Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.181.956
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Kill Frenzy kaže...
FlyBoy kaže...

RABBITS CLAN <3 CoD4 powered by Diabolic-servers.com
Server IP: 213.202.104.42:28961

Evo, pa nek se Naxeem uvjeri da postoje serveri na kojima, i mi Hrvati, imamo 30 ping (ja sam znao imati i ispod 20 na ovom, a prijatelj čak i ispod 15)

Inače, meni isto nema ništa gore nego ta glupa promjena IP-a svaka 24h. Kakav sam baksuz, uvijek mi pukne usred CB-a  Plač

Koja je to mapa?

brijem da je strike... mene zanima kak uopće ima volje igrat na tim detaljima..izgleda užasno...

17 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

brijem da je strike... mene zanima kak uopće ima volje igrat na tim detaljima..izgleda užasno...

Grafika je najmanje bitna.

Ono što mi je važno je konstantnih 250 FPS-a, stabilnost pinga, i veća mogućnost da uočim neprijatelja.

Kad sam tek dobio ovaj komp (vidi pod Moj PC) držao sam sve na maximali, ali ubrzo shvatiš da je rezultat na waru važniji od grafike.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
16 godina
neaktivan
RE: Modern Warfare 2 prod code problem

Ali ja bi prvo probao igru... Nisam siguran kak bu mi radilo na mom laptopu, Cod 5 mi radi ok na rezoluciji malo lošoj od najbolje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
smrad06 kaže...

Grafika je najmanje bitna.

Ono što mi je važno je konstantnih 250 FPS-a, stabilnost pinga, i veća mogućnost da uočim neprijatelja.

Kad sam tek dobio ovaj komp (vidi pod Moj PC) držao sam sve na maximali, ali ubrzo shvatiš da je rezultat na waru važniji od grafike.

što se fps-a tiče dosta ti je i 100 jer ljudsko oko nemože preko 80 registrirat(okvirno govorim)... tako da si komotno možeš dić batr na medium detalje... ali ako tebi ne smeta, meni još manje...Smijeh

kimp kaže...

Ali ja bi prvo probao igru... Nisam siguran kak bu mi radilo na mom laptopu, Cod 5 mi radi ok na rezoluciji malo lošoj od najbolje.

ma kaj ćeš probavat...igra je super, a pogledaš minimum system req pa vidiš otprilike kak će ti se vrtit...

15 godina
neaktivan

*smrad06*

• što se fps-a tiče dosta ti je i 100 jer ljudsko oko nemože preko 80 registrirat(okvirno govorim)... tako da si komotno možeš dić batr na medium detalje... ali ako tebi ne smeta, meni još manje...Smijeh
Hmmm.......
Mislim da ljudsko oko ne ide preko 60,a nije toliko bitan fps(150-250 nema razlike) koliko ti detalji puno znace kad su na minimumu ,kada sve svjetli i puno detalja po mapi protivnika je puno teze uociti,uglavnom igraci koji posvete dosta vremena igri stavljaju svakakve cfg-ove sto je sasvim ok,Cool na koncu konca grafika nije najvazniji dio multyplayer-aSmijeh
When you are halfway up,you are always halfway down
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 5:30 (carcharodon).
17 godina
neaktivan

Zanimljivo je da je u MW2 za kick mijenjanje grafičkih postavki na pretjerane načine (isključivanje trave npr. garantira ban, jer je to varanje).

Ali, još zanimljivije je što je u MW2 bolja grafika i dobra stvar, kao npr odsjaj na kacigi ili pušci koji fino može odati budalaša u ghillieu :P

Btw, onda jel' tko uhvatio Prestige 2 i zna li reći dobiju li se camo odijela?:)

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ne znam za vas ali meni je igra prilicno teska i zbog toga je mrzim igrati. Neke misije sam ponavljao X puta.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Zanimljivo je da je u MW2 za kick mijenjanje grafičkih postavki na pretjerane načine (isključivanje trave npr. garantira ban, jer je to varanje).

Ali, još zanimljivije je što je u MW2 bolja grafika i dobra stvar, kao npr odsjaj na kacigi ili pušci koji fino može odati budalaša u ghillieu :P

Btw, onda jel' tko uhvatio Prestige 2 i zna li reći dobiju li se camo odijela?:)

Ja sam lvl 69 prestige 1, danas namjeravam doci do prestige 2 pa javim ;)

17 godina
neaktivan

Evo, upravo odigrano na pingu od 200+ i dokazano može se i tu biti dobar ako si dobar. :)

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Evo, upravo odigrano na pingu od 200+ i dokazano može se i tu biti dobar ako si dobar. :)

Haha legendrano,dobro je za tebe al nije sigurno za suigrace,jel lagas i teze se meci ljepe.Namigiva

16 godina
razer1911 kaže...
naxeem kaže...

Haha legendrano,dobro je za tebe al nije sigurno za suigrace,jel lagas i teze se meci ljepe.Namigiva

Isto tako i on teže pogodi.

Kad smo već kod tih configa, neki su tu još prije govorili da je grafika slaba da je slaba fizika, a ionako da mogu pola igrača bi si ugasilo sve, pa ćak i travu.

Neznam koja je fora igrati na low i na maloj rezi ako imaš jaki komp pa da pojede igru, te to što su neki otkljućali fps iznad 90 i nije baš dobro jer nisu developeti bezveze stavili lock na tolko.

Hvala bogu što u configu nemogu maknuti i zidove xD

17 godina
neaktivan

Da, zbog visokog pinga sam često mrtav, a da ni ne znam.

No, ownam ja i s dobrim pingom.:)

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 11:21 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Kad smo već kod tih configa, neki su tu još prije govorili da je grafika slaba da je slaba fizika, a ionako da mogu pola igrača bi si ugasilo sve, pa ćak i travu.

Neznam koja je fora igrati na low i na maloj rezi ako imaš jaki komp pa da pojede igru, te to što su neki otkljućali fps iznad 90 i nije baš dobro jer nisu developeti bezveze stavili lock na tolko.

Vidim da ne znaš puno o Quake3 engineu, koji je razvijen puno prije nego što su developeri, naravno s dobrim razlogom, ograničili igru na 90 FPS-a.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
17 godina
neaktivan

Jasno je zašto je lock na 90 bio.

Ono što mi je uvijek smiješno je kako se ljudi žale na cheatere a i sami to rade lockanjem fpsa na 250 ili 333.

Cheatanje je svako mijenjanje fajlova igre kojime dobijete nepoštenu prednost nad drugim igračem.,

Korištenje većeg locka na FPS nije ništa drugo nego cheatanje kao i svako korištenje ostalih exploita, glitcheva itd. I onda se licemjerno dođu žalit na wallhackere. LOL

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 11:27 (Danny_HR).
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Jasno je zašto je lock na 90 bio.

Ono što mi je uvijek smiješno je kako se ljudi žale na cheatere a i sami to rade lockanjem fpsa na 250 ili 333.

Cheatanje je svako mijenjanje fajlova igre kojime dobijete nepoštenu prednost nad drugim igračem.,

Korištenje većeg locka na FPS nije ništa drugo nego cheatanje kao i svako korištenje ostalih exploita, glitcheva itd. I onda se licemjerno dođu žalit na wallhackere. LOL

malo si žešće zabrijao

lock 125 i wallhack si strpao u isti koš...daj idi se polij hladnom vodom.

znači ako si namjestim LAGOMETAR i to je cheat?

ako si u konzoli promijenim boju menija?

ako si cvar-ove posložim...to je cheatanje?

haha

aj nemoj nas nasmijavati

p.s

na četvrtom katu sam kod crtanja presjeka(svaki kat drukčiji, banka jedna je u pitanju) i previše črčkarija nepotrebnih ima...nesmijem pogriješit ... zato ne nasmijavaj xD

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 11:37 (doxy).
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
razer1911 kaže...
naxeem kaže...

Isto tako i on teže pogodi.

Evo vidise da nemas skilla i mozga da mozes parirat gamerima,znas koji je razlog kad nema trave i tih sranja bolje se meci ljepe i igra ide brze,a u nekim stvarima igra na high rezoluciji na mapama crash,backlot moze imat velike uloge npr.ako imas high lik ti legne u travu i gleda te a ti njega nevidis,a da si na low onda bi ga vidio to rijesio bi rundu.Kuzis me sam ti ocu skrenit neke stvari.

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Da, zbog visokog pinga sam često mrtav, a da ni ne znam.

No, ownam ja i s dobrim pingom.:)

i ja bi se pohvalio sa scoreovima, al nikak da uspijem stavit sliku...uvijek je prevelika...Viče

17 godina
neaktivan

kad sve manje koristim xf, koja je sad tipka za slikanje i di budu slike?

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
djdomi kaže...

di je problem da xfire uostane upaljen?

lol...pa ne boli, ni ne grize...a još manje da opterećuje komp.

16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

C:\ProgramData\Xfire\screenshots

scroll lock+s, a video scroll lock+v

17 godina
neaktivan
doxy kaže...
djdomi kaže...

di je problem da xfire uostane upaljen?

lol...pa ne boli, ni ne grize...a još manje da opterećuje komp.

ma zaboravim ga upalit, al neću da mi bude na startupu.

možda ga malo upalim naveče da pričam s nekim i malo cod4 al inače baš ne palim.

Čekamo...10.11.09.
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

malo si žešće zabrijao

haha

aj nemoj nas nasmijavati

p.s

na četvrtom katu sam kod crtanja presjeka(svaki kat drukčiji, banka jedna je u pitanju) i previše črčkarija nepotrebnih ima...nesmijem pogriješit ... zato ne nasmijavaj xD

Opet se ili praviš bedast ili jesi.

Pročitaj i ostatak rečenice koju si boldao. hahahah Fakat ne kužim pacijente.

Lagometar ti ne daje prednost pred ostalima, ni boja menija...

Viši FPS zbog kojeg puške brže pucaju, zbog kojih vidiš kroz maglu i travu itd definitivno daje i to je cheatanje.

Ne znam uopće zakaj se obazirem na jednog Doxija. LOL Klaun od člana. Svako toliko mi to opet pokaže svojim fokusiranjem na jedan dio posta. Ajde da bar nije u istoj rečenici. LMAO

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 11:49 (Danny_HR).
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
doxy kaže...

malo si žešće zabrijao

haha

aj nemoj nas nasmijavati

p.s

Opet se ili praviš bedast ili jesi.

Pročitaj i ostatak rečenice koju si boldao. hahahah Fakat ne kužim pacijente.

Lagometar ti ne daje prednost pred ostalima, ni boja menija...

Viši FPS zbog kojeg puške brže pucaju, zbog kojih vidiš kroz maglu i travu itd definitivno daje i to je cheatanje.

Ne znam uopće zakaj se obazirem na jednog Doxija. LOL Klaun od člana. Svako toliko mi to opet pokaže svojim fokusiranjem na jedan dio posta. Ajde da bar nije u istoj rečenici. LMAO

aj ti lijepo skockaj se i nauči igrati ko svi drugi....

ja klaun?

haha

vidim...

boldao sma ono kaj si rekao..ili opovrgavaš?

rekao si da je SVAKO PRČKANJE po cfg.u igre ravno varanju

kraj priče

ne glumi i ne izvlači se

16 godina
neaktivan

a šta je taj dlc ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Upozorenje: prestanite se nazivati svakakvim nazivima, da nebi bilo kartona.

Inače, http://www.quaketweaks.com/yakumosq3guidepagethree.html tu ako koga interesira. Ne, mijenjanje cfg-a donekle nije cheat, ali uklanjanje trave jest i zato je onemogućeno sada.

Mijenjanje paketne sinkronizacije po frejmrejtu je donekle dobivanje prednosti, ali to je toliko zanemarivo da razliku radi nikad, a možda ni tad.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 12:04 (naxeem).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

kraj priče

ne glumi i ne izvlači se

LOL

Da citiram sebe...

Danny_HR kaže...

Vidiš sad di si TI pogriješio?

17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
doxy kaže...

kraj priče

ne glumi i ne izvlači se

LOL

Da citiram sebe...

Danny_HR kaže...

Vidiš sad di si TI pogriješio?

di je problem?

neznaš čitati možda?

ako dobim PREDNOST..di piše da je NEPOŠTENA...niej zabranjeno, i SVATKO to smije napraviti...

kraj priče

ti trpaš cfg. fajlove u isti koš s wallhackom i aimbotom...

bravo...

koju si osnovnu školu ono završio?

17 godina
neaktivan

Ja želim konzolu da namjestim FPS-e i sve kako želim. Na promodu od CoD4 je dozvoljeno imati 250 FPS-a i nemojte govorit da nije bitno kolko se ima FPS-a jer što ih imaš više brže ti puca puška, bolje se meci lijepe, teže te je pogodit, radiš više damagea...itd. To nije čit jer inače ne bi bilo dozvoljeno na CB-u. Svejedno i da imaš lockano 250 će te ubit lik ako ima veći skill, tako da to nije presudno, ali sigurno pomaže.

Potpis
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Čekaj ako tebi zbog FPS-a puška bolje puca i vidiš kroz dim i svašta nešto to nije nepošteno?

Žalim vas i vaše shvaćanje nepoštenog.

hellraiser1110 kaže...

Ja želim konzolu da namjestim FPS-e i sve kako želim. Na promodu od CoD4 je dozvoljeno imati 250 FPS-a i nemojte govorit da nije bitno kolko se ima FPS-a jer što ih imaš više brže ti puca puška, bolje se meci lijepe, teže te je pogodit, radiš više damagea...itd. To nije čit jer inače ne bi bilo dozvoljeno na CB-u. Svejedno i da imaš lockano 250 će te ubit lik ako ima veći skill, tako da to nije presudno, ali sigurno pomaže.

Mislim da ovo dovoljno govori.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 12:10 (Danny_HR).
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Čekaj ako tebi zbog FPS-a puška bolje puca i vidiš kroz dim i svašta nešto to nije nepošteno?

Žalim vas i vaše shvaćanje nepoštenog.

Ja žalim tebe, sigurno ti nije lako s toliko normalnih ljudi oko sebe.

GDJE piše da vidiš kroz dim...micanje trave je zabranjeno...i kaj sad, to nitko ionako ne koristi...na NIŽIM grafičkim postavkama trava se razrijedi...pa ako ja imam LOW END PC onda sma i čiter jelda? ... jer nemam komp da ganjam na visokim postavkama s hrpom detalja...

veči fps...bolje možeš skakati (ako uopče znaš), hit detection radi kvalitetnije...pa kaj se čudiš ko puran glisti...to je Q3 engine!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice