Company of Heroes 2

poruka: 1.259
|
čitano: 268.756
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Company of Heroes 2
ReaperXx kaže...
fila2208 kaže...
ReaperXx kaže...

Ja mislim da nije mislio da ingame bonuse nego na nagrade koje možeš osvojiti ako preorderaš igru !?

da, dakle ako naručim kad je otključan prvi bonus dal dobijam samo prvi, ili sve dok igra izađe?

Da,to ti ovisi o broju ljudi koji su preorder-ali igru sa Steam-a,sada je na Reward 1 i ako tako ostane do izlaska igre možeš osvojiti samo tu nagradu,ako dođe na Reward 2 onda možeš osvojiti 2. nagradu itd.

Odakle ćeš preorder-ati igru? Sa Steam-a?

Vrlo vjerovatno za početak bratov steam da probamo, pa onda i sebi uzeti kad probam. Steam mi je nakako..domaći :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ReaperXx kaže...
fila2208 kaže...
ReaperXx kaže...

Ja mislim da nije mislio da ingame bonuse nego na nagrade koje možeš osvojiti ako preorderaš igru !?

da, dakle ako naručim kad je otključan prvi bonus dal dobijam samo prvi, ili sve dok igra izađe?

Da,to ti ovisi o broju ljudi koji su preorder-ali igru sa Steam-a,sada je na Reward 1 i ako tako ostane do izlaska igre možeš osvojiti samo tu nagradu,ako dođe na Reward 2 onda možeš osvojiti 2. nagradu itd.

Odakle ćeš preorder-ati igru? Sa Steam-a?

Vrlo vjerovatno za početak bratov steam da probamo, pa onda i sebi uzeti kad probam. Steam mi je nakako..domaći :)

Ja neznam odakle bi mogao a Steam je skup :/

Možda G2Play...

15 godina
ReaperXx kaže...

Možda G2Play...

50 dolara za igru koju ću igrti preko 500 sati...mislim da je to ok deal.

Uvijek se tješim da ako dam za igru 200kn da je odigram 200 sati da sam dobar deal napravio.

Coh 1 sam ubra za 5 dolara a ostavio 500 sati tamo :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
fila2208 kaže...
ReaperXx kaže...

Možda G2Play...

Uvijek se tješim da ako dam za igru 200kn da je odigram 200 sati da sam dobar deal napravio.

Ima igara od 60$ a nisam ih igrao 40h... A par dolara sam platio CoH1 i zadržao me oko 1200 sati{#}

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
fila2208 kaže...
ReaperXx kaže...

Možda G2Play...

Ima igara od 60$ a nisam ih igrao 40h... A par dolara sam platio CoH1 i zadržao me oko 1200 sati{#}

On je otplatio to :)

a da ne pričamo o coho-u :((((

14 godina
neaktivan

Mislim da je najjeftinije na greenmangaming-u. Cijena uz koristenje kupona od 20% popusta i 2$ cash back iznosi 46$.

Sad mi je zao sto sam potrosio pare na druge igre pa nisam ranije kupio jer je cijena bila jos niza (kupon od 30% i oko 7 dolara cash back). Nadam se da ce biti mogucnost nabavljanja ruskih kljuceva :D

Steam: merce990
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 21:28 (Merce).
17 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Ja bih stvarno htio da ubace malo više base buildinga i rotiranje građevina. Zna li mogu li se uopće rotirati građevine u CoH 1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
AlienWare1 kaže...

Ja bih stvarno htio da ubace malo više base buildinga i rotiranje građevina. Zna li mogu li se uopće rotirati građevine u CoH 1?

normalno da se mogu

Odlika company of heroesa je bas to kaj nema puno base buildinga nego je orjentiran na borbu i to mi se sviđa jako

nije to star craft da trebas radit bazu i skupljat resurse sa radnicima

http://revohd.com
17 godina
neaktivan

Pa objasni onda kako. :P

Mislio sam samo malo više bb-a, nešto kao oni lagani visoki zidovi i nekakve male prazne građevine, ništa preveliko. Ne bi ni ja htio da se igra strovali na mirko menadžment baze i rudnika tiberija.

13 godina
odjavljen
AlienWare1 kaže...

Pa objasni onda kako. :P

Mislio sam samo malo više bb-a, nešto kao oni lagani visoki zidovi i nekakve male prazne građevine, ništa preveliko. Ne bi ni ja htio da se igra strovali na mirko menadžment baze i rudnika tiberija.

pa kad odaberes koji objekt radis i nađes mjesto na mapi umjesto da kliknes na mis i pustis
drzi ga i onga ga mozes vrtit (ak se dobro sjecam)

kak si ti onda bunkere postavljo :D ?

Visoki zidovi ti nemaju bas nekog smisla
tenk bi mogo ih urusit ,a za pjesake mozes postavit zicu kao prepreku
kao prazne građevine imas kuce po mapi

Gdje si vidio da satnija uopce gradi nesto osim rovova (koje mogu napravit britanci u igri) ?

http://revohd.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 3:29 (Arnold Layne).
15 godina
Company of Heroes 2

Coh predstavlja savršen spoj base buildinga i čiste taktičke borbe i nadmudrivanja i zato je vrh.

Žao mi je jer su u dawn of war ubili građevine jer je i to bila isto uber igra.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Bok ljudi, evo ja slučajno naiša na ovu igru a eto fan san strategije i WW2. Inače igram Blitzkrieg. Jel mi netko može reči ili napisati malu povjest ove igre?  Kad če izači ova COH 2? Koliko če koštati. Jel tribam makinu za to pokrenut?

Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
frenkimercenary kaže...

Bok ljudi, evo ja slučajno naiša na ovu igru a eto fan san strategije i WW2. Inače igram Blitzkrieg. Jel mi netko može reči ili napisati malu povjest ove igre?  Kad če izači ova COH 2? Koliko če koštati. Jel tribam makinu za to pokrenut?

Hvala.

evo tu imaš sve

http://bit.ly/NU91ot

17 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

pa kad odaberes koji objekt radis i nađes mjesto na mapi umjesto da kliknes na mis i pustis
drzi ga i onga ga mozes vrtit (ak se dobro sjecam)

kak si ti onda bunkere postavljo :D ?

Visoki zidovi ti nemaju bas nekog smisla
tenk bi mogo ih urusit ,a za pjesake mozes postavit zicu kao prepreku
kao prazne građevine imas kuce po mapi

Gdje si vidio da satnija uopce gradi nesto osim rovova (koje mogu napravit britanci u igri) ?

Pa u tome je stvar, ja kad drag i dropam za namještanje rotacije base zgrada, meni to nema učinka (ne rotira mi) i igra šalje inžinjere na gradnju objekta u defaultnoj rotaciji, dok kad mičem bunkere, artiljeriju (sve "ne-base" vezane građevine) itd, sve to mogu sa drag i dropom (držanjem klika i rotacijom).

Ali žica ne štiti direktno od malokalibarske paljbe, tu bi zid došao na svoje, staviš tank traps i iza njih zid (je da bi tenk mogao sa ground fire srušiti zid, ali ovako bi ga vidio/čuo prije nego da bi počeo pucati na tebe bez zaštite). Prazne građevine mogu raditi samo nijemci (nespecijalizirani bunker), bilo bi dobro kad bi i ostali mogli. Kao da im je problem dodati tako neke manje stvari, one se mogu, ali i ne moraju koristiti.

15 godina
Company of Heroes 2

U jačem gejmu 2v2 i 3v3 te 4v4 nemaš vremena za te fini mini male žice i to, eventualno zatvorit neki mali porlaz ili nešto, ali sve se temelji da se zauzmu bitne zgrade i postave at gunovi da zatvore tenkove.

flankove pokrivat...itd.

te žice žičice pale prvih 10min ma ako i toliko

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma to je za kampanju :P

Vi malo jači nećete te pi*darije niti koristiti. Zato i ne igram strategije protiv ljudi, jer sam prespor.

15 godina
AlienWare1 kaže...

Ma to je za kampanju :P

Vi malo jači nećete te pi*darije niti koristiti. Zato i ne igram strategije protiv ljudi, jer sam prespor.

a trebao si napomenuti. Ja sam se u kampanji zhnao igrat sa time i pisati svoj nadimak po mapi lol.

Vjeruj mi trebaš probati malo multiplayer...zbilja je sasvim druga igra...sa vremenom kad se uigraš igra postane tako yebena da je kao droga :)

17 godina
neaktivan

Imam CoH, praktički gold verziju na Steamu (onaj sa Humble Bundlea, sa obje ekspanzije) i sad kad stavimo flat u poslovni objekt otići ću skinuti pa da se izguštam kući, jer kući imam stick sa 1GB dnevno. Bit će valjda dosta prometa za par partija.

I uvijek mi je bila želja isprobati Eastern Front mod.

13 godina
AlienWare1 kaže...

Vi malo jači nećete te pi*darije niti koristiti.

E to nije istina... Pogotovo na mapi tipa agnovile(1v1), dobar igrač koji stavlja žice je noćna mora, još ako voli mine stavljati....

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
AlienWare1 kaže...

Vi malo jači nećete te pi*darije niti koristiti.

E to nije istina... Pogotovo na mapi tipa agnovile(1v1), dobar igrač koji stavlja žice je noćna mora, još ako voli mine stavljati....

da, zato sam gore stvaio igre od 2v2 pa do 4v4

1v1 zna nekad bit korisno, ali sve od više igrača je manje korisno

15 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Žica je dobro odrađena u ovom novom nastavku odnosno u Alphi.

Inžinjerci naprave kocku bodljikave žice recimo 5x5 i na taj način zagrade prostor u dubini,

ne samo da presijeku jedan dio recimo ceste.

Plaženje ispod žice za pješadiju je zadnja stvar koju želite napraviti.

Van toga, mine su mi bile i ostale najdraža stvar.

Što više ammo-a odmah u startu i na većim ali i manjim križanjima taktički po par

komada i onda neprocijenjivi rage s druge strane kad sjedne prvi napravljeni tenk na jednu..

Meni nema ništa gore nego kad manevriram par tenkova i odjednom KBLAM!,

jedan odleti u zrak.

Odmah si u paranoji, da li je put ispred tebe posijan dodatnim minama ili ne...?

Out of the blue and into the black.
Moj PC  
4 0 hvala 3
15 godina
forzzuk kaže...

Žica je dobro odrađena u ovom novom nastavku odnosno u Alphi.

Inžinjerci naprave kocku bodljikave žice recimo 5x5 i na taj način zagrade prostor u dubini,

ne samo da presijeku jedan dio recimo ceste.

Plaženje ispod žice za pješadiju je zadnja stvar koju želite napraviti.

Van toga, mine su mi bile i ostale najdraža stvar.

Što više ammo-a odmah u startu i na većim ali i manjim križanjima taktički po par

komada i onda neprocijenjivi rage s druge strane kad sjedne prvi napravljeni tenk na jednu..

Meni nema ništa gore nego kad manevriram par tenkova i odjednom KBLAM!,

jedan odleti u zrak.

Odmah si u paranoji, da li je put ispred tebe posijan dodatnim minama ili ne...?

Nisam igrao aplhu, ali ovo što pričaš je super, i sviđa mi se...sjećam se kako smo žicu spamali po steel pactu zajedno sa minama...good old times.

jevda čekam betu

nadam se da će se ovdje iz teme nać bar par ljudi pa neki ts zaigrat 3v3 4v4 priotiv nekih stranaca...malo naučit jedni druge.

14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Pa kolko vidim po temi, ima nas barem 5-6 sigurnih koji ćemo igrati. Moglo bi biti vrlo zanimljivo.

KILL! Have no fear!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Moglo bi. Još da koji war organiziramo međusobno,uh... :)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Lako se svi dodamo kad igra izađe odnosno kad se pojedinačno nabavi.

Znate i sami da kvalitetniji veliki mečevi (4v4 recimo) znaju komotno trajati i po sat i pol vremena, kako kad.

Dakle, ista stvar kao da se odigra nekoliko partija L4D-a ili BF3 navečer..

Ništa se iz THQ-a ne spominje u vezi razvoja igre vezano uz njihov nedavni bankrot.

Ne znam da li je to dobro te znači da je sve i dalje (po pitanju razvoja) po planu

ili je loše jer im se firma raspala taman kad se radi na beti.

Mislim odnosno nadan se da su do sad već napravili 'glavni dio' posla tako da

su sad ove završne stavke razvoja samo 'kozmetičke' prirode, balans i to...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Company of Heroes 2

Ja se samo nadam skoroj beti i igri sa domaćom ekipom te uživancijom.

Jel ima kakve šanse da se kasnije ubace i ameri i ostale one vosjke koje su bile...ono tek toliko da ima više različitosti ili samo majka rusija i germanija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bila bi fora neka kampanja sa fincima, guerilla tactics :D

13 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Bila bi fora neka kampanja sa fincima, guerilla tactics :D

Pa nebi bilo loše ubaciti vojnike na skijama,ipak su oni pružali najveći otpor Staljinu pri napadu na Finsku.

Nego,naravno da će biti novih država,vjerovatno neka država bivšeg SSSR-a,ali možda čak i ubace Amere u nekoj ekspanziji premda veze nisu imali sa Istočnom frontom  {#}.

Igra je već završena,samo se radi na opimizaciji i to je to a prekidanje projekta bi bilo besmisleno kada je igra već praktički gotova.

17 godina
neaktivan
ReaperXx kaže...

Pa nebi bilo loše ubaciti vojnike na skijama,ipak su oni pružali najveći otpor Staljinu pri napadu na Finsku.

Nego,naravno da će biti novih država,vjerovatno neka država bivšeg SSSR-a,ali možda čak i ubace Amere u nekoj ekspanziji premda veze nisu imali sa Istočnom frontom  {#}.

Igra je već završena,samo se radi na opimizaciji i to je to a prekidanje projekta bi bilo besmisleno kada je igra već praktički gotova.

Ali kako bi se to moglo izvesti? Napamet mi padaju nekakvi finski Fallshirmjaegeri sa onim širokim krpljama (da imaju bonus perk kad se kreću kroz snijeg) i mogućnost kamufliranja.

Da, radije bi neku državu istočnog bloka koja se pridružila borbi kako se fronta pomicala ka Njemačkoj, nego da na silu uguraju Amere. Isto vrijedi i za države sila Osovine, da dodaju neke nove, manje državice, ali sa posebnim, specifičnim jedinicama.

15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
ReaperXx kaže...

Ali kako bi se to moglo izvesti? Napamet mi padaju nekakvi finski Fallshirmjaegeri sa onim širokim krpljama (

Eh, WTF?

Fallschirmjäger

je Njemački padobranac.

Koliko znam, Finci nisu ni imali padobranske desante tokom rata/ padobranstvo kao rod vojske..

Ako i jesu, mislim da si gadno falio naziv..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice