Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.188.498
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
TopForumaš kaže...

8 thumb down a zbog čega zašto?

jer nisam znao da thumb up i thumb down ne utječu na zvjezdice

jer nisam dovoljno dugo na forumu da bi to znao

HVALA VAM LIJEPA

Pa kliknu ti thumbs down jel se ne slažu s tim kaj kažeš, da se slažu dobil bi thumb up, i to je to, daj piši o temi a ne o tom kolko ti neko nabija thumbs up ili down.

FOR THE HORDE
15 godina
neaktivan
Zoki kaže...
TopForumaš kaže...

8 thumb down a zbog čega zašto?

jer nisam znao da thumb up i thumb down ne utječu na zvjezdice

jer nisam dovoljno dugo na forumu da bi to znao

HVALA VAM LIJEPA

Pa kliknu ti thumbs down jel se ne slažu s tim kaj kažeš, da se slažu dobil bi thumb up, i to je to, daj piši o temi a ne o tom kolko ti neko nabija thumbs up ili down.

ok

al čemu da pišem sve sam rekao nemam više materijala da kažem nešto o igri a želim sudjelovati u temi

Najnovija fora u 2r. srednje:Gle kak si MOKER!
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 20:22 (TopForumaš).
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
naxeem kaže...

Optimizacija mrežnog koda? Možda možeš postaviti postavke osvježavanja komunikacija sa serverom, ali sigurno ne možeš dirati kod mrežnog dijela igre.

Da, modovi za oružja? To je OK, to bi bilo korisno, ali to je nešto drugo. Ja govorim o modovima koji blokiraju i formiraju igru kako žele u granicama onoga što je postavio proizvođač. Inače, custom mape koje sam vidio, uglavnom su 3 reda lošije od službenih mapa. Uvijek i u svim igrama. Unreal Tournament je jedina igra u kojoj su neke mape bile dovoljno kvalitetne.

Host migration nije super sam po sebi, već u sustavu u kakvom se nalazi. Također, vidio sam ga dvadesetak puta od stotina partija koje sam odigrao. Dakle, nije baš da ometa igru. To je najobičniji reload mape od par sekundi.

Ne, P2P ne može zamijeniti dedicated servere, ali sada je tu i to ne možemo mijenjati.

Optimizira igru po zahtjevnosti? Zahtjevnosti čega? Od kada ti to možeš modificirati renderer? Mislim da ne možeš, možeš samo isključiti opcije. To možeš i u standardnom dijelu igre i kroz config datoteke i video drivere.

Istina, ovo za mrežni kod si u pravu, tražio sam pojam kojim bih to najtočnije opisao, ali valjda u manjku svoje programerske informiranosti nisam izabrao odgovarajući.

I za custom mape se isto slažem, meni osobno nijedna ne valja.

A za optimiziranje igre nisam ni pisao da se modificiraju rendereri. Jednostavno mod umjesto mene (i ljudi koji to ne znaju) smanji LOD, izbaci sjene, efekte razne(prašina, magla, kiša) pa umjesto 125 mogu bez problema imati konstantnih 250 fpsa lock. Na takvo sam optimiziranje mislio.

Znam na što misliš; na podešavanje osvježavanja poruka sa serverom. Ali to je hakiranje isto kao i smanjivanje LOD-a više od dopuštenog u samoj igri. Izbacivanje sjena, magle, dima, kiše i sl.

Nema to veze s nikakvim frejmovima niti ti treba 1xx FPS u igri. Maksimum koji ti treba je refresh rate tvog monitora, a sve drugo su sranja i hackovi koji ti omogućavaju prednost koja nije fer prema drugima.

Ako ćeš ti dobiti veći rate of fire zbog brže sinkronizacije sa serverom (koji dobiješ dizanjem FPS-a ako je vezan uz refresh poruka), to je ništa manje varanje od toga da ja upalim program koji će mi klik pretvoriti u seriju klikova, pa ti fino sa M14 zakucam burst rafal umjesto jednog metka. To se zove cheatanje, bez obzira kako ti to zvao i mijenja mehaniku igre.

Uklanjanje sjena i LOD? Da, baš fino. Najvažniji element igranja snajpera ti ukloniš iz igre i normalno, snajper legne u travu i legalno se ne vidi zbog sjene, ali ti ga vidiš kao da je žarulja na božićnom drvcu. To je također najobičniji cheat.

Taj refresh poruka je divna stvar. Tip podesi 300FPS kernel, digne sebi refresh poruka sa serverom i ima responsivnost savršenu, dok ja gubim poruke i imam trzanje i detekciji hita jer imam defaultnu igru. Divota.

Zbog tih stvari, koje vi zovete modovima, a služe varanju, drago mi je da nema "modova" i dedicated servera. Igra neka se igra kako su ju zamislili proizvođači. Kome se ne sviđa, neka igra drugu igru.

Ali zbog toga što nemaš opciju "legalnog varanja" i namještanja igre kako baš tebi odgovara (ne mislim isključivo na tebe op.a.), reći da u igri ne valjaju stavke koje su realno OK? - Ne, to nije u redu.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

al čemu da pišem sve sam rekao nemam više materijala da kažem nešto o igri a želim sudjelovati u temi

Pa,uvijek nam mozes nesto zapjevat. Je l'?

17 godina

E a kad smo tek kod modova, tj. ti modovi imaju razne funkcije, a te razne funkcije mogu puno oblikovati igru, npr. Call of Duty 2, evo npr Extreme mod, sadrzi rankove mozes nosit 2 puske, brzo trcat, padas s padobranom,  ima modova za voziti auto/avion/tenk  igru pomocu tih "modova" mozete pretvoriti u novu igru preko tih modova, sta mislite kako su pravili CoD WaW, ljepo preko modtoolsa u CoD4 Radiantu napravili mape, izmjenili menu i ostalo, nista dosad nevidjeno ti modovi vele znače.

Npr.

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 20:31 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo jedne zanimljive slike

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 20:28 (wital).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
wital kaže...

Evo jedne slike

to je kad price aktivira nuklearku iznad atmosfere pa nastane EMP efekt

pa sva optika ne radi npr. red dot sight nestane

zbog toga su i ameri dobili ruse u washingtonu zar ne?

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 20:29 (TopForumaš).
16 godina
neaktivan
wital kaže...

misliš nema red dot sight-a?

ako je to, to je zato što je u blizini pala nuklearna raketa i poremetila signal...

EDIT: prestiže me topforumaš za sekund

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 20:29 (BannedOnThisForum).
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
wital kaže...

ako je to, to je zato što je u blizini pala nuklearna raketa i poremetila signal...

evo ja objasnio post iznad

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 9:37 (TopForumaš).
17 godina
neaktivan

Je8o RDS. Iron Sight Majka! :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Drago mi je da ste za primjer dobrog servera nasli HES-Hell expelled smurfs server, tamo mi je dobri prika admin(DeadStroke) i ekipa je cool, visoki nivo u svakom pogledu, ne mislim samo na igru. Uljepsali ste mi dan.

pozz

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

Drago mi je da ste za primjer dobrog servera nasli HES-Hell expelled smurfs server, tamo mi je dobri prika admin(DeadStroke) i ekipa je cool, visoki nivo u svakom pogledu, ne mislim samo na igru. Uljepsali ste mi dan.

pozz

Heh, to je krenulo od mene. Ma nisam znao koji server da naveden, pa eto bubnio HES, inace, ja igram uglavnom na HES, Razerzone i Warhood. Na Razerzonu su mi nekako prejaki, ili imaju cheateve, ne znam, cuo sam razne price, na Warhoodu su pak preslabi, a HES mi je nekako najbolje izbalansiran. A i opcenito dobar server. No, to bi bilo to da ne idem vise off-topic. Nadajmo se da ce mozda jednog dana postojati njihov server za MW2 ako se mozda jednog dana uvedu dedicated serveri :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
wital kaže...

da mislim na red dot sight

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
15 godina
neaktivan

evo ja i par forumaša igrali S&D

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Znam na što misliš; na podešavanje osvježavanja poruka sa serverom. Ali to je hakiranje isto kao i smanjivanje LOD-a više od dopuštenog u samoj igri. Izbacivanje sjena, magle, dima, kiše i sl.

Nema to veze s nikakvim frejmovima niti ti treba 1xx FPS u igri. Maksimum koji ti treba je refresh rate tvog monitora, a sve drugo su sranja i hackovi koji ti omogućavaju prednost koja nije fer prema drugima.

Ako ćeš ti dobiti veći rate of fire zbog brže sinkronizacije sa serverom (koji dobiješ dizanjem FPS-a ako je vezan uz refresh poruka), to je ništa manje varanje od toga da ja upalim program koji će mi klik pretvoriti u seriju klikova, pa ti fino sa M14 zakucam burst rafal umjesto jednog metka. To se zove cheatanje, bez obzira kako ti to zvao i mijenja mehaniku igre.

Uklanjanje sjena i LOD? Da, baš fino. Najvažniji element igranja snajpera ti ukloniš iz igre i normalno, snajper legne u travu i legalno se ne vidi zbog sjene, ali ti ga vidiš kao da je žarulja na božićnom drvcu. To je također najobičniji cheat.

Taj refresh poruka je divna stvar. Tip podesi 300FPS kernel, digne sebi refresh poruka sa serverom i ima responsivnost savršenu, dok ja gubim poruke i imam trzanje i detekciji hita jer imam defaultnu igru. Divota.

Zbog tih stvari, koje vi zovete modovima, a služe varanju, drago mi je da nema "modova" i dedicated servera. Igra neka se igra kako su ju zamislili proizvođači. Kome se ne sviđa, neka igra drugu igru.

Ali zbog toga što nemaš opciju "legalnog varanja" i namještanja igre kako baš tebi odgovara (ne mislim isključivo na tebe op.a.), reći da u igri ne valjaju stavke koje su realno OK? - Ne, to nije u redu.

Možda se nisam dobro izrazio.

Kad sam spominjao prednosti takvih modova (promoda) mislio sam na mod koji se vrti na serveru, i svatko tko igra na tom serveru ima taj mod instaliran.

Koliko sam razumio iz tvog odgovora, ti si mislio da ja pričam o raznoraznim programčićima, tweakerima koji smanjuju kvalitetu textura, miču sve te efekte itd.

Da se razumijemo, ni ja takve programčiće ne podržavam, i ne koristim, jer ne bi postavljali iste uvjete, mogućnosti za sve, ili barem za sve koji su na istom serveru s igračem koji to koristi. 

Ukoliko si uistinu mislio na modove host/client tipa koje možete koristiti samo ako host vrti istu verziju na serveru, moram reći da se NE slažem s tvojim stajalištem.

U tom slučaju svi imaju jednake uvjete, jednake mogućnosti, pa time ako sve legalno cheataju, može se reći i da nitko ne cheata, nego samo podižu ljestvicu.

Ista stvar vrijedi i za nemodirano/službeno izdanje igre. Protivnik ima oružje s kojim preko cijele mape može pobiti više ljudi samo s jednim hitcem, npr. GL (parafraziram) ali korištenje istog je i meni moguće, pa time on nema nikakve predispozicije naspram mene.

Tu bi se još u raspravu dalo uvesti i zajedničko igranje igrača na niskim i visokim levelima. Jer netko tko je tek počeo i netko tko već hala igru duže vrijeme sigurno nemaju iste unlockablese, opremu, uvjete. 

Ali takva, znatno kompliciranija, izvedba igre jednostavno ne bi imala smisla, ni opravdanja naspram ostalog što se gubi. 

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

TI si Kuciste? hehe

Ja sam CRO| Lance Osmijeh

17 godina
TopForumaš kaže...

Bravo, netko se hvali.CoolCool

I don't care...
16 godina
neaktivan

Trebam pomoc naime u zadnje vrjeme mi se pocea pojavljivat neki ERROR "DirectX encountered an unrecovereable error" ima li ko kakvo riješenje?

igra je orginal.

KIša je padala cijeli dan tri dana
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 22:35 (ravnalo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ravnalo kaže...

Trebam pomoc naime u zadnje vrjeme mi se pocea pojavljivat neki ERROR "DirectX encountered an unrecovereable error" ima li ko kakvo riješenje?

igra je orginal.

probaj updateati drivere i directx

16 godina

kako sam se jučer napio...mislio sam igrati ali ne ne...idem danas opet pa se nadjemo oko 3 ujutro pa da rokamo pijani aaaa the joy.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Tu bi se još u raspravu dalo uvesti i zajedničko igranje igrača na niskim i visokim levelima. Jer netko tko je tek počeo i netko tko već hala igru duže vrijeme sigurno nemaju iste unlockablese, opremu, uvjete. 

Ali takva, znatno kompliciranija, izvedba igre jednostavno ne bi imala smisla, ni opravdanja naspram ostalog što se gubi. 

OK, ali takvi modovi diskriminiraju stilove igre. Zašto ja ne bih mogao biti snajperist i braniti svoju bazu (npr. Sabotage) iz šumarka, samo zato jer se osobi X ne sviđa da je ubiju iz šumarka?

Veći problem su leveli i otključana oprema. Tip ima heartbeat senzor, a ja nož... skoro pa doslovno tako.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
naxeem kaže...
red_bull kaže...

jeste citali na games masteru da je mw2 za pc podbacio?? pa jel to znaci da je multi shit?? e da.. i puno ljudi je to skuzilo i jednostavno nedaju pare za lag, cheatere, igru bez modova , za hebeni host migrating i nedogledno nacekavanje u loobyu.. kako napredujem u igri tako sve brze gubil volju za mp.. jednostavno mi se vise neda ovo smece igrati.. ali platio sam, a bad company jos nije izasao pa igram.. da sve valja vec bi imao lvl70 najmanje..

Pricas stvari koje nemaju veze sa stvarnim stanjem i istinom. Doslovno gluposti!

Cheatera ima tek tu i tamo, a juce ih je banirano 2500, ukljucujuci cheatera kojeg sam osobno vidio i snimio. Nista manje nego u MW1 ili bilo kojoj drugoj igri. Laga rijetko, bas kad netko ima smece od veze. a host migrating nije nikakav problem, vec pozitivna stvar jer igra ne puca nego se kroz par sekundi nastavi (a rijetko se desi, tj. bas kad host izadje. Modovi? Kome trebaju modovi? Warovi su se uvijek igrali na sluzbenim mapama, vecina nikada nije zaigrala nikakvu posebnu custom mapu, a modovi za oruzja ne trebaju nikome. Tko se nije sposoban pridrzavati pravila je ionako kreten.

Cekanje u lobbyu? Ma o kakvom ti cekanju pricas? Jesi ti siguran da igramo istu igru?

Meni se cini da si ti na piratu, pa da imas mali problem s verzijom igre, jer na originalu apsolutno NISTA ne cekas. Spajanje je za bilo koji mod igre skoro pa trenutno, a cesto jest doslovno trenutno.

Pirati, naprotiv, mogu igrati i spaja ih samo s njihovom verzijom igre, sto dokazano rezultira ogromnim cekanjima jer je igraca daleko manje nego sluzbenih.

tebi se moze ciniti sto ti je volja. ja nisam na piratu po stoti put!!!

to sto ti puca migrira na pol igre ti zoves "dobrom stvari"? ne kuzim.. 2500 ih je banano? odokud ti to?

oni koji su igrali modove su kreteni? hoces sad ti dobit zuti zbog vrijedanja??

nista ne cekas?? i jedna minuta je previse za cekat kad cijela partija traje 10!!

tvoji postovi o ovoj igri su sorry ali malo iz jedne pa u drugu krajnost.. prije nekoliko starnica si pricao upravo ovo sto i ja, pa sad ti je super pa su sad svi pirati koji iznose svoje misljenje itd..

pirati nemogu doci do levela 50 koji ja sad imam a to znaci da nemogu igrat. ionak ih kicka nakon 2-3 minute.

modovi za oruzja ne trebaju nikome? a tona gluposti koje sad stavljas na oruzja su ok? molim lijepo silencer za rpd...omg..

warovi su se igrali na slizbenim mapama a sad se nece nigdje jer iw net sistem bez ds servera ne dopusta takvav nacin multija. kako ces igrat na waru kad ce jedan u timu imat lag 0 a ostali 100-na vise?? ove price da nema laga pricaju oni koji ni neznaju sto je zapravo lag.. tvoji postovi su po meni gluposti a to sto si moderator ne znaci da ti se svi moraju ulizivati.. pa me sad banaj sto sam iznosio svoje misljenje..

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...
2500 ih je banano? odokud ti to?

sa twittera, robert potvrdio. 2500 ih banano, sada je manje briga.

Čekamo...10.11.09.
16 godina
moderator
red_bull kaže...

to sto ti puca migrira na pol igre ti zoves "dobrom stvari"? ne kuzim.. 2500 ih je banano? odokud ti to?

nista ne cekas?? i jedna minuta je previse za cekat kad cijela partija traje 10!!

tvoji postovi o ovoj igri su sorry ali malo iz jedne pa u drugu krajnost.. prije nekoliko starnica si pricao upravo ovo sto i ja, pa sad ti je super pa su sad svi pirati koji iznose svoje misljenje itd..

pirati nemogu doci do levela 50 koji ja sad imam a to znaci da nemogu igrat. ionak ih kicka nakon 2-3 minute.

modovi za oruzja ne trebaju nikome? a tona gluposti koje sad stavljas na oruzja su ok? molim lijepo silencer za rpd...omg..

warovi su se igrali na slizbenim mapama a sad se nece nigdje jer iw net sistem bez ds servera ne dopusta takvav nacin multija. kako ces igrat na waru kad ce jedan u timu imat lag 0 a ostali 100-na vise?? ove price da nema laga pricaju oni koji ni neznaju sto je zapravo lag.. tvoji postovi su po meni gluposti a to sto si moderator ne znaci da ti se svi moraju ulizivati.. pa me sad banaj sto sam iznosio svoje misljenje..

Pa šta si se razbahatio,da ide sad netko i pojeb* Roberta Bowlinga zato što nema DS.

Da ima DS ni tih 3% se nebi prodao za pc jer bi ga s crac*ali prvi dan.

I da znamo što je lagg,i nije baš 100 lagg uvijek,puno puta mi nađe i na 50 ping igru.

Prije je bilo 30sec sad je 1min jer su se neki ljudi žalili da jim je premalo 30sec.Pa nemogu samo tebi udovoljit,

pa su stavili minutu da si i oni "noob-ovi"uspiju složit klasu između rundi.

I daj se malo smiri,to je samo igra.A ako ti ne paše uvijek ju možeš prodat.

17 godina
neaktivan
pirat kaže...

A ako ti ne paše uvijek ju možeš prodat.

Znam da je tebi osobno ovo možda nevjerojatno, ali neki ljudi su kupovali igre i prije MW2, pa imaju oveće kolekcije igara na Steamu. A kako ne možeš odlijepiti igru od svoga accounta ne možeš ju ni prodati zasebno. Stoga sviđala se nekome igra ili ne, većina koja ju je kupila je zapela s njom.

17 godina
neaktivan

https://twitter.com/fourzerotwo/status/6061720650

DLC na proljeće. Prije smo mape dobili sa patchom besplatno. Sad će biti 3-4 dolara.

DLC će sigurno se sastojati od 3-4 mape, te isto toliko misija za coop. Ništa još službeno - nagađam samo. 3-4 XD

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 2:21 (Adisuki).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...
naxeem kaže...
Tko se nije sposoban pridrzavati pravila je ionako kreten.

Ne vidim gdje sam ja "korisnike modova nazvao kretenima"? - Mozda da procitas ponovno? Ako nadjes to, slobodno me citiraj. Naci ces samo da kretenima nazivam osobe koje moras ograniciti modom da ih prisilis da ne koriste GL npr., umjesto da im samo kazes: u nasem klan waru nema GL-a.

Da, bio sam izrazito ljuti mrzitelj nedostatka dedicated servera, ali sam se uvjerio da nisam bio u potpunosti pravu.

NE. NIKADA nisam cekao na partiju minutu. NIKADA. Čekam vrijeme između misija? Pa? To nema veze s kvalitetom igre, već mi daje vremena da pripremim promjene u klasama za iduću mapu.

IW ne dopusta? Ma sto to ne dopusta? - Lag prema serveru ovisi o tebi i nikome vise. Ako je server u austriji na lokaciji X i ja imam ping 50ms prema tom serveru, a ti imas 80ms prema tom serveru, to je tako ovisi samo o meni i tebi. Ako smo u istoj sobi, oboje cemo imati ISTI PING.

Ako sam ja host u MW2 i ti i Oliver Dragojevic se spajate na mene kao hosta s iste pozicije, oboje cete imati isti ping. Jasno?

Dakle, ping na ovakvim, igrac-serverima, relativno je isti kao ping na dedicated serverima uvecan za losiju ili smanjen za bolju vezu.

Ja cesto MW2 igram na pingu 50, 60 i 70 zato sto naletim na dobrog hosta. Prema francuzima, spanjolcima itd. uvijek imam isti ping kao sto sam imao prema serverima u tim zemljama.

Ping moze biti losiji SAMO onda kada hoster ima govno od racunala ili govno od veze, ali GOTOVO UVIJEK se nadje netko s dobrom vezom, jer je igra optimizirana tako da joj nije potreban veliki upload. Zbog toga je i reduciran broj igraca.

I daj nemoj vise o moderatorstvu i ulizivanju. Izgleda da si opsjednut i stalno u strahu da ce te netko banat. Ne tresi se. Ja te, kao ni niti jedan moderator, neću banirati dok ne kršiš pravila, kao što bih te banirao da kršiš pravila, makar mi na svaki post lupnuo thumbup i hvala.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 3:13 (naxeem).
16 godina
neaktivan
red_bull kaže...

gle, bio ti u pravu ili ne, nemoraš bit bahat...to je samo odraz i pokazatelj tvoje (ne)kulture...slažem se s tobom da je čekanje između rundi malo predugo, ali očito je tako moralo bit s obzirom na zahtjeve svih igrača...lagg nisam nijednom osjetio, doduše imam vezu preko optičkog kabla tako da vjerojatno neću ni osjetit...a što se tiče naxeema i njegovi moderatorskih prava-sigurno da postoje uguzi koji misle da ak mu daju up-ove i neznam kaj misle da ih neće bannat; bannat će ih svejedno ako zasluže i to i je poanta moderatora da pravilno prosudi ko zaslužuje bann a ko ne...meni se osobno hebe jel moderator il je isus krist, jer znam da se ponašam i pišem kulturno i nedajem mu za pravo da uopće razmišlja o meni...kad se ne slažem s njim reći ću mu, isto kao i kad se slažem...tako dok god si kulturan kao većina ovdje no fear za ban...pa se ti ljuti kolko oćeš jer naxeem je ovdje u pravu, a ima ona stara narodna: ko se ljuti, uvalim mu nešto... pusa...

16 godina
Adisuki kaže...

DLC na proljeće. Prije smo mape dobili sa patchom besplatno. Sad će biti 3-4 dolara.

DLC će sigurno se sastojati od 3-4 mape, te isto toliko misija za coop. Ništa još službeno - nagađam samo. 3-4 XD

Ja u biti najvise cekam kada ce "pustiti" onaj VIP gametype.

Pretpostavljam da ce to biti nesto slicno SF Hospital u AA (ako je netko igrao), a to mi je bila fenomenalna mapa i gametype

15 godina
protjeran
Mauro kaže...
Adisuki kaže...

Ja u biti najvise cekam kada ce "pustiti" onaj VIP gametype.

Pretpostavljam da ce to biti nesto slicno SF Hospital u AA (ako je netko igrao), a to mi je bila fenomenalna mapa i gametype

U stvari bi jako volio vidjet remake bas te mape, SF Hospital u MW2. Ali znam da to nece nikad biti. Nego, frende, jel ti znas sta je pub igrac? Niko mi nece odgovorit.

Kimi - the King of Spa.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice