Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.189.330
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
razer1911 kaže...

e vidis ja sam takav tip igrača volim igru kad smo svi jednaki. i deremo i nema ovaj me ubio sa tim ovaj sa ovim imamo svi na izbor iste stvari i to je to.

Pa možeš si uzet GL... Ne kužim te. Iimaš isti izbor oružja, perkova, attachmenta kao bilo tko drugi.

Ako misliš na klase, i to da svi imaju apsolutno isto, onda odi igraj COD2. Kaj drugo da ti kažem.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 15:56 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan

cod4 rules Cool

Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja obožavam njub tubat, još kad nekog odvalim iz blizine mojoj sreći nema kraja.

M4 + njub tjub + AT4 pa da vidiš buraz. Još kad me dječica počnu zvati kamperom i njubom zato jer ih njub tjubam -- tears of joy!

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 16:09 (MegaMass 2000).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

co-op(vidit ću kasnije)

Ako ti treba netko za co-op, here am i :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
16 godina

joooj danny što pametuješ boli glava

PRODAJEM GTA4!!!! Cijena po dogovoru
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

danas prvi put igrao mp...zakon e nemogu vjerovati bolje igre nema...nek mi netko kaze svoj acc ali preko pm...nek mi kaze nick s steama...

Svasta MaJka rodi ali traktorsku gumu ne
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ja sam završio igru na veteran i našao sam svih 45 laptopa.Sad prelazim special options i da usput ako ste vidjeli novi broj gameplaya modern warfare 2 je dobio 19 od 20.No ne kužim grafika je dobila ocjenu 18 i zato nije dobio 20, pa stvarno bezveze grafika je zaslužila 20 ili barem 19Plač.

Aldex

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kolko misija ima Act I, Act II i Act III?

Normal's overrated!
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 19:02 (Horagio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo nakon desetak sati na MP provedenih mogu reci da je zabavan kad si u igriali nema puno razlike u tom djelu (volio bi da postoji recoil npr.)... Ali zato je veliko sran.e sa izvedbom servera i hostanja igre... Jbt od ovih 10  proveo sam najmanje 2 sata u lobbyu cekajuci da me prigodno spoji, pa nade pa cant connect to host pa ovo pa ono... Stvar sa dedicated serverima je puno bolje funkcionirala... I da imam orginal i nisam primjetio nesto cheatera ali nije posteno da u istoj igri budu pirati i posteni ljudi Smijeh

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Aldex kaže...

Evo ja sam završio igru na veteran i našao sam svih 45 laptopa.Sad prelazim special options i da usput ako ste vidjeli novi broj gameplaya modern warfare 2 je dobio 19 od 20.No ne kužim grafika je dobila ocjenu 18 i zato nije dobio 20, pa stvarno bezveze grafika je zaslužila 20 ili barem 19Plač.

Grafika je ista kao i na CoD4 uz vise efekata i stvari po mapi.

MP igrao(non-org) dobro je sve igrat, vrlo često se osjeti lagg, neznam sta vam je ali se osjeti iako mi prikaziva skoro najbolju vezu, ali lagg se osjeća kad trčite i sl., (kasnjenje metaka se previse neosjeti), ali najvise mi je glup oni sustav, nemores uc na server koji oces(napola pozitiva radi pinga), npr. ja nisam mogao s frendom nikako da igramo skupa, nikako, jedino da se preko steama addamo i inviteamo i sl. ali to je predug proces(nemos ako nije org, kad je i org predugo bi trajalo) tako da CoD MW2 nije namjenjena onima koji žele igrat clanski.

Da izbace vise te dedicated servere sve bi popravili, kad eliminiramo da nemožete igrat s frendovima da valja, da malo lagga, igra je super, Multiplayer uvjek sam skoro prvi po serverima, dosta lako igrat, prvi put kad sam usao u igru uzeo neku pusku (Random Assult) i bio prvi na serveru :D

Sve u svemu isplati se kupit ako imate para, ja uzimam orginal cim i ako izbace dedicated.

Što se tiče da CoD 4 izumire kao sto su neki rekli gadno se varaju, neka pogledaju CoD2...

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 19:01 (markoal).
16 godina
neaktivan

Jel tko ima iskustvo s noževima u multiplayeru? Jel se jednako brzo bace kao i granate ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Samo ću jednu stvar reći vezano za neke rasprave u ovom topicu.

Nije problem u piratima, problem je u ljudskoj pohlepi.

A sad vi si to protumačitet kako vas volja ali ja ću dodati da je piratluka bilo i prije 10 godina i da su svi developeri koji su napravili dobru igru zaradili i više nego dovoljno i isplatili trud višestruko tako da bi i od njih bio red da prestanu kakiti da ima puno pirata i da im jadničcima propada biznis jer imaju hrpu para u đepu i bez obzira na piratstvo imat će i dalje jer će ljudi kupovati proizvod ako je kvalitetan, ali oni žele više iako im ne treba i već imaju previše.

Po meni je najpošteniji bio izdavač i razvojni tim igre Call of Juarez Bound in Blood. Igra je vrhunska ali nema nikakvu zaštitu koju bi trebalo probijati, barem ja nisam primjetio da ima. Uštedjeli su pare na kupovini/izradi zaštite i samim tim kompenzirali gubitke od piratizacije. Bilo je više ovakvih primjera ali su rijetki.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

6 0 hvala 0
17 godina
Vido kaže...

Samo ću jednu stvar reći vezano za neke rasprave u ovom topicu.

Nije problem u piratima, problem je u ljudskoj pohlepi.

A sad vi si to protumačitet kako vas volja ali ja ću dodati da je piratluka bilo i prije 10 godina i da su svi developeri koji su napravili dobru igru zaradili i više nego dovoljno i isplatili trud višestruko tako da bi i od njih bio red da prestanu kakiti da ima puno pirata i da im jadničcima propada biznis jer imaju hrpu para u đepu i bez obzira na piratstvo imat će i dalje jer će ljudi kupovati proizvod ako je kvalitetan, ali oni žele više iako im ne treba i već imaju previše.

Po meni je najpošteniji bio izdavač i razvojni tim igre Call of Juarez Bound in Blood. Igra je vrhunska ali nema nikakvu zaštitu koju bi trebalo probijati, barem ja nisam primjetio da ima. Uštedjeli su pare na kupovini/izradi zaštite i samim tim kompenzirali gubitke od piratizacije. Bilo je više ovakvih primjera ali su rijetki.

Nisam igrao Call of Juarez, ali ako nema nikakve zastite ni za MP(ako ga ima) ni za SP, onda igru većina može tumačiti kao free, uvjek je dobra neka zastita, a sa codom najbolja je bila onakva kao prije PB i Dedicated serveri a ne sad svatko moze igrat igru iako ce tome uskoro doci kraj (ili ne).

I don't care...
16 godina
308gtsfan kaže...

Jel tko ima iskustvo s noževima u multiplayeru? Jel se jednako brzo bace kao i granate ili ne?

Nožići su zakon, ja ih stalno nosim. Dobro je za šuljanje,a zna i koristiti kad trebaš reloudati brzo ga baci već sam par puta tako ubio nekoga.

I da brži su od granate ali ako precizno gađaš jer ja igram hc, a tamo nema mete za nož.

btw, naišao sam na jednog citera danas to mi je prvi do sad imao je killsteak od 23killa,  onda sam uzeo ss i pobjegao sa servera prije nego me nuke uhvati. Slika citera

17 godina

zna li netko mogu li se kombinirati attachmenti jer sam prije podigao FAMAS i gore je bio GL i Holographic sight čini mi se?

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da imas perk koji ti omogucava 2 atačmenta na wpnu. Moras njega odabrat prvo pa onda si slozis atačmente.

17 godina
mislav_01 kaže...

da imas perk koji ti omogucava 2 atačmenta na wpnu. Moras njega odabrat prvo pa onda si slozis atačmente.

a znaš možda kako se zove perk?

skužio sam Bling se zove

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 19:28 (leo_819).
15 godina
neaktivan

Ovo da se piratska verzija igra MP potpuno jednako kao i original nisam vidio još od 90-ih.Iznenađen Starcraft je tu manje više 1998. uveo standard kod provjere cd keya.

Kao iznimku bih naveo recimo Vietcong koji je 2003. bio jedna od najigranijih pucačina jer uopće nije imao cd key pa se masovno igrao sa kopijama. Vidim da je dotični još dosta igran iako ga je odavno pregazilo vrijeme; valjda zato što je to jedna od prvih igara koja je koristila nišanjenje kroz ironsight umjeto dotada klasičnog križića iliti X-a. To je isto bila prva pucačina koja je koristila zaklone,  cover u igri i imala pametan sustav lean - slobodnog provirivanja iza zaklona s desnom tipkom miša što je tada bilo neviđeno realno.

Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
leo_819 kaže...

zna li netko mogu li se kombinirati attachmenti jer sam prije podigao FAMAS i gore je bio GL i Holographic sight čini mi se?

Pod prvim perkom nadji perk bling. on ti je za 2 attachmenta, a bling pro možeš 2 attacha i na secondary weapon

Google Wave account: gen.balet@googlewave.com
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
308gtsfan kaže...

Nožići su zakon, ja ih stalno nosim. Dobro je za šuljanje,a zna i koristiti kad trebaš reloudati brzo ga baci već sam par puta tako ubio nekoga.

I da brži su od granate ali ako precizno gađaš jer ja igram hc, a tamo nema mete za nož.

btw, naišao sam na jednog citera danas to mi je prvi do sad imao je killsteak od 23killa,  onda sam uzeo ss i pobjegao sa servera prije nego me nuke uhvati. Slika citera

Ja sam imao 21 killsteak ali nisam imo otključan nuke ili sl, šteta Plač

D.P.
16 godina
neaktivan
zna tko sta treba upisati u konzolu za connectanje na neki server??? kao ono /connect IP na cod 2,4???
moj xfire: cajkoteka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jel imao netko od vas killstreak od 25 ili koliko već treba za nuke? Ili je li barem vidio kako to izgleda?

A ovo za consolu, mislim da je netko par stranica prije napisao kako se može ući u nju pa prelistaj malo... Inače treba upisati samo "connect IP servera".

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo za slučaj da niste vidjeli, prije kojih sat vremena objavljena je MW2 recenzija na HCL-u. Opet pohvale i ocjena preko 90/100. Igra to stvarno i zaslužuje po meni. U zadnje vrijeme mi se previše igara furalo na taj neki freeroam, nelinearnost itd. Ovdje je sve fino skriptirano, i izgleda gotovo filmoliko, a to je zakon imho :). Prekrasno nešto, takve su igre bile prije. Ovo je kao da igram dobru staru igru u potpuno novome ruhu i putpuno usavršenom gameplayu. Istina da je zbog toga singleplayer kraći, ali po meni je tako i bolje. Pogotovo kod ovakve igre koja ima multiplayer koji će se igrati još godinama. Doduše, njega još nisam baš previše isprobao.

Eh da, HCL recenzija:

RECENZIJA: Modern Warfare 2

1 0 hvala 0
16 godina

Meni se cini da su GL i bombe puno manje ubojiti nego u CoD4 (kao da imaju manji range) i to mi se svidja.

Opcenito mi se cini da je spam puno manji nego u CoD4.

Takodjer, za ubijanje sa GL sada stvarno nema mjesta za vajnanje. U CoD4 to je bilo puno vise iritirajuce, no s obzirom da sada postoji Chalangeovi za Granate Launcher za svaki assault rifle killove(bio je i u CoD4 onaj sa direct impact GL killovima, ali taj ne racunam) uopce me ne iznervira kada me netko rokne sa GL-om. Jednostavno racunam da frajer radi chalange i bok.

Ono sto mene zivcira je mutavi chalange za oruzja koji moras napraviti sa ACOG-om jer mi taj blesavi attachment strasno ide na zivce i gadno me zivcira kada ga moram raditi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Evo prije minutu sam prešao igru,što reći REMEK DJELO!!NE razumijem kako netko može pljuvati po ovome,priča je zanimljiva,grafika ja super samo što su misije malo kratke ali sve u svemu gamplay je izvrstan!!

POZIVNICE ZA LOCKERZ!!Brzo i sigurno preko ovog formulara:http://fs17.formsite.com/sixmixtrix/form184260076/index.html

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
disco brew kaže...

Ukoliko ste se preplašili kako CoD franšiza neće dalje nakon "World at War", bez brige - dolazi nam Modern Warfare 2.

Activision Blizzard je tako preko community servisa Twitter (konkretno, preko Roberta Bowlinga, direktora komunikacija unutar Infinity Warda) potvrdio kako IW doista radi na nastavku nagrađivanog shootera iz prvog lica, Call of Duty 4: Modern Warfare, nazvanog "Modern Warfare 2". Let the hype begin...

KIša je padala cijeli dan tri dana
16 godina
neaktivan
Gamer71 kaže...
Rocker kaže...

Ja imam problem pri ucitavanju zadnje misije, kad mi ucita izbaci mi se neki error!Jel zna netko u cemu je problem!??

skinuo si verziju od skidrowa pa ti neradi zadnja misija. ta verzija očito ima grešku, isto tak bilo mom frendu

Sta onda da skinem novi cr*ck ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav!

Jedno pitanje za riješiti!

Naime neki NAT mi je STRICT u igri, ne znam ni šta je to.

Koliko vidim trebao bih to riješiti sa routerom. No nemam pojma o čemu se radi pa bih molio pomoć.

Router mi je Thomson 780i WL.

Šta činiti?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo sam mi steam skinuo neki patch na steamu za mw2

jel moguće da su ga već izdali?

Najnovija fora u 2r. srednje BOG SVE VIDI BOG SVE ČUJE!
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 21:08 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice