Meni je danas stigao BO, upravo se instalirava na xbox... :)
Fulao si forumski dio... i sada su mi tvoji komentari i jasni ...konzolaš na PC igre dijelu foruma...
Meni je danas stigao BO, upravo se instalirava na xbox... :)
Fulao si forumski dio... i sada su mi tvoji komentari i jasni ...konzolaš na PC igre dijelu foruma...
Jel netko uspio aktivirat theater na PC-u?
Samo me vrti u krug i nikako da povežem steam sa black ops theater stranicom
Ja nemogu ni do tu doci,idem se registrirat upisem sve,odem submit i nista
jel je moguce negdje skinuti patch za pc??
RESETIRALO ME NA LEVEL JEDAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DOŠAO DO PRESTIGE oko 20....I BACI ME NA LEVEL 1 !!!!!!!!!!!!!!!!! Bez rpestigea....upravo došao iz BUG servera!
neeeeeeeeeee kliknia sam na restart level.. sad moram opet cilu misiju radit.. AJme majko jel mogu nekako s vratit na onaj zadnji checkkpoint
RESETIRALO ME NA LEVEL JEDAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DOŠAO DO PRESTIGE oko 20....I BACI ME NA LEVEL 1 !!!!!!!!!!!!!!!!! Bez rpestigea....upravo došao iz BUG servera!
Jedno pitanjce, jel' imaš dual boot? Jesi preko drugog kompa ulazio na steam i palio igru?
neeeeeeeeeee kliknia sam na restart level.. sad moram opet cilu misiju radit.. AJme majko jel mogu nekako s vratit na onaj zadnji checkkpoint
jel mogu nekako vratit.. Sad me lijepih 45 min vratilo nazad
Eto, vratilo mi sve...isuse kak sam se usro!
jel mogu nekako vratit.. Sad me lijepih 45 min vratilo nazad
Ne
Jel kome dosla iz sophosa?
Meni, jučer.
e jebaci jel se nekome smrzava igra?? prode nekih 3-4 partije i smrzne tak da jedino task manager pomaze. novi driveri? bilo sto?
Kolko misija ima igrica??
Meni radi sve 5, glatko, nema rušenja...
Probaj drivere.
jell se može gdje skinut patch za pc? ????
jell se može gdje skinut patch za pc? ????
Steam automatski updatea igru (ako je to uključeno većinom je)
pirati štanga
Možeš. Skini tih 7GB
hehehehehehe
Mogu li ja??
DA
Fol je u tom što ćeš moći samo pokrenuti, bit će totalno neigrivo čak i na low, na velikoj rezoluciji zbog grafičke, a na maloj rezoluciji zbog procesora, slaba konfiguracija.
Jel kome dosla iz sophosa?
evo ga opet hahahahahah,strpi se doce ti neces umrijet
može li mi netko prepričati što se dogodilo na zadnjih pet strana, nisam bio kod kuce, pa nisam pratio, a neda mi se prelistavat.. dali je izašao patch i tak to.. hvala :D
može li mi netko prepričati što se dogodilo na zadnjih pet strana, nisam bio kod kuce, pa nisam pratio, a neda mi se prelistavat.. dali je izašao patch i tak to.. hvala :D
patch-rasprava, mogu li pokrenut, šta sam dobio...
patch-rasprava, mogu li pokrenut, šta sam dobio...
neznam zasto no ta recenica me natjerala na smijeh xDDD
Uf,dosta mi šteka na mojoj konfi,1280x1024, 2XAA,Antisotrpic filtering off..Ima li još tko problema na SP?
Uf,dosta mi šteka na mojoj konfi,1280x1024, 2XAA,Antisotrpic filtering off..Ima li još tko problema na SP?
skoro svi imaju problema sa single playerom i meni steka izbriso sam je pa kad dodje patch za to onda cu ponovo stavit da mogu ponovo igrat
Ljudi dajte molim vas recite mi di da kupim igru, a da se plačanje odvija uplatom na tekući račun kako je bilo na base host-u!!!
Ima li još koja naša stranica na kojoj prodaju keyeve a da to nije enabava,eplati i base host?
Hvala