.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moze mi netko reci kolko fpsa ima sve na high? pogotovo ovi sta imaju jace masine?
meni radi na max 100 fps a zna mi pasti ispod 30 prosjecno je izmedu 40 i 50 sta me ne zadovoljava
Nisam mjerio FPS ali i meni zna zatrzati na trenutak. Izgleda da igra ipak nije optimizarana kao prethodni COD-ovi.
kupio,instalirao,igrao :)
Moze mi netko reci kolko fpsa ima sve na high? pogotovo ovi sta imaju jace masine?
meni radi na max 100 fps a zna mi pasti ispod 30 prosjecno je izmedu 40 i 50 sta me ne zadovoljava
Nisam mjerio FPS ali i meni zna zatrzati na trenutak. Izgleda da igra ipak nije optimizarana kao prethodni COD-ovi.
zatrzati na 5850? to nije dobro..
Trzanje se događa zbog nestabilnosti servera... -.-
sad kad vise nema eplati, ili base host ili tema od svih koji će dobrovljno kupovati ljudima preko kartice na unaprijed uplatu :D
Sad ću ja :D
To na mp ili na sp?nadam se da je zbog lagga, ako tebi stucne na 5850 kaj bum onda ja sa 4850?
a i ne cini mi se toliko bolja grafika koliko je zahtjevnija.
zatrzati na 5850? to nije dobro..
Moguće da je do jogurta ili nečeg drugog. Dosad su mi sve COD-ovi radili kao podmazani, a tako bi trebao i ovaj pošto je engine isti. Nije to ono klasično trzanje već se zna dogoditi pokoji framedrop.
EDIT: U SP
To na mp ili na sp?nadam se da je zbog lagga, ako tebi stucne na 5850 kaj bum onda ja sa 4850?
ma nemožemo laggat na 5850 to nije normalno.. Ja ću sad zaigrat na hd 4870 i 100% sam siguran da neće laggat.. Jel igra original?
ma nemožemo laggat na 5850 to nije normalno.. Ja ću sad zaigrat na hd 4870 i 100% sam siguran da neće laggat.. Jel igra original?
Ne, partis verzija Kažem, možda je i do toga.
Ne, partis verzija Kažem, možda je i do toga.
vjerojatno je do toga
Hoće li mi netko slikati menu?
Hoće li mi netko slikati menu?
prema njemu budes mjerio dali ces kupiti igru ili ne?
igra nije loša. ali ima ogromnih problema sa konekcijom na servere.
Zašto ne prebaciš na eng ?
Imaš objašnjeno kako na stranici ~135.
provaj u registry umjesto RUS stavit na ENG
Zašto ne prebaciš na eng ?
Imaš objašnjeno kako na stranici ~135.
ja sam gledao nigdje nisam našao objašnjeno
RUMOR ALERT!!!
Navodno se razmišlja o naplaćivanju nekakve pretplate za multiplayer Call of duty naslova, počevši od 2011 (valjda od idućeg izdanja igre).
anyways, samo glasine zasad LINK
mislim u svijetu recesije još i to ne hvala...
pitaj eplati govoriš da je on najbolji na svijetu pa eto ti ga priupitaj
Stalno mi piše Downloading game files unutar menija, i nemogu ni na jedan server...WTF!
pa isuse igra je vani niti ne cijeli dan, sto ocekujete?strpite se malo, naigrat cete se, nikam nece pobjeci.
Prvo sad igrajte SP na HARD.
kvragu,evo vratio sam i stari backup winsa i instalirao na novo i dalje trza u meniju i u mp i combat trainingu,čak i na home screenu (press any key)trza,druge igre rade dobro.
pa isuse igra je vani niti ne cijeli dan, sto ocekujete?strpite se malo, naigrat cete se, nikam nece pobjeci.
Prvo sad igrajte SP na HARD.
Ja ih isto nekužim pa valjda je prvo gušt odigrati SP pa onda na MP ili.. ljudi budite strpljivi sječam se samo koliko je sa BC2 bilo problema u početku..
Skinio sam onu veriju, i mountam image, i pojavi mi se za steam, i moram upisati key, sta da radim, kako da to zaobidjem?
Skinio sam onu veriju, i mountam image, i pojavi mi se za steam, i moram upisati key, sta da radim, kako da to zaobidjem?
nikako..
moze li mi ko reci u kojim ducanima mogu proc jeftinije za kupovinu black ops??
Kupi orginal
Kupi orginal
Razmisljam o tome, ali mislim da nece dat starci.
Kupi orginal
ili ne...
Pričekaj da dođe "pravi .exe fajl i njegovi susjedni dll fajlovi"