Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.020.867
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Jel se može igrat mp bez originala?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Call of Duty: Black Ops

updataj drivere za graficku mislim da bi trebalo ici glatko sa mojom tako ide! i direct x moras updatat i zbog toga neki imaju problema!

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

koliko je to puta pitano u ovoj temi da su proizvođaći više omogučili mp bez originala {#}

http://gtabalkan.com
16 godina
neaktivan
joze kaže...
big_guy kaže...

koliko je to puta pitano u ovoj temi da su proizvođaći više omogučili mp bez originala {#}

Hehe,nisam pratio temu,pa neznam.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
14 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

updataj drivere za graficku mislim da bi trebalo ici glatko sa mojom tako ide! i direct x moras updatat i zbog toga neki imaju problema!

A jel moguce kako rucno skinuti patch ? Posto mi nije updaetovalo ni za jednu igru (msm na steam) stvarno nezz sto mi steam ne radi kako treba,sve igre rade an njemu perfektno bez štekanja...Driveri za grafu su Catalysti 10.10,DX je zadnji,cist utegnut sistem..

15 godina

napravi verify integrity of game cache to ti je na steamu desni klik na igru-properties-local files tamo imas!

15 godina
neaktivan

Ako bi mi tko uze CoD black ops preko game.co.uk placam unaprijed +20 kuna tj. sve ukupno uplacujem 240 preko uplatnice. Igra kosta 24.99 tj. 25 funti kontkat na pp :)

http://www.game.co.uk/lowdown.aspx?lid=13695&cm_sp=callofduty-_-topnav-_-blackops

There is a fine line between fishing and standing on the shore like an idiot !!!!!!!!!!! Mogu vjerovat da roda donese malu bebu, al da pauk odnese auto,....pa nemojte me hebat !!!

0 0 hvala 0
15 godina
DoDSrcolomac kaže...

Ako bi mi tko uze CoD black ops preko game.co.uk placam unaprijed +20 kuna tj. sve ukupno uplacujem 240 preko uplatnice. Igra kosta 24.99 tj. 25 funti kontkat na pp :)

http://www.game.co.uk/lowdown.aspx?lid=13695&cm_sp=callofduty-_-topnav-_-blackops

igra ti je malo skuplja http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Shooter-First-Person/Call-of-Duty-Black-Ops/~r348818/

17 godina
neaktivan
CIKA PERA kaže...
CroVandal kaže...

Ako si kupio original steam ti sam skine patch! Reci nam konfu da vidimo jel do toga!

Konfa je zvijer..imas je pod moj PC ali stvarno sam razocaran cekao sam je 5 mjeseci

Pa 5770 i nije neka zvijer.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
DoDSrcolomac kaže...

igra ti je malo skuplja http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Shooter-First-Person/Call-of-Duty-Black-Ops/~r348818/

sorry zeznuo sam se 34.99 tj 35.

There is a fine line between fishing and standing on the shore like an idiot !!!!!!!!!!! Mogu vjerovat da roda donese malu bebu, al da pauk odnese auto,....pa nemojte me hebat !!!
15 godina
naxeem kaže...
CIKA PERA kaže...
CroVandal kaže...

Ako si kupio original steam ti sam skine patch! Reci nam konfu da vidimo jel do toga!

Konfa je zvijer..imas je pod moj PC ali stvarno sam razocaran cekao sam je 5 mjeseci

Nije da ali ga nisam htio razocarat {#}

Svejedno igra bi mu trebala normalno raditi!

14 godina
neaktivan

znali netko kada bi odprilike trebao doci patch

hfufzfu

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
karlosito kaže...

Uskoro{#}

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
karlosito kaže...

Strpljen - spašen.

Negdje za tjedan , dva.

14 godina
neaktivan
naxeem kaže...
CIKA PERA kaže...
CroVandal kaže...

Pa nije ni 5850...

14 godina
neaktivan

kako da nesta upload-am preko stema bas se i ne snalazim na njemu

hfufzfu
15 godina
neaktivan
CIKA PERA kaže...
naxeem kaže...
CIKA PERA kaže...
CroVandal kaže...

Pa nije ni 5850...

pa nije ni GTX 580

šala mala :)

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...
karlosito kaže...

Strpljen - spašen.

Negdje za tjedan , dva.

ajme ko će se toga dočekati, ništa zatoga se prođe SP pa malo Zombie šora {#}

17 godina
neaktivan
Cika Pera, 5850 je puno brža kartica.
Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
17 godina
protjeran
CIKA PERA kaže...
naxeem kaže...
CIKA PERA kaže...
CroVandal kaže...

Pa nije ni 5850...

Vid', uvrijedi se čoek :P

sinoć sam jedva upao na bug server, al ne vidjeh neke poznate njuške

Nobody expects the Spanish inquisition!
14 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Cika Pera, 5850 je puno brža kartica.

Jeste mnogo brza,mnogo mnogo ali jesi li primjetio da je ova moja masno klokana ovim klokovanjem sam dobio 10+fps u sve jednoj igri.HD 5850 je bila na granici hgih enda sve dok nije izašla nova HD6000 i GTX500 serija..

15 godina

Tako mozes do sutra on kloka svoju i opet pojede 5770 za dorucak! isto tako 5850 se kloka do 5870 al onda 5870 se kloka and it goes around...

14 godina
neaktivan

5850 je daleko brza od 5770 (koja nije grafa, nez zasto izdaju te 128 bitne gluparije) http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=615&card2=614

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma dajte, svi koji pljuju po 5770 ocito ju nikad nisu imali. E pa ja ju imam i iz osobnog iskustva cu reci da je graficka i vise nego dovoljna. Sta, ne mogu imati x16 AF i te p*čke materine i odmah ne valja? Igram na rezoluciji 1600x900 svaku igru na barem med detaljima (i to tipa Crysis, manje zahtjevne igram na vecim detaljima) da fps dropovi ne utjecu na moju igru nimalo.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Radje bi skupio jos 100 200 kn i kupio normalnu grafu neg tak nes, ko one serije 3650, da ne pricam 4350,4550,4650?! Cim vidim to 60 ili 350 na kraju dodje mi muka. Sta je to, ne igram na 15 incnom ekranu ono, 128 bita?! S tim ne mogu ni dupe obrisat -.-

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 15:05 (gawro).
17 godina
neaktivan
gawro kaže...

Radje bi skupio jos 100 200 kn i kupio normalnu grafu neg tak nes, ko one serije 3650, da ne pricam 4350,4550,4650?! Cim vidim to 60 ili 350 na kraju dodje mi muka. Sta je to, ne igram na 15 incnom ekranu ono, 128 bita?! S tim ne mogu ni dupe obrisat -.-

{#}

Newsflash: ne igraju svi na 1080p rezoluciji.

14 godina
neaktivan

Nez u kojem ti pak stoljecu onda zive, 20 incni wide je minimalac dns....a i da nije, 128 bitni ne mogu podnjet ni osnovna opterecenja tipa AA, AF itd

0 1 hvala 0
15 godina

Alo ljudi dosta OffTopica. Nije ovo tema o grafama, vec o cod:BO. Nemoj te spamat koja je grafa jaca, koja se da vise OC...{#}

BF:BC2 ingame: Sapko
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gawro kaže...

Nez u kojem ti pak stoljecu onda zive, 20 incni wide je minimalac dns....a i da nije, 128 bitni ne mogu podnjet ni osnovna opterecenja tipa AA, AF itd

Nekima je to dovoljno (kao meni) ali doci ce vrijeme i za veci monitor, a i visoki AA i AF nemaju svrhu na visokim rezolucijama

EDIT: da, dosta {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 15:11 (AA-d00d).
14 godina
neaktivan

BTW sto se tice samog coda. Oni koji su skinuli krekiranu verziju -> skidrov je izbacio update koji jedno 30% smanjuje lag. Dok sa druge strane slash and bash je izdo config koji drasticno povecava fps, ali takodjer i drasticno smanjuje detalje. Ko voli nek izvoli - nevjerovatno kolko je fps skocio <3 : http://bashandslash.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1159&Itemid=131

0 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice