Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.185.510
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
smrad06 kaže...

sad sam puko totalno...neznam dal je bolje igrat sa hardlineom ili bez njega jer kad ga nemam poginem na 6 killova a kad ga imam na 5 tak da harrieri nula bodova, a to znači i chopper i nuke...sad igram s nekim debilima i tri lika se penju u onu prostoriju na sub-baseu po onim stepkama da ubiju jednog koji tam gore kampa... katastrofa... i naravno frajer je stavio clay i ubio svu trojicu skupa... 

hehehe

moras priznati da tip nije buxer noob

16 godina
neaktivan
sablja kaže...
smrad06 kaže...

sad sam puko totalno...neznam dal je bolje igrat sa hardlineom ili bez njega jer kad ga nemam poginem na 6 killova a kad ga imam na 5 tak da harrieri nula bodova, a to znači i chopper i nuke...sad igram s nekim debilima i tri lika se penju u onu prostoriju na sub-baseu po onim stepkama da ubiju jednog koji tam gore kampa... katastrofa... i naravno frajer je stavio clay i ubio svu trojicu skupa... 

hehehe

moras priznati da tip nije buxer noob

ma kakav clay, trebao ih je nuberski sa gl-om počistit... da si ljudi doma kosu počupaju od nervoze... :)

15 godina
neaktivan

evo maloprije igrala ekipa s bug foruma

ovaj puta začudo nije bilo lagga ili izbacivanja tak da se dost dobro igralo

ponekad stvarno zna biti zabavno al ponekad iwnet sere i to jako

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ekipo s buga igrate li search and unisti?

[url=http://profile.xfire.com/fallout3][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/fallout3.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
The chosen two kaže...

Ekipo s buga igrate li search and unisti?

Igramo ja i Jack Sparrow(ali HC s&d)

16 godina
sve dok ne dodem do 70.lvla,igram demolition i tdm.
tada krecem sa "trazi i unisti":)
17 godina

Evo i ja raspalio svoju 1. Nuklearku

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
djdomi kaže...

27 lvl 2 prestige-krenuo sam na ovaj prestige jer me nešto povuklo dalje. sad planiram ić do 10-og. procijene su mi da završim do ljeta, vaše?

dobio kalaš i isti dan ga izgubio. morao sam, sad kad sam na drugom  moram na treći i onda je 10 obaveza, zacrtano.

loša oružja-osrednji gameplay. igram sa m4a1 i nije mi baš tolko dobro oružje, cilj mi je 48 lvl kad dobivam the mighty ACR!

danas sam vidio jednog lika s pravim prestige 10 lvl 70. tražio je da mu boostamo neki challenge. eto, boostanje je jedini način da se dobije brzo 10 p. bez hacka. svaka čast onima koji su 9 il 10 p.

da odem i ja dalje? kad ću doći?

Nema još nikoga sa pravim prestige 10 lvl 70 bez hacka. Mislim da nema puno igrača koji imaju radnih dana ko ja u MW2 pa sam tek šesti prestige. Ali sa boostanjem se može puno brže napredovati i napraviti neke challenge koji su u pravom igranju teško ostvarivi.

Naprimjer pobjednički kill kad sa paketom ubiješ neprijatelja i slične stvari.

Najlakše boostanje levela i challenga je u modu 3d jedan na jedan sa frendom.

Ali po meni je to gluparija, ali ko želi brzo napredovati ili napraviti neki challenge to je jedini "legalni " način.

Kendo
17 godina
neaktivan

Ja vjerovatno ni necu ici na prestiz dalje. uso sam na prvi i tu sam stao. Imam dovoljno stvari za obavit

tako da mi je ono samo nepotrebno nabijanje emblema ili ega. LOL.

Ima likova koji su legalno presli cjeli prestiz. Jednog ja znam. On ima oko 20 dana igranja(moze se provjerit po tome koliko je legalno),

ja imam oko 8 i vjerovatno bi vec bio oko 4-5-6. Imam oko 25 tisuca killova,a npr taj lik blizu 100000. Igro je puno,tako da

onda nije problem. ALi mene nebrinu dodatne klase ili neke kerefeke od emblema.

[url=http://profile.xfire.com/fallout3][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/fallout3.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan

Ja sam neki dan prešo na prestige broj 2. Cisto jer mi je zanimljivo otkljucavat stvari. Nekako mi je monotono igrat bez toga. A i ovako se stalno tjeram igrat sa oruzijima koja ne volim i na taj nacin ucis. Smijeh

15 godina

Možda je i moguče ali moraš biti pro i stalno barem među prva tri jer ti za svaki sljedeči prestiž treba sve više bodova za lvl, pa predpostavljam da za 10 treba i blizu 100 000 za one zadnje kad je za peti trebalo 80 000 za zadnji nivo. Ja sam početnik u MP pa mi teže ide nekad sam prvi. večinom oko sredine a nekad i zadnji.

Zato sam ja za isto vremensko razdoblje ko i taj tvoj frend tek na šestom prestižu sa nekih 35 000 kilova ali i 45 000 smrtiSramim se.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo sreo sam 1. wallhackera otkad igram MW2. Gledam killcam i lik me opusteno prati kroz zidove pucajuci rafal tacno u smjeru u kojem se krecem. Smazao me jedno 6-7 puta tako (nema lik ni heartbeat senzor, nije bilo UAV a ja nosim Ninja PRO i pusku s prigusivacem) da nekaze netko kako me cuo, vidio, detektovao.

Pogledam mu profil jedina igra MW2 reportao sam ga nadam se da ce ga bananirat uskoro Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2010 12:05 (D3ViL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kendo kaže...

Možda je i moguče ali moraš biti pro i stalno barem među prva tri jer ti za svaki sljedeči prestiž treba sve više bodova za lvl, pa predpostavljam da za 10 treba i blizu 100 000 za one zadnje kad je za peti trebalo 80 000 za zadnji nivo. Ja sam početnik u MP pa mi teže ide nekad sam prvi. večinom oko sredine a nekad i zadnji.

Zato sam ja za isto vremensko razdoblje ko i taj tvoj frend tek na šestom prestižu sa nekih 35 000 kilova ali i 45 000 smrtiSramim se.

Da ali ti se zato otkljucavaju novi Prestige challange tako da odmah imas boost na exp jer i njih rjesavas uz sve ostale.

17 godina
neaktivan

ima legalnih 10 prestigeova, vidio sam, al su 100% boostani.

odlučio sam(al ne sad skroz sigurno) da ostajem na 2. prestigeu radi:

-male nagrade

-dosta teško

-ode mi pola života, igra mi nije da budem što veći level sad, već da se zabavim.

kad završim 2. prestige idem na dugi odmor, nema više naglog rank-upa, samo zabava.

našao sam si najbolji mod-s&d. jednostavno prezabavno i zarazno. kolko pričali o umjerenosti rundi, ja bi najrađe da je bilo po 7-10 minimalno.

šta je onaj "secret" challenge "transmission complete"?

ak igrate sa mnom (TheMightyOneCRO) stavite ili demolition ili s&d.

pazi ovo, bilo koji mod-običan kill 50 xp. s&d 500! plantaš bombu 1000. s&d je pravedan mod, odigraš li loše ne dobiješ bodove, odigraš li dobro, možeš dosta bodova dobit.

koji mod je još pravedan? domination, mada je na granici, ko god bude na zastavi dobije jednako bodova.

koji mod je nepravedan? hq. mora se dugo stajati pokraj HQ-a ali samo će onaj koji je došao stotinjku prije dobiti 250 bodova, ostali 10. hq čekaš dugo na capture i samo 250 bodova. a tek 10 xp...napraviš par killova i eto ti tih 250 bodova mnogo lakše.

da izvučemo jednostavije: moji modovi su s&d, demolition, domination, a one koje baš ne volim su hq, tdm(mada je na tdm lakše dobit neki killstreak jer igraju niski leveli).

dakle, završim ovaj prestige do kraja da imam sva oružja i onda casual, briga me za sve.

al kao i obično, nešto će me povuči na sljedeći prestige. tako je bilo sa prvi prestigeom a na drugom sam isti dan otišao(taman kad sam završio 1. p 70. rank, krenuo par sati poslije).

kučište, ti ideš dalje il si gotov?

vidim kuky ide do desetke dosta žurno, a doxy ide laganini.

ostali idu, ne znam di. pirat, kakvo je kod tebe stanje?

za one koji ne znaju ko je ko s foruma možemo započet s pisanjem imena, ja sam TheMightyOneCRO, prije me se moglo naći pod imenima: PoxXxoyo, Razer xXx, Soap...najbolje se drži trenutno ime.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Istina, ali oni challange koje dobiš u prvom prestižu tj. onaj zadnji dolje prestige, to ti je to, u drugom prestižu a i dalje nema novih samo se od knife veteran prema dolje poništavaju. Tako da nije baš lako skupiti tolike milione bodova do desetog prestiža. A oni koji ostaju pogledaj što treba napraviti da bi ih napravio do kraja. Ako nisi pro ili aimbot idiot teško je doći do tolikih aviona i helikoptera ili killova sa pojedinom letjelicom.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Ja najvjerojatnije ostajem na drugom prestigeu.

Još imam 8 lvl do 70 i to je to..

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam stao na prestige lvl 2 nekih 10 dana. I onda mi je puko film i kreno sam dalje. sad sam vec lvl 4 prestige 30 lvl i vise nestajem do 10.

http://profile.xfire.com/dejanzg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ovako koloko san u toku u zadnje vrijeme nemoze se igrat sa falšinkom.

Ako je to istina ima li i dalje chitera i jesu li rijesili pitanje top ljestvice na kojoj su bili chiteri.

BMW

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

čuo sam da su fixali pave low, da se pribraja u ks.

39 lvl 2 p.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Evo mene danas na 51 levelu... Kako to Domba šiba sa ACRom Bog me nemože zaustavit... Danas dobio dva "imrđnsi eridropa" (emergency airdrop).. Sad sam si promjenio KSove u

Harrier, Chopper, Tactical Nuke... Ljudi me ponovo levate u vezi tac. nuke tak da kontam da ga nikad necu dobit

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Danas sam igrao i slušajte sada jednog kripla.

Moj score:25-5-9

Njegov:8-4-11

On meni kaže

"Domagoj(tako se zovem u igri),you are noob"

:facepalm:

Nisam znao što bih mu rekao.Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma ima budala..kao sto je jedan meni rekao da sam cheater..a scor neki mizeran, negativan cini mi se bio...nego, meni super radi ova dva dana..uopste nemam laga i prilicno ugodno za igrati..danas smo ja i kolega raspalili demolition, preterano je igrati sa nekim ko ima imalo pojma..

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Evo i druge nukice Smijeh ovaj put nisam niti jednom poginuo i bio sam popljuvan salvom cheater uvreda. . . Neodlučan

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LOL

Al moraš priznati da si bio na suprotnoj strani i ti bi sumnjao. :)
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
Danny_HR kaže...
LOL

Al moraš priznati da si bio na suprotnoj strani i ti bi sumnjao. :)

A najzalosnije je sto odmah sljedecu mapu poginem na 23. kill Neodlučan neki mi skine gunnera, roknem jos jednog i poginem, eh da sam i tu raspalio kako bih bio happy Smijeh

15 godina
protjeran

zašto ja nemogu ovu igru igrat... zna me izbacit iz igre... a nije zbog konfe

dođem do preko pola igre i izbaci me, kad sljedeči put uplim, vrati me na ono di planinarim pa mi se neda od početka...

ili igra jednostavno ne radi pa je moram reinstalirat

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cappy kaže...

Ako je to istina ima li i dalje chitera i jesu li rijesili pitanje top ljestvice na kojoj su bili chiteri.

Nemoze niko odgovorit na ovo???

BMW
16 godina
neaktivan
cappy kaže...
cappy kaže...

Nemoze niko odgovorit na ovo???

Tebe zanima ako sam dobro skužio dali ima chiter i dali se može igrati sa piratom.Odgovor je DA citera ima kao priči pogotovu u Ground War tamo svaki drugi ima aimbot  a pirati i dalje rasturaju

15 godina
protjeran

Kako sam se sad nekom liku ispsovo majke, igram zadnju pa idem pisat zadacu neki lik kaže fucking croatia domba... kad sam ja njemu stao psovat pa lik nije mogo doc do rijeci.. n00b jedan...

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 14:04 (DombaCoD).
Moj PC  
0 14 hvala 0
17 godina
moderator
DombaCoD kaže...

Kako sam se sad nekom liku ispsovo majke, igram zadnju pa idem pisat zadacu neki lik kaže fucking croatia domba... kad sam ja njemu stao psovat pa lik nije mogo doc do rijeci.. n00b jedan...

Internet ratnici. Zabavno :)

Work is for people who suck at video games.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice