koliko se meni cini najbolje su prosli oni koji su kupili od eplati. Downlodali su par fileova par izbrisali i eto.(s tim da su i prosli dosta jeftino)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Base-Host.com: Jos uvijek cekamo zalihe CD Keyeva.
ak znas mu nick na forumu (ja sam zaboravio)posalji mu PP
eplati stranica se zatvara zbog nemogucnosti registracije djelatnosti prodaje do 2012.g,kada rijesim sve papire s drzavom itd…do daljenjega molim da ne uplacujete nista vise na moj racun,jer ga zatvaram(zatvaram bas zbog toga da mi nemozete uplacivati),na neki nacin osiguravam sebe i Vas,LP
wtf????
eplati stranica se zatvara zbog nemogucnosti registracije djelatnosti prodaje do 2012.g,kada rijesim sve papire s drzavom itd…do daljenjega molim da ne uplacujete nista vise na moj racun,jer ga zatvaram(zatvaram bas zbog toga da mi nemozete uplacivati),na neki nacin osiguravam sebe i Vas,LP
wtf????
ode biznis
wtf????
a valjda ce isporučit ovo što mu je dosad naručeno... ako ne ode 300 kn u mp3...
Nadajmo se tutorialu za prebacivanje na english .
Jeli mi može netko sa engleskom verzijom slikati meni tamo gdje se podešavaju detalji da mogu namjestiti?
ak znas mu nick na forumu (ja sam zaboravio)posalji mu PP
na fejsu je reko prije 54min da jos uvijek cek isporuku zaliha
WTF
J moj xbox treba malo akcije
Jeli imaš normalni ili ruski xbox?
evo pitao sam eplati i kaže za one koji nisu dobili key "Novac vracam,ne mislim riskirati vise nicim,danas cu prikupiti sve ljude kojima sam ista duzan,da im vratim"...
basehost,čovjek je na pcekspertu,nick mu je knezboy
Ja sam narucio,vremena imam,sad je na njima da mi dostave igru
upravo kupio u algoritmu.. 399kn.. install & kill
evo bug server je pun.. izgleda da se situacija popravlja
doxly stisni par screenova
evo bug server je pun.. izgleda da se situacija popravlja
doxly stisni par screenova
moze cim ga upogonim.. jos malo pa gotov install.. nervozan sam pocet odma mp ili sp lol..
ovaj put je jedan dvd ali dvoslojni od 8.5gb ...
RUMOR ALERT!!!
Navodno se razmišlja o naplaćivanju nekakve pretplate za multiplayer Call of duty naslova, počevši od 2011 (valjda od idućeg izdanja igre).
anyways, samo glasine zasad LINK
cuo sam da je igra na razini zahtjzvnosti mw2 i waw jel to istina
ja jos ni nemam igru ali mogu vidjet detalje na serveru preko remote control programa... zasad neznam jer nisam vidioni sucelje u igri ni browser ni nista.. nadam se sutra..
Nekaj ne štima s BUG serverom...nema ga na popisu, a čak sam ga u favorite stavio, ni tamo ga više nema.
Dobrih 30% je zahtjevnija od MW2.
ZAŠTO se još nemože spojit na server od steam frenda preko join game???
I zašto pod ladder rankings vidim samo 3 od 10 frendova?
install i odma update preko steama od 100 i nes mb lol... i onda steam servers are to busy to handle your request hahaha
Moze mi netko reci kolko fpsa ima sve na high? pogotovo ovi sta imaju jace masine?
meni radi na max 100 fps a zna mi pasti ispod 30 prosjecno je izmedu 40 i 50 sta me ne zadovoljava
Nekaj ne štima s BUG serverom...nema ga na popisu, a čak sam ga u favorite stavio, ni tamo ga više nema.
Dobrih 30% je zahtjevnija od MW2.
ZAŠTO se još nemože spojit na server od steam frenda preko join game???
I zašto pod ladder rankings vidim samo 3 od 10 frendova?
kao sto rekoh vjerojatno problemi kod providera.. sve ce se iskristalizirati kroz par dan vjerujem.. server JE online i trenutno je pun.. zasto ga nemozes naci neznam pogotovo sto nista nije mijenjano od jutra...
Steam Cloud fails again!
Stoji na "fetching stats" i nemogu uć u igru trenutno. Kad će više prestat izdavači toliko kenjat s tim steamom!!!
sve zavisi o tvom kompu ja sa svojim proc neznam hocu li moci na low stabilno igrat pa zamisli kak je meni
sad kad vise nema eplati, ili base host ili tema od svih koji će dobrovljno kupovati ljudima preko kartice na unaprijed uplatu :D