- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

AAaaaa kako prevesti hebenu igricu na eng.exe could not find zone.Aaaaaaa
jel se meni samo cini il se treyarch i infinity ward izmjenjuju svake godine?
AAaaaa kako prevesti hebenu igricu na eng.exe could not find zone.Aaaaaaa
Prouči 134.str teme.
imam problem,zvuk mi poslije patcha radi tatat tatt ata ata aa uz frame dropove simultano,stavio novi direct x i novi catalyst i novi realtek hd 254 driveri i grafika na minimum.wtf?
imam problem,zvuk mi poslije patcha radi tatat tatt ata ata aa uz frame dropove simultano,stavio novi direct x i novi catalyst i novi realtek hd 254 driveri i grafika na minimum.wtf?
EPIC!!!!! Probajte boldano pročitat na glas
tata mata od zanata ili kako?
EPIC!!!!! Probajte boldano pročitat na glas
tata mata od zanata ili kako?
ahaha lol.a kako da opišem,sound stutter eto.istina smiješno ako na glas čitaš
Šteta kaj u ovoj igri za javelin glitch treba napravit 3 killa...duplo manji range,al eto barem ga dobijes vec na 10. ranku.
Ballistic knife je nova tuba. Nema šanse se obranit od toga (ne oni šta pucaju iz toga već od koljaća) pogotovo zato jer uz o dobije bonus blink preko pola mape. Moram priznat da mi se lagano gadi ova igra, povraća mi se od nje.
Da li se dobivaju kakve značke ili priznanja kad se recimo kokne 500 neprijatelja? Nešto kao u MW2.
Da li se dobivaju kakve značke ili priznanja kad se recimo kokne 500 neprijatelja? Nešto kao u MW2.
Ne.
Evo čitam tu na forumu ali i na Steam forumu, ekipa se samo žali i žali, nevjerojatno. Ovo mora da je najgori konzolaški port ove godine.
Tako da me jos strah kupiti. Svi govore da cekam patch, ali koliko vidim izbacili su već 2 patcha i nisu nista postigli.
Evo čitam tu na forumu ali i na Steam forumu, ekipa se samo žali i žali, nevjerojatno. Ovo mora da je najgori konzolaški port ove godine.
Tako da me jos strah kupiti. Svi govere da cekam patch, ali koliko vidim izbacili su već 2 patcha i nisu nista postigli.
Istina, uglavnom zahtjevi za patchom, optimizacijom, ispravljanja bugova...
Bitno da community menager uglavnom visi na xbox djelu foruma. Da ga vidim uzivo, iscupo bi mu taj 360 kontroler i naguro mu usta i reko HAVE A NICE DAY.
Mamu im kapitalisticku pokvarenu.
Kad udem u multi i vidim taj have nice day smuci mi se!!!
Tako da me jos strah kupiti. Svi govere da cekam patch, ali koliko vidim izbacili su već 2 patcha i nisu nista postigli.
zali se sa pravom.. danas sam se zainatio i bar pet puta krenuo ponovo igrati nakon smrzavanja igre.. ovo je katastrofa.. jel tko zna dal se uskoro ocekuje koji patch ili nesto jer ovo je neigrivo..
zali se sa pravom.. danas sam se zainatio i bar pet puta krenuo ponovo igrati nakon smrzavanja igre.. ovo je katastrofa.. jel tko zna dal se uskoro ocekuje koji patch ili nesto jer ovo je neigrivo..
Eto...
A dosad ja ispadao idiot i budala...
S vremenom ukoliko ovi ne isprave probleme, i najveći fanboyevi će pokleknuti...
Toliko mi se sve ogadilo, da se okrećem BC2...omg...preloše
Ne izjasnjavaju se previse. Zadnje sto su rekli da prikupljaju informacije. Pa sta to god znacilo.
Da malo procitaju svoj forum imaju i vise nego dovoljno informacija...
Zaboravio sam reci da mi je proradilo!
Oce ko wager da ga razbusim?!xD
jel ima tko problema s texturama u igri, ponekad?
primjetio sam da su mi nekad neke texture potpuno crne, pa ono, pod, zid, neki objekt....i tako do kraja te mape
probat cu slikat ako mi bude fraps upaljen
Balans u Black Ops:učini snajper beskorisnim,ali zato učini jedan submachine dobrim za sve udaljenosti,a dva assaulta za CQB.
Eto...
S vremenom ukoliko ovi ne isprave probleme, i najveći fanboyevi će pokleknuti...
Hahaha, samo čekaj da se navučeš, ne ćeš više ni pogledati CoD. Ja od kad sam počeo igrati BC2 svi CoDovi mi izgledaju nekako prearkadno i nezanimljivo bez Destruction 2.0. I sve mi se čini da sam bacio novce na BO jer čim izađe map pack 7 vjerojatno ga ne ću više ni pogledati, makar od prvog dana nisam imao nikakvih problema. Pa još za Božić dolazi expanzija... Hoće tko kupiti BO?
EDIT: Vidim da je već počelo. Zajebavam se za prodaju. Ne mogu prodati ni da hoću jer je key trajno vezan za moj Steam account.
Hahaha, samo čekaj da se navučeš, ne ćeš više ni pogledati CoD. Ja od kad sam počeo igrati BC2 svi CoDovi mi izgledaju nekako prearkadno i nezanimljivo bez Destruction 2.0. I sve mi se čini da sam bacio novce na BO jer čim izađe map pack 7 vjerojatno ga ne ću više ni pogledati, makar od prvog dana nisam imao nikakvih problema. Pa još za Božić dolazi expanzija... Hoće tko kupiti BO?
Ma obje te igre su arkadne, kolko god tko zelio da nisu. Kad vidim kako se papacki igra uopce nije bitno kaj taj BC ima destruction 2.0 ili vec. Ta igra trenutno samo bolje radi od CODa i nista vise.
Ma obje te igre su arkadne, kolko god tko zelio da nisu. Kad vidim kako se papacki igra uopce nije bitno kaj taj BC ima destruction 2.0 ili vec. Ta igra trenutno samo bolje radi od CODa i nista vise.
Ma znam da ni jedna nije ni blizu simulaciji. Po meni nema ni smisla uspoređivati CoD i BF, ali meni osobno puno više paše BF jer ako ništa drugo bar ima bullet drop, više taktike i činjenicu da možeš razvaliti večinu zidova.
Eto...
EDIT: Vidim da je već počelo. Zajebavam se za prodaju. Ne mogu prodati ni da hoću jer je key trajno vezan za moj Steam account.
Ja imam obje igre.Meni je CoD bolji.
Samo sto u BC2 mogu razarat zgrade.
Balans u Black Ops:učini snajper beskorisnim,ali zato učini jedan submachine dobrim za sve udaljenosti,a dva assaulta za CQB.
slazem se.. sa mp5k mos igrat na svim mapama.. i ownati.. dok snajpere nisu usrali neg jednostavno mape su male i stalno se rusha i nemas di sa snajpom igrat..mape su zapravo sramotno male i totalno sam razocaran sa igrom...bacio u vjetar 400 kn a vise igram mw2 i puno mi je bolji u mp i zabavniji od bopsa...
slazem se.. sa mp5k mos igrat na svim mapama.. i ownati.. dok snajpere nisu usrali neg jednostavno mape su male i stalno se rusha i nemas di sa snajpom igrat..mape su zapravo sramotno male i totalno sam razocaran sa igrom...bacio u vjetar 400 kn a vise igram mw2 i puno mi je bolji u mp i zabavniji od bopsa...
ja igram sam bfbc2 igro BO al odjedanpu pocinje bit dosadan stalno isti dogadaji na mapi mape bezveze dok u bfbfc2 mapa bokte 100x100 km i jos imas zakon vozila!!!
mozda bi se netko htio zamjeniti black ops za bc2?
Ma lol ekipa. Kad citam ovaj topic i onaj BC. A i vidio sam kak se igra. Mogu samo reci (imam obje igre) da mi netko nudi cetri ta naslova za jedan TF2 reko bi mu Slobodno mozete usporedjivat i izmjenjivat te igrice. Samo se neki naslovi mogu nazivat igrama.
Ma lol ekipa. Kad citam ovaj topic i onaj BC. A i vidio sam kak se igra. Mogu samo reci (imam obje igre) da mi netko nudi cetri ta naslova za jedan TF2 reko bi mu Slobodno mozete usporedjivat i izmjenjivat te igrice. Samo se neki naslovi mogu nazivat igrama.
kupio team fortress 2 na steamu pred mj dana ili kad je vec izaso... jos ni sata nism zaigro..