Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.188.255
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Gamer71 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Vi koji imate piratsku verziju igre, pogledajte koja vam je verzija?

Meni je verzija 1.0.166, piše vam dolje u desnim ćošku, mom frendu sa piraskom je verzija 1.0.159 i neče mu ući u igru..

ja imam org pa mi piše 1.0.159 :s i zato neče uč

šta da napravim??

Otvori Steam i tamo di ti je igra probaj desni klik na nju i vidi dali ima opcija Update game ili tako nesto, nisam doma tako da ti nemogu tocno reci ali uglavno treba UPDATE. I jos nesto probaj ugasi steam znaci File--Exit i onda ga opet otvori pa ce ti mozda napravit auto update.

http://profile.xfire.com/dejanzg
15 godina
neaktivan
Miza kaže...

Evo upravo mi je došla igram idem to odmah instalirati, ali carinu su mi uvalili pa to nema nigdje i to 150kn za dva komada. (lopoviPlač)

Carina se plaća samo ako je vrijednost pošiljke veća od 300 Kn.

15 godina
neaktivan

Znači dali itko može igrati mw 2 mp preko interneta da je ušao na server ?

BILO TKO

D.P.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miza kaže...

Evo upravo mi je došla igram idem to odmah instalirati, ali carinu su mi uvalili pa to nema nigdje i to 150kn za dva komada. (lopoviPlač)

Trebao si naručiti odvojeno.

Prije je to možda i moglo proći ovako, ali otkada su proglasili harač nešto se strože na carini drže te granice od 300kn.

17 godina
protjeran
Miza kaže...

kad si naručio?

tj. kad su ti shippali/poslali ... (game.co.uk ili nekaj drugo?)

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina

Već je novi crack vani. LOL neznam baš dali će to IW uopće više zakrpat.....

P.S. - nemojte me na pm pitat link jer mi se neda slat nikakve linkove. Več sam prije dobivo, daj pošalji, daj link, daj ovo, daj ono... GOOGLE HAVE IT ALL

dotore1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MaD-PRO kaže...

Znači dali itko može igrati mw 2 mp preko interneta da je ušao na server ?

BILO TKO

Hawk: sad do subote nista od mw2
rimad1993: odakle ti to
Hawk: od svih mogucih u codu 4 na serveru koji igraju mw2

EDIT: Nije 100% sigurno

D.P.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 12:59 (MaD-PRO).
17 godina
neaktivan

Ja imam original... sinoć igrao bez problema, jutros se igra ruši kod startanja. LOL.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
Miza kaže...

Prije je to možda i moglo proći ovako, ali otkada su proglasili harač nešto se strože na carini drže te granice od 300kn.

Ma ja se nadao nekoj sreći da me neće zahvatiti, ali je*iga, drugi put ću vjerojatno gledat da uzmem tako.

doxy kaže...
Miza kaže...

kad si naručio?

Da, na game.co.uk u utorak su mi poslali.

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/624786064.png[/IMG][/URL]
17 godina

Stvarno mi to sve djeluje kao da neznaju šta da rade... Čitam na steamu da je se taj update ima vezu sa onim otključavanjem DLC-ova skrivenih u igri!!

Ipak sam odlučio da ću uzet MW2 i nadam se da će do prvog mjeseca sredit malo te servere IW.net, VAC, i šta već ne... Malo su se pogubili LOL

EDIT: nema crack, ne radi, to sam se šalio.....

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 13:12 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
nemaju svi vremena za trazit crack ,tu je i skola :D
15 godina
neaktivan

Jesu ovi problemi oko Mp igranja utjecali na cijenu igre ista,mislim da s obzirom da stvaraju se problemi oko mp da bi bilo fer i korektno sniziti tu cijenu,jer vjerujem da vecina onih koi kupe org ne kupuju zbog sp koi traje nekoliko sati

CHE

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A i da izace taj crack opet moras levele nabijat uzalud budem li moro levele ponovo nabijat deletam igru,

0 0 hvala 0
17 godina

Ma baš će pohlepnici smanjit. koliko sam čito ovaj update onemogućava otključavanje DLC-ova jer žele još zaradit na dodatnom sadržaju koji se nalazi u samoj igri. Zaboli ih za pirate na serverima, treba zaradit na DLC-ovima...

EDIT: Ne moraš lvl nabijat, ja sam 18 lvl i ostao sam 18 lvl

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 13:14 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odakle ti to da moras ponovno nabijat levele?..igras preko istog accounta na steamu i ostane ti sve zabiljezeno
17 godina
protjeran
Miza kaže...
dekstroza kaže...
Miza kaže...

Ma ja se nadao nekoj sreći da me neće zahvatiti, ali je*iga, drugi put ću vjerojatno gledat da uzmem tako.

doxy kaže...
Miza kaže...

kad si naručio?

Da, na game.co.uk u utorak su mi poslali.

ma užas

meni u ponedjeljak poslali i još nikaj nije stiglo

s tim da mi ispada ispod 300 kn i to dosta, tak da ne prolazi carinu i samim time MORA brže ić ... a meni sporije

ma užas

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 13:16 (doxy).
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

Dali netko zna kako se otvaraju portovi NAT na routeru siemens SX 763 za igrat CoD MW2, steam mi se svako tolko diskonektira i pise u menu NAT type: Strict. Sta bih trebao napraviti da to poboljsam, skinem firewall?, inace port forward znam napravit(torrenti) , samo nezna sta mu znaci taj NAT i koji port bi trebalo otvorit za bezbrizno igrati ?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam i ja virusa koliko hoćeš pa mi komp radi uredu.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Neznam kako vama nekima se ruši igra koji imate original,meni sve radi jako lijepo.

BTW netko je pitao kako na "thompson 780 ruteru otvorit portove

da NAT bude otvoren

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 13:25 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo zaustavio nas activision bar dok ne dode novi crack!! vise nemoze nac igru samo po lobby "trazi" sad cekamo novi crack xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Gdje da skinem patch?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Poludit čUUUUUUUUUUU

D.P.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma serem se na igru cod 4 majka http://gaming.hr/vijesti/2204-Activision-planira-dodatno-naplacivati-Call-of-Duty-online-mogucnosti.html obriso sam igru i neplaniram je ni instalriavati

Za ova govna sto nema deticated servera konzole i linanja,da im jos placam patcheve fujj pazi facu i imamo odlično iskustvo za Call of Duty i dosta uspjeha preko Xbox Live i  PlayStation Networka. Mnogo je tog iskustva ugrađeno u Battle.Net platformu i u njen dizajn.Ma gonite se vi dje su bile konzole dok se igro cod 2 i cod 1 preko neta u k...

Konji jedni ovo je pc nije ps2

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 13:47 (razer1911).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

vec sam vam reko da je doso crack al baca nakon 2 minute isto ko prije samo sada te ni razmak ne spasava,

popravili su taj propust a vi mislite da ce netko svaki drugi dan radit crack sam da bi vi mogli igrat cekajte da dojdu dedicaated serveri

hebes garenu kad se igra na orginalci
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 13:43 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Mogli bi oni počet naplaćivat mjesečnu pretplatu za igrat na netu... Jupi.... Igra 400 kuna, još mjesečno 100 kuna za igranje na netu i to je to. HA HA HA i svi se grohotom nasmijaše...

dotore1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ma ja mislim da su ovi namjerno propustili pirate da iskuse pa kad vide neki ce i kupit jer ovi mogu svaki dan neki mali update stavit a ko ce to piratizirat

tak da mislim da je ovo isplanirano(malo je naivno kad smo igrali na orginal serverima)

hebes garenu kad se igra .....(cry)sad se nemoze ni uopce vise
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina

Neznam na koju foru ali ljudi okolo pišu da se dedi serveri testiraju od stane pirata. jel to moguće?

PRODAJEM GTA4!!!! Cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma ja bih prije rekao da je to nečija šlampavost. Je sada su makli taj problem sa razmakom u imenu, ali sve mislim da ako su im već jednom hackeri uspjeli probit (ultra brzo) tu neku zaštitu, pitanje je vremena kada će opet. Možda se varam, ali tko zna..

dotore1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sinoc sam igro bez problema i sada hocu upaliti i ne mogu naci server.. Dodem ovdje i procitam da je izasao patch.. pa ne mogu vjerovat... Ali malo sam trazio po netu i procito sam da su dedicated serveri gotovi, samo se jos testiraju i da bi mogli zaigrati cod ponovo krajem tjedna...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Ma ja bih prije rekao da je to nečija šlampavost. Je sada su makli taj problem sa razmakom u imenu, ali sve mislim da ako su im već jednom hackeri uspjeli probit (ultra brzo) tu neku zaštitu, pitanje je vremena kada će opet. Možda se varam, ali tko zna..

pa da mogu al pirati se namuce da to probiju i kad crackaju i drugi dan taj crack nevalja o tom govorim

(mislim da malo previse koristim crack rjec)

hebes garenu kad se igra .....(cry)sad se nemoze ni uopce vise
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 13:59 (hrvatskafarkasevec).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice