Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.188.682
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina

Doći će krek i prije kraja tjedna ja mislim. Neznam,nekužim se u to ali ako su jednom probili zaštitu i drugi put će. Igra je prepopularna da ju ne piratiziraju

PRODAJEM GTA4!!!! Cijena po dogovoru
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Kill Frenzy kaže...

Doći će krek i prije kraja tjedna ja mislim. Neznam,nekužim se u to ali ako su jednom probili zaštitu i drugi put će. Igra je prepopularna da ju ne piratiziraju

Pa nemogu svaki tjedan novi crac* radit,i to pol tjedna.

16 godina

Stvarno se nekužim u to sve ali zašto misliš da je teže napravit krek nego zaštitu? U istom su položaju pirati i good guys...

možda su sad ponovo radili zaštitu pet dana,otkad m igramo a novi krek će napravit za jedno popodne. to su samo nagađanja ali šanse su 50/50.

To što je vama nekolicini dušebrižnika sad najedamput krivo što ljudi krekaju igre to je drugo

PRODAJEM GTA4!!!! Cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 14:08 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
mogu mogu,samo kad hoce xD
16 godina

mah ionako je shit mp do bola.  fear combat koji je besplatan i x put bolji. plus nema kampera na svakom čošku i glupog ciljnika koji samo iritira pri "zoomanju" sva sreča nisam ju kupio. za te pare ču si kupiti neku novu gamer tipkovnicu ili nešto korisno.

1 2 hvala 0
16 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

Stvarno se nekužim u to sve ali zašto misliš da je teže napravit krek nego zaštitu? U istom su položaju pirati i good guys...

nisu u istom iw je uvjek korak ispred i oni mogu izdat update kad oce i njima nije problem napravit zastitu jer samo malo promjene exe i to je to a i ove u iw su placeni ljudi a oces ti platit hakere koji to krekaju

hebes garenu kad se igra .....(cry)sad se nemoze ni uopce vise
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 14:10 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan

Meni se igra jako sviđa kao i multiplayer. Međutim, ono što mi nije jasno je, kako je ekipa iz Infinity Warda mogla previdjeti propuste u vezi spajanja pirata online i kako su previdjeli mogućnost slanja trojana? Ne znam točno što su očekivali da će se desiti kad su od ekipe tražili da otvore portove na ruterima, modemima itd.....

Stvarno bih volio da mi netko ovo objasni.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
Kill Frenzy kaže...

nisu u istom iw je uvjek korak ispred i oni mogu izdat update kad oce i njima nije problem napravit zastitu jer samo malo promjene exe i to je to 

joj ajd sad nebaljezgaj. nekužiš se kao ni ja a pametuješ

aj ok al ja ti ocu samo rec da su hakeri isto ljudi znaci ne zive samo da skrekaju igru moraju i oni jest mozda cak i van otic koji puta 

tak da se ne nadas previse a i zasto bi uopce radili crack za ovu verziju kad se radi na dedicated serverima 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CreaToR kaže...
MaD-PRO kaže...

El može da kaže di ima za skinuti taj 1.0.166 pls!?!?!?!??!?!?!

kakva ti korist ta nova verzija kad ce te izbacit iz servera nakon 2 min ..? više ni razmak ne djeluje!

Nema veze nači ču ja novu foru ili slično

samo mi recite !!!!

D.P.
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

taman danas trebo uzet novi miš da igram mw2 bez problema kad ono neće se spojit na server...nađe servere i nejde dalje...

OT: koji kujac mi je s tipkovnicom? space ne radi dobro. nemoj mi dirat tipkovnicu sunce ti hebem.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

sve mi je jasno. Pirati su loši bla bla bla. Uništavaju inače po ljudski rod bit pc gaming zajednicu  ali mi nije jasno da ste se sad svo okrenuli protiv pirata...pa nemoš vjerovat. Kako ljudi mjenjaju stvari kako njima paše i kako su prokleti,zavidni ,ljigavi... kako vam je krivo što mi igramo za džabe a vi kupili igru pa to nema nigdje. A samo čekam da ti isti nabave dirt 2 prije nego izađe (ili prije nego dodje u eu) i pohvale se kako igraju......:D

ja nisam kupio igru i igrao sam pirata i uopce se ne nadam da cu vise ikad igrat na orginal serverima ali se nadam da cu igrat na dedicated piratskim serverima

a dirt 2 sam vec igrao(na ps3 lol)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma ev izaso je krek neki novi za tu novu verziju .. al opet kika nakon 2 minute ''steam connection failed'' i nevrijedi ni stavljanje razmaka u nick ni nista :S 

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

pitanje

ako ja spadam npr pod postanski 10312...jel mogu išta napraviti u vezi poslijke ako odem u ured pod 10310 ? ...

pošto u mom "selu" radi do 14:00 i nijedan dan nemogu stić---a ovaj drugi radi do 19:00 ... pa ak bi se dalo kaj riješit...jer vjerujem da mi igra čeka u nekom od naših poštanskih ureda...

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Teško doxy. Dok ti poštar ne donese ceduljicu ili ne uruči disk voda si.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
doxy kaže...

pitanje

ako ja spadam npr pod postanski 10312...jel mogu išta napraviti u vezi poslijke ako odem u ured pod 10310 ? ...

pošto u mom "selu" radi do 14:00 i nijedan dan nemogu stić---a ovaj drugi radi do 19:00 ... pa ak bi se dalo kaj riješit...jer vjerujem da mi igra čeka u nekom od naših poštanskih ureda...

treba napast čika poštara iz zasjede i pustit pse na njega... :) a što ćeš moramo se malo i našaliti

http://downloadzona.blog.hr/ http://hardwarezona.blog.hr/
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

pitanje

A mozda je sad postar onlajn i spila MW2 sa osmjehom na licu.Belji se

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
15 godina
doxy kaže...

pitanje

te tepe malo ? aj do petka će valjda doć

17 godina
protjeran

tepe me tepe

mancek, pričekaj me pod lipom da si popijemo rakiju, treba zaboravit na cod malo...

nadam se da će me stargate universe i Dragon Age malo odvuć od ovoga dok ne stigne (ako ikad i stigne...14 dana od njihovog slanja mogu tražit pare nazad...i tražit ću i kupit u algoritmu, užas)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imam orginal i sve radi kako treba (mada ima dosta lagga i ceka se po par minuta da nade dobar server odnosno igru)...

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
doxy kaže...

tepe me tepe

mancek, pričekaj me pod lipom da si popijemo rakiju, treba zaboravit na cod malo...

nadam se da će me stargate universe i Dragon Age malo odvuć od ovoga dok ne stigne (ako ikad i stigne...14 dana od njihovog slanja mogu tražit pare nazad...i tražit ću i kupit u algoritmu, užas)

Ja sam cekao dva tjedna na PES10 sa gamea od kad su rekli da su ga poslali... Kazu da je to jer su mi ga carinili, tj. carina ga zadrzava :( Bilo bi ti lakse da si kupio samo key kao ja :)

16 godina
F1-IVO kaže...
doxy kaže...

pitanje

A mozda je sad postar onlajn i spila MW2 sa osmjehom na licu.Belji se

A što sam još ja davno rekao, kad će dobiti igru već če biti 45lvl ili će mu poštar objašnjavat kako je dobra,a kutija bu otvorena.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 14:34 (Jack Sparrow).
17 godina
protjeran

bez APN-a bi ostal. a na biciklu bi se vozil bez sica

neka

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina

Ili je tvoj primjerak na carini zapeo pa carinici deru sa M4....

dotore1
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Ili je tvoj primjerak na carini zapeo pa carinici deru sa M4....

ma ne ruska mafija sigurno ima prste...

http://downloadzona.blog.hr/ http://hardwarezona.blog.hr/
16 godina
neaktivan

Kak dugo čekasš doxy?

Inače naručil sam i jednu kopiju s game.co i došlo je za 4 dana,a ova s dvd.co još ne a naručil sam ju dan prije nego ovu s game.

10.11.su napisali da su poslali...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

s dvd.co.uk

9.11 u 11:43 su poslali

znači 9 dana čekam...tjedan i pol radni...

a fora je kaj sam vidio po forumima da ljudi drže dvd.co.uk brži s dostavom od game.co.uk

čudno

a ovdje suprotno tvrde, a sad sam se uvjerio i sam da je dvd sporiji

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 14:44 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Dermentor kaže...

Imam orginal i sve radi kako treba (mada ima dosta lagga i ceka se po par minuta da nade dobar server odnosno igru)...

To žuto nije istina,ja sam lagg osjetio samo jednom.I to lik je nešto skidao,i onda smo mu rekli nek prekine ako može,

i dalje smo igrali bez lagga.

17 godina
pirat kaže...
Dermentor kaže...

To žuto nije istina,ja sam lagg osjetio samo jednom.I to lik je nešto skidao,i onda smo mu rekli nek prekine ako može,

i dalje smo igrali bez lagga.

Hm ne znam meni zna dosta laggat....

15 godina
neaktivan
  • taman...dosao iz skole i ajde jednu rundu Tdm u mw2 i onda samo trazi servere...odoh na forum i vidjeh da su napravili novi patch....Hebem im...sta se moze pirati ce to kad tad skinuti...decki treba imat na umu da activision nema tolko ljudi kolko ima pirata na ovom svijetu...svaki 7 covjek od 10 je pirat... 
Svasta MaJka rodi ali traktorsku gumu ne...
17 godina
protjeran

hm...

lol?

netko je lagao, ili ti ili mw2

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka: