idete odma na mp ili cete prvo sp odigrat?
Odma skacem u mp
Odma skacem u mp
pa da tipicno je prvo sp odigrat...
jel postoji cd-key za black ops prije izlaska
a trebao bi mi, skinuo sam nesta i traži me cd-key to je preko steam-a
jel postoji cd-key za black ops prije izlaska
a trebao bi mi, skinuo sam nesta i traži me cd-key to je preko steam-a
Postoji, košta najamnje 269kn
Jeste li vidjeli mape,ako jeste,koja vam se cini najbolja???
meni se jungle i WMD najvise svidaju iako nuketown nije los
Odma skacem u mp
Tradicija je da se prvo SP završi, a i malo će igrača biti, svi će prvo SP.
Sta mislite sta je bolje black ops ili bad company2 ???
Kako cete odredit sta je bolje ako niste jos igrali,sudite prema tudjem gameplayu?
Jesam ja, na xboxu, bolji je od bfbc2
e a jel postoji ovako neki pirat ne orginal
ko ce kupit black ops za ps3?
Mislim da za sad ne,ali kloni se pirata na ovom forumu
Nisi još pravo ni došao na forum a već o piratima!?
da mislim cuo sam za black ops da ce bit slicnih stvari kao i u bad companyu i vecina stvari se vodi u prasumi
Odma skacem u mp
Neka je tradicija i ja sam prije igrao sp jer nisam imao original na launch date.Nece bit malo igraca vjerujem da je puno njih kupilo cod samo zbog mpa.
ne
ko ce kupit black ops za ps3?
Ja bih, ali sumnjam, prvo zato što mu je aim assist dosta slabiji nego na x360 te samim time otežava igru, te onda podsjeća kao na Killzone 2 i mučenje na joysticku.
ako mislis igrat zaozbiljno klonis se piratstva :D
postojat ce kad razor1911/reloaded... naprave crack. A multiplayer ces moc igrat ako kupis original ili ako alteriwnet napravi neki multipalyer patch kao sa mw2
da mislim cuo sam za black ops da ce bit slicnih stvari kao i u bad companyu i vecina stvari se vodi u prasumi
Ni sitnice slične kao u bfbc2.
Odma skacem u mp
Neka je tradicija i ja sam prije igrao sp jer nisam imao original na launch date.Nece bit malo igraca vjerujem da je puno njih kupilo cod samo zbog mpa.
tako je vecina ce ic prvo na mp.....kakva tradicija dajte molim vas...prvo ste igrali sp jer nije bilo cracka za mp
postojat ce kad razor1911/reloaded... naprave crack. A multiplayer ces moc igrat ako kupis original ili ako alteriwnet napravi neki multipalyer patch kao sa mw2
Već ga pravi.
ajme kad počmem igrat.. Nemogu vjerovat da sutra dolazi. Očekujem sretne ali i nesretne (tipa ubiju ti nekoga), napete trenutke
Bit će i kod nas za 2h ludilo !!!!
Već ga pravi.
vec..sta nije bilo da ce biti dedicate serveri i da ce biti nekakvi fajlovi..nsam sve pohvatao?
Već ga pravi.
brzi su :P
a to su samo price jos bolje ako nije slicno bfu imati cu nesto igrat na novu foru :D
OMG Koji ste vi ovisnici.
Nemogu dočekati, nemogu dočekati, ruska verzija preload fajlovi, kad ce mi englesku natrpat, jedva čekam vidjeti MP...
Dajte ljudi to je samo igra, get a life.
provjeri ovdje dal mozes igrat: http://www.systemrequirementslab.com/cyri/
OMG Koji ste vi ovisnici.
Nemogu dočekati, nemogu dočekati, ruska verzija preload fajlovi, kad ce mi englesku natrpat, jedva čekam vidjeti MP...
Dajte ljudi to je samo igra, get a life.
Ja nemogu dočekat da vidim moj Famas