Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.020.636
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo odigrao svoj prve runde i počeo i SP.
Laga nemam nikakvoga, valjda zbog patcheva.

MP me za sada malo razočarao jer konstatno imam osječaj da su mi prodali muda pod bubrege, tj. expanziju pod cijelu igru. I dal se to meni čini ili MP5 ima veći recoil od kalaša (uspoređujem MP5 iz MPa i kalaš iz SPa)? I da, došao do ranka 8 i  sve su mi statistike pale na nulu pa sam morao ispočetka, wtf?

SP nije loš ali mi se za sad čini malo preforsiran akcijom.

Grafički dio... pa po meni baš i nije bajan makar imam sve na max. Efekti su meni recimo prilično dobri ali dosta tekstura izgleda jadno. Vide se pikseli, jedan te isti uzorak se očito ponavalja, rubovi se ne poklapaju. Dosta tekstura izgleda isprano i plastično. Pogotovo neke koje bi trebale predstavljati drvo. Uglavnom teksture me bodu u oči. Meni se osobno MW2 grafički više sviđao jer se takve stvari nisu primječivale.

Sve mi se čini da se dogodilo ono čega sam se pribojavao, ponovio se WaW. Malo žešča reciklaža u MP. I SP koji za moj ukus Trayarch izgleda jednostavno nije u stanju napraviti na razini. Što se tiče FPS sapunica IW ekipa ostaje No.1.

Ali ipak idem ja još sve ovo malo detaljnije ispitati {#}.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 10:16 (ZC_Someone).
Moj PC  
5 4 hvala 0
16 godina

Samo da vam javim, kad sam oc-an procesor vratio na defaultni takt igra još bolje radi, pa svi vi koji ste clockali i neradi vam kako treba probajte vratiti na default.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
Jack Sparrow kaže...

Vi koji imate lag u mp probajte igrati combat trening. Ja isto imam sad još ponekad lag u mp i jučer idem probati combat trening i nimalo laga, manje laga od sp. Doslovce igra mi letjela na 55-60fps-a i ne pada ispod.

EDIT: jel možda netko probao igrati igru na gamepad?

Ja uredno igram na xbox kontroleru.

Jahao sam pješice.
16 godina

kako se mjenja ime na multiplayer-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

kako se mjenja ime na multiplayer-u?

Moras u steamu promjenit odeš u gornjem lijevom kutu steam-setting-kartica friends i promjeniš{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...

...jos samo malo...jbt cijelu noc se skida...faking net...

O čemu ti pričaš, ja tu ne vidim da se išta skida {#}

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...
naxeem kaže...
red_bull kaže...

Da ti iskreno kazem potpuno si u pravu!! ja sam popusio sa mw2 pa si me podsjetio na to.. Iw net je bio i ostao najvece smece koje je ikad postojalo.

Meni i svima koji su sa mnom igrali, uvijek je super radilo (ima ih s foruma).

iw net je svima radio super koji imaju super veze.. Naxeem ako se ne varam ti imas optiku jel? no vecini koji imaju tscum-ove 4mb veze, je bio shit.. takav lag me je jednostavno ubijao.. p2p online gaming?? ne hvala.

Ne. Bio sam T-Comu 8/1, običnom. Sada na B.netu 16/1 i radi.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
17 godina
protjeran

Eto, jučer krenuo od lvl48 ... i u kratkom roku do prvog prestigea lvl 34 (trideset i neki, neznam napamet).

Mogli su stvarno malo usporit levelanje!

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

Eto, jučer krenuo od lvl48 ... i u kratkom roku do prvog prestigea lvl 34 (trideset i neki, neznam napamet).

Mogli su stvarno malo usporit levelanje!

Nisu oni ništa ubrzali, ti previše igraš{#}

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
17 godina
neaktivan
Crotiger kaže...

Ma gle, VAC od steama možda skuplja podatke pa onda periodično svakih 2-3 mjeseca bana,

VAC bana u valovima svakih maksimalno 2 tjedna.

Crotiger kaže...

ali dotle mi vrištimo na serverima od cheatera wallhackera, aimbotova i svih drugih exploitova koji postoje.

Pa vrišti adminima servera ako si toliko siguran da je netko cheater, ja dosad nisam naletio ni na jednog pa ne znam otkud ovoliko panike.

17 godina
neaktivan

Ne znam kako, ali igra više ne trza. Izgleda da je samo prva misija. Grafika je i na high/ultra posve ista kao i u prethodnim CoD djelovima. Sve je reciklirano do besvijesti, ali ono, može se potrpiti. Što se tiče same priče, mješanje politike u sve to, toliko je jadno, da je smiješno. Baš su strašni ti zločesti komunisti koji žele srušiti ''our way of life''. Smeta mi i to što je zaista pretjerano nabijeno akcijom, sve je prebrzo. Bole me oči od toliko pucnjave, eksplozija...Treba znati gdje je granica svega toga...Kako god, prelazim dalje.

Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
_CR7_ kaže...

...sta nevidis sta ti pricas...kak se ne skida??...

15 godina
protjeran
Riker kaže...

Ne znam kako, ali igra više ne trza. Izgleda da je samo prva misija. Grafika je i na high/ultra posve ista kao i u prethodnim CoD djelovima. Sve je reciklirano do besvijesti, ali ono, može se potrpiti. Što se tiče same priče, mješanje politike u sve to, toliko je jadno, da je smiješno. Baš su strašni ti zločesti komunisti koji žele srušiti ''our way of life''. Smeta mi i to što je zaista pretjerano nabijeno akcijom, sve je prebrzo. Bole me oči od toliko pucnjave, eksplozija...Treba znati gdje je granica svega toga...Kako god, prelazim dalje.

Meni je pucnjava predobra i AI je pametniji nego u MW2 gdje su protivnici znali skakati mi iza leđa no ne samo u favelama nego na svim misijama..

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Za sve koji igraju Hardcore mod, dostupan je i javni server XOR klana sa HC-? konfiguracijom. Dakle, rotiraju se CTF, HQ, DEM, itd. Sve HC.

Server možete naći po imenu: XOR-HC.Official.pub obojanog imena.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
neaktivan

Evo i meni je došlo,hvala Bogu i sophosu :D

Užas je naša furka

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Doista ne znam kako je AI pametniji. Imam osjećaj da je isti kao u prethodnim djelovima, možda čak i ''gluplji'' (ili sam je poblesavio u međuvremenu). A da ne spominjem AI suboraca. Glupi su do besvijesti. {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
_CR7_ kaže...

Pošalji kad se cijela skine

dobar desktop samo dugo se skida

BE HAPPY xD : )
15 godina
protjeran
naxeem kaže...
naxeem kaže...

Za sve koji igraju Hardcore mod, dostupan je i javni server XOR klana sa HC-? konfiguracijom. Dakle, rotiraju se CTF, HQ, DEM, itd. Sve HC.

Server možete naći po imenu: XOR-HC.Official.pub obojanog imena.

Mogu reci da trenutno moj komp ulazi u zonu sumraka. Niti jedan jedini server naveden na ovim stranicama, ja ne mogu naci. Pokusao sam sve moguce metode i prosurfao sve moguce forume. Nista nije dalo rezultata. Ipak mislim da postoji nekakva greska u serwer browseru jer mi nikad nije izlistao sve servere. Uvjek dobijem rezultate tipa 2000 (8000). Amazing.

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - Erich Hartmann \m/
15 godina
neaktivan

:D

Cro trailers :)

18 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Treba mi pomoć. Kupio ja igru preko steama i kad ju pokrenem dobijem poruku " servers are too busy to handle your request". Deinstalliran igru da bih ju ponovno instalirao kad onu istu poruku mi izbaci. Ostale igre na steamu mi rade samo ova ne... Upomoć.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

jel mi može netko reći koliko cod ima misija i stranicu gdje to piše?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ima 15 misija
14 godina
neaktivan

Ima li tko problema sa prijavom na steam? Ne mogu se nikako prijavit. Uvijek me izbaci. MW2 naprimjer radi ali BO ne.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 11:50 (ninjapanda).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

neznam možda i oce ali ali 60 posto ljudi kojii ekran ude crn su skinuli black ops kada udju u igru i play onda im bude crni ekran i nemoš igrat

17 godina
neaktivan
ninjapanda kaže...

Treba mi pomoć. Kupio ja igru preko steama i kad ju pokrenem dobijem poruku " servers are too busy to handle your request". Deinstalliran igru da bih ju ponovno instalirao kad onu istu poruku mi izbaci. Ostale igre na steamu mi rade samo ova ne... Upomoć.

Promjeni pod Steam/Settings/Downloads + Cloud Download Region u Hungyry, Germany ili nešto slično

ninjapanda kaže...

Ima li tko problema sa prijavom na steam? Ne mogu se nikako prijavit. Uvijek me izbaci. MW2 naprimjer radi ali BO ne.

Ak se ne možeš prijaviti na Steam znači da ne možeš ni igrati MW2. Znači vjerojatno nisi dobro napisao što ne valja, pa to malo preobliči.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 12:07 (ZC_Someone).
16 godina

koji je sad broj rundi u S&D? je još uvijek defaultni 4? :O su napokon to povećali??

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Maloprije mi je htjelo servere pokazat,a sada nece??

Užas je naša furka

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...
BannedOnThisForum kaže...
_CR7_ kaže...

...sta nevidis sta ti pricas...kak se ne skida??...

You really don't get it, do you?

14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
ninjapanda kaže...

Promjeni pod Steam/Settings/Downloads + Cloud Download Region u Hungyry, Germany ili nešto slično

ninjapanda kaže...

Ak se ne možeš prijaviti na Steam znači da ne možeš ni igrati MW2. Znači vjerojatno nisi dobro napisao što ne valja, pa to malo preobliči.

Krivo sam se izrazio. Mogu igrati MW2 ali black ops ne. Promjenio sam download region više puta ali problem ostaje. Obratio sam se steam supportu ali ne izgleda da ću dobiti brzi odgovor...

15 godina
neaktivan

Sad sam igrao i izasao, i da se vratim samo pise ono Fetching Stats i Connecting i nece da se spoji ni na jedan server, omg -.-

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice