Tipa onaj akimbo s dva automatska pistolja/smga ?
msmc/mp7 sa rapid fireom, laserom i gripom?

msmc/mp7 sa rapid fireom, laserom i gripom?
Pa u MW2 je main gun bio UMP koji je također SMG pa se nitko nije žalio :P
Oružje treba prilagoditi stilu igre... ne možeš rushat sa FAL-om pobogu :)
Bio je main gun ali nije bio toliko OP naprema drugim klasama. U MW2 si mogao čuda raditi i sa AUG-om, RPD-om, ACR-om, AK-47, a i sa snajperima, pa sjeti se kako smo igrali, pucalo se sa svačim.
Ovdje toga i nema baš, ali i same mape su krive za to. Iako tako izgledaju, za snajper na ovim mapama nema nikakvog mjesta. Imaju 2-3 mape gdje imaš po jednu-dvije pozicije za snajp i to nisu bog zna kakve pozicije da možeš dobro kontrolirati taj dio, eventualno možeš trčati snajperom, nadati se da ćeš naletiti na nekoga tko zuji u prazno i tako ga okinuti. Nema quickdraw attachmenta da možeš brzo naciljati snajperom, tako da bilo koji nenadani susret s nekim rezultira padanjem na pod. Ista ta stvar vrijedi i za LMG-ove s kojima također nemožeš rushati, već bi trebao naći mjesto gdje ćeš moći stati, dignuti tu pušketinu i rokati po ekipi, ali to najčešće rezultira time da ja ispucam salve metaka na tipa koji ih sve nekim čudom izbjegne, a ja zatim padam mrtav na pod od Vectora.
Svelo se na to da staviš grip ili quickdraw na SMG, dodaš mu laser, trčiš i pucaš iz hipa. Ne moraš ciljati, ne moraš ništa, a hvata da ne kažem s jedne strane mape na drugu.
Mislim, ionako igram sa Type 25 ili FAL-om, ovisno o mapi, ali trebali bi SMG-ove malo bolje izbalansirati.
Bio je main gun ali nije bio toliko OP naprema drugim klasama. U MW2 si mogao čuda raditi i sa AUG-om, RPD-om, ACR-om, AK-47, a i sa snajperima, pa sjeti se kako smo igrali, pucalo se sa svačim.
Ja znam da kad se s nekim na daleko prašim, a on ima assault ili LMG u pravilu izvučem deblji kraj.
Baš ću danas malo testirati assault pa da vidim.
Doduše, nemam baš neki izbor pušaka jer sam svjež prestiž, al probat ću svakako.
Može li tko igrati MP? Jel to opet servere upedaju ili što?
Pa u MW2 je main gun bio UMP koji je također SMG pa se nitko nije žalio :P
Oružje treba prilagoditi stilu igre... ne možeš rushat sa FAL-om pobogu :)
Ovdje toga i nema baš, ali i same mape su krive za to. Iako tako izgledaju, za snajper na ovim mapama nema nikakvog mjesta. Imaju 2-3 mape gdje imaš po jednu-dvije pozicije za snajp i to nisu bog zna kakve pozicije da možeš dobro kontrolirati taj dio, eventualno možeš trčati snajperom, nadati se da ćeš naletiti na nekoga tko zuji u prazno i tako ga okinuti. Nema quickdraw attachmenta da možeš brzo naciljati snajperom, tako da bilo koji nenadani susret s nekim rezultira padanjem na pod. Ista ta stvar vrijedi i za LMG-ove s kojima također nemožeš rushati, već bi trebao naći mjesto gdje ćeš moći stati, dignuti tu pušketinu i rokati po ekipi, ali to najčešće rezultira time da ja ispucam salve metaka na tipa koji ih sve nekim čudom izbjegne, a ja zatim padam mrtav na pod od Vectora.
Svelo se na to da staviš grip ili quickdraw na SMG, dodaš mu laser, trčiš i pucaš iz hipa. Ne moraš ciljati, ne moraš ništa, a hvata da ne kažem s jedne strane mape na drugu.
Mislim, ionako igram sa Type 25 ili FAL-om, ovisno o mapi, ali trebali bi SMG-ove malo bolje izbalansirati.
Potpuno se slažem, baš sam jučer sa bratom pričao. Smg sa laserom nije normalan, iako ajmo reć je inače u pravo životu takva kombinacija preciznija od neke ass. rifle, opet to je nebitno jer je to arkadna pucačina. Smeta me to jer svi lete sa time, treba nerf, treba rasip metaka i manji dmg na udaljensot, jer igra je radi toga jadna. Mene je lik na turbini opet ponavljam, na long range encounterima rasturao sa scorpionom, poludio sam.
Sniperi su pišurija, a da ne pričam za lmg, kao što si rekao, srce mi plače jer je hammer beskorisan, jednostvano ne možeš nikog dobit kako su neprecizni. Ne znam šta su pokušali furat na neku realnost na tim puškama lol, ionako su sve specifikacije i rpm krivi...
ugl,. igri treba dorade, a mape su..meh, dobar je blops2, super je, ali mw2, foreverah :)
O možeš i to kako, hrpu puta sam dobio dvoboj, i to sa falom na tapkanje, njegov snaga je često presudna.
Ja kad rusham tražim od oružja pouzdanost odnosno sigurnost da ću izaći kao pobjednik u bliskim dvobojima.
Sa FAL-om, ma koliko on bio jak, ne možeš igrati na tu kartu, pogotovo kad ti uleti netko s MP7 ili Škorpionom.
Slažem se, ali onda ne idem prsa o prsa sa FALafelom, nego otikdam iz daljine kao mini sniper što i je. Ne igram fal na slumsu, ne igram ga na brodu, igram ga na turbini itd...
ugl. treba znat koristit prednost puške ali nekad zaletim prsa o prsa kreten i čak pobjedim nekog smg faga :)
btw. nakon updatea mi baca error nešto polish build problem? dakle opet nešto otišlo...ima neko ko zna kad će fix ili ima fix
Izgleda da ima problema sa polish verzijom, a i serveri su momentalno down.
Ovaj fix izgleda da ne valja vise, btw ja imam eng verziju pa ne mogu probat.
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3017842
Izgleda da ima problema sa polish verzijom, a i serveri su momentalno down.
Ovaj fix izgleda da ne valja vise, btw ja imam eng verziju pa ne mogu probat.
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3017842
Nisam doma pa ću probati kasnije, ako netko ovo uradi nek se javi ako mu radi hvala.
btw. nakon updatea mi baca error nešto polish build problem? dakle opet nešto otišlo...ima neko ko zna kad će fix ili ima fix
Koji smradovi, maknuli su engleski jezik. Ne možeš ga izabrati pod opcijama kao prije, sada je samo poljski i ruski.
Treba ova 3 fajla opet vratiti nazad u glavni folder: http://www.fileswap.com/dl/zHOUNB5zMg/
Planira li netko kupiti Ruski KEY i koja mu je cijena?
Vidiš govana...umjesto da sređuju igru oni sređuju da ljudi koji su kupili igru ne mogu igrati. govna.
Koji smradovi, maknuli su engleski jezik. Ne možeš ga izabrati pod opcijama kao prije, sada je samo poljski i ruski.
Treba ova 3 fajla opet vratiti nazad u main folder: http://www.fileswap.com/dl/zHOUNB5zMg/
uspio sam vratiti sa poljskog na eng. znaci kako sam prije mjenjao sve kaj je bilo na polish rename na english ali sad mi se duplaju neki fileovi pa sam ih stavio eng 2. a onaj root file sam ostavio polish. i samo sam localization filove txt koji su u root foolderu od bo2 sam zamjenio sa "novim" fileovima 3 txt i to je to :D igra mi je opet na eng
Bacio sam koju rundu i Blops2 je okej, vidi se ogroman pomak u odnosu na MW3 i zabavniji je puno. Podsjeća me na MW2 u kojem sam baš fino uživao, al i dalje mislim da ne vrijedi 60 ojra.
evo upravo instalirao Black Ops 2 da malo odigram SP kampanju
i pri pokretanju igre igra se ruši "Black Ops 2 has stoped working..." "error during initialization"
stavio sam "run as administrator" i probao još par stvari i svejedno se ruši
dali neko zna kako to riješiti ?
hvala :)
Bacio sam koju rundu i Blops2 je okej, vidi se ogroman pomak u odnosu na MW3 i zabavniji je puno. Podsjeća me na MW2 u kojem sam baš fino uživao, al i dalje mislim da ne vrijedi 60 ojra.
ne vrijedi, vrijedi sa zombijima 30-35 a toliko i košta poljska verzija :)
eo ovako.instalirao sam igru i crack-ovo ali kada hocu da udjem nista se ne dogadja samo se malo vrti onaj krug za ucitavanje na kursoru i to je to pomazite
moze li pomoc stvarno mi je hitno
ima li iko ovdje da mi zeli pomoci
Kad si vec dugo na forumu trebao bi znati da se ovdje ne priča puno o krekiranim igrama, a niti se nudi support za iste..
Gdje mogu najjeftinije kupit key?
.
Gdje mogu najjeftinije kupit key?
.
http://www.buygamecdkeys.com/callofdutyblackops2
Svi jeftiniji su ti oko 50$, al ova stranica je najsigurnija. Imas i ruske ako ti se da za*ebavat s tim, al ne bi ti savjetova :)
Evo za Poljake jos jedan fix :
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?s=d7a256547a3b56e66080a9010d92bb38&t=3017842
Kakav own večeras sa domaćom ekipom dado, antraks, maggotmeister. odlične partije :)
Kakav own večeras sa domaćom ekipom dado, antraks, maggotmeister. odlične partije :)
Oujea...bilo je super iako nismo niti na TS-u bili.
BTW FAL sad detaljnije testiran i kad nema lag-a i ako prvi počneš pucati (na close) najčešće i dobijaš. Na medium i long je apsolutni car (barem meni)
Isprobao jednu rundu HC-a i tamo se kompenzacija laga još više osjeti jer ponekad mi se činilo da padam i od pola metka
BTW FAL sad detaljnije testiran i kad nema lag-a i ako prvi počneš pucati (na close) najčešće i dobijaš. Na medium i long je apsolutni car (barem meni)
Isprobao jednu rundu HC-a i tamo se kompenzacija laga još više osjeti jer ponekad mi se činilo da padam i od pola metka
Ja sam se malo s MTAR-om jučer zafrkavao i također nije loš.
Nisam otključao FMJ, ali kad otključam to bi mogla biti dobitna kombinacija.
Meni jedna od najgorih gameova ona na singapure portu. Uf
I ja sam nezadovoljan zato jer je netko (fila?) digo stelth chopper na početku druge runde sekundu prije mene, a to đubre je letjelo skoro do kraja partije tako da je moj bio na čekanju.
Samim time mi je s.jebo K/D ratio i cijelu koncepciju :P
Ae, moirat ćemo i na ts sjest, da own bude još veći. JUčer me one dve tri runde lag ubijao, jednostavno osjećam kako ga punim olovom i mora pasti, ali ja padnem prije.
Ali dobro, bilo je onda za kaznu i ok rundi. ALi yebot, kad god te sretnem nosiš mingun :)
I ja sam nezadovoljan zato jer je netko (fila?) digo stelth chopper na početku druge runde sekundu prije mene, a to đubre je letjelo skoro do kraja partije tako da je moj bio na čekanju.
Lol netko ga je digao prije mene, pa reko e, sad ću ga drugu rundu dić, i mislim da sam dobio i drugog odmah tako da, si ti svog dobio tek pred kraj da dobiješ last kill.
FALalfel apsoultni car, i na close sam jučer dobio maltene 7/10 dvoboja, sve samo na klikanje. A runda na onoj na L.A. sa SCARfaceom, ta je bila yebena.
Meni tar nikako ne paše:(
Meni iskreno tu rundu bilo malo žao drugog tima. Ja dobio 2 puta war machine i heli ih je zasipao non stop od gore i još ih je bilo 2 manje i sad se još gore osjećam :)
Meni iskreno tu rundu bilo malo žao drugog tima. Ja dobio 2 puta war machine i heli ih je zasipao non stop od gore i još ih je bilo 2 manje i sad se još gore osjećam :)
Ma kakvi, hrpu puta sam ja dobivao takav treteman, yebga, neko mora patiti :)
kad se našlo par mudana pa samo helije i mingunove bacaju :)
Došli key-evi sa CDDiski , nemoze se ni igra instalirat nakon uspješne aktivacije , jer je region restricted .