Instalirao sam city bus simulator 2010..i svaki put kad krenem igrat igricu pise out of range...cujem zvuk al nema slike..:(
sta da radim?
molim vas pomoc..
Instalirao sam city bus simulator 2010..i svaki put kad krenem igrat igricu pise out of range...cujem zvuk al nema slike..:(
sta da radim?
molim vas pomoc..
sta da radim?
molim vas pomoc..
Koja ti je konfa,ja sam taj problem imao na starom PC-u kad sam imao slabu grafu,bilo je sve bilo,a zvuk se cuo.
Da graficka ti je pre slaba.
Klikni na ovaj prvi link tu ti kaze.
Moze biti to za graficku,ali i ne mora!
Ja imam GTS 250 i uvjek dobijem tu poruku kada stavljam "divljacku" rezoluciju.Kod mene je do monitora-ne moze toliko podneti piksela(valjda)
Probaj skinit najnovije drivere za grafu,stavi sve postavke na low,ali sumljam da ce i to pomoci.
Koji ti je monitor?
ja sam takav problem imao ako bi stavio vecu rezoluciju nego sto podrzava monitor, nema slike ima zvuk i pise out of range.
njegova najveca rezolucija je 1024 x 768 i u tome je problem sto je u igri vjerojatno postavljena veca rezolucija.
Edit: sad sam procitao na jednoj stranici gdje pise: the game ran successfully at: 1280x720 - 1280x768 - 1280x800 - 1360x768 - 1440x900 - 1680x1050 - 1920x1080 - 1920x1200 - 2560x1600
sto znaci ako je to istina ne mozes je igrati na svom monitoru.
Procitaj gore sto sam ti napiso.
ne znam stvarno. pogledaj na google-u vjerojatno ih ima.
Eto vidis da sam pogodila za monitor
Za Autobus bas i neznam,ali mos se "simulirati",ovakvim nesta slicno ,jako dobra simulacija!
Naravno da ima i to malo starija Bus Driver.Iz 2007.godine i podržave sve windowsw osim 7,ali možda je se može natjerati da radi i pod njom.
Naravno da ima i to malo starija Bus Driver.Iz 2007.godine i podržave sve windowsw osim 7,ali možda je se može natjerati da radi i pod njom.
Rade i starije igre pod sedmicom tak da to nebi trebao biti problem.
Može li mi netko reći ili napraviti neki video kako da napravim nešto u editoru? Editor im je "prelagan"!
Hvala!