Call Of Duty: Advanced Warfare

poruka: 401
|
čitano: 68.798
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Evo nakon nekih 4 sata igranja malo singl. malo multi mogu reći da je igra odlična, naravno da je nekim igra kao da je plastična kada staviš sve na low ali stavi postavke na max pa da vidiš razliku...što se tiče mog susjeda MasterOfDisaster i problema koje on ima ja ništa sve radi glatko i bez problema ali zvuk je pre brutalan...

...tko voli Cod bude ga igrao tko ne bude pljuvao po njemu i tako je to onda nemoj igrati i mir!

1 1 hvala 0
15 godina
Re: Call Of Duty: Advanced Warfare
zmegati kaže...

Evo nakon nekih 4 sata igranja malo singl. malo multi mogu reći da je igra odlična, naravno da je nekim igra kao da je plastična kada staviš sve na low ali stavi postavke na max pa da vidiš razliku...što se tiče mog susjeda MasterOfDisaster i problema koje on ima ja ništa sve radi glatko i bez problema ali zvuk je pre brutalan...

...tko voli Cod bude ga igrao tko ne bude pljuvao po njemu i tako je to onda nemoj igrati i mir!

da bas sam stavio sve na low sa r9 290x cf-om {#} . igra mi se cini plasticnom/ naprema svih novijih naslova . tj mogli su poraditi dosta vise na grafici i oštrini

H2O Forever
12 godina
protjeran

Cannot connect to online services.

Odlično...odlično.

Neka ga.

Moj PC  
2 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jedna stvar mi je fascinantna u ovom codu, single player kad se igra, pobijete jedan dio, sobu ili hodnik i onda te cekaju, otisao sad napraviti caj, tamo gori pola Koreje, ali ekipa mene ceka {#}, da su barem to napravili da je dinamicno, da ekipa ide, pa ako ostanes iza mission fail i gotovo, ovo je lol, caj je dobar btw, hibiskus {#}. Mali od setstre me zvao da mu instaliram novi cod, cuo u skoli da je izasao, inace to je jedina osoba koju znam da je presla ghosta, 9 godina, valjda sve ima svoju publiku...

Probao sam multi od ghosta kad je bio free na steam, i nema tu nekakve razlike u odnosu na ovo, osim par tih odjela fora i to, ali sustina je da je to no brain run and gun arcade shooter, nedao ti bog da stanes... Netko je bas dobro napisao da su snajperi besmisleni u ovoj igri, nisam neki fan campanja, ali ovo mi se isto ne svidja gdje si god na mapi moze ti se doci sa 5 razlicitih smjerova, glupavo...

Jos jenda od stvari koju ne podnosim u igrama koje igram s tipkovnicom i misem na pc je tap fast f to ovo ili ono, to tap fast stvarno trebaju ostaviti za konzole i joysticke i sto je najgore to je danas u svim igrama, ne samo u codu... Nisam uspio naci u opcijama opciju da onemogucim duble tap da me baca lijevo ili desno, ako se to nemoze onemoguciti i to je tupavo.

S druge strande to je cod, lol, zabavan je, nemoras mislit glavom, opusta, ima Kevin Spacey looooooooooooool, tehnicki zastario u svakom smislu, a opet cool nekako cudno i definitivno ima svoju publiku...

9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dr.Feel kaže...

Meni se kao fanu COD-a od jedinice ovo gadi...(vjerojatno zato jer mi je COD2 (WW2) najbolji COD gdje je samo skill potreban bez ovih perkova, streakova i ostalih sranja...).

Mislim da se bolje nije moglo bolje reći.. Bože me sačuvaj ovih današnjih pro, skill, madafaka future naslova naravno uključujući i bf... "Gle" na dnu kace govno od mace....

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 19:35 (SPY).
13 godina
SPY kaže...
Dr.Feel kaže...

Meni se kao fanu COD-a od jedinice ovo gadi...(vjerojatno zato jer mi je COD2 (WW2) najbolji COD gdje je samo skill potreban bez ovih perkova, streakova i ostalih sranja...).

Mislim da se bolje nije moglo bolje reći.. Bože me sačuvaj ovih današnjih pro, skill, madafaka future naslova naravno uključujući i bf... "Gle" na dnu kace govno od mace....

I ja sam tu, sijecam se dobrih dana preko lana COD2 u igraoni, counter strike, unreal tournament 99 najbolji odmor poslije okrsaja na warcraftu 3 i age of empires, za ubiti vrijeme i zabaviti se na pravi nacin. Sad mi tu nabrijavaju grafiku i svake godine dovode isto sranje sa poboljsanom grafikom i nekim perkovima i streakovima, boze sacuvaj.

13 godina
Luka123 kaže...
SPY kaže...
Dr.Feel kaže...

I ja sam tu, sijecam se dobrih dana preko lana COD2 u igraoni, counter strike, unreal tournament 99 najbolji odmor poslije okrsaja na warcraftu 3 i age of empires, za ubiti vrijeme i zabaviti se na pravi nacin. Sad mi tu nabrijavaju grafiku i svake godine dovode isto sranje sa poboljsanom grafikom i nekim perkovima i streakovima, boze sacuvaj.

a mislim gle,ako ces bas usporedit moze se novi CoD usporedit s UT-om. I te kako moze. Male mape,mobility,hit scan oruzja,fast time to kill...

Treba na svaki novi naslov gledat objektivno,ovo nosi naslov Call of Duty ali nemora nuzno svaki isti bit. (kolko god ja volio cod4). Barem su se odljepili od te jednog te istog,evo iskreno nisam dugo igrao neki arena shooter i nebi mi smetalo svaki dan sat vremena skakutat okolo po mapi i dashat i rokat sve izbliza. Zabavio bi se...AL kao što rekoh,nema Dedi servera pa se necu u takve avanture (skupe za djep avanture) upuštat

17 godina
neaktivan

Meni je COD AW baš fino sjeo i baš sam zadovoljan.

www.kolarek.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Šta je sa zakrpom u vezi fatal error cpu? Izbacuje ga i na g3258 procesoru. Pa jel to moguće? Ubija pola četverojezgrenih.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Alo.

Meni igra zablokira... sve stane

Prvi put na preskakanju autobusa u lovu u Lagosu

Sada je stala kad se spustim uzetom iz helica na krov reaktora...

Stane...zvuk ide, task manager ne kaze da je igra not responding....

Najnoviji driveri nvidia

win 8.1 u1

gtx 770 2gb

16gb ram

..............

MSI GX630
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FileFicho kaže...
Imam problemčić, kako na low, tako i na high imam raspon FPS-a od 40-120. Znači nikako ne mogu ustabilti FPS nego se on stalno, u velikim vrijednostima, mijenja i to uzrokuje lag. Ima li neki fix (driveri za grafu i sl.) ili treba čekati patch.

Isključi one cache opcije, sun cache, shader preload i ostale, teksure na high i sadow na normal i bit ce ok za tvoju konfu. 

Jos jedna igra u nizu koja dokazuje da 2gb vrama nije dovoljno. 

Sad opet raspalite po thumb down, kao da sam vam ja kriv sto ste kupovali grafe sa 2gb rama a znali ste spec next gen kozola.

15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Jel igrao tko ovo s manje od 6GB RAM i s grafičkom ranga Radeona HD 7770 ili R7 250X?

Zanima me kako bi na tome radilo pošto bi bilo ispod "min zahtjeva".

Ram bi ti mogao biti problem, ako nisi mogao pokrenuti cod:ghost, vjerojatno nećeš moći ni advance warfare, izbacit će ti OVAKVU sliku...

Što se tiće grafičke, sve koje imaju podršku za dx11 rade bez problema, evo ja sa svojom 5770 koja je oko18% slabija od 7770 igram na rezi 1680x1050 20" monitor, postavke su gotovo sve off i low, jedino rendanje i texture na high/extra, ne znam koliko fps-a se vrti u igri, ja se time ne zamaram dokle god igra radi bez lag-a, igram jogurt verziju, kao osnovna verzija mi je stalno lock-ala cpu na 100% i užasno je lag-alo, nakon update-a 1 (od reloaded-a) je popravljena stvar i cpu je oko 80%. {#}

13 godina
Imperator01 kaže...
FileFicho kaže...
Imam problemčić, kako na low, tako i na high imam raspon FPS-a od 40-120. Znači nikako ne mogu ustabilti FPS nego se on stalno, u velikim vrijednostima, mijenja i to uzrokuje lag. Ima li neki fix (driveri za grafu i sl.) ili treba čekati patch.

Isključi one cache opcije, sun cache, shader preload i ostale, teksure na high i sadow na normal i bit ce ok za tvoju konfu. 

Sad opet raspalite po thumb down, kao da sam vam ja kriv sto ste kupovali grafe sa 2gb rama a znali ste spec next gen kozola.

2gb bi trebalo bit dosta za 1080p. TO sto je vecina toga loše portano il lose optimizirano je druga stvar.

Osim toga,next gen konzole su dost slabe...Velka vecina ni nemre isporucit 60 fps

17 godina

pitanjce. jogurt verzija s updejtom 1. 

događa mi se da mi igra zatrokira svakih pola minute. dal je to i na originalnim verzijama ili imam samo ja problem. once radi ok na mojem pcu.

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Smijesan si. Na konzolama cod radi super sto nije slucaj kod pca i nema frame dropova. zato sam i kupio cod za ps4 jer sam i mislio da ce bit tako nekako sa pc verzijom skoro nikome ne radi dobro.
11 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...
Imperator01 kaže...
FileFicho kaže...

2gb bi trebalo bit dosta za 1080p. TO sto je vecina toga loše portano il lose optimizirano je druga stvar.

Osim toga,next gen konzole su dost slabe...Velka vecina ni nemre isporucit 60 fps

Drug, isprsi se pa im plati troskove optimizacije,

pa ce biti dosta 2gb vrama. 

Niko nije lud da radi nešto dzaba, ili da investira u nesto sto mu se nece isplatiti, u ovom slucaju da rade na optimizaciji za piratsku platformu. 

I slažem se da su konzole slabe, pogotovo cpu.

Jedan od razloga zašto trpaju sve u ram je anemican cpu u konzolama. 

13 godina
Imperator01 kaže...
Rocinante2112 kaže...
Imperator01 kaže...
FileFicho kaže...

Drug, isprsi se pa im plati troskove optimizacije,

pa ce biti dosta 2gb vrama. 

Niko nije lud da radi nešto dzaba, ili da investira u nesto sto mu se nece isplatiti, u ovom slucaju da rade na optimizaciji za piratsku platformu. 

I slažem se da su konzole slabe, pogotovo cpu.

Jedan od razloga zašto trpaju sve u ram je anemican cpu u konzolama. 

time and time again,dokazano je da je piratstvo neznatna kap u moru industrije. Neoptimizaciom i sa ne-dedi podrskom developer samo pokazuje koliko vrednuje PC gamere.

U tom slucaju ni oni moje pare nece dobit a nit poštovanje. Kad naprave dobar poso budu.

17 godina
Mquany kaže...

ali sustina je da je to no brain run and gun arcade shooter,

nemoras mislit glavom

Ok. Ja ću te pitat koji mod igraš kada je tako? TDM, FFA, Domination Kill Confirmed ili jednsotavno igraš S&D gdje ovo navedeno jednostavno nije istina..

Isto gore navedeno mogu reci za bilo koji First person shooter, Bf4 ima ffa, tdm , ctf i takoder je trci ubijaj i ne misli..

Također postoji kompetativni dio igre gdje u svakom modu moraš razmišljat... 

Smiješno mi je kada se kaže za nešto "no brain" ali zaista je tako kada igraš publi i boli te tuka za sve tako je u svakoj igri...

Opet ako ti je igra no brain, pokaži brain i budi top... ili te jednostavno živcira što tako brzo gineš :)

psn id: mNik987
10 godina
neaktivan

Navodno sutra prekosutra izlazi update. Baš me zanima hoće li ispraviti cpu fatal error. Ima neko kakvu spoznaju?

0 0 hvala 0
17 godina

Molio bih da u anketi sudjeluju samo PC igraci. Hvala.

Kupio sam igru i imam(godina):

3 manje od 15 godina
1 15- 25 godina
11 25-35 godina
4 35-45 godina
5 vise od 45 godina

0 0 hvala 0
17 godina

Molio bih da u anketi sudjeluju samo PC igraci: Hvala

Nisam kupio igru ali bih je kupio da imaju dedicated serveri. Imam(godina):

2 manje od 15 godina
10 15- 25 godina
15 25-35 godina
8 35-45 godina
1 vise od 45 godina

0 0 hvala 0
15 godina

Call of Duty: Advanced Warfare SP #2 - evo što se dogodilo s rukom | HCL.hr 

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Bog mater s lagom, a i to sam sretan, jer 90% vremena nemože spojit na "official site".

Imam igru, al je nemogu igrat jer NE RADI!!!!

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

6 GB rama je minimum...

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Imam 8. Nemam problema sa samim izvođenjem igre, nego s prokletim spajanjem i stalnim lagom. 

NAT je normalno open.

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Danas popodne je problem sa spajanjem. Do sada je radilo iznimno dobro. Nadalje, stavio sam patch na igru sa g3258 procesorom i meni radi. Nema više fatal error cpu. Mete 30% bolje nego moja oba 4/core procesora. Ne pišem ovo da bi netko drugi poletio i to napravio, jer ne znam šta će biti kad steam skuži da sam zamjenio dll i exe da bih mogao igrati sa procesorom koji oni ne podržavaju (nabijem ih na REDIMER) trenutno. Nečini te ovo ako niste spremni riskirati acc i ključ. Ja jesam.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 20:44 (Kuštrim).

0 0 hvala 0
15 godina

Call of Duty: Advanced Warfare - Graphics Comparison 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nakon 2 dana skidanja skinut je Advanced Warfare (yogurt verzija sa updateom 1). Na prvu mogu reci super, prelazim prvu misiju na trenutnoj masini (PC1 pod Moj PC). Igram na nativnoj rezoluciji TV/mojitora na low postavkama sve i dobivam pisljivih 15FPS-a uz drop na 10 ponekad. Zbilja bi trebao smanjiti graficke postavke pa da vidim hoce li biti ista bolje (koji FPS vise bi bio optimalan).

Sve u svemu, zaniljivo izgleda igra, mozda si uzmem na nekoj akciji da probam i MP.

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Igraš pucačinu na 15 FPSa?

To je neigrivo i nema smisla tako igrat... Strategiju neku još da, ali ovo...

Moj PC  
14 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mogli su malo poraditi na detaljima zidova, poda itd.. igram na extra i sve je ok osim tih detalja koji bodu u oči, kao da je sve na low

No pain no gain
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice