kao da igram neki rise of nations, voice acting rusa je katastrofa.

Kretanje jedinica je nekako prearkadno, ne snalazim se po mapi ouopće, sve je čudno-

Sučenje je pretrpano bezpotrebno, staro je bilo bolje.

Ima par stvari koje sam rekao, ajde ovo je ok, ali sam zaborvaio sad što je.

Ali ovako na prvu, osobno jako razočaran.

I da, rusi gube sve igre, praktički, jer ekipa koja dolazi nijemce već zna dok ljudi ruse tek uče. Nadam se nekom dlc-u sa amerikancima bar za multi play jer mi jako fale.

Na prvi dojam, preloše, ali vdijet ćemo još. 

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
Company of Heroes 2

Evo jedna završena za 10 minuta, njemci su nas pregazili.

zapravo nema smisla nego igrat samo njemce, jer kad igraš ruse dobiješ uvijek ekipu 1lvl koja zbilja ne zna logički igrat nego samo stoje i spamaju jeepove.

žalosno, ali neću igrat nijemce da su zadnji, forsat ću ove ruse i šta ću :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Company of Heroes 2

Slažem se sa tobom @fila2208 sučelje koma... Prekomplicirano previše gumbića na minimapi i ostalih nepotrebnih informacija o jedinicama.

- Nema informacija o resursima pored minimape
- Novi sustav napredovanja...
-Obavijesti kada ti pucas sa art (u coh1 ta je obavijest bila samo za neprijatelje kada puca po tebi)

Šteka mi kada igram na rez 1024x768  na postavkama vidi sliku. A slika mi izgleda kao da na formatu 4:3 gledate 16:9 oni crni rubovi i full sitna slova pa sam prebacio na rezoluciju 1280x720 jer tada recimo imam normalnu sliku. Sve ostale rezolucije dobiju efekt crni rubovi i sitna slova.
Monitor: CRT samsung 755dfx 

Komp:
cpu:  AMD A10 5800k 
mbo: FM2A85X Extreme4
ram: 2x4 GB 2.4Ghz  KHX24C11T2K2/8X

gpu: integrirana 

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 12:13 (zagi55).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Testirao sam Alphu malo,sad se skida beta,igrivost necu komentirati,al grafički prikaz da,ne sviđa mi se previše,vidjet ćemo gotov proizvod,al mi je sučelje malo natrpano,razbacano,previše cartoon

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Company of Heroes 2

Po meni da su samo dodali njemce i ruse u onaj stari engine, malo ga ispolirali bi bolja igra bila nego ovo.

Kao crtić su boje. Nisam još probao zimske mape...sve što sam igrao su neke jesenske i uvijek njemci po 10lvl a ja 2 i moja ekipa isto, jedan gradi samo conscripte i šalje ih u smrt.

ma lol, totalno razočaran igrom, setupom, opmtimizacijom i svime. Imam solidan laptop, bar po CYRI, a šteka mi.

http://www.systemrequirementslab.com/CYRI/Requirements/Company-of-Heroes-2/11463?p=a

Ne znam, budem pustio pa pričekao brata da proba pa uskaldimo dojmove, zasad, ne znam, razičaran, očekivao sam puno više.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Stavio na minimum sve i ne šteka :P Nego zimske mape kad krene ona mećava pa nist ne vidi {#} Minimapa je usrana em sto su slabe boje pa nevidim koji je moj teritorij a koji njihov čudne oznake za građevine i jedince presitne su i nerazlikujem ih previše minijaturno(eh tu je mozda do moje rez) Jedino dobra fora sto im mozes zauzeti neprijateljska vozila i kada padne temp ne može se pucati iz strojnica/mortara pa ih sa pijesadijom mozes unistis ak ti se prije toga ne smrznu {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 13:26 (zagi55).
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Izgleda da se samo meni sviđa igra trenutno. :-)

Šta ja znam, možemo se dogovoriti pa isprobavati stvari skupa, odigrati po neki 2v2 ili 3v3. Ionako nas nema na temi više od toga.

KILL! Have no fear!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zagi55 kaže...

Stavio na minimum sve i ne šteka :P Nego zimske mape kad krene ona mećava pa nist ne vidi {#} Minimapa je usrana em sto su slabe boje pa nevidim koji je moj teritorij a koji njihov čudne oznake za građevine i jedince presitne su i nerazlikujem ih previše minijaturno(eh tu je mozda do moje rez) Jedino dobra fora sto im mozes zauzeti neprijateljska vozila i kada padne temp ne može se pucati iz strojnica/mortara pa ih sa pijesadijom mozes unistis ak ti se prije toga ne smrznu {#}

Da ta fora sa tenkovima je ok, uspio sam skoro panteru ugrabit.

Zimu nisam još probao, igrao sam 2v2 3v3 i 4v4 mečeve, ne volim 1v1 jer sam njub :)

15 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Meni bi bilo najdraže da su ispolirali COH Online,dodali Ruse (možda single s njima),upgrade-li grafiku i to izbacili vani. COH Online mi je bio zakon. Vjerujem da ce i ovo bit dobra igra,al ono,zasad nisam turbo impresioniran,hbga,velika očekivanja.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
DwightSchrute kaže...

Meni bi bilo najdraže da su ispolirali COH Online,dodali Ruse (možda single s njima),upgrade-li grafiku i to izbacili vani. COH Online mi je bio zakon. Vjerujem da ce i ovo bit dobra igra,al ono,zasad nisam turbo impresioniran,hbga,velika očekivanja.

Slažem se i sad sam suzu pustio.

COHO je bio remek djelo, i igrao sam ga svaki dan svaki čas kad sam mogao.

Trebali su tako nastaviti i napraviti super igru, probiti je nekako u esports i napravit od nje vrh, a ne ugasiti je kao debili, prezirem ih radi toga.

Nakon COHO mene ovaj coh2 ni malo ne impresionira.

13 godina
Company of Heroes 2

Evo da i ja podijelim prve dojmove od jučer. Iskreno razočaran sam sa igrom, očekivao sam nešto puno bolje od ovog nastavka. Prvi match koji sam odigrao je bio 3v3 sa rusima. Sve je bilo ok dok njemci nisu proizveli tenkove, tada je sve ošlo u 3 p*m.
Isto tako ovaj lag vidim da je ostao od jedinice, eh sad možda će to biti bolje kad bude gotova igra do kraja ipak je ovo beta.

Sučelje je katastrofa...te nove ikonice su mi baš bezveze one u jedinici su puno bolje i jednostavnije. 

Uglavnom ako neko želi igrati zajedno nek me doda na steam: dutypioneersduty

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Joj strašno...ono jedva sam čeko da se skine a kad ono šrot trenutno. Nisam odgiro niti jedan match jer od pet puta što sam starto svih pet puta su ljudi dropali pa sam odličio bacit jedan protiv CPU-a....

*UI mi se ne sviđa. ono zvuči glupo ali je prešaren. mislim da nije potrebno da je sve baš tako obojano

*odigro sam zimsku mapu s blizzardom i kolko kod je fora tolko je i loše. ono fora je pazit na jedinice da se ne smrznu i to ali dok pada ta mećava apsolutno se ništa ne vidi

*jedninice se ne grade u zgradama nego kao dolaze izvan mape što je ok kad se navikneš i sviđa mi se timer za gradnju koji je jako dobro ugrađen u ikone jedinica u gornjem desnom kutu

*jako, ali jako jako mi se ne sviđa novi način zauzimanja resoursa. ima taj mali area oko resursa i čim jedinica stane u njega počinje se zauzimat point. to mi se ne sviđa iz više razloga jer defaktno ne možeš proći neopažen jer se odma javalja "you are losing sector"(da bolji mikro managment riješava to ali jbg) i ne sviđa mi se kod zauzimanja jer ne moraš kliknit na point

*još kod resursa je loše što bonus gorivo više nije bure i  bonus municija više nisu sanduci nego izgledaju jednako kao i svi resursi no u drugu ruku je ok što sad možeš izgradit na normalnom pointu poboljšanje ili za gorivo ili za municiju. ne znam ali nekako mi se bolji činio stari sistem resursa iako nije sad ovaj tolko loš

*isto tako mi se ne sviđa novi način napredovanja u doktrinama. sad čim ostavriš dovoljan broj bodova ti se samo otključava, a nisu dva izbora kao prije.

*fora je što rusi trpaju pun k... ljudstva u haubice i takve stvari :D ruska haubica ima 5 ili 6 ljudi što je brutalno. i dobra je inovacija ako tipa zauzimaš oružje bez posade ti piše kolko će ti ljudi trebat da ga uzmeš

* i što moram reć da napokon možeš igrat švabo protiv švabe. nikad mi nije bilo jasno zašto nisi mogo to u prvom dijelu. bar private game možeš. public je sve švabo protiv rusa meni bilo

Nije tolko loše, ali mislim da je moglo biti bolje.

3 0 hvala 0
15 godina
Company of Heroes 2

Meni je novo zauzuiamnje pointa predobro, jer sam bf igrač i volim uzimat zastavu i pozicioniirat se, ovako sad mogu uzimat dok trčim ili ležim u zaklonu tako da za to moram reć da sam zadovoljan.

Izlazak jedinica iz kraja mape mi je retardiran.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...

Meni je novo zauzuiamnje pointa predobro, jer sam bf igrač i volim uzimat zastavu i pozicioniirat se, ovako sad mogu uzimat dok trčim ili ležim u zaklonu tako da za to moram reć da sam zadovoljan.

Izlazak jedinica iz kraja mape mi je retardiran.

a što je najbolje kad ti javi da si dobio jedinicu odmah kliknem na bazu i sad moraš čekati dati oni dođu do baze znaci nema kao u coh1 aha dobio jedinu brzo baza i salji kam treba... Ovo  je zbunjujuce jer svaki put mi se desi da sam dobio jedinicu pogledam u bazu nije jos dosla i vec prebacujem na kameru na drugi kraj mape ovisi di me neprijatelj napada i ako sam slucajno negdje oznacio sa onom zastavicom da mi dodu zaboravim kam sam stavio tu zastavicu. Evo jedne situacije poslao at gun kao podrsku na mjesto gdje sam prije zauzeo ali kad mi je dosao at gun  do baze i sljedila onu rutu od zastavicu tada je vec to podrjuce bilo pod neprijateljem i naravno unistili su mi top a da nisam ni skuzio -.-'

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 15:08 (zagi55).
15 godina
Company of Heroes 2

Ma katastrofa, tenkovi su još gluplji, odbijaju se od ravnog nešto im uvijek smeta.

Bratu se igra sruši isto trena sa BSOD čim vidi neprijatelja, tri igre odmah je ispao iz sve tri na početku igre, bsod.

lol lol i lol nevjerovatno je kako sam ljut i razočaran.

Moj PC  
1 1 hvala 1
13 godina
fila2208 kaže...

Ma katastrofa, tenkovi su još gluplji, odbijaju se od ravnog nešto im uvijek smeta.

Bratu se igra sruši isto trena sa BSOD čim vidi neprijatelja, tri igre odmah je ispao iz sve tri na početku igre, bsod.

To ti je beta, neznam... Očekivate da bude igrivio, ovo ono, kme kme, a igrana pustana na obicno testiranje... Ako imaš primjedbu posjeti forum i iznesi mišljenje o kompliciranom sučelju i sličnom... I onda čekaj punu verziju.

Ubi bene, ibi patria.
13 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

To ti je beta, neznam... Očekivate da bude igrivio, ovo ono, kme kme, a igrana pustana na obicno testiranje... Ako imaš primjedbu posjeti forum i iznesi mišljenje o kompliciranom sučelju i sličnom... I onda čekaj punu verziju.

LOL. ovo je stress test. i tu failaju brutalno jer nisam uspio niti jedan meč odigrat jer ljudi dropaju ko muhe. ako ti misliš da će se gameplay ili UI značajno promijenit u ovih 2 mjeseca do izlaska onda se grdno varaš. i šta kme kme. ljudi su pitali za doživljaje i ljudi iznose svoje mišljenje. ako se tebi ne sviđa ne moraš čitat

15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
fila2208 kaže...

Beta koja predstavlja barem 60-70% finalnog, tako je uvijek bilo. Beta je praktički gotova igra, samo testiraju servere i bugove.

U coh 1 su se tenkovi odbijali na ravnom od ničega a da ne pričam o tank destroyeru koji je imao shoou prazno bug.

Očekujem da bude igrivo, da probam igram i testirat kako treba a ne da igra radi loše na dobrom računalu, ili se ruši na drugom.

Na forumu sam bio i iznosio primjedbe, ali zašto nebi smio i ovdje? Ionako u temu zalazi 5 ljudi, ostali su u lol temi jer nitko ni ne zna što znači kvalitetna strategija danas

Žalostan sam i razočaran jer sam očekivao igretinu koju ću kupit...drago mi je da sam ubra key i da nisam kupio jer kako sad stavri stoje ovo ne kupujem.

15 godina
Company of Heroes 2

Ah ipak je to relic pa koliko je njima vremena trebalo da izbalansiraju coh 1 trebalo im je oko 10 patch-eva a di su jos opposing fronts i tales of valor. Čovjek bi mislio da su naučili iz vlastitih pogrešaka ali kak su stvari krenule cini ce da cemo pricekati cca 1 godinu da se stvari dovedu u red.Jer sve su imali i ništa posebno nisu trebali napraviti, kako je rekao @fila2208 "dodali njemce i ruse u onaj stari engine, malo ga ispolirali bi bolja igra". Jer coh1 je imao jednostavno sucelje jasne oznake i obavijesti a ovo te sucelje toliko spama sa svim nepotrebnim podacima i to kvari igru.Još jedna greška kod minimape presitna je ali to je mozda do rezolucije kod mene.  Znam da je ovo beta i ne treba očekivati čuda da će sve raditi,ali ima par velikih grešaka barem po meni: 1. optimiziranost kako na mojoj konfiguraciji ne želi normalno raditi (rez1024x768) dok farcry 3 radi ko od šale na ultra postavkama (rez 1024x768 samo zato što imam crt monitor i naviknuo sam se na tu rez.) dok coh 1 radi normalno. 2.sučelje neznam što su dirali po njemu kada je bilo fakat jednostavno i pregledno. Pozitivno je što možeš zauzeti vozila, hladnoća ne možeš pucati sa strojnicom/mortarom ako je previše hladno, što možeš prilagoditi resurse svojim potrebama. Radije bi da ga odgode koliko treba nego da ga izdaju za 2 mjeseca i dobiti poluproizvod kao simcity 5 i dobiti veliko razočaranje.Ako coh 2 podbaci imamo još uvijek coh 1 i modove za Eastern Front & Modern Combat

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Company of Heroes 2

Ma da, čitam forume svugdje se ljudi žale...jednostavno te igra sputava da igraš kvalitetno, da pratiš micro i sve to, ne možeš sve je sitno i čudno, hud užasan.

One bulletin i ono, kad su već pokušavali onda su trebali implemntirati onaj sistem iz coho-a sa itemima i šta ja znam.

Trebali su uzeti coh 1, malo ga grafički srediti, još balansirati i to je to.

Coh je čist, pregledan i odličan za igrat, i zato je najbolja strategija ikad u koju sam se zaljubio kad sam je prvi put vidio.

Ovo je neki hibrid koji pokušava nešto biti a ne zna što bi.

Ovaj modern combat sam pratio ali odustao. Jel čemu? Jel ima igrača? Imam coh i coh opposing fronts, samo skinem i instaliram i patcham i to je to?

zagi55 kaže...

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 16:59 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ovaj modern combat sam pratio ali odustao. Jel čemu? Jel ima igrača? Imam coh i coh opposing fronts, samo skinem i instaliram i patcham i to je to?

zagi55 kaže...

Iskreno nisam nikad isprobao te modove jer frend ima samo coh pa nismo mogli igrati zajedno.A valjda bi trebalo biti ljudi osim ako sega nije closed servere 

15 godina
Company of Heroes 2

Zanimljivo sve kritike za coh se moraju dati na sega forum a ne na sluzbeni forum od coh. Naravno sega forum se ne može pregledavati ako nisi registriran -.-'

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice