iako nije bas puno vidljivo na onom traileru meni se cini da je grafika slabija od mw2 pogotovo teksture oruzja ak47 itd
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mod Tools
Dev Console
http://www.codblackopsnews.com/2010/08/21/round-up-of-gamescom-news-plus-leaked-gamescom-footage/
I jos neke glasine(2 mjeseca stare od istog izvora su potvrđene u multiplayer teaseru):Stopping power odlazi,ali nemorate biti tuzni,vraća se jugernaut.
Ima zanimljivih stvari u Igri ako je prema tom linku.
A iskreno sto se tiče tih perkova, i tog stoping power meni to uopće nimalo neznaci sto će biti ili sto neće, ljepo je komplicirati samo da nebude pretjerano, da ne nastave tradiciju od četvorke
ajme opet jugernaut, još na non hardcore serverima je pravi užitak igrat protiv njih -.-
iako nije bas puno vidljivo na onom traileru meni se cini da je grafika slabija od mw2 pogotovo teksture oruzja ak47 itd
Ne grafika nikako nije gora od mw2, nego je dosta bolja a i pokreti likova su bolji.
Bilo bi najbolje da izbace Stopping power ali i juggernout.Zašto¨!??!?
Zato sto bi se tako mogle napravit vece kombinacije klasa i slicno u mw2 ko da si prisiljen staviti stopping power ako se boris s jednim likom na blizinu pobijedit ce vjerojatno on zbog stopping powera.
Ali bilo bi fer da sniperi(bolt action)1 shot 1 kill u glavu,prsa,stomak.Znam da ce te me naflejmat ali eto.
Npr kada udem u neki match u mw2 95% ljudi koristi stopping power.Logicno da prije ubiju neprijatelja,ali zar nebi bilo bolje da je raznovrsno i kolko tolko bilo bi taktike.U mw2 vidim da svi koriste ump,marathon,stopping power i ninja ili commando.Samo kazem da bi po mom misljenju bilo bolje izvaditi stopping power ali i juggera.
istina, to bi trebali baciti van ako zele "prisiliti" ljude da rade raznovrsnije klase. ali opet, onda bi se pojavio neki drugi perk kojeg bi bilo dobro baciti van da bi ljudi radili raznovrsnije klase. i tako u nedogled.
istina, to bi trebali baciti van ako zele "prisiliti" ljude da rade raznovrsnije klase. ali opet, onda bi se pojavio neki drugi perk kojeg bi bilo dobro baciti van da bi ljudi radili raznovrsnije klase. i tako u nedogled.
Istina je u tome sto si reko ali nebi bilo tako da balansiraju perkove.
http://www.codblackopsnews.com/2010/06/13/black-ops-multiplayer-rumors/
Lipanj 13.,u teaseru potvrđeno dosta toga,znači i ostalo je točno.Određivanje trećeg perka prema prva dva izabrana-genijalna ideja od Treyarcha.Nadam se da neće odustati od toga.
Jeste gledali trailer za mp; možeš vozit onaj autić pa to će biti ludilo !
stari ti je to trailer, ui niid somting nju!!
Strpi se još 2 mj. pa ćemo zaigrat :)
Jeste gledali trailer za mp; možeš vozit onaj autić pa to će biti ludilo !
Vec nisu imali inspiracije koji usminkani gadget da stave pa su stavili autic na daljenski, po meni djecji vrtic :/
Vjerojatno si i u pravu, ali opet to je nešto novo; to nismo niti u jendom codu imali, dosada je u svima bilo radar avioni helić.... te naravno tu je ballistic knife.
sutra je veliki trailer za mp koji je najavljen u traileru s onim auticem
tj. debut traileru
Izvor ?
Izvor ?
pa koj izvor jebote na kraju debut trailera pise da ce biti puni reveal 1.9
i jos su kazali to na jednom intervju u games comu
ma sta si trosim opce snage pa daj malo googlaj kaj si tak ljen
Izvor ?
Pa 1.9. je full MP reveal. To bude u onom prvom traileru na kraju.
Aha ja sam gledao neki shit di to ne piše
Kada ce izac trailer nemogu docekat :D
Pa danas bi trebao.
e pitanje je sad......
hoce li biti dedicated servera?????
Da valjda oce ,javite kad izađe taj shit za mp,stavite link ;)
e pitanje je sad......
Bit će dedicated servera,to je potvrđeno.
Jel se onda isplati kupovat to ?
e pitanje je sad......
Bit će dedicated servera,to je potvrđeno.
znaci da su ipak skuzili koliko je iw smece... mozda i kupim ali prije ili demo ili beta ili pirat. vise ne kupujem cod-ove napamet.
e ljudi di ima za vidjet ovaj dns trailer il kaj je to vec
Da danas valjda al to je u americi u 6h prema pacifickom vremenu sad nezz kad je to kod nas -.-
Da danas valjda al to je u americi u 6h prema pacifickom vremenu sad nezz kad je to kod nas -.-
mi cemo taj trailer moci vidjeti vjerojatno sutra ako danas navecer bude u americi
Najvjerovatnije jbg tako je to kad zivis bogu iza nogu :P
Najvjerovatnije jbg tako je to kad zivis bogu iza nogu :P
Ameri žive bogu iza nogu a ne mi