- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imas program xpader il tako nesto pogle imas na youtubu tutoriale kak iskonfigurirati tako sam igrao cod4 tj mozes igrat bilo kaj cak moze bit umjesto misa na desktopu
ajde ako bi neko igrao special ops nek mi javi na PP
sry ako idem na offtopic ali gdje u hrvatskoj naj jeftinije kupiti mw2?(da mi pred vrata dopeljaju)
Igra odlična ali jako jako kratka 2-3 sata singleplayera
a kraj je preglup i misija sa snipom je prekartka
koji dva-tri sata,aj ne lupetaj.Ja sam prešao prije nego sam je instalirao :P
Pozdrav svima, evo kroz par dana namjeravam kupiti MW2 pa bih vas molio da mi odgovorite na jedno pitanje, vjerojatno je već negdje bilo ali pošto je tema proširena za 20 stranica od izdavanja igre izgubio bih se sada u traženju. Dakle od vas koji ste kupili igru u algoritmu ili profilu ili gdje već (u kutiji - retail), možete li mi reći igra li se kompletna igra preko Steama ili samo MP komponenta, tj. ostaje li igra u "my games" listi na Steamu poslije registracije ili se igra s DVD-a?
Hvala.
Igru nakon što instaliraš možeš igrati bez DVD-ova. I možeš pokretati i SP i MP sa steama. I na kraju, ostaju na steamu obe komponente pod my games, tako da na koju god klikneš možeš igrati.
ima li tko od vas velik pad fps u sp, lipo mi se vrti na 100-120 kad na par sekundi padne na 1-2???
imam isti problem, fps m sa 140-180 padne na 1-30 i tako traje koju sekundu i onda opet sve normalno...
ako neko ima rješenje neka mi pošanje na pm...
Kako mogu igrati MP online, a da nije original?
možeš prek hamachija, a za garenu nezz
Zasada nikako.
Evo zavrsio ju stvarno je dobra!Ali nebi bas dao 400 kuna za nju zbog kratkoce!Živjeli torrenti !
jednostavno-NIKAKO!
A ako kupim igru, dali ju mogu igrati online bez steama?
A ako kupim igru, dali ju mogu igrati online bez steama?
Koliko ja znam - ne.
Imam problem došla igra sa game.uk sve u redu instalirao i pokrenuo Sp ide bez problema, ali Mp se ruši svako malo nisam još odigrao dvije runde za redom. Kad loda mapu onda zacvika i moram gasit MP preko task managera! Ako ima netko još takvih problema nek javi! Instalacija je nova win7 32b stara par sati, isto je tako bilo na visti! Molim pomoč!!
crvena jabuka ti si retard...prvo pitas sta je to x-fire.. pa onda pitas sta je to SP pa sad STEAM...pitanja su ti glupa ko kura*...
lol
ma to neki klinac napravio acc pa tu ispituje sve živo -.-"
a šta je to acc....?
Grafika je dobara ali igra hm,pa baš i nije .
Sve je to već prožvakano teroristi misije bla bla ,jednostavno za 400 kn se ne isplati.
A što se tiče mp nema tu razlike od mw1, dakle ako želiš dobar mp kupiš org cod4 i deri.
"nabavka" igrice u tijeku :D uskoro slikice i videi xD
Sve je to već prožvakano teroristi misije bla bla ,jednostavno za 400 kn se ne isplati.
S ovim se ne slazem i upravo zato sto nije prozvakano, zato mi je dobro.
SPOILER:
-po prvi puta Bijela kuća, napad na nju, imate prilike boriti se unutar nje
-puno akcije, puno raznovrsnih, lijepih i NOVIH lokacija
-prica sa puno iznenadenja, preokreta i sokova
Ukratko, puno novosti, dakako, engine je isti pa ti se mozda zato cini da je prozvakano, ali nije. Vidi se iz aviona da je IW htio napraviti nesto novo po pitanju SP-a, price i misija i uspjelo im je. Ovo sto ces vidjeti u SP MW2 tesko ces vidjeti u nekom drugom FPS-u.
Sve one fantasticne misije, ono na gliseru, u zatvoru, bijela kuća, skakanje po krovovima u Brazilu, naftna platforma, voznja po snijegu, docekati neprijatelja odozgo i eliminirati ga nozem... - to nista nije prozvakano, nego novo.
Sto se tice sp-a igra je znanstvena fantastika! Nisam se tako zabavio nakon maidena u splitu
A kaj se tice mp-a....zalosno je kaj danas mora bit sve preko tog jebe*** steama:( Probo sam odigrat preko garene i dok se probam spojit, pise mi da moram bit online na steamu.
Instaliro sam steam, dodo igru i opet nevalja Ima li ko iskustva sa steamom?
igra je fantasticna ...
Evo zavrsio ju stvarno je dobra!Ali nebi bas dao 400 kuna za nju zbog kratkoce!Živjeli torrenti !
Grafika je dobara ali igra hm,pa baš i nije .
A što se tiče mp nema tu razlike od mw1, dakle ako želiš dobar mp kupiš org cod4 i deri.
Multiplayer isti ko i u mw1, daj ne budi smješan. Pa skoro pa su sva oružja drugačija, novi perkovi, čak niti zvuk oružja nije isti, ma ima puno toga da sad ne nabrajam. Uglavno isti su samo po enginu i po grafici su tu negdje.
EDIT:A mape su fenomenalne.
Sorry ak je netko već stavio link.
ahh bio vec 3-4 puta
Imam pitanje...
muči me fps u multiplayeru.
lockan je u cfg-u na 85 i ja ga prebacim na 250 i spremim,ali međutim, kad uđem u igru vrati nazad i locka na 85...
MOLIM POMOĆ ako znate....