Evo još malo mojih dojmova nakon pređene kampanje i 25 lvl-a u MP.
Sama kampanja kao što sam i rekao nije lošta, igriva je, ali ništa spektakularno...samo priča mi je onako, može proći, ali po meni tipična američka limunada što bi se reklo, iako definitivno se isplati odigrati kampanju da me ne shvati netko krivo.
Osjećaj napucavanja kako u SP tako i MP mi je kao i do sada u Cod-ovima,odličan, što me zapravo i vuče igrati po već ne znam koji Cod.
Oružja su mi dobra, ima ih na pretek, ali su zakomplicirali sa otključavanjem istih kao i atachmenta, malo mi bezveze da moram igrat s pumpericom da bi otključao scope za assult rifle, iskreno onaj stari sistem mi je više pasao jer se većinom baziram na 2-3 puške s kojima igram.
Sve u svemu solidan Cod, ali ništa već što do sada nismo vidjeli, iskreno da sam bio pametniji možda bih pričekao prvi popust pa uzeo igru, ali nakon hvalospjeva o kampanji sam mislio da će biti ne znam kakav novi Cod, preorderao i dobio Cod kao i svake godine do sada, ista šema sa malo boljom grafikom i drugom tematikom.
Očekivati od coda neku bijesnu revoluciju umjesto poliranje svega dosad uz par izmjena i izmišljanja tople vode je eto, promašaj
slažem se za gunsmith, malo su zakomplicirali, ali opet, sad će natjerati većinu ljudi da probaju neke puške, a ne samo m4, no opet da otključaš jednu familiju oružja dobiješ većinu usable atačmenta koji su ionako ove god još veća zavrzlama.
Ono šta ti šteti ads itd šteti jako itd pa je nekad i naked gun bolja opcija nego trpat svih 5 atačment slotova.
Def čekati popust da sjedne i batle pass,ranked, warzone, raid, dmz i piknut to za 50e bi bio vrh deal.