Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.021.171
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
AlienWare1 kaže...
Tommy_123 kaže...

šta mu znaci na pocetku kad ubije onog frika i uzme kamericu?

To znači da je dobio kameru na kojoj su snimljene cimerice tog lika kako se skidaju. It's worth killing for.

haha..xD

17 godina
TopForumaš kaže...

pitam li se pitam hoce li ikada biti coda koji ce nadmasiti cod4?

ili cod2? (on je cak zadao dugotrajniji udar nego 4 Namigiva)

Trailer..., svaka čast Treyarchu, meni osobni nisu nesto dragi, bez obrzira sta oni rekli po običaju kopirali su totalno prosli nastavak od IW, iskreno mislio sam da sam otvorio video od Modern Warfare 2, ali već smo, vise manje naviknuti na to, nadam se da će biti poput proslih nastavaka mogućnost modiranja, a vjerujem da će svi biti zadovoljni s tom igrom pošto će valjda imati dedicated(ako se nevaram)... bar ja hoću.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
15 godina
odjavljen

COD1 je imao uvjerljivo najbolji SP do dolaska COD4. Cod2 ima prilično dosadan i loš SP, ali MP owna.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ]
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni je trailer bas zakon,vjerujem da ce Treyarch napraviti dobar posao.NeodlučanNevolim baš promod i ostale stvari jer volim igrat igru kako su je zamislili.

Cod je sad konzolaška igra i na konzolama ce se jako dobro prodat.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

Meni je trailer bas zakon,vjerujem da ce Treyarch napraviti dobar posao.NeodlučanNevolim baš promod i ostale stvari jer volim igrat igru kako su je zamislili.

koga apsolutno boli qrac za konzole

glavno da na pc-u bude kak spada

i mora da bude promod inace ce biti nebalansiran mp kao i mw2

i sve te pi*darije sta iskacu to ce hc mode onemoguciti tak da lijepo cemo moci imati 90 postotnu kopiju mw2 koja ce biti tweakana tak da svako igra na kakvim god pravilima zeli i kako god hoce

naravno opet niti to nije sigurno mozda opet ce nesto activision je*at pa nece biti niti dedija na kraju tko zna drzte fige

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 22:55 (TopForumaš).
15 godina
odjavljen

Ova igra je prvenstveno namjenjena konzolama, PC je port sa Xbox-a, jedino što na PC-u kao gratis dobijemo podršku za miš i tipkovniocu, i naravno Anti Alliasing, kojeg je sve manje i manje u zadnjm igrama (opet konzole).

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 22:57 (Weky).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
Jebasu123 kaže...

koga apsolutno boli qrac za konzole

glavno da na pc-u bude kak spada

i mora da bude promod inace ce biti nebalansiran mp kao i mw2

i sve te pi*darije sta iskacu to ce hc mode onemoguciti tak da lijepo cemo moci imati 90 postotnu kopiju mw2 koja ce biti tweakana tak da svako igra na kakvim god pravilima zeli i kako god hoce

naravno opet niti to nije sigurno mozda opet ce nesto activision je*at pa nece biti niti dedija na kraju tko zna drzte fige

hm konzolaše? u ostalim zemljama puno se više igra na konzolama nego na pc-u.Kako ti znas da ce ispast nebalansiran mp? jos nije ni beta izasla..

slazem se da mw2 ima loš balans.Ali nemozes govorit tako nesto dok igra nije jos izasla.

15 godina
neaktivan

Meni jedino smetaju čudni modeli oružja.

U svim prijašnjim nastavcima su višestruko bolji, vamo ko neki plastični.

3 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

MW2 po čemu loš balans? Oruzja i kategorije, kill streakovi, perkovi su dobro balansirani. Jedino je nedostatak lean-a i DS i konzole.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Jebasu123 kaže...

hm konzolaše? u ostalim zemljama puno se više igra na konzolama nego na pc-u.Kako ti znas da ce ispast nebalansiran mp? jos nije ni beta izasla..

slazem se da mw2 ima loš balans.Ali nemozes govorit tako nesto dok igra nije jos izasla.

a šta će beta izić?

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//If you don't stand for nothing you will fall for anything///
15 godina
odjavljen
I Am Alive kaže...
Jebasu123 kaže...

a šta će beta izić?

Nece, to je samo rekao iz fore. Vjerovatno je mislio reci da je igra još u srednje ranom razvoju, i da ce biti dosta promjena do izlaska.

16 godina
neaktivan
Weky kaže...

MW2 po čemu loš balans? Oruzja i kategorije, kill streakovi, perkovi su dobro balansirani. Jedino je nedostatak lean-a i DS i konzole.

Po tome sto mozes snajpati sa ump45.Commando knifing sa 6 metaraIznenađen.Kill streakovi nisu dobri zato sto ih ima jako puno a to dovodi kampanju.Kampa se da se dobije killstreak a ne jednostavno ko u codu 4 ili 5 imas radar airstrike i helic ili pse.itd

i da domba bit ce mp beta Namigiva

weky-na e3 je treyarch rekao da ce imati mp betu kao sto je imao i cod waw.Neznam dali je bilo beta na pcu ali na konzolama je

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 23:06 (Jebasu123).
15 godina
protjeran
Jebasu123 kaže...

Kada? Gdje? Kako? Zašto?

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//If you don't stand for nothing you will fall for anything///
15 godina
odjavljen

Za Betu nisam znao, ajde super. Ali sumnjam da ce to biti neke od pomoci Treyarchu. Nije to BC2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
Jebasu123 kaže...

Kada? Gdje? Kako? Zašto?

vjerojatno u 10.mjesecu.Nezna se tocno ali iz Treyarcha su rekli da ce bit bete.Valjda ce biti i na pcu,neznam dali je waw beta bila na pcu ali na konzolama je.

EDIT:sad sam provjerio bilo je bete na pcuSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 23:11 (Jebasu123).
15 godina
neaktivan

vidjevsi trailer i sve one điđe miđije vidim da bi lako igra mogla biti nebalansirana

dali ste u traileru primjetili onaj noz?

prvo ga ispuca i onda ga zakolje s ne bas bliske blizine

negovorim ja da ce igra biti nebalansirana nego da postoji mogucnost za to jer je jako jako jako slicna mw2

i ako bude nebalansirana nekim slucajem onda ce to promod rijesiti i tu je prici vise manje kraj

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to je ballistik knife neznam kak se pise,to je slicno ko throwing knife samo ima manji range,a takav noz je i bio na codu4 bez nekog moda uvijek malo se ispruzi naprijed ali ono sa commandom je bilo fakat previse.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bolje da su ostavili MP kao u cod4 i dodali jos da mozes bacati noz i crossbow i to je to, a ne neka tamo sra**a kao autice na daljinski

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

autici na daljinski su novi predator missile Belji se

samo sto ubija i unutar objekata

ovo bi moglo biti dobro anti kampersko oruzje

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

vidis to sam ja htio spomenit Belji se

da bilo bi zakon vidis nekog ukempa se na vratima i samo te ceka ti ufuras autic i bumSmijeh

15 godina
protjeran
Jebasu123 kaže...

vidis to sam ja htio spomenit Belji se

da bilo bi zakon vidis nekog ukempa se na vratima i samo te ceka ti ufuras autic i bumSmijeh

RC Car

LOL to bi bilo dobro isprobat live...

15 godina
neaktivan

Treyarch me doista iznenadio sa ovim teaserom.CoD5 je onak bio mračan,sumoran itd., a ovdje se sprdaju svako malo.Smajlić na pušci,smajlić red dot,snajperist ima žute hlače,ragdoll je presmiješan,rc autić,crossbow,teather mode....

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Haha, zamislite RC Car race videe kad bude CoD izašao xDD

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Gola, gola, skini mi se gola, možeš gola, možeš i do pola, ja sam ovde turista, budi malo nudista. - Ekrem Jevrić
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

vjerojatno toga i bude.Onako utrka :P al mislim da autic ima time limit,ali bilo bi zakon vozikat se po mapi a playeri onako wtf?Smijeh

17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
AlienWare1 kaže...

vjerojatno toga i bude.Onako utrka :P al mislim da autic ima time limit,ali bilo bi zakon vozikat se po mapi a playeri onako wtf?Smijeh

Elimination.

Tko je zadnji na zadanom checkpointu mora detonirati avtić :D

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Gola, gola, skini mi se gola, možeš gola, možeš i do pola, ja sam ovde turista, budi malo nudista. - Ekrem Jevrić
17 godina
neaktivan
Weky kaže...

Jedino je nedostatak lean-a i DS i konzole.

Lean mi na bilo kojoj igri fali kao i voda u koljenu.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Weky kaže...

Jedino je nedostatak lean-a i DS i konzole.

Lean mi na bilo kojoj igri fali kao i voda u koljenu.

Heh, vidis ja nemogu zamisliti FPS bez Leana. Jer sve igram na najteze (SP) pa mi to pomaze u igri. A i u MP dode dobro sa snajpanjem.

15 godina
neaktivan

Jeste znali da će se moć u skoku bacit na prsa...

To će bit kaos. Cool

9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nuclear kaže...

Jeste znali da će se moć u skoku bacit na prsa...

To će bit kaos. Cool

Nešto kao i u BF2?

Baš kaos, Max Payne u điru. :D

16 godina
neaktivan
xG4M3 kaže...

Nadam se dobrom mod supportu da sve te gluposti iz igre izbaci..samo je to još može spasit

Mislim stvarno, ako vam se ne sviđaju te "gluposti", igrajte cod2 (BTW odlična igra, nego ju spominjem zbog jednostavnosti naspram novom codu) Meni se sviđaju ti dodatci, killstreakovi razni, svakakva oružja jer to pridonosi raznolikosti igre a ne kao u cod2 ( vidi prije) da me ubijaju samo sa karom98 i thompsonom.... ali imate pravo oko jedne stvari, ballistic knifea, strah me je da ne bude klasa kao u mw2 (marathon, lightweight i commando anybody?) pa da me jedan mamin sinčić snajpa sa nožom cijelu partiju. Ali jedna stvar mi nije jasna: zasto toliko pljujete po Iwnetu? Dobro ja igram na AlterIwnetu, ali ista pašta drugo pakiranje, i nekako mi više leži taj način nego serveri sa cod4. Jedino što nema ekipe sa servera, ali meni se zna desiti da igram sa istim ljudima nekoliko puta i sljedeći put kada idem igrati. Ono što me živcira na cod4 dedi serverima su admini koji su takve curice da koriste haxove, banaju ljude bolje od njih, ili kikaju one koji ih ubiju, a nitko im ne može ništa; Nadam se da neće biti tako i sa Black Ops serverimaNevinašce

Evo jedna za kraj:

Ovoga me najviše strah u novom codu Ovoga me najviše strah u novom codu

Life taker and heart breaker
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice