Jel došo taj novi trailer?
ja tražim i nigdje ga nema!
Pirat će nač,on uvijek nađe videe
Jel došo taj novi trailer?
ja tražim i nigdje ga nema!
Pirat će nač,on uvijek nađe videe
Da ne čekate novi trailer bit če tu između: 3PM-6PM in UK so in about 2-6 Hours
a valda če moja 8600gt vrtit minimum
i moja
bit će neprospavanih noći radi ove igre :D
jedino što me je razočaralo je to što su najavili kratki SP .
iako više volim mp, zabavno je odigrati SP
Trebalo bi vam svima dat žuti koji pitate "dali će to moja konfa moć vrtit cod 6" pogotovo onima koji imaju quada i jaču grafičku.
Trebalo bi vam svima dat žuti koji pitate "dali će to moja konfa moć vrtit cod 6" pogotovo onima koji imaju quada i jaču grafičku.
ajde reci ko je to pitao a da ima quad i "jaču grafičku" pa da modovi znaju?
ajde reci ko je to pitao a da ima quad i "jaču grafičku" pa da modovi znaju?
Ima i takvih, a da mi se da tražit u zadnih 40-50 str. nebih rekao.
Ako ste mogli neoptimizirani cod 5 vrtit , nevidim razloga zašto i cod 6 nebi mogli, a on će sigurno biti bolje optmiziran za slabiji hardware ipak je to infinity ward?
jedino što me je razočaralo je to što su najavili kratki SP .
iako više volim mp, zabavno je odigrati SP
možda bude duži
Onda frag među njih i da vidiš veselja
Bit će najsmješnije kod plantanja. svi će oko plantera bit kao na slici dolje.
loooooooooooool da.
Onda frag među njih i da vidiš veselja
15 killova i evo ti AC130
zna tko možda kako da saznam koliko je 45 britanksih funti kuna tako da kupim preko game.co.uk
Funta ti je oko 7.90kn, evo
kad ovo gledam mislim da ce mi pomalo falit one puske u cod-u 5. no jako mi je zanimljivo ono u prvom videu kojeg je stavio kolega Pirat. one novine koje su uvedene u igrici. mislim da ce biti odlično i zanimljivo i sa onim pre dobrim puskama
prema mojim proračunima mw2 preko game.co.uk košta 350kn
hmmm puno ali to je standardna cijena za blockbuster igre
lol kad se sjetim u algoritmu su prodavali FIFA EURO 2008 za 400kn koji lakrdijaši
lol kad se sjetim u algoritmu su prodavali FIFA EURO 2008 za 400kn koji lakrdijaši
Kakvi su ti to proračuni čudni? MW2 za PC s poštarinom košta od 37.94 funti, što je 301,12kn. Punih 48,88kn manje od tvog izračuna. - Ajmo, natrag u osnovnu učit matematiku.
Kakvi su ti to proračuni čudni? MW2 za PC s poštarinom košta od 37.94 funti, što je 301,12kn. Punih 48,88kn manje od tvog izračuna. - Ajmo, natrag u osnovnu učit matematiku.
ups računao sam za konzole zato
naxeem, a di su ti stotice :DD
Koliko ima custom klasa?
Koliko ga očekujemo valjda nas neće razočarati
Koliko ga očekujemo valjda nas neće razočarati
nesmije
najgore bi mi bilo da kad ju kupim da mi šteka u igri -.-
Zamisli da imas zabranu igranja, osrednji PC, i da igras (COD4, novog mi vjerovatno nece ni pokrenuti), i da igras samo kad nikog nema.
Moj zivot...
Zamisli da imas zabranu igranja, osrednji PC, i da igras (COD4, novog mi vjerovatno nece ni pokrenuti), samo kad nikog nema.
Moj zivot...
A zašto zabrana igranja??Što si tako loše napravio....
Zamisli da imas zabranu igranja, osrednji PC, i da igras (COD4, novog mi vjerovatno nece ni pokrenuti), samo kad nikog nema.
Moj zivot...
A zašto zabrana igranja??Što si tako loše napravio....
Smijem igrati igrica bes direktnog nasilja (avioni, trke)... Iskreno, ne sjećam se šta sam uradio, ali znam da je bilo 6.2.2007. i tada je moj zivot stao, i svaki dan se pitam kako bi bilo lijepo da smijem... Mozda kad bi tati platio licencu za igranje.... Ali nije siromasan...
Inace prije toga bio sam HC, no PS od 4 godine (jedinica), do tada PS2 i PC.... I odjednom puf i sve je stalo.
pa stavi komp u svoju sobu i igraj kolko te volja,a kad starci dođu brzo ugasi
xD ljudi kako oni nabave igru prije izlaza