Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.021.151
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Black Ops
hitmanr kaže...

aha to je bice ono sto mi se update kad sam treba pocet igrat,...a sta mislis pod tim neoptimiziran, nije bas napravljan kako triba ili...?

..ne,nego da je prezahtijevna,trazi da imas "stroj" od kompa..

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 18:51 (_CR7_).
16 godina
protjeran

Evo dečki dokaz da nisam lagao, prie par dana sam napisao da je AIW odlucio dovrsit AO kada izade zadnji DLC ali su odlucili izadli su AlterOps ali DLC samo si kopirate

http://alteriw.net/viewtopic.php?f=131&t=79188

Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina

Dali mozda netko zna sto je to beastmode???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gdje si to uopće čuo? Mislim da je to kad si 150+ killova ali nisam siguran.
14 godina
Wicked_Sick87 kaže...
Gdje si to uopće čuo? Mislim da je to kad si 150+ killova ali nisam siguran.

Neki lik kada sam igrao je stalno to spominjao.Dali se nesto dobije nesto ako tih napravis 150 killova?

14 godina

Dali netko zna gdje se jefinije mogu skinut dodatni packovi jer je ono na steam pre pre skupo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ispricavam se na trecem postu zaredom ali bih htio podijelit jednu super kempersku taktiku za nuktaun.

Treba se imat

Stakeout+grip

Ballistic knife

Frag

2x Decoy

Claymore

Hardline Pro

Sleight of hand pro

Marathon pro

Taktika ide ovako:Ode se u zutu kucu na kat i ude se u sobu koja gleda na ulicu.Baci se decoy i popne na krevet i ceka idiote koja ulaze u sobu zbog decoy.Taktika je super,lako se skupi za napalm,kobru...,ja sam uspio pobijedit s njom i ako nisam neki profic u igri.Kilstrikovi koje imam su napalm,cobra i b52.

Nadam se da ce nekom pomoci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Neki lik kada sam igrao je stalno to spominjao.Dali se nesto dobije nesto ako tih napravis 150 killova?

Ne, ništa ne dobiješ.

gamer34 kaže...

Dali netko zna gdje se jefinije mogu skinut dodatni packovi jer je ono na steam pre pre skupo?

Nikoji online shop (kao recimo base-host, g2play, onlinekeystore) ne prodaje, jedino kao gift ali onda plaćaš još skuplje.

14 godina
Wicked_Sick87 kaže...
gamer34 kaže...

Ne, ništa ne dobiješ.

gamer34 kaže...

Nikoji online shop (kao recimo base-host, g2play, onlinekeystore) ne prodaje, jedino kao gift ali onda plaćaš još skuplje.

Koja glupost,za tolko koliko dodu ta tri packa kupim jos jednu igru i ostane mi kusur.

14 godina
gamer34 kaže...

Ispricavam se na trecem postu zaredom ali bih htio podijelit jednu super kempersku taktiku za nuktaun.

Treba se imat

Stakeout+grip

Ballistic knife

Frag

2x Decoy

Claymore

Hardline Pro

Sleight of hand pro

Marathon pro

Taktika ide ovako:Ode se u zutu kucu na kat i ude se u sobu koja gleda na ulicu.Baci se decoy i popne na krevet i ceka idiote koja ulaze u sobu zbog decoy.Taktika je super,lako se skupi za napalm,kobru...,ja sam uspio pobijedit s njom i ako nisam neki profic u igri.Kilstrikovi koje imam su napalm,cobra i b52.

Ajde neka neko proba ako mu se da pa nek mi javi dojmove.

17 godina
gamer34 kaže...

Treba se imat

Stakeout+grip

Ballistic knife

Frag

2x Decoy

Claymore

Hardline Pro

Sleight of hand pro

Marathon pro

Oces dojam..ako kojim slucajem dodjes kod mene na server dobit ces ban{#}. Ne zbog kampanja, nego zbog beskorisnosti, bezveze zauzimas jedan slot!

15 godina
neaktivan

Izaso je alterops! Iako ima jos bugova posto je pre-release (lvl reset itd) igra je super!

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan

Što znače sličice koje se odključavaju u gornjem desnom kutu prilikom završetka svakog nivoa na sp...?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sigurno misliš na Achievemente ^^

to ti je slično kako ima PS3 trofeje i xbox achievemente također.

imaš im mnogo i svakoji je različiti. Za svaki trebaš nešto napraviti, neki su i jako teški pa ako ih imaš onda si FACA :P

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
15 godina
neaktivan

Mnogi govore kako pirat nije za uporabu to je ilegalno i tako govore bezbroj sr**a. Kupim orginal prepun bagova. Zasto sa piratom nisam ima takvih problema. Orginal je sve samo kvaliteta nije.!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 15:36 (hitmanr).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ljudi, jel vas mogu samo nesto pitat, vidim da je izasao alterOPS, i sada dodem tam da se registriram i skinem, pise mi da moram imat na alteIWnet 25 i vise postova, zato bi molio ako neko ima alterOPS da mi posalji rarom te fajlove, jer neznam kaj bi tam trebao pisat uopce

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam dovoljno dobar procesor a priko orginala mi se sami pecevi updataju...al zasto onda pirat ne steka a orginal je...na igrici pise da zahtjeva 2.5 rama ja imam 4...sta ce mi vise koja to igra trazi 8? Nijedna...ocito da nisu jos napravili dovoljno dobar patch za bagove

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 16:29 (hitmanr).

0 2 hvala 0
16 godina
protjeran
Gootfried kaže...

Ljudi, jel vas mogu samo nesto pitat, vidim da je izasao alterOPS, i sada dodem tam da se registriram i skinem, pise mi da moram imat na alteIWnet 25 i vise postova, zato bi molio ako neko ima alterOPS da mi posalji rarom te fajlove, jer neznam kaj bi tam trebao pisat uopce

nemozes igrat i da ti posaljem fileove

14 godina
neaktivan
Mislim da moraš biti više od 6 mjeseci na forumu, onda tek možeš na alterOps jer je tek pre-release..
14 godina

E jel ima ovdje netko ko je lv 15 prestige pa zna dali ima mozda razerov logo kao slicica koju mogu stavit na pusku,ucinilo m ise da samo to vidio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ne, nema toga. Možda je ovako user-made, nije gotova slika.
15 godina

Je li izašao nekakav patch za Black Ops i povećava li fps? Sada imam instaliran Black Ops i fps mi je stalno oko 15- makar i smanjio detalje.

I može preporuku nekog dobrog config-a koji povećava fps.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Je li izašao nekakav patch za Black Ops i povećava li fps? Sada imam instaliran Black Ops i fps mi je stalno oko 15- makar i smanjio detalje.

Odi u Steam folder, nađi Black Opsov, desni klik na mp ikonu od black opsa, properties, compatitability, pa oznacis Disable visual themes i disable desktop composition

Ja drzim 90 FPS na Nuketownu sa Dual Core na 3.51 GHz, HD5850 i 4GB

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR
14 godina

Dali netko zna kako mogu uc u neki server ako znam samo njegovu adresu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Uključiš tildu upišeš ip servera i stisneš enter
connect to14.659.28.25-tu bi trebala ić ip adresa

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
14 godina
Tommy_123 kaže...
gamer34 kaže...

Uključiš tildu upišeš ip servera i stisneš enter
connect to14.659.28.25-tu bi trebala ić ip adresa

Kaj je tilda?

16 godina
moderator
gamer34 kaže...
Kaj je tilda?

سمندری ڈاکو
15 godina
xKaiseRx kaže...
dv14 kaže...

Odi u Steam folder, nađi Black Opsov, desni klik na mp ikonu od black opsa, properties, compatitability, pa oznacis Disable visual themes i disable desktop composition

Ne pomaže. Uvijek isti fps. Stavim rezoluciju na 800x600, sve detalje na low ,a isti fps kao i kad stavim 1024x768, malo bolje detalje.

Zna netko u čemu je problem?

17 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Ne pomaže. Uvijek isti fps. Stavim rezoluciju na 800x600, sve detalje na low ,a isti fps kao i kad stavim 1024x768, malo bolje detalje.

Vjerojatno u Black Opsu, nekima jednostavno ne radi kak bi trebalo još od početka.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 16:02 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan
dv14 kaže...
xKaiseRx kaže...
dv14 kaže...

Meni je onak pomoglo, a nekima kojima sam reko isto to nis nije pomoglo, trazi na guglu black ops fps configove

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice