Call of Duty: Ghosts

poruka: 988
|
čitano: 273.836
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Ghosts
Colossus7 kaže...

Svima se rusi, bez obzira na mašinu, OS, drivere itd.

Igra je broken i to je to. Zajebali su, a obećavali su brda i doline, nista nisu ispunili.

Nema tog patcha koji moze popravit ovu igru na PC verziji.

RIP Cod :)

Da, igra je loše odrađena, kao da su je sklepali na brzinu... Previše grešaka za ovako skupu i razvikanu igru - ne bi da su je radili amateri...

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
13 godina
neaktivan

Imam i ja problem,na jednoj misiji mi se ugsasio komp(nije 1 put!)i pretpostavljao sam da cu normalno uc,alikad sam uso i iso resume game,učita se izbaci iz igre i napise the save file has been corrupted!Zna li itko kako ovo popravit?Hvala puno!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pas101 kaže...

Imam i ja problem,na jednoj misiji mi se ugsasio komp(nije 1 put!)i pretpostavljao sam da cu normalno uc,alikad sam uso i iso resume game,učita se izbaci iz igre i napise the save file has been corrupted!Zna li itko kako ovo popravit?Hvala puno!

To sa gašenjem ti je ili pregrijavanje ili ti je slabo napjanje - provjeri. A usput provjeri i hard disk.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
13 godina
neaktivan
Danyel kaže...
pas101 kaže...

To sa gašenjem ti je ili pregrijavanje ili ti je slabo napjanje - provjeri. A usput provjeri i hard disk.

Komp mi je nov,kupljen je,mislim da nema niti mjesec dana!

16 godina
neaktivan
pas101 kaže...
Danyel kaže...
pas101 kaže...

Komp mi je nov,kupljen je,mislim da nema niti mjesec dana!

Nema veze je li novo (možda je slabo), reci mi točno koja ti je konfiguracija?

14 godina

Ma možda se komp gasi, a meni se npr. tu friza, ugl. do igre je nije računalo tu krivo..barem mislim je shrotasta igra jako

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

kazem ti da nije do kompa,ali evo ti konfe:

Procesor Intel Core i5 3350P

asrock Z77 pro 3

corsair XMS3 2X4

Sapphire AMD Radeon HD7870 GHZ EDITION 2G GDDR5

SEAGATE/SAMSUNG HD502HJ (3.5", 500GB, 16MB, SATA II-300).

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 21:19 (pas101).

0 0 hvala 1
14 godina
pas101 kaže...

asrock Z77 pro(mislim da je ta)

corsair XMS3 2X4

Latest driveri i sve? Igra je pirat pretpopstavljam?

4 ili 8gb rama...? iako velim nema ti previše smisla kad je igra tako loše složena.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan

Netko je malkice lagao ali ništa strašno.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
pas101 kaže...

asrock Z77 pro(mislim da je ta)

corsair XMS3 2X4

Latest driveri i sve? Igra je pirat pretpopstavljam?

4 ili 8gb rama...? iako velim nema ti previše smisla kad je igra tako loše složena.

Tocno si sve reko,ali ja je zelim igrat ;).

14 godina

terrain detail na low ili off pa probajte dal crasha

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Probao sam cjelu misiju ispocetka i proradilo je.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ono što mi nisi napisao, a najvažnije je u toj cijeloj priči je napajanje.

13 godina
neaktivan
Danyel kaže...
CptTeic kaže...

Je li igra lockana na DX11 ili ju je moguće igrati i na DX10.1?

Koliko sam shvatio, mogu igrati svi, i sa DX10 karticama, samo naravno u tom slučaju neće biti omogućeno gotovo ništa zbog čega se ovaj naslov izdvaja od prošlih.. Naime, koliko sam vidio riječ je o istom pokretaču kao i u prošlim nastavcima, samo dorađenim i uljepšanim sa DX11 vizualima da bi se nvidija imala čime hvaliti :-))

Obavezno stavi run as administrator i ako ti treba compatibillity, a postavke ćeš morati ručno i to masu toga na minimum.

Čak su išli toliko u preser da su kao minimum stavili 6Gb rama, premda igra u ramu aktivno zauzima jedva 1.5-2Gb (plus oko 1Gb OS, što znači da je sasvim dovoljno 4Gb rama). Napravili su čitav cirkus, ne bi da su napravili nekakavu svemirsku revoluciju - samo da primame kupce. A zapravo tehnički su poprilično zaostali za konkurencijom.

Ma kupujem grafu neku za sitne novce pa sam naišao na neku dobrih performansi a DX 10, pa me čisto zanimalo. Svejedno, u planu je ipak bolja pa mi je svejedno :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 22:12 (CptTeic).
16 godina
odjavljen
Inače, ja sam riješio problem rušenja s porukom da nema memorije. Igra ne kuži da može koristit RAM pa koristi page file. Ako nema page filea, igra se sruši, iako ima 16 GB slobode (ajd, 14 ako Winsi uzmu 2).
Glupača od igre. :)
Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Moja teorija da su oni namjerno stavili to bas iz tog razloga jer nisu mogli ili im se nije dalo fixat tu nestabilnost sa tom opcijom terrain details. 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Danyel kaže...

Corsair 500W,sve radi sad,nije komp kriv sigurno ;).

14 godina
Danyel kaže...

Daj danyele pa si čist ti?

Dečko ima novo računalo, prilično dobro da vrti igru bez beda, pazi novo, mjesec dana i sad je napajanje kriva je igra.

Crasha se nekom freeza nekom crasha comp.

Dok ne slože path neigrivo je za neke što je nažalost postalo normalno u današnjem svijetu kapitalizma, daj pare a igra radi ne radi bmk.

16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Danyel kaže...

Daj danyele pa si čist ti?

Dečko ima novo računalo, prilično dobro da vrti igru bez beda, pazi novo, mjesec dana i sad je napajanje kriva je igra.

Crasha se nekom freeza nekom crasha comp.

Dok ne slože path neigrivo je za neke što je nažalost postalo normalno u današnjem svijetu kapitalizma, daj pare a igra radi ne radi bmk.

fila, rekao je da mu se računalo gasi a to može biti i do napajanja. Međutim, može i do igre. No za svaki slučaj sam ga pitao da provjeri, a to što je računalo novo ne znači da je i ispravno. 

Što se tiče konfiguracije, da, sposobna je za ovu igru.

14 godina
Danyel kaže...

fila, rekao je da mu se računalo gasi a to može biti i do napajanja. Međutim, može i do igre. No za svaki slučaj sam ga pitao da provjeri, a to što je računalo novo ne znači da je i ispravno. 

Što se tiče konfiguracije, da, sposobna je za ovu igru.

Pa gasi se i meni, crasha freeza i restarta se komp, zato velim, nije mu do napajanja.

Da je do napajanja već bi prije imao probleme snjim.

naravno novo ne znači i sigurno ispravno, ali ne uzimaš u obzir smeće od igre tako zbugano da boli računalo koje ga pokreće{#}

15 godina

Ako se racunalo gasi moze biti do napajanja.....just saying....

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
MegaMass 2000 kaže...

Netko je malkice lagao ali ništa strašno.

Pa to se zove potpuno nova razina Pacovštine. Ili flop kakvog nema ili jednostavno namjerno žele pokopat PC verziju da je ne moraju izbacivat u budućnosti jer im je Xbox i Playstation platforma sasvim dovoljna za debelu zaradu i milkanje para preko DLC-a. Pa upravo radi ovakvih gluposti i ponašanja ljudi skidaju Cod pirata da vide koliko su ovaj put sredili igru i kako se to ponaša čak i na moćnom PC hardwareu.

E pa, mene ustvari smeta najviše sto su obećali solidnu optimizaciju i dedicated servere na PC verziji. Otvoreno su lagali, pa APP (ako prodje prodje) Samo Copy-Paste sa konzole i dodaj (prelosu) podršku za miš. Nažalosnije je to da su testne verzije poznati youtuberi igrali na PC mašinama koji je vrtio xbox emulator i imali su joystike i sve vrtilo više manje odlično.

Ako 90% ljudi ima problema sa igranjem igre, i to ne samo u MPu nego u SPu onda se to nemoze nazvati ničim drugim nego zbugiranim smećem od porta. Nikad nisam bio graphic whore, ionako MP sam igrao uvijek na Med-low details, ali ovi zahtjevi, nestabilnost, hrpa bugova i totalni nedostatak ispoliranosti sitnica za PC verziju čine ovu igru još jednim u nizu šamarom PC gaming zajednici. Do sad nisam pogledao ni JEDAN pozitivan Review PC verzije.

Ne kuzim samo što su dobili sa tim umjetnim ograničavanjem za Ram zahtjev? Da ekipa pohrli u dućane još jedan put po novi hardware za isti engine koji ovaj put izgleda isto ili gore od predhodnika? Onda su to radije trebali prebacit na grafičke kartice, pa da se zaradi neka poštena lova na specijalcima koji misle da bi se igro ovakav Cod nije dovoljan neki Radeon 7870 ili slicno.

Strava i užas, jos uvijek nevjerujem što gledam.

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
15 godina
neaktivan

Ja danas igrao jogurt verzija windows 8.1 sve full hd  extra sve postavke hbao sve na maximalno ide super niti se ne ruši niti trza .Fps nisam mjerio ali osjećam da ide full glatko izmjerit ću pa javim ako koga zanma.

Tipičan cod ništa posebno odnosno extra osim postavki lol. Čekam bf 3 box verziju pa da malo skratim vrijeme igram. Nisam razočaran jer više nisam očekivao .Vidi se da su se potrudili nešto ali zabadava engine je pregazilo vrijeme i tu nikakvi trikovi ne pomažu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa nije valjda da nema dedicated servera ? Šta je ko mw2 host i te fore ili? Opet lažu majku im mene više ne mogu nagovoriti na kupnju.Treyarch još nešto zna napraviti ali Infinity Ward je komedija teška.Moj savjet zaobići u širokom luku mislim na mp i igrati bf4 ako pc dozvoljava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Naravno da nema dedicated servera. Gamad lažljiva.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maxis kaže...

Pa nije valjda da nema dedicated servera ? Šta je ko mw2 host i te fore ili? Opet lažu majku im mene više ne mogu nagovoriti na kupnju.Treyarch još nešto zna napraviti ali Infinity Ward je komedija teška.Moj savjet zaobići u širokom luku mislim na mp i igrati bf4 ako pc dozvoljava.

U bf4 Je prica toliko  loša da je ne igriv, jedino MP, Call of duty gasi BF4 sto se tice, syngle player-a

Rappy
12 godina
rappy kaže...
maxis kaže...

U bf4 Je prica toliko  loša da je ne igriv, jedino MP, Call of duty gasi BF4 sto se tice, syngle player-a

U potpunosti se slazem sa tobom. Ovaj SP kod COD-a su predobro napravili!

17 godina

a ko još kupi igru od 50 eurića takvog tipa da bi igrao SP punih 4 sata ako i toliko? i koliko sam vidio da su Duhovi popljuvani 10 puta više od BF 4, općenito mislim, ne na SP koji je najmanje bitna stavka u obje igre.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 10:37 (lobotomac90).
Moj PC  
5 3 hvala 0
14 godina

Tko kupuje cod ili bf radi singleplayera je stvarno poseban jako.

Moj PC  
10 3 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice