Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.020.621
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Aj baš mi je drago vidjeti da ima i naših ljudi na black ops multiplayeru...ja sam srela samo jednog. {#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Black Ops
anshika05 kaže...

Aj baš mi je drago vidjeti da ima i naših ljudi na black ops multiplayeru...ja sam srela samo jednog. {#}

pa evo bo bug server 195.122.135.122:3144 ima nas :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 22:24 (JozaxD).
15 godina

u pravu si nema nas baš previše..

igram gotovo svakodnevno, uglavnom HC i to HQ, i tek tu i tamo naiđe neki ratnik sa ovih naših krajeva..

moj steam acc je sminda, pa me slobodno dodajte da isprašimo mučke neprijatelje...

15 godina
neaktivan

Pozz uskoro cu si uzet black ops pa imam pitanje, instalirao sam si prvo jogurt verziju da vidim kako ce mi raditi na pocetku sve dobro fps preko 100 onda odjednom na 15 fps padne i tako.Zanima me da li je steam to popravio ili je to do mog compa?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Archy kaže...

Pozz uskoro cu si uzet black ops pa imam pitanje, instalirao sam si prvo jogurt verziju da vidim kako ce mi raditi na pocetku sve dobro fps preko 100 onda odjednom na 15 fps padne i tako.Zanima me da li je steam to popravio ili je to do mog compa?

mozda ti se komp pregrijava...

vjerovatno ti je do kompa a i  igra je loše optimizirana

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 11:30 (JozaxD).
16 godina
neaktivan
JozaxD kaže...
anshika05 kaže...

pa evo bo bug server 95.122.135.122:3144 ima nas :)

Pa taj server ne radi vec mjesecima, ili mozda griješim? I fali ti jedinica na početku.

Ja od hrvatskih servera znam samo za onaj od MOH klana:

|MoH| Clan CROATIA

173.199.105.52:3234

http://www.gametracker.com/server_info/173.199.105.52:3234/

Jel zna netko još neki hrvatski server?

14 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

Aj baš mi je drago vidjeti da ima i naših ljudi na black ops multiplayeru...ja sam srela samo jednog.  {#}

ima nas puno...ja svako malo naletim na nekoga...aj pošalji mi na pm ili tu napiši steam nick da te dodam, pa kad budeš htjela pa da zaigramo...može i zombi... ;)

15 godina
protjeran
jel zna netko koliko dugo se moze snimati u theater modu?
Carb0n

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CARBON kaže...
jel zna netko koliko dugo se moze snimati u theater modu?

kolko ja znam u theateru samo gledas a mozes snimati sa xfireom ili frapsom i ostalim takvim programima...

15 godina
protjeran
pitam za konzole a ne za komp.
Carb0n

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel postoji neki nacin da se prijave hebene gamadi koje  se ko pic**kice skempaju sa spasom u nas spawn i samo spawnkillaju jer ovo je ne podnoslljivo odjenom su svi lvl 50 15prestige i samo deru po spawnu!{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
made kaže...

Jel postoji neki nacin da se prijave hebene gamadi koje  se ko pic**kice skempaju sa spasom u nas spawn i samo spawnkillaju jer ovo je ne podnoslljivo odjenom su svi lvl 50 15prestige i samo deru po spawnu!{#}

pa jednostavno reportaj ko i sve ostale ... {#}

16 godina
protjeran

Moze pomoc oko Black Opsa (ruska verzija).Nakon nekog vremena opet mi se poceo igrati ali neznam kako da promjenim jezik na engleski?!

Skinuo sam fajlu s kojom sam i prvi put uspio prebaciti na engleski ali ne radi.Dobijem da je currently unavailbile nakon sto kopiram sve datoteke koje trebam.

Jesu li DLC-ovi nesto promjenilI?!

EDIT rijeseno je sve.

Isao sam na verify integrty pa sad sve radi!

Prodajem sve od tehnike.Usb 4 gb -35 kn!
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2011 18:58 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

gledao sam na game report bilo je problema sa mp na pc-u igrači su preskakivali, dali je to sad rijeseno nekim pecevima ili...dali ima iko orginal na pc-u kakav je mp

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

gledao sam na game report bilo je problema sa mp na pc-u igrači su preskakivali, dali je to sad rijeseno nekim pecevima ili...dali ima iko orginal na pc-u kakav je mp

meni igra vise nelagga jer su vjerovatno ti pacthevi imali utjecaja,prije dok je bila fresh igra bilo je manjih problema...

14 godina

Ako netko zeli,prodajem Black Ops,preko steama,engleska verzija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Koja zabava, igram s aimbotom u combat trainingom {#}

4.050 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : Galil/Silenced LAW Scavenger/SOH Pro/Marathon Nova 6/Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
8ax kaže...

Koja zabava, igram s aimbotom u combat trainingom {#}

ne preporučam ti baš to ,mogo bi dobit {#}

16 godina

Najjaci su likovi koji kao imaju WH & Aimbot na kompu, ali to u igri ne koriste =) 

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iskljucim vac u postavkama...

Evo napokon sam najbolju klasu naso (za online) :

AK47 Dual Mags Silencer
M1911 Silencer

Hardline
Hardened
Ninja

ili

Ghost
SoH Pro
Marathon

Frag
Concussion
4.050 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : Galil/Silenced LAW Scavenger/SOH Pro/Marathon Nova 6/Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
16 godina

oce netkno igrat sada da ima slusalice??{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo ovako , instalirao sam Cod 7 i presao ga i nakon dva dana zelim ga ponovno igrati kad ono ja pokrece igricu i on mi automatski resetira kompjuter .... MOže pomoć

Unaprijed HVALA

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hunter55 kaže...

Evo ovako , instalirao sam Cod 7 i presao ga i nakon dva dana zelim ga ponovno igrati kad ono ja pokrece igricu i on mi automatski resetira kompjuter .... MOže pomoć

Unaprijed HVALA

jel ti igra {#} ?

ako je onda je do toga...

15 godina
neaktivan
Hunter55 kaže...

Unaprijed HVALA

Kad pokreces druge igre isto se restarta ili radi normalno?

14 godina
neaktivan

Kad pokrecem druge igre sve normalno ide ... Neznam zašto onda nece ako sam ga prije igro

14 godina

E ljudi ja vidim da na onim light machinegun puskama imam one neke nozice pa me zanima dali to mogu postavit npr na pod pa da se puska stabilizira i kako ako se moze??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

E ljudi ja vidim da na onim light machinegun puskama imam one neke nozice pa me zanima dali to mogu postavit npr na pod pa da se puska stabilizira i kako ako se moze??

ne

Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
14 godina
GDDR5 kaže...
gamer34 kaže...

ne

Kaj su onda to uopce stavili LOL.

15 godina
gamer34 kaže...
GDDR5 kaže...
gamer34 kaže...

ne

Kaj su onda to uopce stavili LOL.

Pa da se razlikuju oruzja od proslog nastavka. Da ne bude copy paste.

http://tridizajn.com/index.php
15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

sumnjam to je tak zbog izgleda!

da se moze uzo bi m60 sa ext mags postavio je u nuketown gore na prozor od kuce i dero dole po likovima, mislim da bi svaka runda bila gunship

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice