Te "prednosti" su razlika od 10-tak ms što ionako niti jedan čovjek ne može iskoristiti.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
gledao sam channel od ken burtona i sviđa mi se KEN campaign,previše ima kako da ih nazovem"igrača" koji istresaju svoje frustracije na mlađim igračima i psovajuči sve zato jer ih je jedan mulac ubio.na sreču na konzolama ima više takvih shupaqa.
-
Evo kako to radi pravi Chopper Gunner. . .
*** Link uklonjen ***
a sto uklonjeno?
Koje mape izbjegavate? ja standardno wasteland(mortar gl,kamperi),derail(kamperi+ogromna mapa),estate(asimetrična,nebalansirana mapa+kamp kućerina), terminal(GL,nade spam).
@I Am Alive masakr osmero nedužnih talibana.
Izašo je novi patch ja sam restarto steam i nešto mi se skida ali dosta je veliko u 20 min je tek došlo na 2% a brzina je odlično velika !
Izgleda da se cijela igra skida ponovo !
Dali se još tkom update ?? Dali zna tko HITNO JE !!!
Izašo je novi patch ja sam restarto steam i nešto mi se skida ali dosta je veliko u 20 min je tek došlo na 2% a brzina je odlično velika !
Jao hesemti glupu Sloveniju u kojoj sam.Sve bih dao da sam doma,(mozda je map pack besplatan) <3
Nezz dosta je to veliko !
Sve cool meni... Aj idem probat igrat
Ne razumijem kakve to veze ima sa temom u koju si postao!
Ma to nije toliko bitno ! Važnije je ovo gore MW 2 update !
Meni se ništa ne update-a.
Ni meni either...
Instaliram win 7 i idem staviti MW 2 stavi cd 1 i sve ide normalno ali ima jedan problem cijela instalacije je išla samo s jednoga dvd-a a za drugi nije pitao i uđem ja u steam i on meni skida MW2 MP i SP ! Zašto sad to ? A nešt se je instaliravalo s dvd 1 a šta nezz ! ŠTA DA NAPRAVIM ????? Dali bi vrjedilo da instaliram na novu particiju ??????
kaj se dobi u patchu meni nije poceo skidat??
kaj se dobi u patchu meni nije poceo skidat??
To je zato jer nije izašao nikakav patch.
Ništa.... meni se je igra ponovo počela skidati i mislio sam da nešta nevalja i stavim win 7 i stavim mw2 i instalirava mi se samo s jednoga cd a za drugi me nije pitao a dok je završio s "instalacijom" ja odem u steam da zaigram a ono se igra ponovo skida ! A zašto to, neznam molim vas za pomoč ?
pa ekipi je ujutro skidalo nes..?
Skidala se je ponovo cijela igra ali nezz zašto
Skidala se je ponovo cijela igra ali nezz zašto
Zadnji put se to desilo kad su svi probali novi steam izgled, doslo je do nekog problema i steam im je obrisao MW2, mozda se tebi nesto slicno desilo.
ej ljudi posudio mi neki tip svoje original DVDe sa cd-keyem, ali ne i svoj steam account, jel mogu ja sto s tim ili ne? htio bi malo probat cisto da vidim kako ide :D
ej ljudi posudio mi neki tip svoje original DVDe sa cd-keyem, ali ne i svoj steam account, jel mogu ja sto s tim ili ne? htio bi malo probat cisto da vidim kako ide :D
ne, mora ti posuditi i svoj steam accaunt jer mu je igra vezana za njega.
šta znači moram skidati ?! A išao sam gledati dok je prošla ta instalacija ima svega para datoteka !
http://store.steampowered.com/news/3674/
CoD:MW2 besplatno na steamu za vikend, pa ako netko želi isprobati sad ima šansu.