Ljudi niste fer ja jos nemam original a stalno mi se pojavljuje nesto tipa " doxy is now playing call of duty : black ops" :-)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi niste fer ja jos nemam original a stalno mi se pojavljuje nesto tipa " doxy is now playing call of duty : black ops" :-)
on to nas muči. svako malo vidim da ulazi i izlazi.
Ljudi dajte molim vas recite mi di da kupim igru, a da se plačanje odvija uplatom na tekući račun kako je bilo na base host-u!!!
Ima li još koja naša stranica na kojoj prodaju keyeve a da to nije enabava,eplati i base host?
Hvala
neka ti kupi netko iz foruma, meni je red_bull na game.co.uk.
U sp glavnom meniju stisnite i drzite ctrl + space onda se mason ustane sa stolice odite iza do kompa i upisite doa i ulazite u drugaciji svijet cod-a :-)
P.S neznam dali je bilo ovo ali je fora!
Prilično dobra igra. Mogu reći da je definitivno puno, puno bolja od MW2. Trenutno sam lvl 11 i fora je totalno. :)
Ja neznam kako vama šteka SP kad meni na mojem kompu radi na 1280x1024 i med texturama savršeno, a MW2 sam vrtio isto tako samo mi je još i spectacular map bio uključen. Komp mi je daleko ispod minimuma. Zasad mi se igra (SP) čini najbolja u serijalu. Igram piratsku verziju, ali sljedeći tjedan nabavljam original pa ću posjetit bug server :)
e jebaci jel se nekome smrzava igra?? prode nekih 3-4 partije i smrzne tak da jedino task manager pomaze. novi driveri? bilo sto?
Probaj resetirati komp, nekima je to pomoglo.
Evo čak ni je*enu kampanju ne mogu odigrat kak se spada.
Igra se freeza (barem jedanput po misiji) i ne preostaje mi ništa nego ju ugasit preko task managera.
Bar me ne j*be lag, framerate je stabilan (postavke: 1680x1050,high), ali ovo i brojne druge bugove vezane uz lag Treyarchovci moraju što prije popravit.
ljudi di se najeftinije moze kupiti cod black ops sa dvd-om original neda mi se zezat sa crackovima kada izadu za co op i mp
i da je ko presao neku mapu u single playeru sve ti je crno samo vidis da moras doci 11m a nemozes stanes na 7
ljudi di se najeftinije moze kupiti cod black ops sa dvd-om original neda mi se zezat sa crackovima kada izadu za co op i mp
i da je ko presao neku mapu u single playeru sve ti je crno samo vidis da moras doci 11m a nemozes stanes na 7
game.co.uk 350 kn ali je opasnost od CARINE.
rade onda kupim ovdje za 390kn, a je znas kako preci ovo sta sam naveo kada si slijep
slijep mislim u igri ne na tebe haha
Meni se gameplay itekako popravio nakon zadnjeg patcha za Black Ops.
Multiplayer i Singleplayer mi jednostavno KLIZE a ni snimanje sa Frapsom mi više nije problem.
Napokon!
Ja neznam kako vama šteka SP kad meni na mojem kompu radi na 1280x1024 i med texturama savršeno, a MW2 sam vrtio isto tako samo mi je još i spectacular map bio uključen. Komp mi je daleko ispod minimuma. Zasad mi se igra (SP) čini najbolja u serijalu. Igram piratsku verziju, ali sljedeći tjedan nabavljam original pa ću posjetit bug server :)
ta verzija svima radi dobro... ali origigi je uzas... nesto ne stima...
jos ima nekih problema na nekim serverima di se nemozes okrenut kako je sve usporeno...
e jebaci jel se nekome smrzava igra?? prode nekih 3-4 partije i smrzne tak da jedino task manager pomaze. novi driveri? bilo sto?
Probaj resetirati komp, nekima je to pomoglo.
instaliro nove drivere za graficku restartao u ctrl panelu u soundu ukljucio downmix sound i opes se smrzne mater mu ljubim!! jbt ovo se vuce jos od mw1... katastrofa
sreca sto je igra donekle, pa mi nije zao love i servera.. ako netko naide na kakvo rjesenje na nekom forumu nek javi.. mada znam da bum to fixal prije ili poslije!!
meni je sp dosta bolje radi sada nego prije
to rade ovi patchevi i fixevi.: Jel ga se isplati skidat (mislim većinom za SP)
meni je sp dosta bolje radi sada nego prije
to rade ovi patchevi i fixevi.: Jel ga se isplati skidat (mislim većinom za SP)
mozes li reci kuda sa njima kada ih skinem?
pokreni ovaj v2 i sve ti pise kada pokrenes
Onda bi i meni trebalo radit sad i ja skidam da probom a ako bude radilo idemo zajedno na bug server
cek pa sta sa cracknutom verzijom mozemo na server
nadam se da ce mi ti tvoji patchevi i fixevi pomoc u vezi igre
čisto sumnjam
nadam se da ce mi ti tvoji patchevi i fixevi pomoc u vezi igre
mislim da ti jedino moze pomoc da kupis igru vec jednom i cekas sluzbene patcheve.. nije dosta piratlije vec jednom???
toliko mi je trazala igra sad kad sam stavio ovaj patch igra mi ide ko podmazana bog te blagoslovio stari
ma da pogle mi konfu,ako jogurtska bude dobro isla kupujem org mw2 ili black ops nez vidjet cu
jel postoji nacin kako da smanjem trzanje u black ops-u
ima hd 5670 512
4gb ram
dual core procesor
nezna u cemu je stvar trza kada stavim na low i na high,nista ne steka nego to trza,štekanje je sasvim druga stvar,ovo bas trza svaku sec i onda oped na sec normalno pa oped sec trza,pa za poluditi
prso sam 2 misije i ne zelim dalje jel me toliko to živcira
znat kako mi je moze li pomoc
rade li vam zombiji online?
znaci solo se ne racuna
6 | Da |
---|---|
0 | Samo s prijateljima |
16 | Uopce ne radi online |
mislim da ti jedino moze pomoc da kupis igru vec jednom i cekas sluzbene patcheve.. nije dosta piratlije vec jednom???
hmm,gle prvo probat a onda kupit jel sam vec popusio 400 kn za mw2 i nezelim opet na sljepo uzet nesta..ovak cu pogledat kak ce se situacija razvijat sa igrom i kupit nije nikakav problem,sam su problem novci u danasnje vrijeme
hvala ti prijatelju nadam se da če uspjeti
raditi ce radi svima do sada koji su probali pa i meni koji sam osobno testirao prvi
nezahvaljuj meni zahvali