Upravo sam se pozabavio sa single playerom (kasnim, al nema veze :D), i moram priznat da veće smeće u životu nisam instalirao na svoje računalo. Nije mi jasno kako je igra uspjela uopće skrpati 80% u recenziji. I nije mi jasno kako izdavač ima srama izdati ovakvu glupost. Zanima me samo, da li vi igrate isključivo MP ( u čiju zabavnost ne sumnjam), ili vam je igra kao takva zbilja, al zbilja dobra?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Upravo sam se pozabavio sa single playerom (kasnim, al nema veze :D), i moram priznat da veće smeće u životu nisam instalirao na svoje računalo. Nije mi jasno kako je igra uspjela uopće skrpati 80% u recenziji. I nije mi jasno kako izdavač ima srama izdati ovakvu glupost. Zanima me samo, da li vi igrate isključivo MP ( u čiju zabavnost ne sumnjam), ili vam je igra kao takva zbilja, al zbilja dobra?
Ja osobno igram samo MP, igra mi nije loša , jbg šteka/lagga sve po redu ali uvijek nađem ubit malo vremena na njoj...
Samo da se razumijemo , ne kažem da je dobra ali da se ubit vrijeme, pogotovo dok sam imao instaliran XP (na XP-u igra ne šteka)
Tocno to, da se ubiti vrijeme. :D Ali kad bi ljudi kupovali igre u ovoj zemlji, bilo bi to veliko bacanje novaca.
Kolko ti je trebalo do tog prestige-a?
332 sata
332 sata
Sa Double Xp Weekendima ili bez njih!?
332 sata
Sa Double Xp Weekendima ili bez njih!?
Da sa njima,bio bi valjda i veći ali stalno ti problemi s laggom i fatal errorima
U hebate....
Btw- hoce li ponovo bit double xp vikendi?
pa trebao bi biti ovaj vikend, mislim izlazi ovaj DLC za PC, pa do sad su stavljali, valjda će i sada, nezz stvarno!
Treba pratiti JD-a na Twiteru tamo će objaviti sigurno.
Call of Duty: Black Ops besplatan mp za vikend http://store.steampowered.com/news/5596/?snr=1_4_4__109
Pozdrav!
Ja ne volim ovakve igre ali moj drug jako voli i neznam šta mislite kakav je ovaj deo? Dali da kupim njemu na rođendan? To sam čula da ima puno buga u igru.
Kupi mu Battlefield Bad Company 2.

Pozdrav!
Ja ne volim ovakve igre ali moj drug jako voli i neznam šta mislite kakav je ovaj deo? Dali da kupim njemu na rođendan? To sam čula da ima puno buga u igru.
Napravi mu preorder za Battlefield 3 koji izlazi u 11. mjesecu. To ti je u ovom trenutnu najisplativije a i najsigurnije.
Pozdrav!
Napravi mu preorder za Battlefield 3 koji izlazi u 11. mjesecu. To ti je u ovom trenutnu najisplativije a i najsigurnije.
..napravi mu predator za MW3 koji izlazi takoder u 11.mjesecu..to ti je u ovom trenutku najisplativije i najsigurnije..hehe..
Pozdrav!
..napravi mu predator za MW3 koji izlazi takoder u 11.mjesecu..to ti je u ovom trenutku najisplativije i najsigurnije..hehe..
Bolje mu napravi preorder na 10 kila govedine. Ja bi se s tim sigurno vise zabavio nego s mw3 :)
nabavi mu cod4 i svi zadovoljni. em je bolji od ovog em je bolji od betlfilda, em je jeftin :)
Pa kaj onaj ne radi? samo sam ti zaboravio dati password. Jesi skinuo?
password: multiplayer-italia.com
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/call-of-duty-elite/102949.aspx
Topic uvezi COD elite servisa :D
razgovarajte i raspravljajte :D
U zadnjih tjedan dana od kad je bio onaj update hebeni imam uzasne glitcheve i laggove koje prije nisam imao.
Na 2 sekunde mi se smrzne i onda je ok nekih pol minute. ping skoci na 900 i vrati se. nije svaki put ping tako visoko...
Kako je vama?
Kako ownam ljude s MPL-om zovem se DotDotDot.
edit meni je isto kao drahicu.
kod mene sve pet..
Meni su ovo dvije najbolje klase:
MPL Grip
LAW
Scavenger
Sleight Of Hand Pro
Marathon
Frag
Willy Pete
Claymore
i
Galil Dual Mag
LAW
Ghost
Sleight Of Hand Pro
Hacker
Semtex
Nova Gas
Camera Spike
Imam original black ops interesira me dali je moguce skinuti mape koje mi nedostaju u igrici ili jedino mi preostaje da kupim ? Koliko sam cuo na xboxu moze se napraviti samo download i to je to dali je tako i za pc ?
Imam original black ops interesira me dali je moguce skinuti mape koje mi nedostaju u igrici ili jedino mi preostaje da kupim ? Koliko sam cuo na xboxu moze se napraviti samo download i to je to dali je tako i za pc ?
Krivo si čuo. Moraš kupiti.
Hc je gej .
Zašto, samo hc i igram :D
Ne treba ti nikakav skill da ubiješ nekog.
Samo point and shoot.