Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.021.124
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
thechosenfreak kaže...

Meni bi bilo dosadno igrati da ne ulazim u prestiz posto ovo ide puno brze od mw2. Tamo sam stigo na treci ili cetvrti i stao.

Jednostavno nisam imao volje vise.

Ovdje cu ici do kraja te barem ide dosta brze  a i zabavnije mi je kada leveliram nonstop.

Trenutacno sam 7 prestiz 40 lvl.

Totalno se slažem za to da ide dosta brže i da je zabavnije kad se leveluješ non stop, te uz to čak dobivaš i nove zanimljive challenge i nove slotove za klase, odlično {#} A to za mw2, to je tvoja stvar, meni mw2 nikad nije dosadio i još ga igram. Za sve one koji će me sada napasti: inače ne preferiram prestige i level hackove, za mw2 sam to iskoristio jer mi se nakon update-a alteriwneta level vratio na 1 (legit sam zaradio 10th prestige prije tog) te sam iskoristio prestige hack. A definitivno za black ops nikakve hackove neću koristiti.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
thechosenfreak kaže...

Meni bi bilo dosadno igrati da ne ulazim u prestiz posto ovo ide puno brze od mw2. Tamo sam stigo na treci ili cetvrti i stao.

Ovdje cu ici do kraja te barem ide dosta brze  a i zabavnije mi je kada leveliram nonstop.

Totalno se slažem za to da ide dosta brže i da je zabavnije kad se leveluješ non stop, te uz to čak dobivaš i nove zanimljive challenge i nove slotove za klase, odlično {#} A to za mw2, to je tvoja stvar, meni mw2 nikad nije dosadio i još ga igram. Za sve one koji će me sada napasti: inače ne preferiram prestige i level hackove, za mw2 sam to iskoristio jer mi se nakon update-a alteriwneta level vratio na 1 (legit sam zaradio 10th prestige prije tog) te sam iskoristio prestige hack. A definitivno za black ops nikakve hackove neću koristiti.

sta ima neki hack za prestige levele?

16 godina
neaktivan
xyan kaže...

Nažalost, da.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
15 godina
xyan kaže...
thechosenfreak kaže...

Naravno da ima kao za svaki cod do sad. No mene to ne brine. BOlje nek toga ima nego aimbota ili wallhacka.

Uostalom neki ima neku znackicu,broj ili vec nesto no u borbi sa mnom ce se vidjeti koliko mu znaci taj hack. {#}

http://tridizajn.com/index.php
15 godina
neaktivan

bum si skinul, sam ne znam od di :P nemam vremena to 16x proci kolko treba sve....pa moro bi igrati 10h dnevno svaki dan mjesec dana

16 godina
neaktivan
xyan kaže...

bum si skinul, sam ne znam od di :P nemam vremena to 16x proci kolko treba sve....pa moro bi igrati 10h dnevno svaki dan mjesec dana

Ne budi glup, tada igra gubi čar.

15 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...
xyan kaže...
thechosenfreak kaže...

Naravno da ima kao za svaki cod do sad. No mene to ne brine. BOlje nek toga ima nego aimbota ili wallhacka.

Uostalom neki ima neku znackicu,broj ili vec nesto no u borbi sa mnom ce se vidjeti koliko mu znaci taj hack. {#}

ma mos s tim guzu obrisat kad uvijek najbolje igram na prvih 10 lvla sa stock klasama {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 12:35 (xyan).
15 godina
neaktivan
xyan kaže...

Ne budi glup, tada igra gubi čar.

ma zezam se {#}

15 godina
neaktivan

Ja sam u MW2 dosao do prestige 10 u nekih 600h igre (750 h sveukupno), a primjera radi sad sam vec prestige 3 na BO u roku od 90+h (neznam tocno) tako da mi super ide s obzirom da igram na 20-40 fps (nekad i ispod 20 kad je puno događanja... npr mapa poput nubetown 9vs9 UZAS). I da neko je dobro rekao mozes natuci tonu exp na jednoj mapi (OBAVEZNO IGRAJTE HQ AKO HOCETE STO VISE EXP) tako da sam neki dan imao 37k i to mi je rekord (6 objektiva ili ti čelenđža EBIGA NEZNAM KAKO SE PISE :P)

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ZC_Someone kaže...

Sljedeći slot je već rezerviran za ANTI_N00B_TUBE klasu. Kad počne netko tubat onda ću početi i ja njih, mamicu im njihovu.

Vidis ono sto mi se svidja u BO sto skoro da NEMA noob tubera, od tone partija koje sam odigrao sreo sam samo nekoliko i strasno su suxali, a umjesto da pravis tube klasu napravi jednu s onom pancirkom stanes pred njega gledas kako te tuba i roknes ga tomahawkom u facu s osmjehom xD samo da reguliraju ovaj port noz i igra je odlicna, daleko bolji balans nego MW2

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina

Moram se pohvalit, malo sam ih spemo samo sa ballistic knife. Bez oruzja, sam klanje hahahaha

A ovi noobovi prijavit cu te prijavit cu te. Joj ta djeca... Nek nauce igrati. Cim ih netko srokak kak treba odmah si citer.

Lol Lol
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Moram se pohvalit, malo sam ih spemo samo sa ballistic knife. Bez oruzja, sam klanje hahahaha

A ovi noobovi prijavit cu te prijavit cu te. Joj ta djeca... Nek nauce igrati. Cim ih netko srokak kak treba odmah si citer.

Čiteru!

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
Danny_HR kaže...
thechosenfreak kaže...

Čiteru!

Prvo pa musko. Prijavi me hahahah

16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
thechosenfreak kaže...

Čiteru!

Danny, jesi kupio PC verziju?!

17 godina
neaktivan
Ne, ne pada mi na pamet zapravo. Iovak nikad ne igram to.

Tek sam lvl 34. :)
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
Danny_HR kaže...

Neku vecer je na Bug serveru igrao neki Danny i frajer je kempao sve u sesnaest.

Jos si mislim da li si to ti ubo PC verziju ili ne {#}

If you're not paranoid, you're not paying attention
15 godina
neaktivan
Mauro kaže...
Danny_HR kaže...

Neku vecer je na Bug serveru igrao neki Danny i frajer je kempao sve u sesnaest.

Jos si mislim da li si to ti ubo PC verziju ili ne {#}

kolko ja vidim danny-a na njemackom serveru nuketown only 24/7 svaki dan drugi bkt svi se danny zovu i ima dosta koji se zovu error

16 godina
made kaže...

kolko ja vidim danny-a na njemackom serveru nuketown only 24/7 svaki dan drugi bkt svi se danny zovu i ima dosta koji se zovu error

Ima ih puno i koji se zovu Unknown Soldier {#}

16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
emerik kaže...

Što predlažete da si odaberem za Božić:Black Ops ili Gaming miša?

Miš za 400 kuna je puuuno bolja investicija od CODBLOPSA.

Sve je bolja investicija od BlackOpsa. Ajd, Blackops vrijedi recimo 100 kn. Morali bi izbaciti neki gadan patch da se stanje promjeni.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

bok ekipa!!!

Skino sam si black ops skindow i instalo, tak da igram sp!!

Stoga me zanima jle imo tgo problmea na win7 od 32 bita-da malo usporava na sp ili je to normalno??

A komp mi je preodbar i grafa.....

Poozz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

LoL   

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Ambush kaže...

bok ekipa!!!

Skino sam si black ops skindow i instalo, tak da igram sp!!

Stoga me zanima jle imo tgo problmea na win7 od 32 bita-da malo usporava na sp ili je to normalno??

A komp mi je preodbar i grafa.....

Poozz

Iz tvog PC-ja vidim da je komp predobar pa ne bi trebao imati problema!{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 17:16 (Perkan777).
16 godina

Glupa, usrana debilna igra.

3 (slovima: tri) puta veceras zaredom mi napravi Connection Interrupt.

To se desi u partiji (i bas u svakoj od njih) u kojoj sam dosao na level 40 (prestige 1) i napravio Hacker Pro.

I svaki put me vrati na level 39 i resetira mi Hacker da jos nije Pro.

I prije mi se to par puta desilo da izgubim i XP i Pro Perk cak i bez izgubljene konekcije, ali nikada 3 PUTA ZAREDOM.

Koje debilne developere oni zaposljavaju da mi je samo znati. Zar je tako tesko napraviti update Levela i Chalangea odmah kada se napravi, pa da se ne izgubi ako se partija naglo prekine?

Moroni, moronski !!!

Moj PC  
8 0 hvala 2
15 godina
Mauro kaže...

Glupa, usrana debilna igra.

3 (slovima: tri) puta veceras zaredom mi napravi Connection Interrupt.

To se desi u partiji (i bas u svakoj od njih) u kojoj sam dosao na level 40 (prestige 1) i napravio Hacker Pro.

I svaki put me vrati na level 39 i resetira mi Hacker da jos nije Pro.

I prije mi se to par puta desilo da izgubim i XP i Pro Perk cak i bez izgubljene konekcije, ali nikada 3 PUTA ZAREDOM.

Koje debilne developere oni zaposljavaju da mi je samo znati. Zar je tako tesko napraviti update Levela i Chalangea odmah kada se napravi, pa da se ne izgubi ako se partija naglo prekine?

Moroni, moronski !!!

Slazem se s ovim koje su developere zaposlili ili su ih rokovi gadno stisnuli. Ali slusaj moju pricu.

Danas igram i naravno vise puta me diskonektira te nisam nista izgubio. Sve statistike ostale zabiljezene.

Igram sa jednim frendom na serveru koji je njegov i on mi kaze da ce server srusiti da promjeni mod te kaze da ne moram izlazit, te server se resetira

i ja izgubim sve sto sam dobio u zadnjih recimo 5-6 rundi. Bas sam bio izgubio zivce.

Tako da sam samo na taj nacin izgubio te fore. Ali naravno igra mora diskonektirati malo-malo . TO stvarno ubije volju za igranjem pogotovo kad te krene runda i onda paf.

14 godina
neaktivan

ali nema org, moda je u tom problme

16 godina

Lego Blakc Ops

Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Ambush kaže...

ali nema org, moda je u tom problme

čovjek te zahebava jer nisi uopće rekao kakav pc imaš - to da je predobar nikome apsolutno ništa ne znači.. uostalom, ovdje se ne raspravlja o piratskim verzijama..

..i ajd malo suvislije tipkaj, možeš ti to ;)

Nobody expects the Spanish inquisition!
16 godina
neaktivan

Di je najjeftinije uzeti kljuc?ili zeli netko prodati acc?

Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kad će patch?????????????????????????????

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jucer dobio key

Igra nekad zna freezat na sekundu

Ali zna i radit super.Neprikazuje mi sve servere tj nemogu nac BUG server iako sam probao po onom tutorialu.

24/7 Nuketown HQ 45k expa !

45k 45k
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 12:24 (Darkensync).

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice