Zato se ja držim dalje od dedi-a , bar za sad
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Unaprijed hvala na svakoj pomoći.
Ne i to nije problem, čitaj prije nego kupuješ ;)
original,javim ti se sutra sa igru ;)
ljudiii omg uletio sam na hakani dedicated server...sa 60 lvl nultog prestigea sam se izlevelo na 80.lvl 10. prestigea zajedno sa frendom....predobro dobijete i 10 prestige tokena uz to...hvala bogu pa je bio dedicated jer sam se mogo izprestigeat vratit i opet iz levelat...2 kill su vam dovoljna da dodjete do 80.lvla :DD
sam se ti hvali,ak te neko prijavi ide odma BAN..vec ima preko 2000 banova..
kaj ce mene prijavljivat kolko sam vec vidio lvl hackova i ostalih sranja
Ne i to nije problem, čitaj prije nego kupuješ ;)
Kako nije problem, ako mi kad želim pokrenuti igru iskoči poruka Steama da se igra ne može pokrenuti. Kakva korist onda od tog smeća?
modern warfare 3 dedicated server steam!
Jel mi moze ntko objasniti vidm da u toosu sa steama ima dedicated server i to 14 gb skoro ko cijela igra!!
Sta je to, jel mi moze ntko poblize objasniti!!
Hvala na odgovorma!!
Imaš matchmaking sistem u kojem njigov glavni server spaja ljude u meč i čovjek s najboljim CPU hosta match .
Dedi serveri su pak serveri na koje se spajaš , imaš i popis istih pa se spojiš na koji hoces , fixni je host .
Razlika je u tome što su dediji unranked ( ne možeš lvl up-at ) , dok na obicnom matchmakingu ( kakav je bio u MW2 ) , normalno skupljaš XP i lvl up-aš .
- sad su se javili neki hackani dedicated koji su spomenuti par postova iznad , na njima ocito nepošteno dobiješ ogromnu količinu XP-a .
Cijela igra ima (bar kad se update-a) 14Gb i nešto sitno
Molim ozbiljna mišljenja. I dali ce biti pomaka u igrama s tim a da mi ne padne fps . Hvala!

Glavom & Bradom :)
Ovdje khaan glavom bradom nogama i rukama :D
Da te pitam ,dali igraš ovo jer me zanima netko od hrvata a pogotov iz bivseg mi clana coek:)))
Jer mi je dosadno svaki novi cod izidje nema hrvata, svi ostali necevilizirani an cod2. budale:)
sve sa strancima po lanovima moram ici ..
daj mi steam da te dodam da vidim iskustvo ptspovca :P :)
Ak imate nekaj protiv ovih cod-ovaca riješite to na pp..mi koji volimo obje igre želimo imat čiste teme vezane isključivo za igru....
na kojem modu u igri se najbrze levela?
moguće kill confirmed.
moguće kill confirmed.
Ground War...
zato sta vas igra najvise i makar ti imas 0-18 ti ces dobit neki XP...
na ground waru se za poraz dobije vise extra match xp-a nego za pobjedu u tdm
Ovako ja imam jedno pitanje. Ja sam kupio igru kupio prije par dana i šteka mi nevjerojatno. Dok igram, kad uočim protivničkog igrača onda on trči u lijevo stane i stvori se tri koraka u desno i ja ga neuspijem ubiti jer mi slika krivo prikazuje.Skužio sam sada da mi igra kasni jer i dok ovi iz moje ekipe trče oni stanu pa se stvore 3 koraka dalje i sad pitanja kako da to ispravim. Dali je to moja internetska veza slaba ili je to bug u igrici.(Dešava se u svakom lobbyu ne samo u jednom)Hvala unaprijed :D
Kolki ti je ping u igri...
kolku brzinu koristiš?
si probao ugasit firewall?
dali možda skidaš nešto?
igrao sam u special ops survive mod. Fora je.
krivi topic
igrao sam u special ops neki survive mod. Fora je.
AaAa? Neki survieve mod?
di ti živiš :P
igrao sam u special ops neki survive mod. Fora je.
AaAa? Neki survieve mod?
di ti živiš :P
lol sad sam skuzio sta sam napisao xD
Nikada nije kasno :D
Scorpion , i meni je prisutan lagg skoro na svim serverima , ne ko tebi ,doduše jedva primjetno, al smeta ako si ozbiljniji igrac , jako sam razočaran što se toga tice , i trebalo mi je neko vrijeme da se priviknem . Jer kod mw2 tog nije bilo igrao sam na aiw
čuj....još to nije optimizirano do kraja...al 100% u njega je ping