ma 2-3 dana i vec ce vani bit svi hackovi heb...da sad im ne opsujem sve
to je tako i tako ce bit nazalost :(((((
bit ce
isti je engine i hack nije problem
sam je pitanje dal ce se to brzo rijesavat
bit ce
bit ce
ma znam da ce vjerojatno bit ali samo da vac rijesi takve smradove
bit ce
Ma nema ti to veze sa engineom :) To je stvar PunkBustera ili drugog sistema za zaštitu.
Uglavnom to je dan posla ubaciti ili promjeniti.
bit ce
Ma nema ti to veze sa engineom :) To je stvar PunkBustera ili drugog sistema za zaštitu.
Uglavnom to je dan posla ubaciti ili promjeniti.
za bananje da al za izradu je stvar mehanike igre
tak da su uhodani
Ma izrada haxova neovisi baš o tome znaš. Jer ono preko jednog patch-a od 50mb to mogu promjeniti. Nije to problem.
COD je haxorski iz jednog razloga, a to je što je PB smeće. Smeće od antihaxorske zaštite. VAC sistem je miljama naprednij i bolji, što se vidi i u MW2.
Nikakav nije problem, baš nikakav ubaciti i VAC u BO.
Dakle, mogu ostati na PB, mogu iskoristiti Valve i njihov servis, mogu napisati nešto svoje (što zahtjeva vremena i resursa)....
Uglavnom neovisi o engine-u igre, gotovo pa nimalo, jedino od skriptnog jezika koji je možda jedini ostatak iz Quake3 engine-a. Ali ni to im problem nije nanovo napsiati (kao što je IW napravio u MW2) pa su haxori opet na nuli.
Nisu ostali na PB
VAC: Confirmed
We are serious about protecting the integrity of this game from hackers and cheaters who would otherwise ruin the fun for the honest players. Used in conjunction with our own anti-exploit measures, Theater reviews, trusted servers, and supplemented by server admins with kick and ban powers we believe that Valve Anti-Cheat will be an effective solution for Call of Duty: Black Ops PC. We are committed to working closely and diligently with Valve to deal with new threats as they appear.
Nisu ostali na PB
VAC: Confirmed
We are serious about protecting the integrity of this game from hackers and cheaters who would otherwise ruin the fun for the honest players. Used in conjunction with our own anti-exploit measures, Theater reviews, trusted servers, and supplemented by server admins with kick and ban powers we believe that Valve Anti-Cheat will be an effective solution for Call of Duty: Black Ops PC. We are committed to working closely and diligently with Valve to deal with new threats as they appear.
Kako sam rekao i pretpostavio; PB je smeće, VAC je drastično bolji i sasvim je logično da će ga koristiti.
Što onda znači, da će BO imati princip isit kao i MW2; Sve preko Steama, ali ovog puta sa dedicated serverima.
I sad,kad prvi put budu varali,admini će ih banati sa servera,a nakon 2 tjedna imat će singleplayer od 60$.
Nebi se bas slozio sa tim lvl cod point sranjem sto nazivas.
jer pazi da sad netko na 10. levelu uzme najace oruzije sto moze i samo roka po drugima.
Kako bi otkrio da je to najace oruzije?fino nasao bi po youtubeu i stranicama kao sto su http://denkirson.xanga.com/
Samo da ne hakaju te cod pointse i ako netko uspije hakat da ga banaju 4life jer nije fer imat odma bas sve.
to bi se sprijecilo povecavanjem cijene jacih oruzja...
al dobro treyarch je odlucio na siguran nacin izbalansirat to
nije sranje malo sam se prejako izrazio al mislim da se je moglo i bez takvog sistema ogranicavanja
58 dugih dana...do izlaska..a dok dode do nas se odma moze racunati...68..
pa kod njih ce izaci..a kod nas ce doci za par dana..sta ne ide tako?..je prvi mi je orginal..msm prvi da cu ga ja sam kupiti..
onda jos bolje..
najvise se radujem wager matchu
smatram da je to najbolja i najinovativnija stvar u ovoj igri
customization 2.0 i contracti su mi isto super kao i cod currency
ovo nije samo jos jedan klon cini se da su se stvarno potrudili napraviti nesto novije
dok je mw2 bas cisti cod4 sa customizable killstreakovima i novim oruzjima
Imam neki osjećaj da će uvesti kupovanje ovog igrinog novca za pravi, mada se nadam da neće.
bas mi se nesvidaju tvoji osjecaji onda
bas mi se nesvidaju tvoji osjecaji onda
Hebi ga, gamerska intuicija, nije do mene.
Nebi bilo uopće čudno da uvedu neki oblik plaćanja. Ipak je to activision (blizzard). Malkoc su pohlepni...
Nece se moc kupovat cod points za prave pare.Pise na traileru da to samo važi u igri i da nema nikakve veze sa pravim novcima.
Zakon mi je sto u black opsu mozes sve sredit,emblem uredit i stavit ga na pusku,ugravirat clan tag na pusku.
Sto ti outfit vojnika ovisi o prvom perku npr flak jacket ima debelu pancirku na sebi i neku kacigu,lightwaight lazerno obucen da moze brzo trcat itd.
ljudi zombiji ce biti ludnica
nadam se da cemo igrat skupa mi tu s buga
pa ofc..=D
jel su zombiji potvrđeni? tj dal je to 100%
izgleda da ce black ops potuc i cod4 i l4d2 i cod: waw zajedno s tim zombie modom
cod waw je isto imao zombi mod koji je bio predobar.
Ali ni sjena L4D serijala
normalno kad je l4d igra sa zombijima
a u codu su zombiji bonus a ne cijela igra oko toga
tak da nemozes umanjivat zombie mode pomocu l4d-a
al L4D je zombie only pa se nemoze to tak uspoređivat
ovo samo ko poseban mod nista drugo
(eh preteko me Top Forumaš)