Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.183.615
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
hrvatskafarkasevec kaže...
big_guy kaže...

Sorry ak je netko već stavio link.

ahh bio vec 3-4 puta

A jbg,ne pratim temu baš.....

17 godina
neaktivan

SPOILER(čitaj ak se usudiš :))

Znao sam da je Shepherd neki manijak na njihovoj strani, cigan ružni, ubio ghosta i roacha.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

trebali bi izdat još neki dodatak na SP,neki expansion.

Ipak su rekli u igri, dok je završio napad na ameriku, da planiraju napast moskvu i srušit je, pa možda daju neki nastavak u kojem je napad!

btw zna neko novosti za dedicated servere??

Došao je cod...
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

Svi tu nešt spominju spojlanje, a još mi niko nije spojlao igru nakon petog sata igranja xD lol rotfl.

Ivan Marijanović, univ.bacc.ing.comp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

SPOILER(čitaj ak se usudiš :))

Znao sam da je Shepherd neki manijak na njihovoj strani, cigan ružni, ubio ghosta i roacha.

Bogme, to me je dobrano iznenadilo. Nisam mislio da je on izdajica, btw, ima nabrijan glas. A sto je zilav, pa to je nevjerojatno, jedva smo ga Price i ja sredili :) Tj. ja. Cool

Gamer71 kaže...

trebali bi izdat još neki dodatak na SP,neki expansion.

Ipak su rekli u igri, dok je završio napad na ameriku, da planiraju napast moskvu i srušit je, pa možda daju neki nastavak u kojem je napad!

Za sve postoji MW3 :) Jer ocito se vidi da idu na jos nastavaka, po kraju price. A sto se SP-a tice, probaj ubit vrijeme sa onim misija gdje zvjezdice dobivas, napisao sam to vec, tamo ima mapa koji nema ni u SP-u ni u MP-u.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
16 godina
protjeran
Destrex kaže...

Sto se tice sp-a igra je znanstvena fantastika! Nisam se tako zabavio nakon maidena u splituCool

A kaj se tice mp-a....zalosno je kaj danas mora bit sve preko tog jebe*** steama:( Probo sam odigrat preko garene i dok se probam spojit, pise mi da moram bit online na steamu.

Instaliro sam steam, dodo igru i opet nevaljaMršti se Ima li ko iskustva sa steamom?

boga mazo nemože se steam hakirat, morat ćeš kupiti igru da bi ju igrao u multiju...nema druge jbg

16 godina
neaktivan

evo ga igram multi i došao nam je na svijet prvi AIMBOT...

5 dana!!! toliko, ako ne i manje, im je trebalo da ga smisle. tip se okreće ko vrtuljak i gađa head shotove... živjeli ČITERi!!

Inače je MP ok... igrao bih samo special ops s nekim...

Athlon X2 4800, 4Gb mem, 8800gts, logitech z-5500
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma dao bog da te chitere banali zauvijek sa mw2 servera

9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skizzy kaže...

Ma dao bog da te chitere banali zauvijek sa mw2 servera

e kad sam napisao da ga idemo svi prijavit, tip je samo nestao... nema ga... :))) pa smo nastavili "normalno" igrat... seljak...

Athlon X2 4800, 4Gb mem, 8800gts, logitech z-5500
15 godina
neaktivan

Evo da napisem mini-tutorijal za one kojima xfire ne detektrira igru:

Nadite fajl xfire_games.ini

Na xp-u je u Program Files/xfire/

Na windows 7 C:\ProgramData\Xfire (ProgramData je hidden folder pa morate enable da vidite hiddane foldere Link za one koje neznaju! )

Znaci otovorite taj xfire_games.ini i nadite Call of duty modern warfare 2 singleplayer i multiplayer evo vam i cod:

[5992]
LongName=Call of Duty: Modern Warfare 2 Singleplayer
ShortName=codmw2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Valve\Steam\InstallPath
LauncherExe=
DetectExe=call of duty modern warfare 2\iw4sp.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 10180 %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT|USE_SWAPCHAIN|ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE

[5993]
LongName=Call of Duty: Modern Warfare 2 Multiplayer
ShortName=codmw2m
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Valve\Steam\InstallPath
LauncherExe=
DetectExe=call of duty modern warfare 2\iw4mp.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 10190 %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT|USE_SWAPCHAIN|ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE

Ovaj cod sta sam vam napisao replacate sa svojim.

call of duty modern warfare 2 vam je ime foldera znaci ako se folder nazvali MW2 onda ovo preimenujte ili folder preimenujte.

Sad odite na xf tools options game i nadite call of duty modern warfare 2 i izaberite gdje ste instalirali igru i to je to.

Nadam se da sam pomogao!

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2009 21:29 (coby).

0 0 hvala 17
16 godina
protjeran
ranko091 kaže...

evo ga igram multi i došao nam je na svijet prvi AIMBOT...

5 dana!!! toliko, ako ne i manje, im je trebalo da ga smisle. tip se okreće ko vrtuljak i gađa head shotove... živjeli ČITERi!!

Inače je MP ok... igrao bih samo special ops s nekim...

ti likove meneubijaju u pojam, u CSS-u ih nemogu podnijet, poludim kad ih skužim, kakve su to karikature od ljudi nemaju pametnijeg posla pa tu dr....u druge ljude

17 godina
neaktivan

Tko ima original, neka me doda na Steamu ako je zainteresiran za malo spec-opsa.:)

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

JA sam danas kod bratića igrao cod 6 i mogu vam reći daj je genijalna, lagana je za igrat i dobivas puno exp. (lakša je od cod-a 4) za igrat!!!   

92% tinejđera su gay. Ako si ti među onih 8% koji su jos uvijek hetero kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smija
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Tko ima original, neka me doda na Steamu ako je zainteresiran za malo spec-opsa.:)

pa koji ti je account?

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
15 godina
neaktivan

Imam pitanje...

muči me fps u multiplayeru.

lockan je u cfg-u na 85 i ja ga prebacim na 250 i spremim,ali međutim, kad uđem u igru vrati nazad i locka na 85...

MOLIM POMOĆ ako znate....

[url=http://profile.xfire.com/suvausta][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/suvausta.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima li onaj nož što koristi Soap u zadnjoj misij kakav stručni naziv?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

uh mape su zakon

a sta se tice sheperda

SPOILER:

gad jedan zapali roacha i ghosta,sebičan zlikovac(kao i svi) pa hoće i makarova riješiti

i soap i price su jedni koji mu se suprotsavlja

jedva sam čeka da mu bacim onaj nož u očnu duplju

srećom price i soap su spašeni tak da ih možemo očekivat u mw3 :D

Najnovija fora u 2r. srednje BOG SVE VIDI BOG SVE ČUJE!
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

srećom price i soap su spašeni tak da ih možemo očekivat u mw3 :D

To ćemo tek vidjeti hoće li se izvući ili ne. Možda će baš iskrvariti. Ali, ipak tko ne bi volio igrati s vojnikom koji ima kokoticu.

17 godina
neaktivan
doxy kaže...
naxeem kaže...

pa koji ti je account?

Da se nadovežem na ovaj post.

Mene isto možete dodati na Steamu za spec-ops, multi itd.....

Nick je Vamo_Tamo

Btw, uvjet je da ste 18 god. da niste djetinjasti, da nema kamper ovo kamper ono itd..... Znači jedno fino zrelo ponašanje. E da, i da imate original.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
15 godina
neaktivan

Imam pitanje...

muči me fps u multiplayeru.

lockan je u cfg-u na 85 i ja ga prebacim na 250 i spremim,ali međutim, kad uđem u igru vrati nazad i locka na 85...

MOLIM POMOĆ ako znate....

[url=http://profile.xfire.com/suvausta][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/suvausta.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ustvari,  u cfg-u piše 85 a u igri je 91 fps lock......igram i stalno mi je 91 fps.....detalji su mi sve do kraja.... :D

zašto nemogu pusiti fps preko 91...jbt.... ????????????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
josipjoso1000 kaže..

jel mi može netko reći što je to fps što svi spominju?

FPS ima dva pojma:

Frames per second (sličice u sekundi)

First person shooter (pucačina iz prvog lica)

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

fps = frames per second

ili ti na naški: sličice u sekundi koji prolaze...

sad neznam šta da ti dalje pišem

uglavnom....što više to bolje...hehe x))

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ako ja sad naprimjer kupim original i registriram ga na STEAM-u i dam taj serial i svom frendu hoćemo li obojica moći igrati pomoću tog istog ključa, nadam se da me razumijete.....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
josipjoso1000 kaže...

ako ja sad naprimjer kupim original i registriram ga na STEAM-u i dam taj serial i svom frendu hoćemo li obojica moći igrati pomoću tog istog ključa, nadam se da me razumijete.....

Naravno da nećete jer se ne mogu istodobno koristiti niti registrirati dva ista seriala

16 godina

e sorry kolko je moguce lvl. imat 

85 ??? 

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
308gtsfan kaže...
josipjoso1000 kaže...

Naravno da nećete jer se ne mogu istodobno koristiti niti registrirati dva ista seriala

sr...e, znači izvalit treba preko 100 eura, boga mazo pa po meni to ne vrijedi toliko, mislim igra je odlična, ali preskupa,  po meni jedino PES vrijedi koliko traže za njega

16 godina
gumeni007 kaže...

ustvari,  u cfg-u piše 85 a u igri je 91 fps lock......igram i stalno mi je 91 fps.....detalji su mi sve do kraja.... :D

zašto nemogu pusiti fps preko 91...jbt.... ????????????????

Ja mislim da ti je najbolje da ti ostane lokano na 85, odnosno da ti stalno ide na 91.

Radi toga jer kad ti odključaš fps do kraja, igra bi mogla početi štekati jer bi mogla dobivati i frame dropove.

Zato ja najbolje imati lokano na 85 pa da ti stalno ide ljepo umjeren fps.

GRDI-146 kaže...

e sorry kolko je moguce lvl. imat 

85 ??? 

70

16 godina
neaktivan
josipjoso1000 kaže...
308gtsfan kaže...
josipjoso1000 kaže...

sr...e, znači izvalit treba preko 100 eura, boga mazo pa po meni to ne vrijedi toliko, mislim igra je odlična, ali preskupa,  po meni jedino PES vrijedi koliko traže za njega

To je stvar ukusa, ja recimo za PES nebi ni kinte da, ne da je loš, nego ne volin takav tip igre.

Btw: 400kn nije 100eura.

"Don't worry be happy, man." - The Legend
15 godina
neaktivan

šta van je to FPS

0 15 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice