Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.340.852
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina

Igraj demolition/domination/ctf pa onda rushaj.

Nego, pogledajte ovo :D lijepo se sijetiti starih naslova.

Riba pliva, ptica leti, konj trči...ja igram.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
nul-3 kaže...

Igraj demolition/domination/ctf pa onda rushaj.

Nego, pogledajte ovo :D lijepo se sijetiti starih naslova.

vidio davno....i nisam htio gledat, i rekao sam da cu pogledat 5 min...na kraju sam odgledo do kraja xDD

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
15 godina

Evo ja sam sad na 34. minuti :D navuko se na povijest CoD-a :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dali se što mjenja ili restartira kada uđem u Prestige mode? Tj. što je to uopće i što se događa kada uđem u nj?

Budala kaže da je BF3 bolji od MW3 ali gamer ZNA da je MW3 bolji od BF3 :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ExStazy kaže...

Dali se što mjenja ili restartira kada uđem u Prestige mode? Tj. što je to uopće i što se događa kada uđem u nj?

Sve klase ti se brišu...kao da počinješ iz početka.

Ostaju ti samo emblemi, titleovi, puškica koju si odabereš, perk ili sl. (pomoču tokena)

Sve je opet na redu da osvajaš.

17 godina
ExStazy kaže...

Resetira ti se sve na lvl1 reset mozes uraditi jos 19 puta. Ostajuti TITLE/EMBLEM ali gubis sve ostalo, kao nagradu nakon svakog reset-a dobijes jedan TOKEN koji mozes iskoristit u prestige shop. Tokeni otkljucavaju:

Unlock Gear: Weapon, Perk ili equipment unlock koji se prenosi na svaki sljedeci reset, npr kao lvl 5 mozes odmah koristit AK-47, RPG-7, MP-7 za koje bi ti trebalo puno veci lvl

Extra Custom Class: (max 5 komada)

Double Xp boost: (2 sata) GLUPOST

Double Weapon boost: (2 sata) GLUPOST

Regular Package: (TITLE/EMBLEM)

Hardened Package: (TITLE/EMBLEM)

Veteran Package: (TITLE/EMBLEM)

Reset All Stats: Vraca te na lvl 1 i reseta SVE STATSE.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
8ax kaže...
Da.... dajte i vi neke SS-ove nabacite, nisam valjda ja jedini sa dobrim scoreima :3

I onda jos kazes da ne koristis hackove, nego samo texture hack {#} jer je to dozvoljeno.

Postas scorove ko da si dijete od 10 godina btw

Nije bitno za texture je li VAc bana nego je to ocigledni cheat gdje ti igrac svijetli ko bozicno drvce na mapi.

Ako  ne vidis da je to nedopustena prednost i varanja, onda stvarno nemam vise komentara.

BE HAPPY xD : )
16 godina

Bravo Joe. Nazalost, djece kao sta je taj 8ax ima previse u svakoj igri. Texture mod? Skripta?? I njemu je to u redu ^^ 

ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan

nove mape i to 2 spec ops i jedna mp.

Fora mi je ovoga puta samo pas koji se pojavi u najavi, ostalo je sve isfurano.

A zna netko kad bi trebale one stare mape piazza i overwatch izaći na PC?

evo i najave:

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Joe Cooker kaže...
8ax kaže...
Da.... dajte i vi neke SS-ove nabacite, nisam valjda ja jedini sa dobrim scoreima :3

I onda jos kazes da ne koristis hackove, nego samo texture hack {#} jer je to dozvoljeno.

Postas scorove ko da si dijete od 10 godina btw

Nije bitno za texture je li VAc bana nego je to ocigledni cheat gdje ti igrac svijetli ko bozicno drvce na mapi.

Ako  ne vidis da je to nedopustena prednost i varanja, onda stvarno nemam vise komentara.

ma lik je kralj, moras bit specijalac da sa texture hackom imas 36-10 ahaha

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Jesi probao igrat s tim hackom?
Pomaze jedino kad je neprijatelj iza npr. grmlja, nije to wallhack pa da sad 150-5 imam.
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
16 godina
8ax kaže...
Pomaze jedino kad je neprijatelj iza npr. grmlja, nije to wallhack pa da sad 150-5 imam.

Opet je hack.

Ne vidim čemu to.

17 godina
neaktivan
8ax kaže...
Pomaze jedino kad je neprijatelj iza npr. grmlja

Nije da varaš puno, nego samo varaš pomalo, jel?

Đubretarski kako god okreneš.

Evo što Clarkson misli o onima koji koriste čitove:

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 10:45 (dekstroza).
16 godina
dekstroza kaže...
8ax kaže...
Pomaze jedino kad je neprijatelj iza npr. grmlja

Nije da varaš puno, nego samo varaš pomalo, jel?

Đubretarski kako god okreneš.

Evo što Clarkson misli o onima koji koriste čitove:

Ako je njemu to rezultat, evo mu onda moj prosjek u COD4. (bez tih sr*nja od hackova)

14 godina
neaktivan

kaj nisi malo fulali temu? ako znam čitat ime teme je mw3 a ne cod4...btw... evo i ja se vratio na mw3..nemrem bez njega.... {#}  ak je netko za co-op neka mi posalje PM :)

[url=http://profile.xfire.com/superdox123][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/wow/type/0/superdox123.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 11:08 (SuperDox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
ExStazy kaže...

Resetira ti se sve na lvl1 reset mozes uraditi jos 19 puta. Ostajuti TITLE/EMBLEM ali gubis sve ostalo, kao nagradu nakon svakog reset-a dobijes jedan TOKEN koji mozes iskoristit u prestige shop. Tokeni otkljucavaju:

Unlock Gear: Weapon, Perk ili equipment unlock koji se prenosi na svaki sljedeci reset, npr kao lvl 5 mozes odmah koristit AK-47, RPG-7, MP-7 za koje bi ti trebalo puno veci lvl

Extra Custom Class: (max 5 komada)

Double Xp boost: (2 sata) GLUPOST

Double Weapon boost: (2 sata) GLUPOST

Regular Package: (TITLE/EMBLEM)

Hardened Package: (TITLE/EMBLEM)

Veteran Package: (TITLE/EMBLEM)

Reset All Stats: Vraca te na lvl 1 i reseta SVE STATSE.

A u k*** taman sve dobijem i onda ispočetka. Jel mogu kako drugačije dobiti te Tokene jer stvarno mi je glupo resetirat sve??  Ili je pametna ideja jednom resetirat, pa opet , pa opet (sve na lvl1) i onda skupim 20 Tokena i onda krenem zapravo igrat?

17 godina
ExStazy kaže...

A u k*** taman sve dobijem i onda ispočetka. Jel mogu kako drugačije dobiti te Tokene jer stvarno mi je glupo resetirat sve??  Ili je pametna ideja jednom resetirat, pa opet , pa opet (sve na lvl1) i onda skupim 20 Tokena i onda krenem zapravo igrat?

A pazi sve je do tebe, svakim resetom ces dobit 1 token. Meni je na primjer zabavno levelat i dosadno bi mi bilo ostavit na lvl 80 a s obzirom da igram s UMP 45 UAV/Care/Prvi choper ja vec od lvl 5 ko da sam i 80 svejedno mi je. . .

Prije je dosta ekipe koristilo dediceted xp boost servere pa jedan kill ti da 20-30 levela odjednom ali cini mi se da to vise neradi. Mozda postoji neki Prestige hack kao sto je bilo za MW2 potrazi po netu.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
8ax kaže...

Nitko, ali nhf, sa IQom vecim od 60 nece koristiti nikakve texture.mod-ove, wallhacke ili skripte. Nije ni cudo kakva je generalno ova nova generacija danas, side iza kompa i veseli se na 50-10 score sa raznim skriptama i modovima jer nisu u stanju 3 tipke pritisnuti sami, vec im skripta treba...

ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
neaktivan
sardax kaže...
8ax kaže...

Nitko, ali nhf, sa IQom vecim od 60 nece koristiti nikakve texture.mod-ove, wallhacke ili skripte. Nije ni cudo kakva je generalno ova nova generacija danas, side iza kompa i veseli se na 50-10 score sa raznim skriptama i modovima jer nisu u stanju 3 tipke pritisnuti sami, vec im skripta treba...

Neznam kako se ljudima da koristit skripte, hackove, itd... Aj iz zabave ali sada igrat s tim cijelo vrijeme NE. Ili neka se uče igrat pa neka imaju ispočetka 5-20 ali će poslije skill sam doć :))

13 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
ExStazy kaže...

Ostaju ti samo emblemi, titleovi, puškica koju si odabereš, perk ili sl. (pomoču tokena)

Čekaj malo, tek sam sad pročitao.... Recimo pogoldo sam si par puškica, dali ja sad njih opet dižem s 1. na 31. lvl???

15 godina
ExStazy kaže...
nul-3 kaže...
ExStazy kaže...

Čekaj malo, tek sam sad pročitao.... Recimo pogoldo sam si par puškica, dali ja sad njih opet dižem s 1. na 31. lvl???

Nisam siguran, jedina puska koju sam goldao prije prestiganja je bila ump....i imam ju još gold...ali sam ja jednom slučajno naletio na neki hax server i napravio kill s tom custom klasom, i leavo...i odma je bila gold =/

Ali mislim da da, da ti sve, baš sve osim emblema i titlova pada u vodu. Osim jedne stvari koju si odabereš pomoču tokena.

Had a dream, I was king, woke up, still king.
13 godina
neaktivan

e ovako imam problem dodje mi do odredjenog mjesta i izbaci error "SaveDevice_Pc-TempSaveGame:cannot open file for saving" ...

Jeli neko imao slican problem i kako da ga rijesim???

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
zanetti312 kaže...

e ovako imam problem dodje mi do odredjenog mjesta i izbaci error "SaveDevice_Pc-TempSaveGame:cannot open file for saving" ...

Jeli neko imao slican problem i kako da ga rijesim???

To je SP? Jesi je kupio? Ako jesi, onda, po mom razumijevanju, nemože ti saveat igru...Probaj Googlat :D

13 godina
neaktivan

moze

to je i meni bilo

updeyt graficku i bice ok

moze pomoc

kako dodati prijatelje preko tekno godsa

0 2 hvala 0
15 godina
simo97 kaže...

moze

to je i meni bilo

updeyt graficku i bice ok

moze pomoc

kako dodati prijatelje preko tekno godsa

Simo i Zanetti

Aj pliz stavite nekakve avatare da vas lakše razlikujemo :D

I nebi bilo to do grafe, već do neispravne verzije igre...nabavi si krek fix ili reloadedovuu verziju kad već nemaš 100kn da kupiš igru kao mi, pošten narod :D

15 godina
neaktivan

e a kako riješiti onaj problem dok mi dugo piše connecting to online services dok kliknem play??

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fic1994 kaže...

e a kako riješiti onaj problem dok mi dugo piše connecting to online services dok kliknem play??

eh pitanje je uopče  el se može.. meni kako kad...ujutro mi se konektira ko vrapčič kad leti..a navece mi se nece konektirat da je bog... :/

[url=http://profile.xfire.com/superdox123][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/wow/type/0/superdox123.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
fic1994 kaže...

Postao sam par strana prije moguće rješenje.......

15 godina
Bera kaže...
fic1994 kaže...

Postao sam par strana prije moguće rješenje.......

Linkiraj to :D

15 godina
neaktivan

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice