Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.340.874
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina

Meni nema lagg-a skoro pa nikad, jedino ako nije do hosta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
XVII Mini kaže...

Meni nema lagg-a skoro pa nikad, jedino ako nije do hosta.

+1 ili ako nije do mene tj do mog brata ako skida nesto xDD

Ja jos nisam probo survival xD preso sam sp i sad derem po mp dok moj buraz odigra spec ops i to kad mu dam acc...pa me zanima kakav je!? jer mi se ne da sad palit cod xD

Dinamo je nesto najbolje sta se moglo dogodit hrvatskom nogometu(/sarcasm)
15 godina
neaktivan

Call of Duty: Ridiculous Warfare

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ljudi kakava je igrica i moze li se kuvati na single core procesoru

moze li multyplayer preko xfirea ili mora preko steama

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
simo97 kaže...

ljudi kakava je igrica i moze li se kuvati na single core procesoru

moze li multyplayer preko xfirea ili mora preko steama

preko steama

minimum je dual core

Dinamo je nesto najbolje sta se moglo dogodit hrvatskom nogometu(/sarcasm)
14 godina
Imam problem,nemogu pokrenuti multiplay,odma kaze iw5mp.exe stopped working.IMam rus veeziju,kupio sam je preko bug oglasnika.singleplayer radi uredno.
14 godina
neaktivan

Ne znam je li ko primjetio ali cak i u toku igranja SP kampanje jave se kratki zastoji, slika stane na tren i nastavi dalje normalno. To mi nije nikako ok.

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
infeqt0r kaže...

Ne znam je li ko primjetio ali cak i u toku igranja SP kampanje jave se kratki zastoji, slika stane na tren i nastavi dalje normalno. To mi nije nikako ok.

A zašto mi drugima nemamo problema? nego samo ti? 

Ugl. nešto ti ne štima, probaj skinuti nove drivere za grafićku.

14 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
infeqt0r kaže...

Pa cuj, driveri su 11.9, prilicno up-to-date : ) Mislim da je vise rijec o checkpointima i na dijelovima gdje bi trebalo da ucita novu cijelinu. Ponajprije bih okrivio ovaj HDD Caviar Green koji mi ionako sluzi samo za arhivu i pretrpan je, tako da cu pokusati instalirati igru na sistemski HDD pa da vidim je li do toga. Uradicu i defragmentaciju sistemskog da budem siguran.

15 godina
infeqt0r kaže...
XVII Mini kaže...
infeqt0r kaže...

Pa cuj, driveri su 11.9, prilicno up-to-date : ) Mislim da je vise rijec o checkpointima i na dijelovima gdje bi trebalo da ucita novu cijelinu. Ponajprije bih okrivio ovaj HDD Caviar Green koji mi ionako sluzi samo za arhivu i pretrpan je, tako da cu pokusati instalirati igru na sistemski HDD pa da vidim je li do toga. Uradicu i defragmentaciju sistemskog da budem siguran.

Prvi si koji imaš problema.....a konfiguracija ti je duplo jača od moje koji nisam imo nikakvih

ALKOHOL JE ČOVJEKOV NAJVEČI NEPRIJATELJ? BIBLIJA LJEPO KAŽE: LJUBITE SVOGA NEPRIJATELJA :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 14:04 (nul-3).
14 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
infeqt0r kaže...
XVII Mini kaže...
infeqt0r kaže...

Prvi si koji imaš problema.....a konfiguracija ti je duplo jača od moje koji nisam imo nikakvih

Ma evo uspostavio sam remote control s posla na svoj racunar pa sam instalirao igru na C: i defragmentirao ga dodatno pa cu vidjeti hoce li imati efekta kad dodjem kuci. A i nisu to neki problemi vec eto par kratkih zastoja na pola sekunde tokom igranja kampanje, vjerovatno je do HDD-a jer pojedini dijelovi se izgleda ucitavaju direktno s HDD-a a ne iz RAM-a.

15 godina

el imaš farps? pogledaj na kolko ti se fpsova vrti igra...pa nam ss :P

ALKOHOL JE ČOVJEKOV NAJVEČI NEPRIJATELJ? BIBLIJA LJEPO KAŽE: LJUBITE SVOGA NEPRIJATELJA :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ambush kaže...

Ekipa testirao sam mw2 i mw3..

Moj komp: Win7 32 .bita, 2 gb rama. dual-core E5300 2,60 ghz (tvornicki), inace klokan na 3,40 ghz, hd 5770 1 gb ddr 5 sahphire!

Mw2 mi radi normalno, tako i na mw3! Ali kod mw3 mi malo zasteka u nekim pojdedinim trenucima! Najcesce kod ucitavanje mape, potraje i do pune 1 min!! Pratio sam i Random access memory (ram) prosjecno ide oko 91%, a zna potegnuti najvise 95%, a cpu usage prosjek 75%, max. potegne do 90%!! RAdi mi na rezolucji 1024x768 i sve na high video!!!

Igra radi normalno mw3 na sp, ali na mp se bojim da nece biti to to!!

Inace nemam jedino minimalni zathev za prosecor, zahtjeva E6600, ja nema ni toliko!

Jel mi moze tko reci jel ima tko takav slican komp i jel njemu isto tako radi? jel mu zasteka u nekim trenucima, pogotovo kod ucitavanja mape, ide kao slow motions ali ubrzani!

Jel  zadovojavaljuce, jel se moze nekao ubrzati, da ne kupujem novi procesor?

Hvala na odgovorima!

ovako imam također mw2 i mw3 i ak ti radi mw2 radit će ti i mw3. imam sličan problem ko i ti ... procesor mi podiže igre bez problema s tim da je to minimalni zahtjev(možda malo veći). i meni se kod sp kampanje kod učitavanja lvl-a malo zašteka i malo preskače al ti se to sredi i mp ćeš igrat bez po frke na srednjoj rezi pa čak i na najvećoj rezi ... meni to funkcionira tako i želim ti puno sreće u izvođenju

13 godina
neaktivan
Ambush kaže...

Ekipa testirao sam mw2 i mw3..

Moj komp: Win7 32 .bita, 2 gb rama. dual-core E5300 2,60 ghz (tvornicki), inace klokan na 3,40 ghz, hd 5770 1 gb ddr 5 sahphire!

Mw2 mi radi normalno, tako i na mw3! Ali kod mw3 mi malo zasteka u nekim pojdedinim trenucima! Najcesce kod ucitavanje mape, potraje i do pune 1 min!! Pratio sam i Random access memory (ram) prosjecno ide oko 91%, a zna potegnuti najvise 95%, a cpu usage prosjek 75%, max. potegne do 90%!! RAdi mi na rezolucji 1024x768 i sve na high video!!!

Igra radi normalno mw3 na sp, ali na mp se bojim da nece biti to to!!

Inace nemam jedino minimalni zathev za prosecor, zahtjeva E6600, ja nema ni toliko!

Jel mi moze tko reci jel ima tko takav slican komp i jel njemu isto tako radi? jel mu zasteka u nekim trenucima, pogotovo kod ucitavanja mape, ide kao slow motions ali ubrzani!

Jel  zadovojavaljuce, jel se moze nekao ubrzati, da ne kupujem novi procesor?

Hvala na odgovorima!

ovako imam također mw2 i mw3 i ak ti radi mw2 radit će ti i mw3. imam sličan problem ko i ti ... procesor mi podiže igre bez problema s tim da je to minimalni zahtjev(možda malo veći). i meni se kod sp kampanje kod učitavanja lvl-a malo zašteka i malo preskače al ti se to sredi i mp ćeš igrat bez po frke na srednjoj rezi pa čak i na najvećoj rezi ... meni to funkcionira tako i želim ti puno sreće u izvođenju

16 godina
neaktivan
zas u steam klijentu nema opis updateova za mw3 da vidimo sta je novog stiglo u update-u??
Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
geek_boy1 kaže...
zas u steam klijentu nema opis updateova za mw3 da vidimo sta je novog stiglo u update-u??

Mozda zato sto su uklonili mogucnost da se napravi od 4 bara 10 crtica sto je bilo moguce do ovog patcha pa da se vidi koliki je ping.

Po preracunima sa nekih foruma 4 bara su do 110  ping, a 3 bara su 110 do 250 pa se ti misli koliki ti je ping.

A mozda i zato sto  ih nije jednostavno briga za PC community.

Btw ovo je bio patch za uklanjanje stealth/air glitcha i za uklanjanje mogucnosti da se preciznije vidi ping.

Zapitajte se zasto?!

BE HAPPY xD : )
14 godina
neaktivan
MIsslis farps, na win7 ono gagdest cpu meter??
14 godina
core2man kaže...
Imam problem,nemogu pokrenuti multiplay,odma kaze iw5mp.exe stopped working.IMam rus veeziju,kupio sam je preko bug oglasnika.singleplayer radi uredno.

Anybody?imam original.

?

13 godina
neaktivan

ljudi iam kako se mogu igrat oni dedicated serveri ? prvo otvorim onaj  dedicated server i samo mi ovo piše

version 1.4.364
Connecting to online services.............
Connected to online services.
Executing server config "server.cfg"

a prvi dan kad sam stisnuo taj shortcut mi je ispisao cijelu stranicu...

pomoć!

16 godina
očito imaš problema kod spajanja na IWNet, kontaktiraj Steam ili IW support.

Dedi serveri se igraju tako da u gl. meniju od MP odeš na servers...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
VID kaže...

ljudi iam kako se mogu igrat oni dedicated serveri ? prvo otvorim onaj  dedicated server i samo mi ovo piše

version 1.4.364
Connecting to online services.............
Connected to online services.
Executing server config "server.cfg"

a prvi dan kad sam stisnuo taj shortcut mi je ispisao cijelu stranicu...

pomoć!

Ti ne igraš na dedicated serveru nego kreiraš jedan, koliko vidim?

14 godina

Jel mi mogu oni "srat" nesto posto imam rus verziju?

16 godina
ne mogu ako ti je neko od premium steam korsnika aktivirao, npr. eplati...onda ti oni promijene kod detekcije u region free.

ako si sam aktivirao onda ima mali postotak od moguceg bana...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina

pa el moguče instalirat igru bez vpna ak imaš ruski key

14 godina
14 godina
neaktivan
Jel itko zasto nece mw3 detectati na xfire?? Odnosno jel tko detectao, vidim da niti nema opciju mw3 mp na xfire:.

0 0 hvala 0
15 godina

ma neće....pobanali bi trećinu balkansih igrača onda....svi tu imaju ruski više manje

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jeli itko ima od vas Strict NAT na MW3??
Ovo me pocinje zivcirati, nemogu se prikljuciti s frendovima na server....

Otvorio sam portove TCP - 3074, 20014-20050
UDP- 3074,20000-20015,20015-20030
UPnP-YES
te opet ne radi, jos je uvik strict....

Radi se o routeru Speedtouch ST 780 od šugavog t-coma, ima li tko kakvu ideju kako ovo popraviti??
Unaprijed zahvaljujem!!
14 godina

Je. Odi u Rusiju.

http://key-storm.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
14 godina

Kontaktirao steam,nisu mi rekli nis pametno,i dalje ne radi multiplayer,preostaje mi jedino reinstalacija windowsa ili nesto drugo?

EDIT:rijeseno sve reinstalacijom igre.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 17:01 (core2man).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice