bas sad igro malo sa bootovima dobri su pogotovo u sticks and stones nemogu fulat sa onim samo strijelom!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@toxic evo samo da skinem fraps onda cu ti reci prosjecan frame
S konzolom se vratio i cg_drawFPS, tako da ti netreba fraps ;)
Aj odflaksaj više.
Nego, konačno prešao SP, na onom glitchu u Revelations je bila fora da sam samo trebao stavit AA na 2X i radi, ako slučajno netko drugi ima slični problem.
Inače solidno, ništa previše nisam ni očekivao, samo me ubijaju skriptirani pokreti, to mi neopisivo na živce ide. I to što neke cutscene nemoš preskočit.
Igra je dobra i igrao bih puno više da nema toliko laga i da mi se u prosjeku svaku treču rundu ne smrzne igra i onda moram van z task managerom! Jeli imao još tko problema s time a riješio je i kako??
slike se valjda smiju dodavati :D black ops je zakon haha
Igra je dobra i igrao bih puno više da nema toliko laga i da mi se u prosjeku svaku treču rundu ne smrzne igra i onda moram van z task managerom! Jeli imao još tko problema s time a riješio je i kako??
meni se zna smrznut ali samo na sekundu ili dve i poslije toga nastavi normalno... zašto nisam skužio... valjda će do kraja tjedna patch izać pa riješi te trzavice malo...
ATi je dobio nove drivere koji rjesavaju stuttering u BO
oni koji imaju nvidiu znate li kad izlaze novi driveri?
zadnji su 260.99
zadnji su 260.99
vidim da nema tih atijevih za moju. 24.2.2010. su zadnji
zadnji su 260.99
procito sam na black ops forumu da su izasli te da popravljaju stutter eto
al navodno nema za 6xxx seriju
Što mislite oće li patch kad izađe pomoći išta i novi driveri od nvidie kad dođu? Igram otprilike pri 40-50 FPS i to sve na low a rezolucija 1024x768 JBT i mogu igrat al NIJE TO TO ONAKO JE STO PUTA BOLJE SA 60 FPS ahha LOOOOL?
Meni SP radi odlicno bez stutter lagga (ili kako vec) sa 4x AA, sve ostalo na Max. - slicne su nam konfe
MP - medium (odnosno normal) bez AA, ostalo ukljuceno sve super
pl3jer imas ti sta skinuo sam ovaj tvoj cod
Nije to K/D rato to ti ej ratio dobivenih i izgubljenih partija, a da vidiš pravi K/d rati ideš pod weapons pa ti tamo piše. I ja san tako prije msilia da je to K/d pa mi nije nikako bilo jasno ali nije to ti je samo omjer dobivenih i izgubljenih partija.
Zna li itko točno kada bi trebao izać novi patch za PC verziju igre?
Sluzbeno izlazi za ovaj vikend a mozda i prije. Tako da rjesite se kvazi rjesenja i cekajte patch. Jos samo par dana.
Rekli su da će se potruditi da izađe prije vikenda.
Inače danas sam instalirao Dual Core Optimizer taj programčić služi kako bi spuštao optrečenje na procesoru kada to nije potrebno ili nešto slično.
Meni je pomogao lag mi se dosta smanjio, ali ima ga još, ponekad čak i onih velikih da se igra smrzne na par sekundi. Ali kao što velim dosta mi je smanjilo pad fps-a.
Ako neko želi evo LINK za skidanje.
NAPOMINJEM: mislim da je to samo za AMD-ove dual core procesore
Sluzbeno izlazi za ovaj vikend a mozda i prije. Tako da rjesite se kvazi rjesenja i cekajte patch. Jos samo par dana.
Znači najkasnije do ove nedilje on je tu? Jer negdje san pročitao da izlazi sljedeći tjedan pa nsian siguran više.
Rekli su da će se potruditi da izađe prije vikenda.
Inače danas sam instalirao Dual Core Optimizer taj programčić služi kako bi spuštao optrečenje na procesoru kada to nije potrebno ili nešto slično.
Meni je pomogao lag mi se dosta smanjio, ali ima ga još, ponekad čak i onih velikih da se igra smrzne na par sekundi. Ali kao što velim dosta mi je smanjilo pad fps-a.
Ako neko želi evo LINK za skidanje.
NAPOMINJEM: mislim da je to samo za AMD-ove dual core procesore
Evo ja sam skino pa cu vidjet sutra jel ista bolje.
Napokon ali napokon sam jucer nasao barebone servere ugl nebo i zemlja, treba puno vise skilla razmisljanja i naravno znanja da bise igrao barebone, nema glupih perkova att i ostalih shranja, npr spy plane koji ti otkriva polozaj neprijatelja jednostavno toga nema.. Uživancija od igre.. Igra ekipa koja zna igrat igru, nema hard core kempanja sta je odlicno, vidi se velika razlika, sta je najbolje mape nisu pre nakrcane igracima pogotovo ako se igra nuketown..
Sve u svemu skill & brain on
Ugl postoje 3 moda barebone-a;
- Pure (No Perks, Killstreaks, Attachments, Equipment, or Contracts) (12 players)
- Classic (Killstreaks at 3, 5 and 7) (12 players)
- Team Tactical (Pure version with mixed bag of objective modes) (12 players)
zadnji su 260.99
procito sam na black ops forumu da su izasli te da popravljaju stutter eto
al navodno nema za 6xxx seriju
ja sam promijenio i 250.xx i 260.xx drivere za nvidiu i ista je stvar. jedino mi na 260.xx šteka MW2 i MW1 pa ga neću ni stavljat dok ne riješe taj problem...
Napokon ali napokon sam jucer nasao barebone servere ugl nebo i zemlja, treba puno vise skilla razmisljanja i naravno znanja da bise igrao barebone, nema glupih perkova att i ostalih shranja, npr spy plane koji ti otkriva polozaj neprijatelja jednostavno toga nema.. Uživancija od igre.. Igra ekipa koja zna igrat igru, nema hard core kempanja sta je odlicno, vidi se velika razlika, sta je najbolje mape nisu pre nakrcane igracima pogotovo ako se igra nuketown..
- Pure (No Perks, Killstreaks, Attachments, Equipment, or Contracts) (12 players)
cijenim tvoj način igranja... barebone se koristi manje više za clansko igranje... ali svejedno nema smisla tako igrat. Fora mi je jedino no killstreaks, ali ostalo nikako...
Vraga nema smisla, opet otkljucavam oruzja znaci ranked i napredujem po levelima..
Perkovi imaju smisla?? pa di si vidio da ti neko moze trcat a da ga ne cujes to je fakat presmjesno, di si vidio ostala sranja sa perkovima..
Zna se desit recim kada igram da znaju biti po 2 ili 3 neprijateljska helija u zraku i sta mozes ? nista 0 bodova preokrenut borbu niti pod razno, svaki cas neki drugi vrag leti bezveze skroz, onda onaj spy plane pa hbte odaberes perk koji ti nudi da vec sa 2 killa mozes imat killstreak kuzis, spy plane je non stop online, i jednostavno ljudi znaju di si stalno, pa se pokupi onaj mutavi autic valjda 20 ih zna biti po rundi..frajeri pustaju pse na tebe i tak to...to je mozda jos okey na tdm ili ffa, ali kad ti to napravi na s&d , pogotovo psi i spy plane pistas se wtf
i sta je najgore non stop nesto leti po zraku tak da apsolutno nis ne cujes oko sebe, ovdje lijepo svako ima jednaku sansu, nema onih papaka koji na pocetku cekaju tj kempaju negdje da bi skupili 5 killova i poslali helic i tak dalje..
Barebone je defintivno prava stvar za mene. doduse ja cu igrat i ovaj kill streak jednostavno da napravim 100% igre.
Barebone je defintivno prava stvar za mene. doduse ja cu igrat i ovaj kill streak jednostavno da napravim 100% igre.
razumijem ja tvoju frustraciju, i meni se zna desit da me kemper ubije jedno 100 puta. ali to je samo igra. a to dijete sa druge strane si možda usrećio jer si mu baš ti bio 6 kamperski kill za novi killstreak... pa pogledaj to sa vedrije strane. :)
i da se razumijemo uvijek postoje klanovi i klansko igranje za ljude poput tebe...
Daleko je jos Black Ops da bi se mogo klanski igrat jos dosta toga moraju fixat.. Barebone takoder mora biti bolji.
A i nemam namjeru igrat klanski dok ne naucim svaku mapu u milimetar, a to je na Bareboneu puno lakse jer vas je 12 na mapi i imas vremena razmisljat sta i kako te se nemoras brinut di mogu stat da me heli ne zdrma ili neki frajer sa gl da ne puca random..Znalo mi se dosta puta desit da se tak spawnam i nisam se niti snaso vec mrtav.
Jednostavno imas vremena mislit svojm glavom i to mi je super.
Napokon, ali napokon da ih je netko našao. Ja imam par "promod" servera. Daj me add na steam (imaš u grupi s nickovima link) pa da bacimo ;)
Vraga nema smisla, opet otkljucavam oruzja znaci ranked i napredujem po levelima..
Perkovi imaju smisla?? pa di si vidio da ti neko moze trcat a da ga ne cujes to je fakat presmjesno, di si vidio ostala sranja sa perkovima..
Zna se desit recim kada igram da znaju biti po 2 ili 3 neprijateljska helija u zraku i sta mozes ? nista 0 bodova preokrenut borbu niti pod razno, svaki cas neki drugi vrag leti bezveze skroz, onda onaj spy plane pa hbte odaberes perk koji ti nudi da vec sa 2 killa mozes imat killstreak kuzis, spy plane je non stop online, i jednostavno ljudi znaju di si stalno, pa se pokupi onaj mutavi autic valjda 20 ih zna biti po rundi..frajeri pustaju pse na tebe i tak to...to je mozda jos okey na tdm ili ffa, ali kad ti to napravi na s&d , pogotovo psi i spy plane pistas se wtf
Zapravo, možeš. Nekoliko borilačkih vještina, a u nas je najpoznatija "ninjutsu", koju koriste shinobi, uči te nečujnom kretanju, praktično hodanju, trčanju i doskoku. Otud vjerojatno i naziv perka "Ninja", što je naziv za shinobije van Japana.
Što se tiče pozicije, pa svi vi "klanci" igrate "normal" mod, za djecu, a žalite se na nerealnost perkova? - Uostalom, spy plane ti na normal modu ni ne treba, a psi su sasvim zabavna i dobra fora, kao i zračna podrška (iako nerealno opaka).
Jel se nekom desilo da mu se u pola igre iskljuci zvuk odjednom? Jucer mi se to dogodilo, igram, pucam i odjednom paf, mrkla tišina, morao sam izaci i restartat igru.
I počeo mi se dešavati neki Fatal Error, smrzne se igra i moram preko ctrl+alt+del izaci i ugasiti preko task managera.
I Leaderboards mi ne radi, kad stavim filter na "monthly" izbaci mi statistike koje nemaju veze s vezom
Napokon, ali napokon da ih je netko našao. Ja imam par "promod" servera. Daj me add na steam (imaš u grupi s nickovima link) pa da bacimo ;)
budem pod obavezno..
Zapravo, možeš. Nekoliko borilačkih vještina, a u nas je najpoznatija "ninjutsu", koju koriste shinobi, uči te nečujnom kretanju, praktično hodanju, trčanju i doskoku. Otud vjerojatno i naziv perka "Ninja", što je naziv za shinobije van Japana.
Što se tiče pozicije, pa svi vi "klanci" igrate "normal" mod, za djecu, a žalite se na nerealnost perkova? - Uostalom, spy plane ti na normal modu ni ne treba, a psi su sasvim zabavna i dobra fora, kao i zračna podrška (iako nerealno opaka).
Ma daj ajde i daj mu pusku i svu opremu pa cemo vidjet da li ce se necujno kretat sa svojih 50 kila sa mokrim krevetom..
Daj jbte a hard core nije za djecu?? uzmem jednostavno strojncu i cao daci samo rokam bezveze i padaju ko kisa.. pa jucer sam na hcu imao 25 - 0 - 5 omfg, oso sam for fun uzo strojnicu i rock n roll, doduse oso sam na unranked server jer sam iso for fun. Ja bih reko da je hc za tetkice di ti je bitan samo fire rate puske nis drugo i skempas se i bok.
Barebone je druga stvar, di ti nece svi letjet ko budale di ima pun norc brainera, dodite tamo i pokazite sta znate i tocka. A najbolje od svega vecinom necu reci 100% ali 90% tamo igraca je sta su igrali ozbiljno klanski bilo koji od cod-ova ili css.. Tako da je Barebone mod za MUŠKARCE a sve ostalo pogotovo HC za tetkice. EOD o tome sta je i sta nije za tetkice i muskarce..
Jel se nekom desilo da mu se u pola igre iskljuci zvuk odjednom? Jucer mi se to dogodilo, igram, pucam i odjednom paf, mrkla tišina, morao sam izaci i restartat igru.
I počeo mi se dešavati neki Fatal Error, smrzne se igra i moram preko ctrl+alt+del izaci i ugasiti preko task managera.
I Leaderboards mi ne radi, kad stavim filter na "monthly" izbaci mi statistike koje nemaju veze s vezom
kada ti se to dogodi otvori konzolu i napiši: /snd_restart
i to je to.. bindaj ga nekom tipkom na tipkovnici
Da li su barebones ranked ili unranked serveri ili oboje?
Bilo bi dobro da nekim narednim patchom stave filter za barebone servere