Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.020.580
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
RE: Call of Duty: Black Ops
slimyyy kaže...
Weky kaže...
slimyyy kaže...

clan base, promod bez streakova....

Nije to ozbiljno igranje. COD nije nikad bio ozbiljan. Ozbilje igre su nešto sasvim drugo.

a ako ćemo tako onda niti jedna igra nije ozbiljna (osin starcraft-a u koreji), ja isključivo govorin za nastavke CoD-a, CoD4 je sigurno ozbiljnija igra od MW2...

Kako ne. Puno je ozbiljnih igara na trzistu, koje cak i americki marinci koriste za vjezbe.

cod je neozbiljan u smisli sto uletim u nepriajtelje i skinem ih 5 sa jednim metkom od snipera.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
16 godina
Weky kaže...
slimyyy kaže...
Weky kaže...
slimyyy kaže...

Nije to ozbiljno igranje. COD nije nikad bio ozbiljan. Ozbilje igre su nešto sasvim drugo.

a ako ćemo tako onda niti jedna igra nije ozbiljna (osin starcraft-a u koreji), ja isključivo govorin za nastavke CoD-a, CoD4 je sigurno ozbiljnija igra od MW2...

Kako ne. Puno je ozbiljnih igara na trzistu, koje cak i americki marinci koriste za vjezbe.

cod je neozbiljan u smisli sto uletim u nepriajtelje i skinem ih 5 sa jednim metkom od snipera.

to su inaće simulacije, to se ne smatra igrama (osin kad ih prerade u takvu šta je slučaj sa ARMA-on), takve simulacije koje ti spominješ koštaju i po par milijuna dolara, pa ako ti to smatraš igrama slobodno izvoli i nabavi to ;)

15 godina
neaktivan
Weky kaže...
slimyyy kaže...
Weky kaže...
slimyyy kaže...

e jesi ga sada pretjerao, pa to ni Chuck Norris ne može da uradiCool  Da ovo za marince je istina, vježbaju oni ali ništa ne uvježbajuIznenađen

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
15 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...
Weky kaže...
slimyyy kaže...
Weky kaže...
slimyyy kaže...

e jesi ga sada pretjerao, pa to ni Chuck Norris ne može da uradiCool  Da ovo za marince je istina, vježbaju oni ali ništa ne uvježbajuIznenađen

trcim ja, unscope, trojicu ubijem, i to slucajno na crashu otrcim tamo lijevo i imam super pogled na njihov spawn i odma odvalim trojicu :/

Ma kakav smak svijeta 2012, pa meni pasteta traje do 2014..... :D
16 godina
moderator
Hambrle kaže...

trcim ja, unscope, trojicu ubijem, i to slucajno na crashu otrcim tamo lijevo i imam super pogled na njihov spawn i odma odvalim trojicu :/

Ti si PRO.....Smijeh

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
Hambrle kaže...

Ti si PRO.....Smijeh

znam, igro sam na cb-u oko 1600 pts-a imo, al evo quito sam... a imam org neznam sta cu s njim

16 godina

unscope, quickscope itd... su stavljeni u igru da bi bilo zabavno i da bi se ljudi mogli ku*čit sa takvin stvarima, da su išli radit realnu igru onda bi to bila simulacija i to niko nebi igra, niti bi oni zaživili toliko dugo da naprave CoD4, a kamoli Black Ops

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivann.n kaže...

MULTIPLAYER TRAILER:

HOLY SHIT !!!!!

:D

I'm so happy ( lol )

There is a fine line between fishing and standing on the shore like an idiot !!!!!!!!!!!
15 godina
Hambrle kaže...
pirat kaže...
Hambrle kaže...

Ti si PRO.....Smijeh

znam, igro sam na cb-u oko 1600 pts-a imo, al evo quito sam... a imam org neznam sta cu s njim

ako bi bio tako dobar pa dao taj orginal meni...jbg plaćam rakijom

15 godina
neaktivan
dj_renny kaže...
Hambrle kaže...
pirat kaže...
Hambrle kaže...

Ti si PRO.....Smijeh

ako bi bio tako dobar pa dao taj orginal meni...jbg plaćam rakijom

nisam lud covjece

16 godina
Hambrle kaže...

nisam lud covjece

reka si da neznaš šta ćeš sa njin, on ti je ponudia jednu opciju

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Hambrle kaže...

nisam lud covjece

reka si da neznaš šta ćeš sa njin, on ti je ponudia jednu opciju

razmjena za neki drugi ili prodaja, nista drugo

16 godina
Weky kaže...

Ajd, mi pokazi koja vosjka trenira na igri!!!OMG LoL

Dobro da nisi rekao da se Alonso vozi slobodne treninge na igri(bez prednjeg i straznjeg krila, i pola bolida, al zato i dalje vozit najbolja vremenaIzlanuo se) kako bi u stvarnosti bio bolji lol

Weky kaže...

Preozbiljno shvačaš igre, sve igre su za opuštanje i igranje, pa zato se i zovu igre.

A što se tiće profesionalnog igranja, cod neki igraju profesionalno.

Važno je nikad ne prestati postavljati pitanja. > Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 23:13 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Weky kaže...

Dobro da nisi rekao da se Alonso vozi slobodne treninge na igri(bez prednjeg i straznjeg krila, i pola bolida, al zato i dalje voziti najbolja vremenaIzlanuo se) kako bi u stvarnosti bio bolji lol

Američki Marinci treniraju na VBS2(Virtual Battle Simulator), što je malo poboljšana i proširena verzija ArmA-e.

Također imaju i simulatore koji simuliraju port/starboard gunnera (lijevog ili desnog) na vojnom transportnom helikopteru sa replikama miniguna i naočalama za virtualnu realnost.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Službeni učesnik Mentalistove deathliste.
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Američka.

16 godina

Ma AA je izdan kako bi privukli ljude u vojsku, pisalo ti je to negdje već, zato je to i platila američka vojska.

Nema te igre koja te može bolje istrenirati nego u RL.

EDIT: za ovaj VBS2 piše type vojni simulator i trening, znači to nije igra nego nekakav simulator/program za trening koji čak nemaš niti nigdje za kupiti. Tako da uspoređujemo krive proizvode.

Važno je nikad ne prestati postavljati pitanja. > Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 1:05 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ma AA je izdan kako bi privukli ljude u vojsku, pisalo ti je to negdje već, zato je to i platila američka vojska.

Pa u tome je stvar, vojska koristi te simulatore samo kako bi bolje uvježbala vojnike taktici i upoznala ih sa vojnom doktrinom, sve se ostalo obavlja u stvarnom životu.

Važno je vojnicima pokazati što više scenarija borbi, a to može biti jako skupo u pravom životu, a nije ništa lakše neg' u editoru simulatora napraviti taj i taj scenarij za 0 para.

Ajmo polako nazad na temu.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Službeni učesnik Mentalistove deathliste.
16 godina
AlienWare1 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Pa u tome je stvar, vojska koristi te simulatore samo kako bi bolje uvježbala vojnike taktici i upoznala ih sa vojnom doktrinom, sve se ostalo obavlja u stvarnom životu.

Važno je vojnicima pokazati što više scenarija borbi, a to može biti jako skupo u pravom životu, a nije ništa lakše neg' u editoru simulatora napraviti taj i taj scenarij za 0 para.

Ajmo polako nazad na temu.

da al bit je da to nije igra, nego je to simulator.... 

15 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Dobro da nisi rekao da se Alonso vozi slobodne treninge na igri(bez prednjeg i straznjeg krila, i pola bolida, al zato i dalje vozit najbolja vremenaIzlanuo se) kako bi u stvarnosti bio bolji lol

Koje igre? America's Army se masivno koristio za to, Armed Assault serijal, Rainbow Six, itd.

A evo cod4: LINK 

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 8:35 (Weky).
16 godina

Pročitaj si samo prvi highest rated komentar, na tvojim prvim videu.

Znači to nije igra, nego simulator za nekakve taktike.

AA je napravljen kako bi privukli ljude u vojsku,a ne kako bi se vojska igrala.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 9:30 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

A VBS2 je izvedenica od

, i koja je jako slična tome. Uostalom, koriste identičan engine.

Poanta posta i dalje ostaje, a to je da neke igre definitivno mogu posluziti za ozbiljne svrhe, te da nisu daleko od stvarnosti. COD je predaleko sa svojim One Shot, Five kills konceptom.

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ovako, AA je napravljen od strane Američke vojske da pomogne u rezultatima novačenja u Vojsku.

A VBS1 i VBS2 su samo grafički poboljšani stari Operation Flashpoint (VBS1) i ArmA(VBS2). Dodano je i par addonova vozila koja se trenutno koriste u Vojsci i to ti je to. Slobodno možeš reći da su ti simulatori isti kao igra, samo sa malo promijenjenim sučeljem da budu realniji.

Što misliš, zašto CoD svi igraju? Zato jer i najgori bedak može dobiti kill. E pa, ne i u ArmA-i, zato vojaci na tom čudu i treniraju.

Hajmo stvarno ovaj put na temu, ako hoćete razglabati o vojnim simulatorima, otvorite si novu temu jer smo ovu zaspamali offtopicom.

16 godina
Weky kaže...

A VBS2 je izvedenica od

, i koja je jako slična tome. Uostalom, koriste identičan engine.

Poanta posta i dalje ostaje, a to je da neke igre definitivno mogu posluziti za ozbiljne svrhe, te da nisu daleko od stvarnosti. COD je predaleko sa svojim One Shot, Five kills konceptom.

Pa da istina, ali cod je namjerno napravljen da bude arkada, puna akcije i da se odigrava na brzinu. Sad nekima je to glupo, nekima nije. Sve je stvar ukusa.

EDIT:znam Alienware1 znam da je arma teža, kao i operation flashpoint, igrao sam i jedno i drugo. Te znam da je puno veći užitak biti dobar i ubijati u nekoj simulaciji od arkade.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 9:45 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Evo analize sa GT-a. O COD-u govore do 9:30

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo, bar nešto dobro u svezi novog CoD-a.

Zombie mod će biti prisutan.

Super za LAN.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 11:29 (AlienWare1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

oce bit ko cod mw2 mp da treba org key itd ili ce se moc s piratskim

0 5 hvala 0
16 godina
protjeran
ExE123 kaže...

Šutim

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
15 godina
neaktivan
ExE123 kaže...

Jaoo pa gdje ti živišIzlanuo se. Očito je da igraš samo cod 2, 4, pa nisi informiran za druge MP igrice.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran

Isti MW2, u biti, izgleda ko običan mod za MW2, sve je identično, promijenili imena oružja i skinove, kao i killstreakove. MP će biti isti ko u MW2, sam bez IWNeta.

Prodajem STEAM account s 14 igara. PM
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Barem se vraćaju tri najzabavnija submachina iz prosle tri igre-ak-74,ppsh(1500 rof sa rapid fire,8 metaka za kill),mp5k.

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice