Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.020.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Sto treba uraditi za Hardline PRO i sto se time dobiva?!

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 13:03 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Standard: Killstreaks 1 kill early

Pro: + Get a second chance on the result of care packages

Pise ti u igri sto trebas, otidi na njega i cini mi se desni klik, i pise ti i koliko se vec obavio i slicno

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Call of Duty: Black Ops
Perkan777 kaže...

Sto treba uraditi za Hardline PRO i sto se time dobiva?!

Samo da napomenem da moras kupiti sve pro perkove da ne bi bilo zabune.

http://tridizajn.com/index.php
15 godina
neaktivan

Vise se nemogu mjenjat sam turreti i sentry gunovi sa hardline pro

0 0 hvala 1
16 godina
Perkan777 kaže...

Sto treba uraditi za Hardline PRO ?!

1. Dobiti 7 killstreak rewarda u jednoj partiji - odaberes da su ti killstreak rewardi na 3,4 i 5 killova (sa Hardline 2,3 i 4). Odes na neki TDM server gdje se samo ubija okolo i peri. Poprilicno lagano

2. Imati killstreak od 7 killova - isto poprilicno jednostavno, ako malo zakempas onda jos i lakse

3. Podjeliti 10 killstreak rewarda - uzmes SAM Torret i Care package koje dobijas poprilicno jednostavno. Kada ga dobijes pozoves ga negdje gdje je spawn tvoje ekipe i u team chat napises "Take turret/package" da tvoja ekipa zna da ga moze slobodno pokupiti

Hardline je po meni najlaksi i najbrzi za dobiti PRO perk.

If you're not paranoid, you're not paying attention
16 godina

a najslađe protivnik  dobije dobije chopper gunnera i ja mostarskom lastom(dolphin dive)mu promijenim u ammo...dobio ideju tu na forumu da sprdam ekipu.dosadilo odmah...

get doooooown !!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li postoji neki način da se ukloni trzanje tokom igre?

Dakle u SP, dok drug igra, mu trza.

Nebitno je koja je rezolucija ili koje su postavke.

Konfiguracija je AMD Athlon 4000+ X2 2.1Ghz, 2GB DDR2, ATi Radeon 4830 512MB DDR3. (ATi Catalyst 10.11 instaliran)

Windows 7 32 bit.

Čudno mi je jer kod mene na Athlonu X2 4800+ 2.5GHz, 1GB DDR2, Nvidia GeForce 8400GS 512MB DDR2 radi bez problema. (tj. trzanja)

http://redfoxyhead.blogspot.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Quickscoping is back !

[url=http://www.points2shop.com/?ref=davidri]Points2Shop[/url]
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran
davidri kaže...

Quickscoping is back !

al to jos nije to

na quickscope iz mw2 mozes da ti se niti ne vidi kroz scope

neg izgleda ko da malo priblizi sniper prema sebi i pukne jednako kao da gleda kroz scope

See You Space Cowboy
17 godina
neaktivan

Ja bi jednostavno onemogućio pucanje dok ti se ne pokaže puni scope. Znači kad stisneš tipku za ADS moraš čekat npr. sekundu da bi mogao pucat. Pa da vidimo tko će koristiti quick scope.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Moj PC  
2 3 hvala 0
15 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
davidri kaže...

Quickscoping is back !

al to jos nije to

na quickscope iz mw2 mozes da ti se niti ne vidi kroz scope

neg izgleda ko da malo priblizi sniper prema sebi i pukne jednako kao da gleda kroz scope

ma idu mi na neku stvar, kao sta si rekao treba zablokirat pucanje na jednu sekundu , sniper je za kampanje i tocka.

16 godina
protjeran

hehe meni najbolje ide sa thermal scope

ne zato sta se "bolje" vidi neg taman mi smanji FPS da mi se malo uspori pa mogu bolje naciljat :)

See You Space Cowboy
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mauro kaže...
Perkan777 kaže...

Sto treba uraditi za Hardline PRO ?!

1. Dobiti 7 killstreak rewarda u jednoj partiji - odaberes da su ti killstreak rewardi na 3,4 i 5 killova (sa Hardline 2,3 i 4). Odes na neki TDM server gdje se samo ubija okolo i peri. Poprilicno lagano

2. Imati killstreak od 7 killova - isto poprilicno jednostavno, ako malo zakempas onda jos i lakse

3. Podjeliti 10 killstreak rewarda - uzmes SAM Torret i Care package koje dobijas poprilicno jednostavno. Kada ga dobijes pozoves ga negdje gdje je spawn tvoje ekipe i u team chat napises "Take turret/package" da tvoja ekipa zna da ga moze slobodno pokupiti

Hardline je po meni najlaksi i najbrzi za dobiti PRO perk.

Nije bas jednostavno ko u MW2

16 godina
neaktivan

Black Ops Mythbusters:Episode 2

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Mauro kaže...

Glupa, usrana debilna igra.

3 (slovima: tri) puta veceras zaredom mi napravi Connection Interrupt.

To se desi u partiji (i bas u svakoj od njih) u kojoj sam dosao na level 40 (prestige 1) i napravio Hacker Pro.

I svaki put me vrati na level 39 i resetira mi Hacker da jos nije Pro.

I prije mi se to par puta desilo da izgubim i XP i Pro Perk cak i bez izgubljene konekcije, ali nikada 3 PUTA ZAREDOM.

Koje debilne developere oni zaposljavaju da mi je samo znati. Zar je tako tesko napraviti update Levela i Chalangea odmah kada se napravi, pa da se ne izgubi ako se partija naglo prekine?

Moroni, moronski !!!

E ovo vise nije normalno, majke mi !!!

Pogledam lijepo Playercard i treba mi nekih 7,5k do levela 40.

Udjem na neki server, imam odlicnu partiju sa nekoliko chalangea zavrsenih (hvala Bogu netko spawnao Sentry Gun, pa sam napokon imao ga priliko ubiti za Ghost pro) i zavrsim partiju sa nekih 25k bodova.

Izadjem van, kupim si Ghost Pro i imam sta vidjeti - fali mi 18k bodova do levela 40.

Pa ovi moronidi stvarno nisu normalni !!!

Nisam imao niti Connection Interrupt ni nista slicno, fino na kraju partije kada se sve zbrojilo izasao van.

I ne samo da mi nije priznao niti jedan bod nego sam izgubio cca. 11000 bodova.

Pa fakat vise za poludit. Daj boze da i Activision i Treyarch bankrotiraju sutra i nikad vise niti jednu igru ne prodaju (znam da se nece dogoditi, ali lijepo se nadati). Stoka nesposobna.

Ajde barem mi je ostao ipak Ghost Pro (nadam se da ga necu iznenada izgubiti kada se ponovo ulogiram), ali da li cu se ja vise ikada uspjeti maknuti s tog prokletog levela 39.

{#}

If you're not paranoid, you're not paying attention
16 godina

ne zato sta se "bolje" vidi neg taman mi smanji FPS da mi se malo uspori pa mogu bolje naciljat :)

i meni isto. Igrao sam malo s njim i nekako mi najbolje ide sa njim.

15 godina
Jack Sparrow kaže...

i meni isto. Igrao sam malo s njim i nekako mi najbolje ide sa njim.

Ja jos nisam ni probo s tim. Nekako mu cudno s tim. Probo sam kad sam ukro nekome. Imam mozda 5 killova s tim.

A stalno to zaobilazim. Jednog ljepog suncanog dana{#}

16 godina
neaktivan

isplati li se kupit sad black ops poslije ovih patcheva jesu li se performanse sto popravile ? ( mislio sam sutra mozda kupit pa bolje da pitam ko zna)

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
geek_boy1 kaže...

isplati li se kupit sad black ops poslije ovih patcheva jesu li se performanse sto popravile ? ( mislio sam sutra mozda kupit pa bolje da pitam ko zna)

Nisu petchevi napravili puno toga. Ali novi patch dolazi ovaj tjedan i to nije ni blizu zadnjeg.

Isplati se definitivno, a jos vise kad prode odredeno vrjeme i igra se usminka kak je trebala biti od pocetka.

Ako nisi veliki fan najbolje sacekaj jos jedno vrjeme. Ustedit ces novaca,zivaca i mucenja... Da ne govorim da lupanje po tipkovnici za nikoga nije dobro!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 21:42 (thechosenfreak).
16 godina
neaktivan
Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

@Mauro: Ja se kladim da ti neki njub iz 3arc-a krade bodove. Treba mu valjda za prestige 15. :D

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina

http://blackops.digitalwarfare247.com/news/new-patch-live-14-dec - ahahahha ma neka možemo mi PC igrači čekat još 2 godine samo vi dajte izbacujte patcheve za konzole za koje skoro pa i ne triba. Je** VAM P*S MA**R

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

AK47+Reflex+Extended M.=WIN!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

LOL popravili su stari reload glitch,Ako sad dvaput pritisnete za change weapon dok nemate metaka u pusci,prebacuje na secondary.Kakvim se oni trivijalnostima bave...i da...spawnanje nije popravljeno.

0 0 hvala 0
15 godina

Evo bas sad igro na bugovom serveru na mapi nuketown, odlicna runda za mene, negdje oko 100 killova i gledam zadnji killcam i zasteka.

Jooooooooooooooooooooooooooooooooj

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni nekim čudom već par dana ne lagg, niti freeza, jedino kaj ima je onaj sound looping i malo spawn lagga na početku i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ste pročitali ocijenu i opis PC verzije u novom Bug u ? Opet su doslovno citirali sami sebe u ocijeni. "pomalo razočaravajuće izdanje PC megahita godine". Pogledajte bug sa opisom CoD MW2 iste riječi.

Što se mene tiće ja sam ga obrisao i ako je očekivati kako je bilo i sa CoD MW2 trebat će 3-6 mjeseci da se sve ispravi pa čemo moći igrati jedno 3-6 mjeseci dok ne izbace novi , koji će očito, biti JOŠ više optimiziran za konzole. Neka naprave i za njega exluzivu kao što je HALO ua Xbox ili GT za PS3 pa da nas Pc ase ne zahebavaju više. I konzolaši su navikli plačati DLC ove ono svakih 5 dana tako da njima to neće biti prob..

16 godina
neaktivan

Da, ali koliko vidim jedino na 360 radi normalno. Zadnjim patchem su plejku u*ebali više nego PC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Lol je li meni jedino sve radi nomalno, evo cijelo jutro uzivam

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Lol je li meni jedino sve radi nomalno, evo cijelo jutro uzivam

Pa nisi jedini ali čak i ako ti "radi normalno" daleko je to od neke druge igre koja radi normalno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice