Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.185.824
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Promatrač kaže...

igra je big shit u MP, a bogami i SP ,nakon par sati odigranih na steamu ,moji su dojmovi uh.

Sad mi je drago što je nisam kupio i u potpunosti razumijem ove što su kupili što je brane do groba,

hehehehehehehehehe,šta će jadni kupili mačka u vreći pa sad se brane kako umiju i znaju.

Trebalo je izvalit 60 eura za nešto što ne valja ,i za nešto što će u skoroj budućnosti još plaćat.

A jbg šta ćeš jednom se uvijek zahebeš

A da argumentirano kažeš zašto nešto ne valja? Umjesto ne valja zato jer ne valja.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
15 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
Promatrač kaže...

igra je big shit u MP, a bogami i SP ,nakon par sati odigranih na steamu ,moji su dojmovi uh.

Sad mi je drago što je nisam kupio i u potpunosti razumijem ove što su kupili što je brane do groba,

hehehehehehehehehe,šta će jadni kupili mačka u vreći pa sad se brane kako umiju i znaju.

Trebalo je izvalit 60 eura za nešto što ne valja ,i za nešto što će u skoroj budućnosti još plaćat.

A da argumentirano kažeš zašto nešto ne valja? Umjesto ne valja zato jer ne valja.

da slazem se treba argumentirat a ne samo pljuvat bezveze

npr. meni isto smetaju mnoge stvari poput nedostatka DS jer DS je daleko nadmocniji i bolji od iwneta

nema errora,igras kad hoces IZ PRVE SE PRIKLJUCIS,igras bez prokletih GL njubara i ostalih sran*a poput akimba na 1887,nema lagga,nema idiota koji mijenjaju ime 3 puta u igri a host su pa se dogodi 3 uzastopna host migrationa baš kad trebam liku stisnut HS

to je kao da napravite 10 koraka iza manjkom DS i 5 koraka naprijed s novostima

jedina dobra stvar sa iwnetom je VAC

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
17 godina
MegaMass 2000 kaže...
Promatrač kaže...

kao npr ,kakav ti želiš argument , ne kužim,želiš možda da pričam o engineu,

on je savršen ,ili o nečemu drugom ne kužim.

Jednostavno igra mi nije po guštu i to nije samo moj stav ,koliko znam i recenzija buga nije baš dobra bila ,ili se varam.

To što vi brijete na forumu to razumijem ,nije lako priznat da je 60 eura bačeno u vjetar

17 godina
neaktivan

Slažem se s TopForumašem u nekim stvarima, ali igranje bez GL i sličnih nije nikakav problem. Napravi se privatni meč i fino se igra kako se želi s ekipom koja se s tim slaže.

Bilo je vrijeme da se krojenju igre po guštu manjine stane na kraj i da svatko igra kako želi. Balans je problem IW-a, a ne malih bogova-admina.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina

ja sam igru kupio samo da se ne zezam sa piratima i crackovima i nije mi bio problem dati 50 eura(pocugam ih u jednoj noči pa šta).ni meni baš ne paše iw net ali eto igram,nisam pro a i boli me neka stvar važno da se igram s dobrom ekipom(bug) i da se zabavimo.jedino mi fali mali teamspeaka kad igramo,da malo taktiziramo.evo otključan fall za kalaša...sad če bolji damage raditi...hehe Belji se

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Riot Shieldovci su opasni samo ako su ti jako blizu i ako ih ne vidiš, 1887 akimbo je od nerfa jako kratkog dometa, skoro pa beskoristan, a teamspeak imaš u igri i imaš kao i u svakoj drugoj igri - teamspeak. :)

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
15 godina
protjeran

Moze netko pojasnit zasto je tolko nepopularno igranje GL-om. Ima jos dosta igara u kojima se koristi GL i slicna oruzja, ali je specificno za COD4 i MW2 da ga ljudi jednostavno mrze. Zasto?

Kimi - the King of Spa.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

preseravanje igraca...oruzije ko svako drugo

16 godina
Tallahasee kaže...

Moze netko pojasnit zasto je tolko nepopularno igranje GL-om. Ima jos dosta igara u kojima se koristi GL i slicna oruzja, ali je specificno za COD4 i MW2 da ga ljudi jednostavno mrze. Zasto?

Zato jer bez previse umijeca mozes nekoga olako ubiti.

Luckyluke!
16 godina

uuu ovaj je pro

https://www.youtube.com/watch?v=4-PPL_EatXU&feature=related

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
mislav_01 kaže...

Slazem se u potpunosti.

luckyluke kaže...
Tallahasee kaže...

OK, kuzim. A u koju onda kategoriju spadaju Air-strike, Predator, AC-130... itd. Za to je potreban skill? A primjecujem da to nikome ne smeta.

Kimi - the King of Spa.
16 godina
Tallahasee kaže...
mislav_01 kaže...

Slazem se u potpunosti.

luckyluke kaže...
Tallahasee kaže...

OK, kuzim. A u koju onda kategoriju spadaju Air-strike, Predator, AC-130... itd. Za to je potreban skill? A primjecujem da to nikome ne smeta.

Pa gledaj za Predatora se treba boriti.

4 killa nije bas lako napraviti zaredom.

Luckyluke!
16 godina
Tallahasee kaže...

e pa vidis za njih je potreban killstreak a to znaci da trebas imat malo skilla

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 16:20 (red_bull).
15 godina
neaktivan

dal mozda cheateri cheataju u mw2 iz inata iw sto nema DS?

neznam bas al gle sta lik napiso u description u onom videu

1. VAC2 sucks
2. Matchmaking system sucks
3. ^ No dedicated servers sucks
4. Cheaters can do whatever they like ==)

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Iz jednog vrlo jednostavnog razloga. Većina populacije COD-a su igrači koji sav skill grade na brzini, bez razmišljanja. To znači da većinom vremena slijede iste rute po mapi, iste putanje, na isti način se kreću i sl. i uglavnom igraju ili tako da jako puno kempaju na pozicijama s dobrim pregledom na tuđe rute kretanja, ili da se konstantno kreću po mapi i zbog vrlo dobrog aim skilla skidaju protivnike.

E sad. GL je vrlo sporo oružje koje u kretanju traži veći skill od metaka, a i kod stajanja traži predikciju kretanja granate i protivnika, što je presjek koji neki i mnogi nikako ne mogu pohvatati. Toj grupi GL je neupotrebljiv jer s njim nikada ništa ne mogu ubiti, a iritira ih što drugi njih s time naizgled lako ubiju. Toj grupi je lakše koristiti pravocrtne metke.

Kamperima je GL posebno iritantan jer tamo gdje ih metak ne može dohvatiti, GL to obavi vrlo efikasno jer "upada iza zaklona".

GL je odličan za brzu obranu bomb pozicije, jer, ako ste dobri u procjeni udaljenosti i neprijatelja, možete i s velike daljine (npr. mapa u luci s podmornicama je zgodna) kroz uske putanje ili visoko u zrak, poslati GL granatu savršeno precizno.

Mene GL iritira samo kada me njime ubiju, kao i svako oružje uostalom. Malo me iritira i to da protiv GL-a u Sabotageu djeluje samo timska igra i pokrivanje kolega koje bi trebale zaštititi onoga tko stavlja ili skida bombu.

Realno, GL ima samo dva metka i očajno dugi reload koji garantira smrt ako ne ubijete njime iz prvog pokušaja. Na blizinu je neupotrebljiv i presporo se cilja.

Odoh sad ručat.

15 godina
protjeran
luckyluke kaže...
Pa gledaj za Predatora se treba boriti.

4 killa nije bas lako napraviti zaredom.

Air drop - 4 kill-a, Predator - 5 kill-a. No nema veze. GL je dio igre bas kao i skakanje i pucanje ili snajpanje u isto vrijeme, vrlo realno stvarno. I puno skilla treba za to :p

Kimi - the King of Spa.
15 godina
neaktivan

pozz za prijatelje

haha ovaj promatrac lud ak misli da sam bacil 60 €,pa covjece to nije neka love,jbt to zaradis za 7-8 sati,ali kak ne kontas da nemas origigi i sad hoces ovamo da prosipas kojekakve gluposti,znas kaj je glupost,glupost je uzeti 500-600 € i uzeti 10 mw-ova 2 i onda na njima testirati kojekakva sra*a,a koliko je igra popularna mozes vidjeti po broju pageova ovde na forumu,i broju igraca

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

GL jeste realno napravljen, zvuk i sve to, s te strane jeste ok. No ono zbog cega se GL ne voli je recimo situacija kad vi igrate, naletis na nekoga i sad se vi gadate puskama, pa skacete, legnete, kako tko voli, i onaj koji ima vise "skilla" on ce preciznije naciljati i prije ubiti, a ovako sa GL-om, cim te vidi, baci GL samo negdje u blizini tebe i ti si gotov, dzaba tebi sto si ti bolji igrac od njega i sto bolje ciljas, on ima GL, a GL je dovoljno u blizini negdje ispaliti i ti si mrtav. Dobro je sto imas samo 2 GL metka, ali i ta dva su dovoljna da bez problema ubijes nekoga. Jer s GL-om je lagano ubit nekoga, samo otprilike utvrdis gdje je netko, ispalis mu u blizini GL i on je gotov. Nisi se nista namucio, GL jednostavno ne zahtjeva nikakve vjestine, lagano je dobit ubojstva. Zato ga uglavnom nitko ne voli. Doduse, na serverima na kojima ja igram CoD nitko ne voli GL, ali eto ovdje na forumu vidim da ima ljudi koji ga vole. Ja ga ne preferiram jer je uistinu prelako dobit ubojstva s njime.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Promatrač kaže...

kao npr ,kakav ti želiš argument , ne kužim,želiš možda da pričam o engineu,

on je savršen ,ili o nečemu drugom ne kužim.

Jednostavno igra mi nije po guštu i to nije samo moj stav ,koliko znam i recenzija buga nije baš dobra bila ,ili se varam.

To što vi brijete na forumu to razumijem ,nije lako priznat da je 60 eura bačeno u vjetar

Kakve argumente ja želim pitaš se ti? Dakle, MW 2 ti može ne valjat izbog sljedećeg:

Ne valja ti zato jer nema DS-a

Ne valja jer nema leana.

Ne valja ti engine

Ne sviđa ti se IW.net

Ne voliš Steam

itd.......

Pa kad kažeš što ti ne valja, onda lagano objasniš zašto ti ne valja recimo Steam, IW itd....

Btw, ovo su neke stvari koje fale određenim igračima, i koji su se za razliku od tvog trabunjanja potrudili objasniti zašto im ne dostaju određene stvari.

Meni osobno ne fale dedi serveri, ne nedostaje mi 24, 32 i više igrača ( partije koje su zbog velikog broja igrača trajale unedogled, spam ručnih granata itd....), ne nedostaju mi modovi (na većini pub servera oni su bili zabranjeni u starom COD-u ), itd......

Doduše malo mi fali lean, engine je OK ako se uzme u obzir da se radi o žestoko dorađenom Quake 3 enginu. Iw.net bi mogao biti bolji ( nekad izbaci članove ekipe, pa nekad ubaci u istu partiju iz koje si izašao, kažnjava igrače u obliku XP-a ako izađu iz partije, a igrači mogu izaći ako nalete na varalicu itd.....).

Multiplayer od mene dobiva 4/5.

Kužiš ono argumenti. 

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 17:17 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Btw, ovo su neke stvari koje fale određenim igračima, i koji su se za razliku od tvog trabunjanja potrudili objasniti zašto im ne dostaju određene stvari.

Hehe, da, ja sam bio jedan od tih koji su se potrudili objasniti. Smijeh

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Jer s GL-om je lagano ubit nekoga, samo otprilike utvrdis gdje je netko, ispalis mu u blizini GL i on je gotov. Nisi se nista namucio, GL jednostavno ne zahtjeva nikakve vjestine

Zašto bi ti uopće letio na nekoga tko ima GL? Ja obično kad vidim neprijatelja, ubijam ga sa sigurne udaljenosti odakle će me u većini slučajeva promašiti GL-om.

Ako igram nožem, držim se zidova i ostalih zaklona i uvijek sam dovoljno blizu i dovoljno brz da mi GL-om ne može ništa.

Baš da ne treba skilla... ne, ne treba na 5 metara, ali sumnjam da ćeš nasumce pogoditi GL-om nekoga na pola mape npr.

Ekipa koja se igra minobacača ionako je po sredini ljestivce ili na kraju, jer umru onoliko puta koliko i ubiju.

17 godina
protjeran

Eto PRVI put igrao 3rd person FFA...score je jadan, al jbg...nadam se da neću skoro igrat 3rd person, mutavo je, ZABAVNO al mutavo.

Ne žvači dok jedeš (c) Doxy
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nama je većini bilo prilično fun. Dapače, osvježenje je.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
doxy kaže...

Eto PRVI put igrao 3rd person FFA...score je jadan, al jbg...nadam se da neću skoro igrat 3rd person, mutavo je, ZABAVNO al mutavo.

Al ipak,ti si proBelji se

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com Steam : lukicar995
16 godina

da bilo je vrlooo zabavo pogotovo kad se ukljući samo headshot,onda moj rpg radi čuda.... i da naxeem je gl noob (šala naravno) ali stvarno nije htio ostavit gl nego samo s njim roko, a pirat je uvijek bio žrtva tog gl-a.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ljudi jel mi moze netko na privatnu poruku poslat link od dobrog cra*ka za CoD MW2(za multiplayer)

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
Moj PC  
0 8 hvala 0
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Nama je većini bilo prilično fun. Dapače, osvježenje je.

da lijepo odmaknuce od standardnog rokanja

al meni nazalost ubrzo dojadilo

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

E ljudi. Instaliram igru na laptop stari. Ima radeon neki mobility graficku, sama igra radi, ne steka nista sve 5. Ali je font u meniju i opcenito sva slova su sje*ana do jaja. Znam da sam negdje vidio da ima netko takvih problema al ne znam di. Zna netko ovako napamet riješenje koje je bilo..

nitko?

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...
mislav_01 kaže...

E ljudi. Instaliram igru na laptop stari. Ima radeon neki mobility graficku, sama igra radi, ne steka nista sve 5. Ali je font u meniju i opcenito sva slova su sje*ana do jaja. Znam da sam negdje vidio da ima netko takvih problema al ne znam di. Zna netko ovako napamet riješenje koje je bilo..

nitko?

Mislim da je neko jednom spomenuo da treba updateati drivere za grafičku :/

Nisam 100% siguran ^^

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
17 godina
neaktivan

Probo i nista. Laptop je: Win7, core2duo 1.8ghz, 2GB rama, ati mobitilty radeon x1600. Sama igra radi dobro, moze se prat bez beda. Problem su fontovi, sva slova su nekak zamuljana. Na macbooku radi savrseno, mislim da je do ove stare grafe na lapu. Al opet nea smisla da igra radi a slova u kur*u

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice