Evo malo googlajući nađoh nekih slika
za sve fanove preporucam http://www.modernwarfare247.com/
Evo malo googlajući nađoh nekih slika
za sve fanove preporucam http://www.modernwarfare247.com/
Bit če u prodaji tri pakiranja igre normal edition, hardened edition, prestige edition.
Više je objašnjeno u ovom videu.
ovaj nightvision je pravi, moram to kupiti!
Uf, a koliko će to doći?
Meni je i Hardener Edition i više ngo dovoljan
meni je napetiji cod 7 vijetnamski rat od treyarch od mw2
isto tako više volim cod waw od cod-a 4 za casual gaming zbog mapa
zz
Bit če u prodaji tri pakiranja igre normal edition, hardened edition, prestige edition.
Više je objašnjeno u ovom videu.
jel to 402?
edit: pogledao, ajmeee to je pravi night vision, pa kolko će taj prestige koštati? moram to imat!!! i dobije se harded edition i call of duty 1!!! al nvg je najjači!!!!!! pravi nvg!!!! sad možeš gledat po mraku i vidiš jako dobro, moćno i pol!!!! ovaj video su svi čekali, to je izgleda 402! a jel to samo za xbox? da imam to bi bilo zakon po noći!
mislim da cu ipak hardened edition uzet jer ne znam di cu s onom glavom i nvg, al bi mi ipak bilo žao da ne kupim najbolje izdanje :D
al bit će to dosta skupo, pogotovo u hrvatskoj.
sigurno ce biti jeftinije kupit igru obično izdanje i odvojeno kanoćal za noć u nekom oglasniku
mislim, ovo je igračka za bogate amerikance
ko bi trošia pare na to
jedino neznam koja je praktična razlika između obične verzije i one druge - srednje hard.... verzije
jeli samo daju neku knjižicu sa crtežima koja će se moć downloadirat preko torenta u pdf formatu zajedno sa nekim trojancem kojega se samo izbriše i to odma nakon 20 dana nakon što izađe igrica
Mislim da će ljudi kupovati prestige paket radi NVG, a igra ovako usput... Ovu igru najviše iščekujem uz HL2 Ep3, ali NVG, svaka čast... Ne igram CoD u multiplayeru, ali ovo je sigurno razlog da kupim original! Jedino je glupo što je ekonomska kriza pa vjerojatno neću...
ja ću ili basic ili prestige, kakva bude cijena...
ja ću ili basic ili prestige, kakva bude cijena...
Ja ću još vidjeti hoću li igru uopće kupiti... Prokleta bila ekonomska kriza! Možda se malo strpim pa za Božić dobijem prestige edition. Ako ću multiplayer igrati, rađe kupujem samo key...
mi smo hrvati, nama teško sada dobit prestige. al potrudit ću se da nabavim, lijepo je imati original a ne pirat i uz to nvg.
edit: cijene: normalna igra 60$, collector's edition 80$, ostale nepoznate.
a collectors edition od 80$ je onaj prestige ili hardened?
Nakon ovog videa mislim da će MW2 puknut' ko halva kad krene prodaja...
Ja mogu rec samo da sa nestrpljenjem cekam MW2. Bit ce mi dovoljna i najobicnija verzija. Ova limited edition sa NV googles ce bome kostat i bit ce tesko dobavljiva (moja pretpostavka). Evo ovdje ima nesto o NV googles.
Ta edicija sa najtvizn gugls ce kostati ko sam vrag.
a jel se zna koji ce sve perkovi biti u novom CoD-u?
Night Googles nece ni biti nabavljive u Hrvatskoj, nitkom se to ne isplati jer Hrvati nemaju novaca. Uostalom, što će nekom to?
ajmo svi ovako: regular edition i vidimo se u brazilu :)
ja ću kupit regular edition, ipak sam se odlučio da je bolje od samo keya.
zašto kupiti original? igraš na svim serverima.
ljudi svi znamo da će biti prestige skup pa ajmo regular, važna je igra, ne?
al mene ne očekujte jer su šanse da ja pokrenem tu igru užasno male.
ja mislim kupiti hardened jer mi je ovaj prestige malo bezveze, a i bit ce jako skupo
nvg mi za nista ne treba i bio bi mi fora prva dva dana a onda bi samo smetao, ona glava od lika bi mi samo smetala a bilo bi mi zao baciti kad bi vec dao toliko novaca, cod 1 jedinica me ne zanima i sad ovo sto me zanima je ostala hardened verzija
ja mislim kupiti hardened jer mi je ovaj prestige malo bezveze, a i bit ce jako skupo
nvg mi za nista ne treba i bio bi mi fora prva dva dana a onda bi samo smetao, ona glava od lika bi mi samo smetala a bilo bi mi zao baciti kad bi vec dao toliko novaca, cod 1 jedinica me ne zanima i sad ovo sto me zanima je ostala hardened verzija
ja sam taman čitao temu na glavom forumu koju ćete verziju uzet i odlučio sam hardened, nešto malo skuplja od regular al dobiješ neke dodatke koji nisu pretjerani:
*The Game
*A Tin Case with great Design on it
*Artbook
*The Call Of Duty 1 DLC Game
kaj znači dlc?
i jedan lik s tog foruma hoće ovo uz to:
*Some Kind Of MW2 Poster
*Making Of The Game Disc
*Code For Maybe a Gun Or Flashback Map
zapravo ne traži puno al dosta dobre stvari. najbolje je uzeti ovakve male stvari i biti zadovoljan, a nvg kao što su već rekli bit će zanimljivo samo 2-3 dana i poslije će skupljat prašinu.
ODABRAO: hardened edition.
šta mislite kolka je razlika između reglular i hardened u cijeni?
evo sad nasao na forumu od iw da ce biti razlika 20$
znaci kostat ce 80$
sad ne znam jel to previse al vidit cemo oce se jos nesto dobit il je ovo sada predstavljeno konacno
edit:slazem se sa onim dodatkom sto onaj lik s foruma zeli jer nije pretjerano
a dlc ti downloadable content, a ja kolko sam skuzio mozes skinut cod 1 s interneta besplatno
tak da s hardened kao da dobijes 2 igre
ja ću pokušat skucat lovu za hardened edition (lijepo izgleda!) ako ne onda regular. ili samo cd key ak potrošim lovu u međuvremenu . doduše, 29.9. mi je rođendan pa se nadam da će i to malo pomoć...
djdomi, tvoja konfa... uf. još 2 gb rama moraš stavit... proc je dosta slab, neznam baš da će uspjet potegnut to bez trzanja na nekim igrivim rezolucijama... prodaj proc nekom naivcu i kupi rabljeni jači.... ugledaj se na mene (skok sa 700 mhz na 3.09 ghz za 150kn...)
kaj znači dlc?
ja ću pokušat skucat lovu za hardened edition (lijepo izgleda!) ako ne onda regular. ili samo cd key ak potrošim lovu u međuvremenu . doduše, 29.9. mi je rođendan pa se nadam da će i to malo pomoć...
djdomi, tvoja konfa... uf. još 2 gb rama moraš stavit... proc je dosta slab, neznam baš da će uspjet potegnut to bez trzanja na nekim igrivim rezolucijama... prodaj proc nekom naivcu i kupi rabljeni jači.... ugledaj se na mene (skok sa 700 mhz na 3.09 ghz za 150kn...)
meni 4.11.
taman 6 dana prije dolaska i jos ce kod nas kasniti bar tjedan dana a nadam se da u 2 tjedna necu potrosit sve novce :D
evo sad nasao na forumu od iw da ce biti razlika 20$
znaci kostat ce 80$
sad ne znam jel to previse al vidit cemo oces se jos nesto dobit il je ovo sada predstavljeno konacno
edit:slazem se sa onim dodatko s onaj lik s foruma zeli jer nije pretjerano
a dlc ti downloadable content, a ja kolko sam skuzio mozes skinut cod 1 s interneta besplatno
tak da s hardened kao da dobijes 2 igre
da zakon, 2 igre.
ma stavim si ja još rama ako treba, dovoljna mi je i najmanja reza.
E djdomi imamo skoro pa isti komp.Onaj NVG je odličan nikad dosad nisam kupovo orginale ali će mi ta igrica možda biti prva.
Mislim da je ovo dobar potez protiv piratizacije kad se dodaju neke kulj stvari koje nemogu biti downloadane.
Također mislim da je ovo najiščekivanija igra u povijesti nikad nisam vidio ovoliki hype ali znam da će igra ispast odlično jer budimo iskreni nijedan COD nije ispo loše!!!
Nego zna li se hoće li barem taj prestige biti dostupan i za PC isod 1000 kn???(ako uopće dodje)